HABERLER>POLİTİKA
29 Mayıs 2018 Salı - 14:50

AK Parti İl Başkanı Şengül: Kocaoğlu, İzmir’e yapılan en büyük haksızlıktır!

Şengül, partisinin İzmir’de yüzde 55 oy potansiyeli olduğunu söylerken, yerel yönetimleri ve CHP’yi eleştirdi. Şengül, “Rutin belediyecilik dışında yapılan hiçbir şey yok. Kocaoğlu vizyonu olmayan, emekliliğini bekleyen birisi. CHP’nin İzmir’e yaptığı en büyük haksızlıktır Aziz Kocaoğlu” dedi.

AK Parti İl Başkanı Şengül: Kocaoğlu, İzmir’e yapılan en büyük haksızlıktır!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Sonsöz TV’nin konuğu oldu. Başkan Şengül 24 Haziran erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik önemli mesajlar verdi.

Geçmiş dönemde milletvekilliği görevini de yürütmüş olan Başkan Şengül, teşkilat çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu hedef alırken ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin hafta sonu kentte gerçekleştirdiği programı değerlendirdi.

Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun zaman zaman AK Partili ilçe belediyeleriyle karşı karşıya gelmesi hakkında da net mesajlar verdi.

PROGRAMIN TAMAMI İÇİN:

2011’DEKİ HAVANIN AYNISI VAR
Şengül, “Diğer partiler herhalde alana inmek için geç kaldı. Biz sahaya çıktık, inanılmaz bir ilgi var. Ben 2011’de sahaya indiğimde gördüğüm havayı şimdi de görüyorum. Aynı hava var. Herhangi bir tepki yok. 2011’i milletvekili sayısı olarak geçmeyi planlıyoruz. En fazla milletvekili çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

İZMİR’DE YÜZDE 55’LİK POTANSİYELİMİZ VAR
Şengül, “Biz AK Parti olarak her seçimden sonra çıtamızı daha yükseğe koyarız. Bize oy veren belli bir kitle var ama onlarla yetinemeyiz. Herkesin gönlünü kazanmanı gerekir. Biz onlarla ilgili hep çalışma yapıyoruz. Yeni kitlelerin desteğini alacak dinamik bir yapıya sahibiz. İzmir’de yaptığımız araştırmalarda yüzde 50’nin üzerinde bir defa da olsa AK Parti’ye oy vermiş. Ama değişik dönemlerde oy vermiş. Demek ki bizim burada yüzde 55’lik bir potansiyelimiz var. Tek hedefimiz bu yüzde 55’lik orana ulaşmaktır. İnsanlara doğru frekansla yaklaşır, kendinizi doğru anlatırsanız oyunu alamayacağınız kimse yok” diye konuştu.

CHP’NİN BÜYÜKŞEHİR’DE ALDIĞI YÜZDE 48’LİK OY CHP’Lİ SEÇMENİN OYU DEĞİL
Şengül, “İnsanlar oy verirken bu siyasi parti benim yaşam tarzıma ne kadar uygun düşüyor diye bakıyor. Kendinden bir şey arıyor. İzmir’in belli hassasiyetleri var. Belli bir kitle, hepsini kastetmiyorum; ‘ben sosyal demokrat, Atatürkçü bir duruşum var’ diyor. O kendisinin gibi sahip çıkılmadığını düşünüyor. Ne kadar başarılı olursanız olun sizin yanınızda konumlanmıyor. ‘Ben de laikim, cumhuriyetçiyiz, Atatürkçüyüz’ desek de karşı taraf ikna olmuyor. Belli duvarlar örülmüş. Ancak sizin içinize girdiğinde, siyasi rakiplerinizin bunu köpürttüğünü görüyor. AK Parti’nin kurucu değerlerle bir sorunu olmadığını görüyor.  CHP’de siyaset yapıp gelenler bizi görünce şaşırıyor. Biz size anlatmıştık diyemiyoruz. Çünkü ne kadar anlatsak da girip kendisi görüyor. Artık insanlar arasında, ‘bizi yıllarca Atatürk, laiklikle kandırdınız oyumuzu aldınız, bir daha oy vermeyeceğim’ diyen büyük kitle var. CHP’nin Büyükşehir’de aldığı yüzde 48’lik oy CHP’li seçmenin oyu değil. Belki yüzde 20’si geçmişte sağ partilere oy vermiş, konumlanmış insanlar. Az önce bahsettiğim nedenlerden dolayı arayış içinde. ‘İYİ Parti AK Parti’den oy alacak’ diyorlar. AK Parti’den alınacak oylar daha önce gitti zaten. Bundan sonra tabanımız sabit. Biz oylarımızı geri almaya başladık” açıklamasında bulundu.

BİZİM İÇİN HERKES POTANSİYEL AK PARTİLİDİR
İYİ Parti’nin CHP’den daha çok oy alacağını söyleyen Şengül, “Yıldırım Ulupınar sadece bir dönem başbakanımızla çalıştı ama onun haricinde hep CHP’nin içindeydi. Ege Bölgesi Demokrat Parti’den kaynaklı olarak CHP’ye geçiyor.  Biz AK Parti olarak DP’den 1 oy geliyorsak CHP’ye 7 oy gitti. Tam tersi Anavatan’dan bize 5 geliyorsa CHP’ye 1 gitti. Bizim için insanların geçmişte hangi partiye oy attığı önemli değildir. Bizim için herkes potansiyel AK Partilidir” dedi. 

İZMİR’DE YÜZDE 15’LİK BİR KARARSIZ KİTLESİ VAR
Anketler üzerinden konuşan Şengül, “Elimizde kamuoyu yoklamaları var. Sahada da görüyoruz. Anketlerin dışında sahaya indiğinizde oylarınızda artış mı azalış mı olacak hissediyorsunuz. Şimdiye kadar aldığımız en yüksek oyu alacağız. Hedefimiz çıkarabildiğimiz en yüksek sayıda milletvekilini çıkarmaktır. Siyasetçilerin çıkıp şu kadar demesini garipsiyorum. Niye sınırlandırayım ki? İzmir’de yüzde 15’lik bir kararsız kitlesi var. Bütün siyasi partiler de o kesim üzerinde çalışma yapıyor. Kararsızların birçok nedeni vardır ama onların düşüncesi yavaş yavaş şekillenecektir” ifadelerini kullandı.

ORTAKLIĞIMIZ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN
Cumhur İttifakı’na dair konuşan Şengül, “Büyük Birlik Partisi (BBP) zaten bizim listemizde yer alıyor. Onlarla beraber çalışıyoruz. Onlar daha çok kendi tabanı üzerinde çalışma yapıyor. MHP’de ise onlar ayrı bir parti gibi çalışmalarını sürdürüyor. Belli programlarda bir araya geliyoruz. Hassasiyetlerimizi gözetiyoruz. Aynı dili kullanıyoruz. Sonuçta onlar bildirgelerini hazırladı, biz de hazırladık. Ortaklığımız cumhurbaşkanlığı seçimi için. Milletvekilliği için onlar da çok sayıda çıkarmak istiyor biz de…” dedi.

HANGİ SİYASİ GÖRÜŞTE OLURSA OLSUN İZMİR’DEKİ İNSANLARIN BİNALİ BEY’E SEMPATİSİ VAR
Aday tanıtım programı sonrasında Başbakan Binali Yıldırım ve milletvekili adaylarının bir araya geldiği toplantı hakkında bilgi veren Şengül, “Binali Bey uzun süredir milletvekilliğimiz yaptı. Binali Bey’i STK’lar, toplumun pek çok kesimi istedi ve talep etti. Öyle genel merkez kararı falan değildi, resmen taban talep etti. İzmir için büyük bir kazanım oldu. Binali Bey döneminde İzmir’e yapılan yatırımlar cumhuriyet tarihinde yapılmamıştır. Marka projelere imza attı. Hangi siyasi görüşte olursa olsun İzmir’deki insanların Binali Bey’e sempatisi var. Diğer siyasi partilerin de var. Bu belli ölçüde sandığa yansır. Yeniden aday olması teşkilatlarımızda morali yükseltti, güç kattı. Olumsuzluklar kalktı. Aday tanıtım toplantısı sonrasında konuştuk. Adaylarımızla bir araya geldi. Öyle talimat veren birisi değil. Ortak hareket eder. Paylaşımcıdır. Fikirlere açıktır. Biz de nasıl yol izleyeceğimizi konuştuk. Bilgilendirme toplantısı yaptık. Binali Bey’in İzmir’den beklentisi olumlu” diye konuştu.

VATANDAŞ, ‘YAPACAKSINIZ’ DİYOR, HAKLILAR
Saha çalışmalarında temaslar üzerinden mesajlar veren Şengül, “Teşkilat mensuplarıma söylüyorum, gittiğiniz yerde ‘AK Parti olarak şunları yaptık, bunları yaptık’ demeyeceksiniz diyorum. Vatandaş ‘yapacaksın’ diyor. İktidarsın ve yapacaksın’ şeklinde cevap veriyor. Biz de bir şeyler yapmak için oy istedik. Haklı vatandaş. Dün dündür bugün bugündür anlayışı siyasette olmamalı. AK Parti’de çalışmalarımız disiplinle sürdürülüyor. Bu disiplini bozana eyvallah etmem. Bazen bizde de her partide olduğu gibi sıkıntılar oluyor. Ama benim il başkanı olarak görevim bunları yatıştırmak. Ben önce geldim, sen sonra geldin AK Parti’de yok. Eski AK Partili, yeni AK Partili diye bir şey yok. Bazen görevde uzun kalmalar körlük yaratabiliyor. 28 yaşında genç bir ilçe başkanımız var. Çok dinamik ve heyecanlı” dedi.

ARKADAŞLARA YENİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM
Milletvekili olup yeni listede yer almayanlar üzerinden konuşan Şengül, “Mevcut vekillerle ilgili inisiyatif almadık ama yeni aday olanlarla ilgili bizim de il başkanlığı olarak değerlendirmelerimiz oldu. Benim burada yaptığım şey, teşkilatlarımızda görev almış kişilerden yana gönlüm ve tavrım vardı. Yeni listede yer almamayla ilgili illa bir gerekçe olması gerekmiyor. Görevlerini tam anlamıyla yapmışlardır. Aksaklıktan dolayı aday olmadıklarını zannetmiyorum. Bu değişim, dönüşüm ve dengedir. Son dakikada bile değişiklik olmuş olabilir. Cumhurbaşkanımız oturup tek başına liste yapmaz. Oturur istişare eder, araştırır. İzmir’de birçok dengeyi hesaba katıyoruz. Herkes kendini temsiliyet noktasında görmek istiyor. Tüm bunları ayarlıyorsunuz bir bakıyorsunuz listede olması gereken bir olmuyor. Ya da daha sonlarda yer alıyor, buraya yazacağımıza hiç yazmayalım diyorsunuz. Burada bir art niyet yok. Davasında samimi olan insanlar beklenti içinde olmayan insandır. Beklenti içinde olmayan insan mutlu olmaz. Davanıza bakarsanız özgür ve mutlu olursunuz. Arkadaşlara yeni hayatında başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

CHP’NİN İZMİR’E YAPTIĞI EN BÜYÜK HAKSIZLIKTIR AZİZ KOCAOĞLU!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile kent projeleri ve yatırımları için karşılıklı dosya alıp vermesine değinen Şengül, “Bu dosya alıp vermeler hep gösteriş, hiçbiri samimi falan değil. Ben de onun dosyasını verme karşısında dosya verdim. Dosya getirdi verdi, ne oldu? Bu görevini tam anlamıyla yapamadığının, yeni bir algı peşinde olduğunun göstergesidir. Sen 4 yıl yat yat, sonra gel. Bizden talep ettiği dosyalar İzmir’in beklentisi olanların yüzde 5’i bile değil. En önemli projesi Halkapınar-Otogar bağlantısı. Diğer dosyalar rakamsal olarak yüzde 3 bile değildir. Dışarıya karşı çok başarılı bir belediye başkanıyım,  beni hükümet engelliyor, deme çabasıdır. Samimiyetimle söylüyorum Aziz Bey bu il için büyük olumsuzluktur. Bu ilin başına gelmiş en büyük olumsuzluktur. 15 yıl geçti, İzmir için yapılacak hiçbir şey yok. Rutin bir belediyecilik dışında yapılan hiçbir şey yok. Aziz Kocaoğlu vizyonu olmayan, kendi bürokrasisinin etkisinde kalmış, gününü, emekliliğini bekleyen birisi gibi. CHP’nin İzmir’e yaptığı en büyük haksızlıktır Aziz Kocaoğlu. Sen buradaki insanların sana karşı olan teveccühü sonrasında böyle vizyonu olmayan birini başkan yaptırmakla yanlış yapıyorsun. Tramvayla kentin trafiğini cehenneme çevirdi. Anket yapın tramvaydan memnun olan yüzde 5-10’dur. 4 yıl yatıyorlar şimdi seçime 5 ay kala panolarda Atatürk resmi, laiklik reklamları. Bu değerler sanki sadece onların. Atatürk’e laikliğe bu kadar zarar veren başka bir parti yok. Sen cumhuriyete, Atatürk’e tek başına nasıl sahip çıkabilirsin? Senin ne haddine? Eğer bu değerlere sahip çıkmak sadece CHP’ye kalsa vay haline cumhuriyetin. Boş boş konuşmayın. Yaptığınız projelerle bunlara sahip çıkın” diye konuştu.  

İZBAN PİRİŞTİNA İLE BAŞLADIĞI İÇİN SONLANDI, KOCAOĞLU İLE OLSAYDI YÜRÜMEZDİ
Şengül, Kocaoğlu’na eleştirilerini sürdürdü ve “İzmir muhteşem bir şehir. Allah’ın dünya üzerinde ender oluşturduğu şehirlerden. Tarihi, tarımı, turizmi, körfezi her şeyi var. Bunları değiştirmek için hiçbir çaba içinde değiliz. Kentsel dönüşüm için gittiğimde söyledim. Bunu bakanlarla birlikte yapmayalım. Yerel yönetimlerle birlikte yapalım. Alanları belirleyelim, yetkiyi size verelim’ dedim. Olmaz dedi. Siyasi kaygısı var. Bırak kardeşim! Paraları sen cebinden harcamıyorsun ki. Gel beraber yapalım. Ortak bir proje yapamıyoruz. İZBAN rahmetli Piriştina döneminde başladı. Onun için sonlandı. Aziz Kocaoğlu ile olsa yürümezdi. Piriştina daha vizyonlu biriydi” dedi.  

KÖRFEZ GEÇİŞİ HALK İSTİYOR, KOCAOĞLU İSTEMİYOR
Şengül, “İzmir verdiğini alamıyor söyleminin altı bomboş. Bugün ödediği vergiden payı alan iller arasında Kocaeli’den sonra İzmir geliyor. Ama öyle bir algı oluşmuş. Yat yat, rutin işlerini yap, nasıl olsa AK Parti’ye karşı bir ön yargı var. Milli değerleri köpürtürüz. Bana verdiği dosyaların yüzde 80’i çözüldü.  Körfez geçiş projesi hakkında da aynı durum var. Halk istiyor ama Aziz Kocaoğlu ve bazıları istemiyor. Kamuoyunda istiyorum diyor ama samimi değil. Ulaşım Master Planı hazırlıyorsun orada bu proje yok. Ben bunu istiyorum gibi gösteriyor ama arka planda istemiyor. İptal davası açanlar arka planda ahbap çavuş ilişkisi içinde organize edilmiş. Yüzümüze gülerken arkamızdan iş çeviriyorlar. Halkın körfez geçişine talebi var. Karşısına almak istemiyor. O kadar sığ düşünüyor ki. Bu hükümete mi yazar diyor. Bırak kardeşim ya. O körfez geçişini yaparsak trafiği rahatlatırız” diye konuştu.

HÜKÜMETİN HER PROJESİNE DAVA AÇILMIŞTIR
Statlar sorununa değinen Şengül, “Hükümetin İzmir’e yaptığı her projeye dava açılmıştır. Bakın devlet İzmir’i ihmal ediyor algısını sürdürmek istiyorlar. Statlar yıllardır şehrin kanayan yarasıdır. Zaten İzmir takımlarına baktığımız zaman maksimum 10-15 bin seyirciyle oynuyor. Yapılanlar hep butik statlar. Göztepe’ye yapılan stadın kulübe faydası olacak. Karşıyaka borçla boğuşuyor. Sırf yerel yönetimler yüzünden. O stat yapılsaydı, gelirler kulübe kalsaydı, yerel yöneticilere ihtiyacı olmadan, kendi yağıyla kavrulan bir kulüp olsaydı kötü mü olurdu? 100 yıllık kulübe yazık değil mi? Dağ başında bir yer gösteriyorsunuz. Yağmur yağsa sürükleyip götürecek. Büyük statlar hep şehrin göbeğindedir. Ticari olarak da bir canlılık sağlar” açıklamasında bulundu.

BAŞKAN AKPINAR’A: NE KONUŞTUĞUNU BİLMİYOR!
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın, ‘AK Parti’deki bazı yöneticiler, vekiller de benim gibi düşünüyor ama söyleyemiyor’ demecinin hatırlatılması üzerine konuşan Şengül, “Kendi düşüncesi. Ne konuştuğunu bilmiyor ki. Konuşmak için konuşuyor” dedi.

BELEDİYE BAŞKANIM HAKLI, SONUNA KADAR YANINDAYIZ!
Geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma ekipleriyle Menderes Belediyesi’nin yetkililerinin yaşadığı gerilime dair konuşan Şengül, “Burada da samimi değil. Diğer ilçelerin tüm alt yapı çalışmaları aylar öncesinde bitiyor. Nedense İZSU’nun AK Partili belediyelerde yapması gerekenler seçim öncesi çıkıyor. Kazılan yerler aylarca kapatılmıyor. Böyle sığ bir anlayış olur mu? Nasıl bir basitlik? 5 günde yapması gereken işler aylarca yapılmıyor. Tüm belediyelerimizde bu sorun var. Niye diğer ilçe belediyelerinde bu sorun yok? Tesadüf mü etti? Benim belediye başkanım tepkisinde sonuna kadar haklı. Ve biz de sonuna kadar onun yanındayız. Sıkıyorsa gelsin assın ve kazsın. Sen şimdiye kadar neden aylarca süründürdün? Cezalandırmak adına böyle işlemler yapıyor. Samimi değil. Onu hangi bürokratları yönlendiriyorsa yanlış yapıyor. İlçeye giderse ben de kesinlikle giderim. Gitse ne olacak? Neyi değiştirecek? Ben de iş makinesinin önüne çıkarım. Öyle zorla olmaz bu işler. Kanunun verdiği yetkiyi adaletli bir şekilde uygula. Aziz Kocaoğlu keyfi bir şekilde uyguluyor.

BEN DAHA FAZLA KALABALIK TOPLARDIM
CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin İzmir’deki programını değerlendiren Şengül, “Muharrem İnce’yi biz göremedik. CHP’nin örgütlerinde bir sabote var. Ben gitsem daha fazla kalabalık toplarım. Bunu iddia ediyorum. Teşkilatlarıma söyleyeyim; arkadaşlar biz geliyoruz miting yapacağız desem daha fazla kalabalık toplarız. Bunu abartı olarak söylemiyorum. Oraya gelenler de belediyenin çalışanları. Oraya zoraki getirilenler. Senin cumhurbaşkanı adayın geliyor. Nasıl bir organizasyon? Halk neyin ne olduğunu görüyor. İçlerinde bir çekişme var” ifadelerini kullandı.

 
İzmir'de imar affı tartışması!
 
Hiç kimseyi dinlememişti... Sonunda yıkıldı!
YORUMLAR
Toplam 22 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ST 30 Mayıs 2018 Çarşamba 09:20

Siz öyle sanın, İzmirli neyin ne olduğunu iyi biliyor.

Yorumu oyla      10      5  
ibrahim Yüncü 30 Mayıs 2018 Çarşamba 05:39

İzmir'i eleştirmeden önce Ankara'nın şu halini görmek gerek betonlaşma Venedik yaptı kentleri... 2- Büyük şehirleri korumak için tarım politikamızı gözden geçirelim. Köylümüz kalmadı, göçler ile yeni sosyal projeler yaratmak zorundayız.

Yorumu oyla      11      5  
istek 29 Mayıs 2018 Salı 22:38

Sayin baskan belediye yetkilileri olmadan kisacasi taninmayan birisini sade vatandas olarak Ak Partili ilce belediye sinirlarina gonderin ve sadece Ak Partili secmenle konussun gercegin ne oldugunu gorursunuz reklam degil haberiniz olur

Yorumu oyla      10      5  
Neredeler 29 Mayıs 2018 Salı 21:43

16 yildir dava diye sorgusuz sualsiz oy verenler neredeler? Simdi olanlarin dillerinde dava gozlerinde siyaset sayesinde kazanilacak makam ve para. Bunlar a guvenmek hayal kirikligidir. Gonlunde hala dava diyebilecekler apartman dairesindelerdi plazalara ulasamadilar

Yorumu oyla      10      5  
tasarruf etmek 29 Mayıs 2018 Salı 21:29

Luzumsuz ise sondurun cunku Gunes cikti tasarruf etmek lazim enerji cok pahali ve bizim paramiz yok

Yorumu oyla      9      5  
Eşit Hizmet 29 Mayıs 2018 Salı 20:11

Kusura bakın ama Sayın Aziz Kocaoğlu ‘ da eşit hizmet vermediği uygulamaları var ! Mesela toplu ulaşımda aktarma hakkı ! Merkeze 90 dk aktarma hakkı var, çevre ilçelerde değil 90 dk 10-20——-50-60 dk içinde de olsa her belediye otobüsüne bindiğimde bilet bedeli ödemiyor. Kamuda Eşit hizmet bu mu oluyor ? Herhalde bu bölgelerdeki halk vergi ödemiyor ! Belediye de ödenen vergilerden pay almıyor ! Eğer toplu ulaşımda bir külfet varsa külfeti Eşit dağıtacaksın ! Merkeze sübvsnse var, taşra ya yok ! Bu mu eşit hizmet ?

Yorumu oyla      10      10  
ortalama 29 Mayıs 2018 Salı 19:34

İzmir takımları 10-15 bin ortalama ile oynuyor denmiş. Peki diğer takımlar 30-40 bin ortalama ile mi oynuyor da başka şehirlere büyük statlar yapılırken İzmir' e butik statlar LAYIK görüldü? örneğin Diyarbakır. 40 bin kişilik stadyum yapıldı. ortalama seyirci sayısı nedir?

Yorumu oyla      15      6  
2009 29 Mayıs 2018 Salı 19:31

Tamda ortam 2009un aynisi Bayrakli ve Karabaglar ilce sinirlarini cizdiginiz secim sonucu ile ayni olacak

Yorumu oyla      15      5  
Selin 29 Mayıs 2018 Salı 19:28

Belediyelerdeki akrabalık ilişkilerine son verilsin artık herkes akraba sanki aile şirketi

Yorumu oyla      10      10  
Bülent ışık 29 Mayıs 2018 Salı 19:05

Aziz Kocaoğlu daha fazla ihracat için 400 milyon liraya Yeni Fuar alanı yapar.Hükümet ise daha fazla ithalat için Şehircilik bakanlığı eli ile AVM lerin önünü açar. İsrail malı ürünlerin listesini gördüm eğer bu ürünleri marketlerden çıkarırsanız marketlerin yarısından çoğu boşalır.

Yorumu oyla      17      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karamollaoğlu ilk kez eşi ile aynı karede
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun eşi Ayşe Yasemin ...
Erdoğan'dan İnce'ye: Sana bir nasihat vereyim...
İstanbul’da AK Parti aday tanıtım toplantısında konuşan Erdoğan, "Sayın ...
Vatan Partisi İzmir adaylarını tanıttı
Vatan Partisi'nin İzmir milletvekili adayları tanıtım toplantısında konuşan ...
 
İçişleri Bakanı'ndan pasaport açıklaması
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İstanbul'da 30 Mayıs'tan itibaren her ...
AK Parti İzmir Vekili Sürekli, seçim startını Ödemiş’ten verdi
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, 24 Haziran’da yapılacak ...
Başbakan talimat verdi: 2 yıl yasak geliyor!
Başbakan Yıldırım’ın talimatıyla yapılan yönetmelik değişikliğine göre, ...
 
CHP'li Özel'den tatilcilere '8 Temmuz' uyarısı
Manisa'ya gelen CHP Grup Başkanvekili ve 1. sıra milletvekili adayı Özgür ...
CHP'li aday Yavuzyılmaz köylerden başladı
CHP İzmir 2'nci bölge 8'inci sıra milletvekili adayı İdris Yavuzyılmaz, ...
MHP İzmir'in adayı Şahin'den Buca çıkarması: Esnafa prim müjdesi
MHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, seçim çalışmalarını ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva