HABERLER>POLİTİKA
14 Temmuz 2015 Salı - 11:36

AK Parti’de o isimden 2.fabrika ayarları çıkışı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, seçimlerden çıkan sonucu iyi değerlendirdiklerini belirtirken, "Biz kuruluş gayemize, yola çıkarken söylediklerimize yeniden dönerek, fabrika ayarlarına yeniden dönerek inşallah ilk seçimlerde yeniden tek başımıza iktidarı yakalayacağız" dedi.

AK Parti’de o isimden 2.fabrika ayarları çıkışı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Şanlıurfa’da partisinin İl Başkanlığı ile Büyükşehir Belediyesi tarafından Rabia Meydanı’nda düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftara davet edilen ancak koalisyon görüşmeleri nedeniyle programa katılmayan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yerine Şanlıurfa’ya gelen Mehmet Ali Şahin, yemek öncesinde yaptığı konuşmada partisinin seçimlerde aldığı sonucu değerlendirdiklerini söyledi. Seçmenin verdiği mesajı iyi aldıklarını belirten Şahin "2011 seçimlerde bize oy verip 2015 seçimlerinde oy vermeyen milletimizin gönlünü alacağız. Biz yola çıkarken ’Devlet adına millet nezdinde siyaset yapmak için yola çıkan bir parti değiliz’ dedik. Bilakis millet adına devlet nezdinde siyasete talip olduğumuzu söyledik. Ama zaman içinde devletin politikalarını sezmiş olmalı ki millet bize 7 Haziran’da uyarıda bulundu. Biz kuruluş gayemize, yola çıkarken söylediklerimize yeniden dönerek, fabrika ayarlarına yeniden dönerek inşallah ilk seçimlerde yeniden tek başımıza iktidarı yakalayacağız" dedi.
 
‘GÜNDE 900 MÜSLÜMAN KATLEDİLİYOR’
Ortadoğu’da özellikle Irak ve Suriye’de yaşanan gelişmelere değinen Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Dünya’da ortalama bin Müslüman katlediliyor. Yine bu bin Müslüman’ın yüzde 90’ı kendisi Müslüman iddia eden bir başka kişilere tarafından öldürülüyor. Bu da günde ortalama 900 Müslüman’ın katledilmesi demektir. Bu reva mı? ’Ben Müslüman’ım’ diyen bir insan böyle bir davranışta bulunabilir mi? Kuran’ın verdiği mesaja bugün çok ihtiyacım var. Bu kutsal günlerde bizlere bu mesajları veriyor ve biz bunu anlayabiliyorsak ne mutlu bize."
 
YEMEK GERĞİNLİĞİ YAŞANDI
Şahin’in konuşmasının ardından yemek organizasyonunu üstelen firmaya ait bir minibüs tarafından alana getirilen yemek paketlerinden almak isteyen çoğunluğu Suriyeli kalabalık izdihama yol açtı. Kalabalıktakilerin çoğunluğu kumanyaları alıp evine götürürken, iftarı masada bekleyen vatandaşlar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti milletvekilleri Nureddin Nebati, Halil Özcan, Kasım Gülpınar, Seyyit Eyyüpoğlu, Hamide Sürücü ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in oturduğu protokol masasına gelip davet edilmelerine rağmen yemek yiyemedikleri için tepki gösterdi. Bu sırada görevlileri ile vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı.
 
BAŞKAN GÜVENÇ ÖZÜR DİLEDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, iftar masasında yemek almadıkları için programı terk eden vatandaşlardan özür diledi. Güvenç, yaşanan aksaklıktan ötürü herkesin hakkını helal etmesini istedi, masaları gezerek vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı ve iftarını açamayan çoğu vatandaşa lokantada iftar yemeği verdi.

 
Bornova'da ihtiyaç sahiplerine bayram müjdesi
 
Flaş! AK Parti-MHP zirvesinde heyetler belli oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Saray’da ilk CHP’li: O başkan Erdoğan’a gidiyor
20-26 Temmuz 2015 tarihleri arasında 654.’sü gerçekleştirilecek olan Tarihi ...
Erdoğan: Öyle koalisyon görüşmesi yapan...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da TÜMSİAD iftar programında ...
CHP'li başkan ve vekilden ilginç başvuru
Ataşehir'in CHP'li belediye başkanı Battal İlgezdi, hakkındaki yolsuzluk ...
 
Partiler RTÜK üyeliği için adaylarını belirledi
Siyasi parti grupları, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nda (RTÜK) boşalan ...
CHP’den görüşme mesajı: Müzakere öncesi…
CHP Sözcüsü Haluk Koç, Davutoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesi sonrası açıklama yaptı.
AK Partili Özdağ: Gönlüm AK Parti- MHP koalisyonundan yana
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Açık ve net, gönlüm AK Parti- ...
 
Davutoğlu’ndan kritik görüşme sonrası ilk açıklama
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı koalisyon görüşmesini ...
Torbalı’da ‘kadro’ kavgası tam gaz: Uygur’dan sert tepki!
Torbalı’da eski Belediye Başkanı CHP’li İsmail Uygur ile AK Partili mevcut ...
Flaş! CHP'deki 'koalisyon zirvesi'nde neler yaşandı?
Koalisyon görüşmeleri bugün resmen başladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çok mu çok oluyor bu Çeşme?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Beyaz tren...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva