YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Abidin Budak 2 Ekim 2018 Salı 20:31

Bu kadar akçeli işlerde,tek kuruşa dahi tenezzül etmemiştir. Bir Allahın kulu para yedi diyemez.

Yorumu oyla      10      5  
Sarı Çizmeli Memed'A. 2 Ekim 2018 Salı 14:18

"Mütevazi olma, öyle sanırlar" meseli/deyişi sanki tam da Aziz Kocaoğlu için söylenmiştir, çünkü Aziz Kocaoğlu olumlu kişiliğinin ve olumlu icraatlarının reklamını pek yapamadı veya yapmamayı tercih etti. Eh, büyük adamlık da böyle olunuyor işte, "Çalıyor ama çalışıyor" deyişinin öznesi olarak değil... Geçmişte kendisi için yaptığım eleştirilerimin arkasında durduğumu da vurgulayarak diyorum ki, "İzmir ve hatta Türkiye seni hep olumlu bir kişi/ve başkan olarak anacaktır... Yolun açık olsun Başkanım."

Yorumu oyla      15      6  
tarafsız 2 Ekim 2018 Salı 13:33

hala birileri laf ediyorsa ya kördür ya da sağcı bir partinin amigosudur bu ortamda böyle projeleri çalmadan çırpmadan hayata geçiren Aziz Kocaoğluna teşekkür ediyorum

Yorumu oyla      16      7  
Tayfun 2 Ekim 2018 Salı 12:55

Güle güle Aziz başkan sen her türlü övgüye layıksin . Hep izmir hep ülken için durmadan çok çalıstin,çalmadın çaldirmadın,bilimin rehberliğinde kenti kalkındirdin elbette yapilacak daha çok iş var ama sen bu kente çok güzel bir rota çizdin senden sonra geleceklerde aynı rota da devam edecekler buna eminim. Aziz başkan ,Chp li görünüp sosyal demokrat kişiliğin zerresi olamayan insanların yorumlarina sakın aldirma ,gercek sosyal demokratlar senin kıymetini bildi hep bilecek. Sağlıkli uzun yaşa...

Yorumu oyla      16      6  
Lombak 2 Ekim 2018 Salı 12:45

Yav bu kadar üzülmeyin Kemal bey gelir.Adayım Aziz bey der. Alla alah. Biraz belediye memurunun yüreğine su serpelim di mi?

Yorumu oyla      12      13  
sen kendi 2 Ekim 2018 Salı 12:29

Anadolu'da yerli-yersiz gülenlere 'sen kendi k... gül' derler, Lombak'a da ben öyle diyorum. Yandaş veya trol olsa ciddiye bile almam ama okuyan, okuduğunu anlayan, araştıran birisi kendisi, o nedenle geripsedim gülmesini! Onun güldüğü konu beni hem üzdü, hem de şiddetle kızdırdı. TCDD ile ortak olmasına karşın ÇED raporu tam üç sene bekletildi. Kurumların körfez çalışmalarını sabote etmek için aklı başında kimsenin 'yapılabilir' bulmadığı körfez geçişi gündeme getirildi. İlgili herkes, aklı başına hiç bir yüklenicinin, döviz garantisi verilse bile o işe girmeyeceğini biliyor. Amaç, ortalık karıştırıp, körfez kazısının engellenmesi, savsaklanması. E, Lombak bunları bilmiyor mu? Biliyor ama gülüyor. Gül sen Lombak da, komedi yok ortada, sen kendi şeyine gül! Koskoca yazıda, değinecek başka şey bulamadığından mı, fesatlığından mı bilemedim.

Yorumu oyla      18      7  
Gürkan 2 Ekim 2018 Salı 12:19

Yerine gelecek başkanının işi kolay. Narlıdere'de metronun temeli atılmış. Buca metrosunun da kaynağı , projesi her şeyi hazır, onay bekliyor. Opera İzmir' in de temeli atılmış. Sadece bu 3 projenin maliyeti 5 milyar TL. Buca 'da 7 km' lik, içinde 2,5 km' lik tünelde olan bulvar projesi devam ediyor. Arıtmaların çoğu bitmiş , körfez temizliğinde son aşama olan kanal projesinin her şeyi hazır , proje ihalesine çıkılmış. Kentsel dönüşümde yerinde yapılan ilk projede evler teslim edilmiş , proje örnek olmuş. Diğer bölgelerde de projeler hazırlamış. Süreç başlamış. Tramvay projeleri açılmış , Çiğli'ye de 11 km gidecek. Hazineye borç yok. Kredi notu AAA. Fuarcılık adına dev tesis yapılmış. Bir çok noktaya otopark yapılmış. Sosyal yaşam kampüsü derker yeni başkanın işi , önümüzdeki 5 yılda neler yapacağı şimdiden belli olmuş.

Yorumu oyla      15      5  
muhalif 2 Ekim 2018 Salı 12:18

sn.kocaoğlunun yaptıkları sayfalara sığmamış,, İzmirli kadirşinazdır. bunları unutmaz, asıl üzücü olan bacı çıkarcı CHP.lilerin antiazizci tavır takınmaları..hizmete değil, kendi çıkarlarına bakıtorlar. aziz beyin dürüst kişiliği belediyeyi CHP. nin ARPALIĞI yapmadığı içindir bu tavırlar. ihaleleri uygun şekilde verdiği içindir, CHP. Lİ Şirketlerin NEMALANMADIĞI içindir. Belki de bir dönem daha kalıp projelerini tamamlaması gerekirdi.yinede izmire yaptıklarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz....

Yorumu oyla      15      6  
Gürkan 2 Ekim 2018 Salı 12:06

Gerçekten çok komik. Halbuki körfezin bu halde olmasının sorumlusu Kocaoğlu.

Yorumu oyla      9      10  
Tayfun 2 Ekim 2018 Salı 11:35

Aziz beyden sonra gelenlerin işleri hiç kolay olmayacağı çok aşikar ; bu kadar proje üreten kenti büyüten bir Başkandan sonra yeni gelen önce bu projeleri yaşatması ve büyütmesi sonra da yeni projeler eklemesi gerekecek.Ve tüm bunları yaparken kentin bir tek malını satmayacak Belediye bütçesini denk tutacak Belediyeyi borç batağına sokmayacak ... Burada tek avantaj Belediyenin mevcut kadrolar bu süreçte çok güzel yetişti ve gelişti, tüm projeleri kusursuz hem yönetiyor hem de çalıştırıyorlarr , yeni gelecek Başkan bunu koruyarak ve de çok ama çok aynı Aziz Başkan gibi çalışacak birisi olmalı... Bu tarihi kente bir vatandaş olarak hepimizin sorumlulukları var.

Yorumu oyla      15      6  
Lombak 2 Ekim 2018 Salı 11:26

En çok yüzülebilir körfeze güldüm. Komedi.

Yorumu oyla      13      16  
Kazanma 2 Ekim 2018 Salı 11:15

Toplu ulaşımda 2008 Ağustos ayında tüm İzmir lilere verilen 90 dk. aktarma hakkının hiç bir haklı gerekçesi olmadan , İzmir illere aynı nazardan bakılmadan ayrımcılık yapılarak 2016 Şubat ayında çevre ilçelerde ( İzban ın Torbalı seferlerine başlaması bahanesiyle ) iptal edilerek kamu hizmetinde ayrımcılık yapıyorsan , yaptığın diğer iyi hizmetlerin; ayrımcılığa uğrayanlar, uygulamaları sorgulayanlar için önemi kalmıyor !

Yorumu oyla      9      11  
birisi 2 Ekim 2018 Salı 11:09

çalışmadı diyen kendini bilmezlere duyurulur

Yorumu oyla      19      7