HABERLER>POLİTİKA
20 Şubat 2019 Çarşamba - 16:42

'CHP, Rumların ağzıyla konuşuyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rumlar ve kimi CHP milletvekilleri istemiyor diye Doğu Akdeniz'deki petrol arama faaliyetlerimizi durdurmayacağız. Bizi en çok yaralayan, CHP'nin Rumların ağzıyla konuşmasıdır'' ifadelerini kullandı.

 CHP, Rumların ağzıyla konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Altındağ'da düzenlenen mitingde halka hitap etti.

"BİLKENT VE ETLİK ŞEHİR HASTANELERİ 14 MART'TA AÇILACAK"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilkent ve Etlik şehir hastanelerini 14 Mart'ta hizmete açacaklarını bildirdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''16 Nisan halk oylamasında Altındağ 63,3 ile kalıcı istikrar dedi. Son olarak 24 Haziran'da Altındağ bir kez daha bize partimize ve Cumhur İttifakı'na rekor düzeyde oy oranları ile sahip çıktı. 31 Mart akşamında bu başarılarımıza bir yenisini ekleyeceğiz. Altındağlı kardeşlerime sormak istiyorum. Ankara 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'na evet diyor musun? 31 Mart Gazze, Filistin, Suriye, Irak, Arakan Türkistan coğrafyamızın tüm mazlum halkları için dünyaya verilmiş gür bir mesaj olsun. 31 Mart, DEAŞ ve PKK gibi proje terör örgütleri üzerinden ülkemizin bekasına kastedenlere indirilmiş ağır bir darbe olacaktır.

''SANDIKLARDA BUNLARA OSMANLI TOKADINI VURACAĞIZ''
İşte CHP'yi görüyorsunuz. Talimat nereden geliyor, Kandil'den geliyor. Açık ve net ne söylüyorlar; CHP, terör örgütünün desteklediği HDP, öbür tarafta adı İYİ Parti olan parti, yanında Saadet, dörtlü çete, 'Siz Güneydoğu'da, Doğu'da beraber olacaksınız' diyorlar. 'Batıda da AK Parti'yi, Erdoğan'ı çökertmek için bazı yerlerde HDP olarak seçime girmeyeceksiniz, aday göstermeyeceksiniz. Bazı yerlerde CHP'yi, bazı yerlerde İYİ Parti'yi destekleyeceksiniz' diyorlar. Bizler bu terör örgütlerinin dayanışma halinde olduğu bu seçimlerde sandıklarda bunlara en güzel Osmanlı tokadını vuracağız.

''OYLARIMIZI KONSOLİDE ETMEMİZ LAZIM''
Oylarımızı konsolide etmemiz lazım. AK Parti kendi içinde oy zaiyatına gitmemeli MHP oy zaiyatına gitmemeli. CHP ile HDP'nin arasında azami müşterekler olabilir fakat İYİ Parti ile bulabilir misiniz?

''ŞU AN İTİBARİYLE 310 BİN MÜLTECİ EVLERİNE TOPRAKLARINA DÖNDÜ''
Bizim gündemimizde hizmet ve eser var. Şu an itibariyle 310 bin mülteci evlerine topraklarına döndü. CHP'nin gündeminde ne var? Onların gündeminde bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarına yoldaşlık yapmak var milletimizin rızkını gasp eden fırsatçılara sahip çıkmak var. Biz ihya etmenin yeni eserlerle ülkemizi kalkındırmanın mücadelesini verirken CHP yıkmanın yasaklamanın peşinde. 15 Temmuz gecesi milletle darbeye direnmek yerine FETÖ'cü alçaklarla anlaşıp tankların arasından kaçmayı seçtiler.

''BİZİ EN ÇOK YARALAYAN CHP'NİN RUMLARIN AĞZIYLA KONUŞMASIDIR''
Önceki gün bir CHP milletvekili çıkmış petrol doğalgaz arama çalışmalarımızı eleştiriyor. Bir kova bile petrol bulunmadı iddiasıyla Türkiye'yi petrol doğalgaz arama faaliyetlerine son vermeye çağırıyor. Bu çağrısı zaten Rumlardan işitiyorduk. Türkiye'nin Akdeniz'de yürüttüğü çalışmalardan Rumların ve diğerlerinin rahatsızlık duyması gayet tabiidir. Burada sorgulanması gereken CHP'nin tavrıdır, hazımsızlığıdır. Bizi en çok yaralayan, CHP'nin Rumların ağzıyla konuşmasıdır.

''DOĞU AKDENİZ'DEKİ PETROL ARAMA FAALİYETLERİMİZİ DURDURMAYACAĞIZ''
Biz yolumuza devam edeceğiz. Rumlar ve kimi CHP milletvekilleri istemiyor diye Doğu Akdeniz'deki petrol arama faaliyetlerimizi durdurmayacağız.

''ANKARA'YA 13 MİLLET BAHÇESİ YAPIYORUZ''
Ankara'ya 13 Millet Bahçesi yapıyoruz. Bunlardan 4 tanesi Altındağ ilçemizde olacak. Ankara'ya toplamda 5 milyon 300 bin metrekare yeşil alan kazandıracağız.'' (NTV)

 
Kavala ve Alabora dahil 16 kişiye müebbet istemi!
 
Köklü otobüs firması iflasını verdi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Lombak 21 Şubat 2019 Perşembe 07:37

Tayyip bey önce doğu akdenizde FIR hattını ilan et. Bak Antalya''ya hapsoldu donanma. Kıbrıs Türkü sendikacı kalktı Türkiye kktc''de işgalcidir dedi. Tık yok sizlerden? Şaşkın sendika İngiliz üslerini adada işgalci görmüyor. Kıbrıs barış harekatıyla anası babasını kurtaranlar işgalci oluyor. 70 bin ila 100 bin arası Kıbrıs Türkü''nün Rum vatandaşlığı aldığı biliniyor. Basında AB pasaportları var diye geçiştiriliyor. Artık kktc''ye adam akıllı yaptırım vakti geldi de geçiyor. Adamlar kendi devletini tanımıyor. Bir tane sözde yazar kalktı Rum''un sözde komunist partisinden Avrupa Parlamentosuna aday oldu. Olay sivil itaatsizlik seviyesinin çok ötesinde. Resmen kktc içinde paralel Kıbrıs Cumhuriyeti kuruluyor. Nerede Dış politika? Pazarda Afrin zeytini alabiliyorsun diye Kıbrıs hellimi bırakılır mı? Ayrıca Ege''de de petrol arayabilirsin. Neden sadece Doğu Akdeniz?

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'nin Meclis Başkan adayı belli oldu
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Grup Başkanvekili Engin Altay'ın TBMM ...
'Mersin' yorumu: İhmal mi, art niyet mi göreceğiz!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim süreci ve gündeme ilişkin ...
'Cumhur İttifakı' genelgesine ek madde
Cumhur İttifakı'nın seçim faaliyetleri kapsamında illerde izleyeceği yol ...
 
CHP Konak adayı Batur: Göreve geldiğimde yapacağım ilk şey...
CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur, İzmir’de faaliyet gösteren ...
İl Başkanı Yücel’den 'Nezir' açıklaması: Adaylığı tereddüt yarattı!
CHP İzmir İl Başkanı Yücel, Buca Belediye Başkan Adaylığından genel merkez ...
CHP İzmir'de ilçe başkanı istifa etti: Onurum ve gururumla oynandı!
Ödemiş CHP İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi meclis üyelerinin listesinin ...
 
CHP İzmir İl Binası önünde ‘Nezir’ eylemi!
CHP yönetiminin, Buca’da belediye başkan adaylığı değişikliğine gitmesi ...
CHP Buca İlçe'de büyük gerginlik!
CHP Buca İlçe'de büyük gerginlik!
Vatan Partisi’nin İzmir adayları belli oldu
Vatan Partisi, İzmir’de Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçe belediyeleri ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva