HABERLER>ASTROLOJİ
21 Mayıs 2024 Salı - 09:53

20 Mayıs Haftası burç yorumları

Plüton’un etkisinin yoğun hissedileceği bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Yay Dolunayı.

20 Mayıs Haftası burç yorumları

20 Mayıs Pazartesi, haftaya Ay Terazi burcunda başlıyoruz. Sabah saatlerinde aceleci davranmamaya dikkat edelim. Yardımlaşmanın önemli olduğu bir gündeyiz. Akşamüstü Güneş İkizler burcuna geçecek. Şimdiden tüm İkizler burcunda olanların yeni yaşları kutlu olsun.

21 Mayıs Salı, sabah saatlerinde biraz gergin olabiliriz. Günün ikinci yarısında iletişimde sert ifadelerden sakınalım.

22 Mayıs Çarşamba, tüm gün Ay Akrep burcunda ilerleyecek. Gün genelinde istediklerimizi net bir şekilde ifade etmek için destekli olacağız. Özelikle öğle saatlerini değerlendirelim.  Akşam saatlerinde ise ruh halimiz değişken olabilir.

23 Mayıs Perşembe, 10:27-11:23 arasında yeni başlangıçlardan ya da önemli konuşmalardan uzak duralım. Yay burcunda gerçekleşecek dolunay hafta genelinde bize daha iyimser bir bakış açısı ile olayları netleştirme enerjisi verecek. Finansal süreçlerin ön planda olacağı bu hafta bireysel anlamda Boğa, Balık, Yengeç, Akrep ve Oğlak burçları güzel fırsatlarla karşılaşabilir.

Sevgi şeklimizi belirleyen Venüs de, 23 Mayıs’ta, 17 Haziran’a kadar ilerleyeceği İkizler burcuna geçecek. Bu süreçte ilişkilerimizde karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunmak, iletişimde olmak önem kazanacak. Aynı zamanda ilişkilerde kararsızlıklar hatta ani değişimler de yaşanabilir. Özellikle sanal alem kaynaklı ilişkilere bu dönem dikkat etmekte fayda var.

24 Mayıs Cuma, günün ikinci yarısı hareketli geçecek. Bize iyi gelen konularla ilgilenmek isteyeceğiz.

25 Mayıs Cumartesi, tutkunun ön planda olacağı bir gün. İlişkilerimizde istediklerimizi elde edebilmek için adım atabiliriz. Finansal konularda da olumlu gelişmeler yaşanabilir.

26 Mayıs Pazar günü Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Olaylara daha ciddi yaklaşma eğiliminde olacağız. Akşam saatlerinde etkili konuşmalar yapabilir, önemli kararlar alabiliriz.

Şans gezegeni Jüpiter de, bir senelik Boğa yolcuğunu bitirip İkizler burcuna geçecek. Haziran 2025’e kadar iletişimin, öğrenme isteğinin ve ticari konuların hareketleneceği bir dönem başlıyor. Özellikle İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kovaların doğum haritaları doğrultusunda fırsatlarla karşılaşacağı bu süreçte hepimiz daha sosyal olacağız.

20 Mayıs haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Yakın çevrenizle olan ilişkilerin sizi destekleyeceği bir hafta olacak. Eğitim hayatında, hukuki süreçlerde ya da yurt dışı bağlantılı konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kazançlarla ilgili de sürüncemede olan işleriniz sonuçlanabilir.

YÜKSELEN BOĞA

Sizin için önemli bir Ay olan Mayıs’ın en güzel haftasındasınız. İşinizde ya da gruplar içinde daha etkin olacaksınız. Uzun vadeli planlarınızı gerçekleştirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Korkularınızın sizi engellemesine izin vermeyin.

YÜKSELEN İKİZLER

Haftanın ilk yarısında ticari konular ya da yurt dışı bağlantılı işleriniz ön planda olacak. Arkadaş çevrenizle özel hayatınızın arasında kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde yeni kararlar alacaksınız. Hafta sonu ise seyahat planları yapmak için uygun.

YÜKSELEN YENGEÇ

Çalışma hayatınızın gündemde olacağı bu hafta işlere dalıp sağlığınızı ihmal etmeyin. Karaciğer, safra ve mide hassasiyeti olabilir. Yeni adımlardan ziyade sorunlu konuları neticelendirmeye odaklanacaksınız. Arkadaşlarınızın da sizi desteklediği bir hafta olacak.

YÜKSELEN ASLAN

Uzun zamandır zorlandığınız özel hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir haftadasınız. Çocukların eğitimleri ya da seyahatlerle ilgili harcamalarınız artabilir. Gruplar içinde dikkatleri üzerinizde toparlayacaksınız.

YÜKSELEN BAŞAK

İkili ilişkilerinizin huzurlu geçeceği bu hafta çalışma hayatında da ön planda olacaksınız. İşinizde yeni kararlar alabilir, güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ebeveynleriniz ya da evinizle ilgili planda olmayan harcamalar gündeme gelebilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Yakın arkadaşlarınızla, kardeşleriniz ya da kuzenlerinizle ilişkilerinizin ön plana çıkacağı bu hafta iletişim hareketlenecek. Kısa seyahatler, eğitimler olabilir. İkili ilişkilerinizde ya da ortaklı işlerinizde karar alırken aşırı iyimserlikten kaçının.

YÜKSELEN AKREP

Hafta ortasında ikili ilişkilerde ya da çocuklarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konuların ön planda olduğu bu hafta aileden gelecek yardımlar sizi rahat hissettirecek. Sağlığınız ya da farklı bir beslenme düzeni için planda olmayan bir harcama yapabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Sizin için önemli olan bu hafta hem sağlığınızla hem de iş hayatınızla ilgili kararlar alacaksınız. Özellikle diyabet, karaciğer ve bacaklarla ilgili hassasiyetleri ihmal etmeyin. Çocuklarla ilgili konularla da daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN OĞLAK

İş hayatınızın ve kazançlarınızın ön planda olacağı bir hafta. Çalışma arkadaşlarınız üzerinde etkin olacaksınız. Yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Özel hayatınızda güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız. Bu hafta gizli kalmış konuların da ortaya çıkması mümkün.

YÜKSELEN KOVA

Sosyal hayatınızın hareketli geçeceği bu hafta gruplar içinde özel hayatınıza girecek yeni biri ile tanışabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa bu hafta ilişkinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde de abartılı ifadelerden kaçının.

YÜKSELEN BALIK

İşinizle ilgili konuların gündemde olacağı bu hafta kısa seyahatler planlayabilirsiniz. Aile içinde etkin olacak, sürüncemede kalmış konuları neticelendireceksiniz. Yatırımlar konusunda da tedbirli davranmaya dikkat edin. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 
Devlete borcu olanlar dikkat: Faiz oranları yükseldi!
 
Emeklilere yüzde 15 indirim yürürlükte!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Günlük burç yorumları (20 Mayıs 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 20 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
11 Mayıs günlük burç yorumları
Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol yazdı.11 Mayıs Cumartesi günü ...
6 Mayıs Haftası burç yorumları
6 Mayıs haftasını, 19 Mayıs’a kadar güzel fırsatlar getirecek Boğa Yeniayı ...
 
Günlük burç yorumları (4 Mayıs 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 4 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 1 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
Günlük burç yorumları (30 Nisan 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 30 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
 
Murat Kurum kazanacak demişti... Nuray Sayarı'dan dikkat çeken açıklama!
31 Mart yerel seçimlerinden önce İstanbul'da seçimi AK Parti'nin adayı ...
Günlük burç yorumları (23 Nisan 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 23 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
Günlük burç yorumları (18 Nisan 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 18 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Meksika’da sol ve Hindistan’da yeniden aşırı sağ!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yeryüzü kaosa sürüklenirken
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Mekanlara / kurumlara isim verme özensizliği!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
CHP ‘iktidar’ olamazsa giderim diyen tek lider!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva