YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Sarı Çizmeli Memed'A 25 Temmuz 2018 Çarşamba 05:34

AKP il başkanı bayın söylediklerini okudukça gözlerim doluyor ve yutkunup duruyordum, meğer yılardır neler çekmişler/çekiyorlarmış/çekeceklermiş haYın İzmirliden; sahilde gönül rahatlığıyla bi' sek gazoz bile içememişler... Sözlerinin "AKP'ye mahalle baskısı var" bölümünde ise, yüreğim çoktan parça parça olmuştu ve artık dayanamayıp böğüre böğüre ağlamaya başladım. NOT: Hala ağlamaktayım/dır, bi' mendil lütfen.

Yorumu oyla      10      5  
Bucali 25 Temmuz 2018 Çarşamba 02:23

Evet dogrudur baski.izmir belli kesimleri basortulu gorduklerinde sanki birsey gormus gibi bakiyorlar.aciyorum bu bakanlara nasil bir zihniyetsiniz.ozgurlukten bahseder bu kesim ne yazikki yok boyle birsey.herkes isine baksin artik akillari baslarina gelmeli artik.ben nasil sorgulamiyorsam onlarda sorgulayamaz.kisaca bu mahalle baskisini ben kabul etmiyorum..

Yorumu oyla      9      8  
gürkan 24 Temmuz 2018 Salı 23:57

burada konu ben miyim yoksa 10 yıldır "çılgın proje" diye yapılmak istenen körfez geçiş projesinde "denizin ortasına" tramvay yapacağız deyip hiçbir şey yapmayan ancak yapılan tramvayları çağ dışı, turistik araç diye eleştirip kaldıracağız diyenler mi? buradaki tezatlığı yazınca da kadrolu yorumcu olmuşuz. Madem ki bu tramvay turistik araç başta sizin belediyeleriniz niye yapıyorlar? Bakanlık Antalya' ya daha yeni bir tramvay hattı yaptı. Niye yapmış? Turistleri mi gezdiriyorlar? Siz niye denizin ortasına milyarları döküp tramvay yapmak istiyorsunuz? Turistleri körfez turuna mı çıkaracaksınız? altta da bir arkadaş "tramvayın yaşattığı trafik sorununu görmezden gelmeyin." demiş. Elinde tramvay trafik sorunu yaratıyor diye bir veri mi var? Trafik sorununa çare Konak' ın ortasına tünel açmak mıdır? Sen o tüneli oraya açtın, iyi güzel de İzmir'in en uzun caddelerinden biri olan Mithatpaşa Caddesi Konak'ta tel ile kapatıldı. Bütün yük sahile ve İnönü Caddesi'ne kaldı. körfeze köprü ve tramvay yapacağız diyeceğine önce yıllardır yapmadığın otogar metrosunu yapsana! Ne bekleniyor? İzmir'de her şey bitti bir tramvay eksikti diyen de olmuş. Ben illa ki tramvay yapılsın, tramvaysız olmaz diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Tramvay hatlarını burada çok defa eleştirdim. Karşıyaka hattının Halkapınar-Bornova yönüne uzanması gerektiğini, Konak tarafında da 2 adet( Alsancak Gar ve Marina Kavşağı) karayolu alt geçidinin tramvaydan önce yapılması gerektiğini defalarca burada yazdım. bu 2 alt geçit ile beraber trafik daha da akıcı hale gelecektir. Tramvay olmadığı zaman da Alsancak gar önünde trafik zaten oluyordu.

Yorumu oyla      12      5  
Mustafa Narin 24 Temmuz 2018 Salı 23:05

Bu Şengül çok komik adam ya.. söylediklerine kendi inanıyor mu acaba, neymiş mahalle baskısı varmış, valla çok güldüm, billa çok güldüm..

Yorumu oyla      12      5  
Mister No 24 Temmuz 2018 Salı 22:58

izmirliyiz, Buca, Otogar Metrosunu hükümet yapacakti. Yaptimi ? Hayir. Sen kime kiziyorsun peki ? Narlidere Metrosu basladi. Geciktimi ? Evet. Geciktiren kim ? Onay vermeyen iktidar. Derdin ne senin o zaman ?

Yorumu oyla      13      5  
izmirliyiz 24 Temmuz 2018 Salı 20:12

gürkan bey maşallah bilmediğiniz hiçbir konu yok..sanki belediyede başkan danışmanısınız..izmirde herşey bitti tramvay eksikti..nerde tamamlanmayan metrolar buca narlıdere otogar...yapılamayan kentsel dönüşümler..herşey biter tramvayda nazar boncuğu olurdu...

Yorumu oyla      12      13  
Samet 24 Temmuz 2018 Salı 18:43

Beledeyenin kadrolu yorumcaları toplanmış.. tranvay yaşattığı trafik sorununu görmezden gelip hala savunanlar var.. bi işede yanlış diyin

Yorumu oyla      11      16  
mahalle baskısı 24 Temmuz 2018 Salı 18:22

Bir söz vardır 'KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ' bugünkü konuları anlatış biçiminizi hiç tasvip etmedim, hayali düşman yaratmayın.İl yönetimi takkeyi önüne koyup kendi başarısızlığının nedenlerini ortaya koysun.Seçimle koltukların doldurulmasını istiyoruz atama ile bu kadar oluyor.

Yorumu oyla      14      5  
gel gör ki gerçek farklı 24 Temmuz 2018 Salı 18:10

Eldeki belediyelerin olduğu yerlere tanımayan birilerini yollayın insanlarla konuşun gelecek belediye seçimleri için Ak Partinin halini görün hep belediye başkanlarını dinlemeyin yanılma noktanız burası. Sizin daha önce il başkanı iken sadece Bayındır'ın bir parmağın eli kadar oyla alınmıştı şimdi durum farklı değil.Kırsaldaki başta büyük belediyeler olmak üzere hal içler acısı isterseniz araştırın.

Yorumu oyla      13      5  
yapma başkan 24 Temmuz 2018 Salı 18:03

Ak Partili büyükşehirlere hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden yardım yapılırken neden İzmir'in hakkını savunmadınız? İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız tramvayı niye kaldırıyorsunuz yap işlet devret modeli ile yapılmadığı için mi? Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları Ak Parti için hala en büyük sorun. Atama ile değil isteyenin aday olduğu genel merkezin müdahale etmediği ilçe ve il kongresi istiyoruz.İzmir'de alınan oy sayısı hergün düşüyor. 24 haziran akşamı İzmir'de havai fişek yerine istifa edilmesi gerekiyordu.

Yorumu oyla      16      5  
At arabası gerekli 24 Temmuz 2018 Salı 17:14

"Tramvayı kaldırıp at arabası getireceğiz." mi diyorsunuz.

Yorumu oyla      22      7  
. 24 Temmuz 2018 Salı 15:13

Birisi CHPliyim İYİpartiliyim veya herhangi bir partili olduğunu söylesin devlet işlerinde geri planda kalıyor buna ne dersin. Akpe liysen işler tıkırında atamalar terfiler vs vs Hatta İhaleler. Ama diğer partili belediyelerde Müfettişleriniz çok böyle birşey yapamıyor. yada farklı düşüncede ise kişi ne terfisi oluyor nede hak ettiği bir yere gelebiliyor. bu konuda çok yanılıyorsunuz MAHALLE BASKISINI YAPAN AKEPEDİR. İzmir e yatırım ve ya bir iş yapılması için illa İzmiri mi almanız gerekiyor. Tüm devlet arkanızda sizde bakanlıklar öyle neden yapmadınız neden 10-15 sene önceki vaatlerinizi yapmıyorsunuz.. sadece laf olsun suçlu atayın. onlar böyle biz böyle.. herkesi böldünüz ayrıştırdınız. bizleride kendinize karşı o duruma düşürdünüz.. seçilirsek herkese eşit yaklaşacağız diyordunuz ne oldu 16 yıldır göremedik bu yaklaşımı..

Yorumu oyla      22      6  
Gürkan 24 Temmuz 2018 Salı 13:31

Tramvayları yıkacağız diyenler ile "denizin içinden" , İnciraltı'ndan Çiğli' ye tramvay yapacağız diyenlerin aynı olması ... şaka gibi! Nostalji olsun diye mi körfezin içine tramvay yapmayı planlıyorsunuz? kardeşim siz önce otogar metrosunu yapın da sonra tramvayları yıkarsınız :) bunlar bu kafayla Fuar İzmir'i de yıkar, büyük ihtisas fuarlarını da İstanbul' a alırlar.

Yorumu oyla      25      7  
NAMIK 24 Temmuz 2018 Salı 13:13

sen gel kemalpaşayı gör ne halde

Yorumu oyla      18      7  
Bülent ışık 24 Temmuz 2018 Salı 12:58

Yerelde iktidar olursanız Yeni fuar alanını da kapatın. Onun yerine AVM yapın. Nasıl olsa cari açık değil cari fazla veriyoruz.Avrupa dizel otomobillerin üretimine son veriyormuş boşverin onları bizden daha mı iyi bilecekler değil mi ? Dünyanın en kirli şehirlerinde Ankara 22. İstanbul 23.sırada imiş. Bu şehirlerde belediye başkanları CHP'li değil biliyorum.

Yorumu oyla      24      6  
KARABAGLAR HALKI 24 Temmuz 2018 Salı 12:33

valla bizim belediyelerde rahat rahat siyesi görüş bildiriyorlar ama sıkıysa sizin akp içinde chp desinlerde görelim çok komiksin sengül

Yorumu oyla      21      7  
Tramvay 24 Temmuz 2018 Salı 12:27

Tramvayo kaldırırız yanlıs acıklama o paralar harcanan bedeller ne olacak? Hepimizin vergisi dogru yada yanlış

Yorumu oyla      21      7  
izmirli 24 Temmuz 2018 Salı 12:27

istanbulda yada akp nin iktidar oldugu bı yerde chp li diyebilirmisiniz? bunu baslatan sizsiniz vali emniyet işçi memur herkes akp li olmak zorundami ? tranwaya laf edeceğinize otogar metroyu yapın

Yorumu oyla      21      7  
Gürkan 24 Temmuz 2018 Salı 12:17

İlk yapacağı iş otopark sorununu çözecekmiş. Ankara' da , İstanbul' da çözdüğünüz gibi mi ? Örneğin Ankara' da belediye son 5 yılda kaç tane otopark yapmıştır? Sahilde biri Ak Partiyim desin bak neler olur demiş. Ne olur ki ?

Yorumu oyla      20      6  
Gürkan 24 Temmuz 2018 Salı 12:03

AKP'li belediyeler tramvay yapınca Erdoğan gidip açıyor, CHP'li belediye yapınca da iş tu kaka oluyor. Tramvay madem ki bu kadar kötü bir ulaşım sistemi tüm dünyayı bırak Konya, Kayseri , Samsun , İstanbul gibi AKP'li belediyeler niye yapıyorlar ? Orada da tramvayları kaldıracak mısınız ? Bunlar otogara metroyu yapmadılar , yapmadıları gibi yapılan işi de YIKACAĞIZ diyorlar. Ayrıca toplu ulaşımın birinci amacı da trafik sorununu çözmek değildir, toplu ulaşımı rahatlatmaktır. Otobüs yerine de çevreci tramvayların çalışmasından bir insan niye rahatsız olur ki ?

Yorumu oyla      21      8