HABERLER>POLİTİKA
23 Eylül 2016 Cuma - 11:17

AK Parti İl Başkanı Delican: Sözümüzün eriyiz!

Bakan Özhaseki'nin ziyareti değerlendiren AK Parti İl Başkanı, İzmir'e verdikleri sözlerin arkasında olduklarını vurgulayarak İzmir'in sorunlarını bildiklerini ve hükümetin tasarrufunda ne varsa bir bir hayata geçirdiklerini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Delican: Sözümüzün eriyiz!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin bol müjdeli İzmir ziyaretinin ardından bir değerlendirme yaptı.

Açıklamasında; İzmir'e verdikleri sözlerin arkasında olduklarını vurgulayan Başkan Delican; İzmir'in sorunlarını bildiklerini ve hükümetin tasarrufunda ne varsa bir bir hayata geçirdiklerini belirtti.
 
Kentsel dönüşümden, Büyük Körfez projesine; arıtma tesisinden turizm yatırımlarına  kadar pek çok konuda önemli adımlar atıldığına dikkat çeken AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; İzmir'in hakkını alması konusunda yoğun bir gayret içinde olduklarını söyleyerek şunları dile getirdi; " İzmir için gözbebeğimiz ve öncü kent diyoruz. Bunu öylesine söylemiyoruz. Potansiyelini biliyoruz, ihtiyaçlarını biliyoruz. Sözlerimizin arkasındayız. Bakanlarımızın bir ayağı İzmir'de. Geçtiğimiz gün de Çevre ve Şehircilik Bakanı'mız Mehmet Özhaseki şehrimize gelerek önemli müjdeler verdi. Yine sözümüzün eriyiz.  "
 
Can damarlarına kan...
İzmir'in geleceği için can damarı niteliğinde olan kentsel dönüşüm ve büyük körfez projesine ilişkin önemli somut adımların atıldığını ve bu konuda bakan Özhaseki'nin de İzmirli'lere ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na müjdeler verdiğini söyleyen Başkan Delican; "Biz, İzmir'in önündeki engellerin kalkması ve gelişmesi için her daim hazır askeriz. Çalışıyoruz... Tartışma ve atışma eksenli bir hizmet yarışının hiçbir zaman yanlısı olmadık. Bakın; ÇED raporu imzalandı, Karabağlar Cennetçeşme'deki kentsel dönüşüm projesi için düğmeye basıldı. Kronik bir sorun haline gelen katı atık tesisi meselesinin önünü açtık. Tabiri caizse; İzmir'in, İzmir halkının çocuklarına daha yaşanır bir kent bırakmak için gerekli olan tüm can damarlarına kanı pompalıyoruz." diye konuştu.

- BAKAN ÖZHASEKİ'DEN ÇEŞME'YE 'ÖZEL KORUMA' MÜJDESİ... 

İzmir'in köy kenti olmaktan kurtulması gerektiğini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; bir diğer önemli konunun da turizm olduğunu ve İzmir için bu denli önemli ve katma değer taşıyan bir sektörün önünü açmak için de gerekli adımların atıldığını söyledi. Delican; yerel idareler ve sivil toplum kuruluşları tarafından kentin yararına üretilen her projenin itici gücü olacaklarını ifade etti.
 
İzmir'in şansı...
Ülkenin olağanüstü bir süreçten geçtiğini hatırlatan AK Parti İl Başkanı Delican; sözlerini şöyle sürdürdü; "Darbeye dur dedik. Hainle, kumpasçıyı içimizden söküp atmanın mücadelesini veriyoruz. Tarihi bir dönemden geçiyor ve tarihi adımlar atıyoruz. İzmir böylesi bir dönemin de lokomotif gücü, özel bir şehir. Bir yandan da, hizmet üretmeye, halkımızın her türlü sıkıntı ve beklentisine cevap vermeye çalışıyoruz. İzmirli'nin bir şansı var ki; Başbakanımız kendilerinin vekili. İzmir, kendilerini ayrımsız kucaklayan, memleketimiz için, İzmir için devletin ve hükümetin tüm kademelerini seferber ederek gece gündüz çalışan bir Başbakan'a sahip."
Delican; Genel Başkanlık ve bakanlık düzeyinde İzmir ziyaretlerinin ortalama haftada bir olduğunu belirterek; hükümetin İzmir'e verdiği önemin özel oluşuna da dikkat çekti.
 
Mağduriyetlere hassasiyet...
Yaşanan sıkıntılı sürecin; büyük bir dirayetle göğüslendiğini vurgulayan Başkan Delican;   " Vatandaşlarımızın, esnaftan, işçiye her kesimin sürece ilişkin mağduriyetleri hükümetimiz tarafından hassasiyetle ele alınıyor ve gereken yapılıyor. Vergi borcundan SGK borcuna, kredi kartları yapılandırılmasına kadar pek çok meselede kolaylıklar sağlanıyor. Teröre alet edilmeye kalkışıldığı için kapatılan eğitim kurumları nedeniyle mağduriyet yaşanmaması için hızla kararlar alınıyor. Kuruyu yaştan ayırt edecek ara formüller üretiliyor. Biliyorum ki; vatandaşlarımız tüm bu çabaları görüyor. Birlik ve beraberlik içinde atlatamayacağımız hiç bir zorluk olamaz. AK Parti İzmir İl Teşkilatı da; milli birliğimiz, ülkemiz ve şehrimizin refahı için gece gündüz iş başında ve takiptedir. Gözümüz  gelecek güzel yarınlardadır, bütün uğraşımız bunun tesisi içindir" dedi.    

 
İTO Başkanı'ndan kruvaziyer müjdesi: 2 yıl sonra ilk kez...
 
Pamukta çözüm için düşük faizli kredi çağrısı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ozzy 23 Eylül 2016 Cuma 16:44

Ortada somut birşey yokki hep müjde hep proje.Bırakın Aziz başkan sırasıyla yapsın ,engel olmayın yeter.

Yorumu oyla      11      5  
Uğur 23 Eylül 2016 Cuma 14:42

İzmir'in öksüz yetim çocuğu İnciraltı, seni kim düşünürki... İnciraltı planı vardı bir ara ne oldu o...

Yorumu oyla      11      5  
23 Eylül 2016 Cuma 13:49

Karabağlar kentsel dönüşümü de yapılmalı ancak şehir merkezi için de proje yapılmalı. Basmane , Yeşildere daha ortalık yerler. Öncelik buralar olmalıydı. Bayraklı ne olacak ? Hilal , Ege Mahallesi böyle mi kalacak ? Buca desen öyle. Limontepe ve etrafı öncelik olarak yanlış bir seçim. Ballıkuyu yıkılacak denmişti ama yıllar geçmesine ragmen bir icraat yok. Bir bölgeyi 20 senede mi dönüştüreceğiz? Ya da Şemikler gibi uydurma planlar ile eskiyi yıkıp çok katlı modern gecekondular mı yapacağız ? Koskoca şehirde doğru düzgün yol yok. Buca 'da heykel ve Şirinyer kısmı sıkıntılı. Buralar için radikal kararlar alıp projeler yapmak lazım. Sahilde parke taşlarını değiştirmeyi bırakalım. Acil yeni yollar , kentsel dönüşüm gerekli. Metro projeleri çok geç kaldı , onun yerine trafiğin içine tramvay yapılıyor , 500 milyon gidiyor. Izban yapıldı memnun olan kimse yok. Sistem kafasına göre çalışıyor. Bazen 20 dakika , bazen 15 dakika, bazen 10 dakika da tren geliyor. Böyle bir sistem olur mu ? TCDD şu izban a artık el atsın.

Yorumu oyla      11      5  
23 Eylül 2016 Cuma 11:29

"Yıllar sonra" 😇😇😇 katı atık tesisi için onay geldi o da mahkemelik oldu.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan anlattı: Haberin var mı Biden?
Erdoğan, ABD'nin üç gün önce Kobani'ye uçak dolusu silah indirdiğini belirterek ...
Erdoğan o ayrıntıyı açıkladı: Messi forması giymiş!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te 20 Ağustos'taki bir kına gecesine ...
Erdoğan: Biz bunu ABD'ye anlatamadık!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'deki Türk toplumunun temsilcilerine seslendi. ...
 
MHP'den Türkiye'nin konuştuğu saldırıya pankartlı tepki!
MHP Bodrum İlçe Başkanlığı, hemşire Ayşegül Terzi’nin şort giydiği için ...
Eski Galatasaraylı futbolcu FETÖ'den tutuklandı
FETÖ/PDY'nin "futbol yapılanmasına" yönelik soruşturma kapsamında, eski ...
CHP İzmir’de flaş karar: 8 ilçe harekatı!
İl Yönetim Kurulu toplantısında yerel seçimde kaybedilen ilçeler için ...
 
AK Parti İzmir’de vekillerle ‘Yıldırım’ zirve!
Partide 3 ilçe teşkilatına başkan arayışında önemli bir gelişme yaşandı. ...
Başbakan Yıldırım'dan 'Kilis' açıklaması
Fırat Kalkanı harekatını değerlendiren Başbakan Yıldırım, sınır güvenliği ...
Flaş! Yıldırım ile Bahçeli telefonda görüştü
Başbakan Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Bahçeli telefonda görüştü. Görüşmede, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva