HABERLER>SEÇİM 2015
6 Mayıs 2015 Çarşamba - 13:31

AK Parti adayı Ceyhun: Görüyorum... İzmir ağlıyor

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, AK Parti'nin tüm mensuplarıyla birlikte halkla iç içe olduğunu CHP’nin ise halktan uzak olduğunu ve bunun sıkıntısını yaşadığını söyledi.

AK Parti adayı Ceyhun: Görüyorum... İzmir ağlıyor

İZMİR - AK Parti’nin yeniden iktidar olacağını belirten Ceyhun,  İzmir’in yerel yönetimler konusunda ‘ağlar’ halde olduğunu belirterek “Vasat yerel yöneticilerin elinde kentler de ağlar! Görüyorum İzmir ağlıyor! İzmirlilerin ise kentleri ağladıkça yürekleri kan ağlıyor. Nasıl ağlamasın. Üstelik ‘hükümet desteği yok’ söylemleri ile avutulmak bir kentli için çok daha acı. Soruyorum CHP’li Eskişehir ya da Beşiktaş belediyeleri niye başarılı olabiliyor ve hükümetten destek alabiliyor ama İzmir hükümet desteği de hariç zengin öz kaynaklarına rağmen Türkiye’nin en kötü yerel yönetim modellerinden biri konumuna gelebiliyor. Bu güzel kenti ağlatmaya kimsenin hakkı yok” dedi. Bu konuda AK Parti önyargılarının kırılması gerektiğine vurgu yapan Ceyhun, “Yerel seçimlerde birinin CHP’li olup olmaması değil yerel yönetici olarak vizyonu ve İzmir’e neler kazandıracağı kriteri önemli olmalı” diye konuştu.
 
AK PARTİ’DEN ÇEKİNMİŞ BİRİ OLARAK…
Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun’un seçim çalışmasında durağı bu kez Selçuk oldu. ‘Gücümüze güç katacaksınız. Bölgemize güç vereceksiniz’ söylemleri ile karşılanan Ceyhun ilk olarak AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve teşkilat mensuplarıyla buluştu. İzmirlilerin, merkez ve çevre ilçelerde kendisine ilgisinden memnuniyetini anlatan Ceyhun, şöyle devam etti: “İzmirlilere özellikle şu mesajı vermek istiyorum. Geçmişte bende çeşitli nedenlerden dolayı AK Parti’den çekiniyordum. Ancak bunların yanlış ve doğru olmayan önyargılar olduğunu gördüm, biliyorum. İzmir’de Yeni Türkiye Projemizin bir istikrar, huzur ve barış projesi olduğunu anlatmak benim için çok önemli”
 
“İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜ AK PARTİ İLE SAĞLANDI”
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'yı da makamında ziyaret etti. Başkan Bakıcı, Ozan Ceyhun’u aday tanıtım toplantısında dinlediğini ve üst düzey bir birikime sahip olduğunu gördüğünü anlattı. Sıcak karşılamadan ve ilgiden dolayı teşekkür eden Ceyhun’un daha sonraki ziyareti ise Meryem Ana Kilisesi Başrahibi Padre Mahcek’e oldu. Mahcek’in “Biz Türkiye'de rahat yaşıyoruz eskisi gibi değil, güzel ilişkilerimiz var” dediği Ceyhun, inanç özgürlüğünün AK Parti ile sağlandığını bu yöndeki çalışmaların sağlıklı bir şekilde devam edeceğini söyledi.
 
KİLİSEDEN CEMEVİ’NE
Padre Mahcek’le keyifli sohbetin ardından ekibiyle birlikte soluğu Selçuk Cemevi ve Kültür Merkezi’nde aldı. Yetkililerden bilgi alan Ceyhun, ‘insan merkezli’ bir anlayıştan geldiklerini ve herkesin kardeşçe yaşadığı ortamları amaç edindiklerini söyledi. Birlik beraberlik mesajları veren Ceyhun’un Selçuk’taki son durağı ise Selçuk Ticaret Odası oldu. Başkan Koray Yolcu ve üyelerle bir araya gelen Ceyhun, sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin notlar aldı.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tayfun 6 Mayıs 2015 Çarşamba 14:12

teknolojinin -haberlesmenin - sermayenin bu kadar gelistig bir dunya da tum bizim gibi ulkelern yuzde 6-8 buyume sergilerken biz nasıl olurda hem kuculme arkasındayuzde 2 buyume ile devam edebiliyoruz , yuzde 2 buyume tum toplumun yasam duzeyinin geriye gitmesi demektir ,bunu nasıl basardınız allah askına ?

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP İl Başkanı Karataş’tan mitinge davet, Vali’ye uyarı, Erdoğan’a eleştiri
MHP İl Başkanı, Genel Başkan Bahçeli’nin Gündoğdu mitingi hakkında bilgi ...
AK Parti Adayı Nasır’dan Arap iş adamlarına İzmir çağrısı
AK Parti İzmir 25. Dönem Milletvekili Adayı Necip Nasır, Arap ülkeleri ...
MHP’li Murat Koç: İzmirlilik lobisini kuracağım
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge milletvekili adayları Murat ...
 
Eroğlu Kemalpaşa’ya seslendi: Bu seçim ‘IMF’ seçimi!
AK Parti İzmir adayı, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: Bu seçim, bu ülkeyi, ...
İtalyan RAİ sordu, Hotar yanıtladı: Muhalefet bizim...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, İtalya’nın ulusal ...
Şeboy Karşıyaka Stadını inceledi: Para vermiyorlar bir de...
İzmir’de stat yapan tek Belediye Başkanı olan AK Parti İzmir Milletvekili ...
 
Bakan Eroğlu İzmir’de rektörleri ziyaret etti
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu İzmir ziyareti kapsamında ...
Vatan Partisi konvoyuna baltalı saldırı!
Vatan Partisi Aydın milletvekili adayı Hasan Atilla Uğur'un konvoyundaki ...
Bakan Eroğlu’ndan Çeşme mesajları: Sadece deniz değil…
AK Parti İzmir adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Çeşme’de ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva