HABERLER>POLİTİKA
18 Ekim 2015 Pazar - 10:47

AK Parti adayı Kaya: Seçimin kazananı milletimiz olacak

Sahada seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Selçuk, Torbalı, Gaziemir ve Buca ilçelerinde gerçekleştirdiği bir dizi ziyarette seçmenlerle kucaklaştı. 1 Kasım'da AK Parti'nin sandıklardan büyük bir zaferle çıkacağını söyleyen Kaya, AK Parti'nin zaferinin aynı zamanda milletin zaferi demek olduğunu belirtti.

AK Parti adayı Kaya: Seçimin kazananı milletimiz olacak

İZMİR - Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) İzmir Şubesi temsilcileriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Sanayici ve iş adamlarının ekonomi ve ülke gündemine ilişkin görüşlerini dinleyen Kaya, partisinin seçim beyannamesinde yer alan yeni vaatler hakkında bilgi verdi; istikrar ve kalkınma sürecinin devamı için kendilerinden destek istedi. AK Partili Kaya, son 13 yılda Türkiye ekonomisinde yakalanan hızlı büyüme ve kalkınma ivmesinin kaynağında yatan siyasi istikrarın devam etmesinin ülkenin en temel önceliği olduğunu söyledi. Türkiye'nin dünyada önemli bir noktaya geldiğini, ekonominin büyüme gösterdiğini hatırlatan Kaya, istikrar ve güçlü bir iktidarla başlanan hizmetlerin yeni dönemde tamamlanacağını açıkladı. 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimlerinin önemine dikkat çeken Kaya, "Türkiye 1 Kasım'da istikrarın, 13 yıldır süren huzur ve güven ortamının devamlılığı için oy kullanacak. Türkiye eskiye dönmek istemiyor. Türkiye geleceğe olan yürüyüşüne devam etmek istiyor. Ekonomik istikrar ve siyasi istikrarın birbirine bağımlı olduğunu bilmemiz lazım. Eğer siyasi istikrarınız yoksa, mükemmel ekonomik vizyonunuz olsa bile bunu hayata geçiremezsiniz. Türkiye'de siyasi istikrar olursa ekonomik istikrar olur, milletimizin refah seviyesi artar, ülkede huzur ve güven iklimi hakim olur. 1 Kasım'da sandıktan büyük bir zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Ancak bu zafer sadece AK Parti'nin zaferi olmayacak. Bu zafer, milletin zaferi olacak. Mağdur ve mazlumların, gariplerin, gurebanın, ezilenlerin, sessiz çoğunluğun zaferi olacak. 1 Kasım'da herkes susacak, millet konuşacak. İstikrar sürecek Türkiye büyüyecek" dedi.
 


MİLLETİMİZ AK PARTİ'YE GÜVENİYOR
Sanayici ve iş adamlarıyla buluşmasının ardından sahaya inen Mahmut Atilla Kaya, esnaf ziyaretleri yaptı, hemşeri dernekleri ile buluştu, kadın kolları toplantısına katıldı, gençlerle bir araya geldi, emeklileri dinledi. Gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanan Kaya, "Milletimiz, AK Parti'ye güveniyor. Ülkeyi kalkındıracak ve daha ileri seviyeye götürecek kadroların AK Parti'de olduğuna inanıyor. AK Parti, kurulduğu günden bugüne kadar, Türkiye için çok büyük hayaller kurmuş ve bu hayallerin çoğunu da gerçeğe dönüştürmüştür. 13 yıl boyunca nasıl milletimize hizmet ettiysek, bundan sonra da öyle devam edeceğiz. AK Parti'nin seçim beyannamesi; kadın, genç, işçi, memur, emekli, esnaf, çiftçi, engelli kısaca toplumun her kesimin talepleri göz önüne alınarak oluşturuldu. Toplumun tüm kesimleri beyannamemize bakıp aradığı sorulara, ihtiyaçlarına cevap buluyor. Ayakları yere basan, gerçekçi ve vizyoner bir seçim beyannamesi hazırlandı. Seçimin kazananı hiç şüphesiz milletimiz olacaktır. Çünkü bizim tek şiarımız milletimize hizmet etmektir. İlk günkü aşkla, tüm teşkilatlarımız ve hareketimize gönül verenler olarak kenetlendik, seçime doğru gidiyoruz. Her zaman olduğu gibi milletimizin emanetini canımızdan aziz bilip, ülkemize hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız" ifadelerinde bulundu.
 

 
İstanbul'da DHKP-C ve IŞİD operasyonu: 1 yaralı
 
Basmane çukurunda sazan avı zamanı!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AYNUR ÇINAR 19 Ekim 2015 Pazartesi 09:55

Atilla başkanımdınız şimdi Atilla vekilim oldunuz. Arkanızdayız emin adımlarla yürüyünüz.DURMAK YOK YOLA DEVAM

Yorumu oyla      11      5  
Taner sabır 18 Ekim 2015 Pazar 17:59

Vekilim herşey sizinle ve AK Parti kadrosu ile izmirde birinci olacak ayrıca Büyük TURKiYEMiZDE de tek başına iktidar olacak çünkü ülkenin huzuru güveni ve Ekonomimizin güçlü olması için gereklidir.Mesele MEMLEKET Meselesi olmuştur.

Yorumu oyla      14      6  
Bedirhan 18 Ekim 2015 Pazar 12:41

Vekilim çok başarılısınız maşallah! Ak parti bu sefer sizler sayesinde daha başarılı olacak inşallah.

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP adayı Senem Kılıç: Aldığımız her oyla...
Seçim çalışmalarına Menderes ilçesinde devam eden MHP İzmir 1'inci Bölge ...
AK Parti adayı Yıldırım: İdeolojik kaygıları bırakıp...
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım İzmirlilerin katılımı ...
İzmir’de MHP ile AK Parti arasında seçim TIR'ı gerginliği
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Buca İlçe Başkanlığı'nın, seçim çalışması ...
 
‘AK Parti’nin Fuat Avnisi’nden İzmir oranı!
AK Parti’ye yakın ve AK Parti içindeki kulis bilgilerini sıklıkla aktaran ...
Davutoğlu'ndan öğretmenler ve engellilere müjde
Başbakan Davutoğlu, öğretmenler ve engellilere atama müjdesi verdi.
Dikili’de ‘Şafak Pavey’ krizi: MHP’den sert tepki
Gençlik merkezine CHP Milletvekili Şafak Pavey’in adının verilmesi ilçeyi ...
 
Bakan Işık'tan yerli otomobil açıklaması
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yerli otomobilin üretiminin ...
CHP İzmir Parti Okulu’nda mezuniyet coşkusu!
CHP Parti Okulu ilk mezunlarını verdi. ‘Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi' ...
Erdoğan: Güneydekiler isterse adını barış...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'den KKTC'ye su temin edilmesini öngören ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gülayşe’den doğma ben ‘Öksüz Cüneyd’!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Çağlardan 324’e İzmir Tarihi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva