HABERLER>POLİTİKA
15 Aralık 2016 Perşembe - 16:58

AK Parti'den Alsancak Karakolu'na moral ziyareti: Oynamaya çalıştıkları oyunu...

İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin bir gün sonrasında AK Parti İl Başkanı Delican, yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Konak İlçe Teşkilatı İstanbul’da hain saldırı nedeniyle Alsancak Polis Karakolu’na ziyarette bulundu. Delican, "Oynamaya çalıştıkları oyunu polisimizle, askerimizle bozacağız" dedi.

AK Parti den Alsancak Karakolu na moral ziyareti: Oynamaya çalıştıkları oyunu...

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Konak İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Beşiktaş’ta 44 kişinin hayatını kaybettiği hain saldırı nedeniyle Alsancak Polis Karakolu’na moral ziyaretinde bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar eşliğinde önceki gün İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne taziyede bulunan teşkilat ikinci durak olarak ilçe karakoluna gitti.

Saldırıya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Delican ayrıca Türkiye’nin dört bir yanından Şehitler Tepesi’ne gidilerek anma düzenlenmesinin il teşkilatı olarak da uygulanıp uygulanmayacağı üzerine konuştu.

FİDANLARIMIZI KURUTMAYA ÇALIŞTILAR
Delican, “İki güzide kulübün karşılaşmasında her iki kulüp taraftarının taşkınlık yapmaması için 24 saat görev başında bulunan çevik kuvvet mensupları, barış elçisi gibi kimse sıkıntı yaşamasın diye görev başındaydı. Türk polisi her zaman fedakarlıkla yapmış olduğu görevinin başındayken maalesef bu hain kalleşler geldiler oradaki fidanlarımızı kurutmaya çalıştırlar. Sivil vatandaşlarımız ve devletimizin çatısı altındaki evlatlarımız şehit oldular” dedi.

ASKERİMİZLE POLİSİMİZLE BOZACAĞIZ
Delican, “Hepsine yürekten rahmet diliyoruz. Onlar makamların en büyüğüne ulaşarak şehit oldular. Ama tabi birçok acılı aile bıraktılar. Polis kardeşlerimizi burada da ziyaret etmek istedik. Acılar paylaştıkça hafifler. Kendilerine başarılar dilemeye ve AK Parti olarak yanlarında olduğumuz belirtmeye geldik. İnşallah bugünleri aşacağız. Üzerimizde oynamaya çalıştıkları oyunu polisimizle, askerimizle bozacağız. Bugünlerin geçici olduğunu biliyoruz ama birlik ve beraberlikle geçecek. Türk Milleti şahlanıp kalkıyor ama arkasından onu çekmeye çalışan emperyalist güç dış mihraklarla ameliyat yapmaya çalışıyor. Buna izin vermedik vermeyeceğiz. Bugün milletimizin topraklarında hudutlarında askerlerimiz nöbet tutuyor.  Polislerimiz de onlara destek veriyor, içeride asayişi sağlıyor.  İnşallah bundan sonra böyle bir olay yaşanmaz. Polislerimiz hiç unutmasın bu millet onların yanında. Bir kez daha onlara şükrediyoruz. O gece yaraları olan gencecik fidanlar bir kez bile inlemedi. İçlerinde vatan sevgisi olduğundan acılarını içlerine gömdüler. Onlara minnettarız” diye konuştu.

OLABİLİR…
Delican teşkilat olarak Şehitler Tepesi’ne ziyarette bulunup bulunmayacakları hakkındaki soruya ise, “Bizim genel merkezimizle yaptığımız iştişareler var. Onların neticesinde olabilir. Zaten onlar bizim yüreğimizde. İnşallah bu son olur. Üzerimizde oynanan oyunları Kurtuluş Savaşı’nda birlik ve beraberliğimizle bozduk. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizle ‘Şehitler Tepesi’ olmasın diye mücadele vereceğiz. Milletimizin bir tane bile ferdinin tırnağına bile zarar gelmesine vicdanımız razı olmaz. Aldığımız tedbirlerle düşmanları def edip eski huzurlu günlerimize döneceğiz” yanıtını verdi.

 
İzmir’deki ‘istek şarkı katliamı’nın zanlısı tutuklandı
 
'Balyoz'dan tutuklanan komutana 500 bin lira tazminat
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan Halep mesajları
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Ateşkes sonrası Halep'te sivillerin güvenliğinin ...
İzmir’deki ‘Ethan’ paniği Meclis’e taşındı: Bakan Özhaseki’ye 5 soru
CHP İzmir Milletvekili Bakan, İzmir’de sökümü tamamlanan Ethan gemisinden ...
Demirtaş’tan sağlık durumuyla ilgili soruya yanıt
Cezaevinde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, video ...
 
Ankara'dan o tahliye kararına sert tepki!
Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 28 Ocak 1982 tarihinde ...
Mecliste ‘boyoz’ günü: Başbakan da katılacak
İzmir’in meşhur boyozu TBMM yolunda! AK Parti İzmir Milletvekilleri Meclis'e ...
Mahkemeden flaş 'Akşener ve Özdağ' kararı
Ankara 6. Asliye Hukuk Mahkemesi Meral Akşener, Ümit Özdağ ve Ali Sağır'ın ...
 
CHP İzmir’de o müdür hakkında suç duyurusu!
Sosyal medya hesabından partiye yaptığı sert eleştirilerle gündem olan ...
AK Partili Dağ o kavgayı anlattı: Yumruk attım, pişman değilim!
TBMM Genel Kurulu'nda çıkan kavgada HDP’li Yıldırım'a attığı yumrukla ...
Çıray ülkücülere seslendi: Razı mısınız?
TBMM Bütçe Görüşmeleri’nde kürsüye çıkan CHP İzmir Milletvekili, Çıray, ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva