HABERLER>POLİTİKA
5 Ekim 2012 Cuma - 11:04

‘A Takımı’ndaki tek İzmirli konuştu: Artık sık görüşeceğiz!

AK Parti’nin 4. olağan kongresi sonrası İzmir’den 50 kişilik MKYK’ya alınan ve MYK’ya giren tek isim olarak dikkat çeken Prof. Dr. Nükhet Hotar, önemli açıklamalar yaptı.

‘A Takımı’ndaki tek İzmirli konuştu: Artık sık görüşeceğiz!

EGEDESONSÖZ/ÖZEL - AK Parti İzmir siyasetinin geride kalan 10 yıllık periyodunda önemli simalarından biri olan ve 4 dönemdir koltuğunu koruyan tek genel başkan yardımcısı olarak da dikkat çeken Prof. Dr. Nükhet Hotar, egedesonsoz.com’a önemli açıklamalar yaptı.
BİZDE DARILMA, KÜSME OLMAZ!
Partisinin 4. olağan kongresinde de hem MKYK hem de MYK’daki koltuğunu korumayı başaran Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, milletvekili adayı gösterilmemesinden sonra bile aynı azimle çalışmaya devam ettiğini vurguladı. Hotar mevki-makam peşinde olmadığını da vurgulayarak, “Siyaseti bir şey olmak için değil bir şeyler yapmak için yaptığımız için bizlerde kırılma, darılma ya da küsme olmaz. Zaten gerçek bir partili partisinin her kademesinde aynı azim ve kararlılıkla çalışır. Sayın Başbakanımızın, Genel Başkanımızın teveccühleriyle yeniden aynı göreve gelmenin sorumluluğunu taşıyorum” dedi.
 
YEREL SEÇİME ODAKLANDIK
Siyasette sistemin her seçimde kendini yenilediğinin altını çizen Genel Başkan Yardımcısı Hotar, “Siyasetçinin de görevlerinin arasında bu seçimlere olabildiğince başarı ile çıkmak vardır. Bu başarıyı da bizler halkın ilgi gösterdiği şekilde ona hizmet etme, taleplerini karşılayabilme olarak anlıyoruz. 10 yıldır da her seçimin ardından ertesi günden itibaren çalışmaya başlıyoruz. Bize verilen oyların sahiplerinin bizde hakları olduğuna inanıyoruz. Bu itibarla şu anda da önümüzde bir yerel seçim süreci var. Ve biz şimdiden bu hedefe odaklandık, kilitlendik. Türkiye’yi 10 yıldır başarıyla yöneten bir parti olarak da bu seçimlerdeki hedefimiz kuşkusuz ki AK Parti’li olmayan il ve ilçelerimizi AK Parti’nin belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak, buluşturmaktır” dedi.
 
4 KONGREDE MYK’DA YERİ DEĞİŞMEYEN TEK İSİM
AK Parti’nin seçimli ilk kongresinin ardından yapılan 4 kongrede de ‘Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’ olarak yerinin hiç değişmediğini de vurgulayan Hotar, “MYK’da 4 dönemdir görev yapan tek bayan olmanın sorumluluğunu taşıyorum. Tabi ki Sayın Başbakanımızın teveccühleriyle bu görevlere seçiliyoruz” diye konuştu.
 
İZMİR'İN TEK TEMSİLCİSİ OLMAK ZATEN YOL HARİTAMI ÇİZİYOR
Genel Seçimlerde aday gösterilmemesinin ardından İzmir’den bir parça uzak kaldığı bundan sonraki süreçte bu durumun değişip değişmeyeceği yönündeki soruya da yanıt veren Hotar, “Son 1,5 yılda İzmir’den tamamen uzak kalmamakla beraber Türkiye’nin diğer illerine de ağırlık vermiştik. Ancak bu kongrenin ardından İzmir'in MYK’daki tek temsilcisi olmanın da verdiği sorumlulukla hem İzmir’e hem de Ege illerini daha sık ziyaret edeceğim, buradaki parti çalışmalarına daha sık katılma imkânı bulacağım söylenebilir. Önümüzde yoğun bir yerel seçim gündemi varken İzmir’in, Ege’nin tek temsilcisi olarak kentten uzak kalmam düşünülemez zaten… Bu görevlendirme bana zaten zorunlu olarak böyle bir yol haritasını çiziyor aslında. Teşkilatımızla, milletvekili arkadaşlarımızla beraber İzmir ve Ege’deki belediyeleri de AK Parti anlayışıyla buluşturmak için gayret sarf edeceğiz” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yerli kaya 5 Ekim 2012 Cuma 17:08

yağ satarım bal satarım..

Yorumu oyla      15      8  
AYDIN AK 5 Ekim 2012 Cuma 16:11

NÜKHET HANIM TEBRİK EDERİM... AK PARTİLİ YORUMCU ARKADAŞ SANA BİR ŞEY SÖYLEYEYİMMİ? 1-SEN AK PARTİLİ DEĞİLSİN? 2-SEN NESİN KİMSİN YİĞİTÇE SÖYLE? 3-AK PARTİDEN NE İSTEYEMEDİNDE ALAMDIN AÇIKLA?

Yorumu oyla      13      8  
hakan 5 Ekim 2012 Cuma 16:05

ak partili yorumcu vatandaş sen bisefer ak partili filan değilsin olsan parti terbiyesini adabını öğrenirdin çok ayıp böyle açıklamalar ve imalar varsa belgen delilin birisi hakkında erkek gibi açıkla herkes görsün yoksada iz bırakmak için çamur atma. ayrıca nükhet hanımada başarılar dilerim.

Yorumu oyla      13      8  
AK Partili Yorumcu 5 Ekim 2012 Cuma 12:09

Bizim patron adam seçmesini bilir. Nükhet Hotar’ı işaret ettiyse başımızın üstünde yeri var. O olmuş bu olmuş önemli değil önemli olan Türkiye’nin en büyük partisi olmak ve en yakın rakibimizin oyunun iki katını alarak seçimi kazanmak. Patron diyorsa bu iş için Nükhet görevli eyvallah. Yarın der filanca onun da başımızın üstünde yeri var.

Yorumu oyla      13      11  
private35 5 Ekim 2012 Cuma 11:58

harun gibi geldiniz karun oldunuz diyen numanda ekonomiden sorumlu genel başkan yardımcısı olmuş.Hayırlı olsun.

Yorumu oyla      18      7  
ali çelik 5 Ekim 2012 Cuma 11:34

helal olsun sana,herkes bitti dedi ama dönüşün muhteşem oldu.

Yorumu oyla      15      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Karşıyaka yönetimi sokağa iniyor
CHP Karşıyaka bir ilke imza atarak ilçe yönetim toplantılarını mahallelerde ...
Güler: Kadının olduğu yerde başarı vardır
CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler, Kadın ...
Türeli: 10 yılda kaç öğrenci vakıf yurtlarına gönderildi?
CHP İzmir Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Rahmi Aşkın ...
 
‘Suriyeli sığınmacılara bu ayrıcalık niye?’
CHP’li vekiller Suriye vatandaşı sığınmacılara, üniversitelere kayıt yaptırmaları ...
“Savaş çıkarmak gibi bir derdimiz yok”
Başbakan Erdoğan, düzenlediği basın toplantısında Suriye krizine değindi. ...
Akay ilçe başkanlarına not verecek!
AK Parti İl Başkanı teşkilat toplantısında ilçelere başkanlarına performansa ...
 
Suriye tezkeresi sırasında naklen torpil!
TBMM Genel Kurulu’nda Suriye tezkeresinin konuşulduğu sırada, AK Parti ...
Erdoğan ‘A Takımı’nı seçti: Ege'den bir tek Hotar
AK Parti’de 12 kişilik Merkez Yürütme Kurulu belirlendi. Yeni transferlerden ...
Demirtaş’tan Akçakale ile ilgili şok iddia!
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, '' Akçakale, Suriye tezkeresi için ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva