YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
m.y. 12 Ocak 2018 Cuma 14:56

sn.başkan basmane çukuru, 18 yıllık bir sorun değil elbette, EGS-Güçbirliği öncesi de var, yani en azından 25 yıllık bir sorun, öncesinde aSİL Nadir-polipeck yatırımı söz konusıydu yani öncesi pek hatırlanmıyor, tabi o zamanlar internet yoktu..bugüne gelirsek bazı CHP.İzmir milletvekilleri ki biri atilla sertel, diğeri mustafa balbayın, çı-ukur projesi ile negatif yani muhalifler yanında açıklamaları oldu..elbette kendi fikirleri olabilir de ancak siyasi söylem içinde, onlara da bu konuyu anlatmanızı öneririm. izmir basmane çukuru projesi ile İstanbul gibi olacağını söylemek ne kadar doğru???

Yorumu oyla      11      5  
12 Ocak 2018 Cuma 10:58

Çiğli belediye başkanı Hasan Arslan fotolarda hep Aziz Kocaoğlu'nun yanında. Bari Çiğli'nin bir menfaatine birşey yaptırabilse. Çiğli Büyükşehir nimetlerinden yararlanamayan tek merkez ilçe. Mesela Egekent'e metro yıllardır neden gelmedi? izmirin ikinci hatay semti olan Egekent toplu ulaşımda ne zaman hakkettiği muammeleyi görecek? 100bin nüfuslu modern kentle, gecekondu mahallesi 3-5 yolcusu olan güzeltepe ile aynı sayıda otobüs kalkıyor. Rezalet!! Egekent'e bir an önce metro gelmeli. Mavişehir Çiğli çevreyolu etrafı yıllardır neden mezbelelik gibi? Neden büyükşehir izmirin heryerini çiçekler ağaçlarla güzelleştirilirken burası mezbelelik? Hasan Arslan bir düş Çiğli'nin yakasından.

Yorumu oyla      12      5  
MANTIK 12 Ocak 2018 Cuma 07:44

izmir Azizdir Aziz kalacak.

Yorumu oyla      14      6  
İşçi 12 Ocak 2018 Cuma 07:07

Yayınlanan khk çok doğru bir uygulama değildi bu aynı oy vermeyen illere yatırım yapmadıkları gibi birşey işçi sendikalı olunca kadrolu olmuyor neden hep yalan söylüyorsunuz daimi işçi kadrosu başka birşey belediye iktisadi teşekkülü başka birşey işçinin hakkını ne akp nede chp vermedi vermiyor malesef khk lar ile hükümet almaya çalışıyor bazı bürokratlarda almaya çalışıyor vazgeçin artık bu yalanı söylemekten bilmeyen inanır bilen kızar başka da birşey değil Türkiye de 300000 civarı muvazaa davası işçi tarafından kazanıldı ilave tediye kazanıldı hükümet bunları ödememek için yasa çıkardı bu hakları vermeyelim de ne olursa olsun dedi siz de böyle açıklama yaparsanız nasıl olacak yasa ne diyorsa o diyorsunuz çalışma bakanı da diyorki artık bundan sonra isciyide biz alıcaz sizde alkış tutuyorsunuz bundan sonra akp üyesi olmayan ise de giremez artık herhalde bence neyi savundugunuza dikkat etmelisiniz yanlış yonlendirilmeyesiniz sayın başkanım Khk iyi birşey değildir hükümet hiç iyi değil siz gelin kendi işçinizle anlaşın bence aracısız görüşelim bizde anlatalım sizde görün kim yalancı kim doğrucu

Yorumu oyla      11      5  
El İnsaf,a 11 Ocak 2018 Perşembe 23:15

Çok yakın zamanda şahit olduğum olay; Gaziemir Hava Eğitim den 4 asker Sarnıç Dere durağından 705 nolu otobüse bindiler. 3 durak sonra Sarnıç ‘dan İzban a bineceklerdi ancak 705 nolu hattın aktarma hakkı olmadığından 2 asker kartlarında da kullanacak bakiyesi olmadığından bariyerleri geçemedi ve bu duruma şaştı kaldı. Onlar da sizin gibi bir yerden bir yere giderken aktarma hakkı olduklarını sanıyorlardı.Bu olay 15 dk içinde gerçekleşti. 15 dk önce kartıyla toplu ulaşıma binen bir kişi bindiği 705 nolu hattın aktarma hakkı olmadığından tek biletle ikinci binişi yapamadı.E...El İnsaf

Yorumu oyla      12      7  
El İnsaf’a 11 Ocak 2018 Perşembe 21:58

13.02.2016 tarihinden itibaren Ayrancılar’da oturanlar 705 nolu hat ile 2.86.-ye Sarnıç’a geliyor. Oradan tekrar İzban yada Otobüse binmek zorunda; 705 nolu hattın aktarma hakkı olmadığından 2.86.- TL. ücret ödemek zorunda. Gaziemir -Ayrancılar arası 17 km. gidiş geliş toplu ulaşım bedeli kişi başı 5.72.-+5.72= 11.44.-TL. bu ulaşım kaliteli ve ucuz mu oluyor.Sizin dediğimiz 90 dk aktarmalı ulaşım Çiğli’den Gaziemir’e, Güzelbahçe’den Bornava ilçelerini içine alan bölgede uygulanıyor.

Yorumu oyla      11      7  
Ulaşım 11 Ocak 2018 Perşembe 21:06

Aynı mesafe İstanbul toplu ulaşım sadece gidiş 4.25 tl.Sizin gibi seçme hakkımda yok.Özel halk otobüsü ise anlatılmaz yaşamak lazım.İzmir‘liler halinize şükür edin.İsteyen toplu ulaşımın maliyet ve kalitesini İstanbul ve Ankara başta olmak üzere test edebilir.

Yorumu oyla      17      5  
El insaf 11 Ocak 2018 Perşembe 19:53

Toplu taşıma; insanların özellikle dar gelirlilerin, çalışanların, öğrencilerin bir yerden bir yere kaliteli ve ucuza gitmesidir.Tek bilet tüm taşıtlarda geçerli ve 90 dakika el insaf ülkede böyle bir sistemin olduğu bir örnek gösteremezsiniz.Sabah ve akşam gidin belediye personelinin nasıl toplu ulaşıma bindiğini görürsünüz gerçek Ak Partililer belediyenin bu hizmetleri için Allah razı olsun diyor,ama KAPIKULLARININ eleştirmesi doğal yoksa görevini yapmamış olurlar.

Yorumu oyla      14      5  
Analiz 11 Ocak 2018 Perşembe 19:40

Büyükşehir statüsünde olan bütün büyükşehirlerin yaptıklarını biliyorum siyasi görüşü beni ilgilendirmiyor.Daha iyisi elbette olabilir ancak ülkedeki her konuda en başarılı belediye İzmir Büyükşehir Belediyesidir.Üzerindeki inanılmaz baskıya rağmen.İzmir‘linin avantajına olan bütün uygulamalar yapılıyor.Ak Partili seçmenlerin bile oy verdiği başkan başarınız için tebrik ederim.Ülkenin diğer yerlerinde ki insanlar İzmir‘de yapılanın kendilerinede yapılmasını istiyor.

Yorumu oyla      16      5  
Vatandaşız 11 Ocak 2018 Perşembe 18:09

Kamu hizmeti olan toplu ulaşımı; 10.02.2016 tarihinde merkez kent, çevre kent ayrımcılığı yaparak, hakkaniyetten uzak düzenleme yaptığınızı unutmayınız !

Yorumu oyla      11      7  
Seydiköylü 11 Ocak 2018 Perşembe 17:16

Şehir merkezindeki otoparkların ücretinin yükseltilmesi düşüncesine aynen katılıyorum, hiç bir avrupa kentinin merkezinde bu kadar ucuz otopark bedeli yok, şehir merkezine kendi arabasıyla gelen bedelini ödeyecek. Benim canımı sıkmayacaklar, mecbur muyum, sizin arabalarınızın gürültüsünü, çevre kirliliğini ve kaosunu yaşamaya, bu şehir aynı zamanda benim !

Yorumu oyla      14      10  
Işık Dikicigil 11 Ocak 2018 Perşembe 14:38

İZMİR DE YEREL TV BÜYÜK EKSİKLİKTİ. HAYIRLI OLUR İNŞALLAH. ÖNEMLİ OLAN İZMİR'İN DEĞERLERİNİ VE TERCİHLERİNİ YANSITMASI. ÇÜNKÜ GÖRDÜNÜZ YENİ ASIR'IN AKİBETİNİ İZMİR DEKİ HALKIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU ULUSAL EVLERİNE ALIRDI. TMSF VE HAVUZ MEDYASINA DAHİL OLDUKTAN SONRA . NE TRAJ KALDI NE BİR ŞEY. ESKİDEN ULUSAL GAZETELERE YAKIN SATARDI. BAZILARINDAN FAZLA . BAKIYORUZ GÜMÜŞHANE DE BİR YEREL TV VAR. GÜMÜŞHANE ALTAY MAÇINI YAYINLIYOR. İZMİR AÇISINDAN BÜYÜK UTANÇTI.

Yorumu oyla      16      6  
Bornovalı 11 Ocak 2018 Perşembe 14:11

Yukarıda ki üsluptan daha yerinde bir üslup kimde var ? Gayet nazik/bilgilendirici bir üslup ile realiteyi ortaya koymuş.

Yorumu oyla      20      9  
partili 11 Ocak 2018 Perşembe 13:56

Bir arkadaş sinirlerine hakim olmadı derken kimi kastediyorsun? Kaybedilen 8 ilçede yeni adaylar çıkmazsa bu 8 ilçeyi ruyanızda görürsün.

Yorumu oyla      16      7  
İZMİRLİ 11 Ocak 2018 Perşembe 13:39

sen bir karşıyakalı olamazsın Binali bey biri hariç 35 projeden hangisini gerçekleştirdi?

Yorumu oyla      18      7  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 11 Ocak 2018 Perşembe 13:31

İzmir'de yaşanan trafik sıkışıklığı için halka toplu taşıma kullanının dedi. İyide Sayın Kocaoğlu ,senin kaç bürokratın sabah belediyeye işe gelirken toplu taşıma kullanıyor. Önce halka sizin örnek olmanız lazım.

Yorumu oyla      19      11  
muhalif 11 Ocak 2018 Perşembe 12:43

sn.başkan,kültürpark konusunda yenileme değil de keşke "restorasyon" rojesi yapsaydınız, bu alan aynı zamanda sit alanı, izmirin yangın yeri1938 lerden 1950 lerden yapılmış alanlar var, yenileyeceğim diye buranın tarihi yapı özelliği bozulacak. kültürpark alanının tümü için önce koruma planı yapmalısınız..atlas pavyonu, ismet ünönü kültür merkezi yıkılıyorda niye beledyenin sosyal hizmtler başkanlığı binasına dokunulmuyor? belediyenin bir biriminin kültürparktaki binada bulunması doğrumu?bir tarihi binayı restore edip bu başkanlığı kültürparktan çıkarabilirsiniz. iki binayı yıkıyorsunuz, bir binaya dokunmuyorsunuz? bu kültürparkla ilgili savunmanıza ters düşüyor...

Yorumu oyla      15      7  
volkan nicolas 11 Ocak 2018 Perşembe 12:42

uslup onemli seçimle gelmiş başkanı yuhalattılar.binali bey gereğini yapıyor evet yardım etmiyor randevu bile vermiyomuş. hadi yandaşlar yazın wowturkeydeki sivrizekalılar. aziz beye katılmadıgım tek nokta alsancak tranwayı.metro şart bunu anlayamadı hala.

Yorumu oyla      12      7  
ado 11 Ocak 2018 Perşembe 12:05

bucalılar bizim bucamıza aziz başkanının nasıl baktığı artık gün gibi ortada köylere kadar yardımı dokunan büyükşehir bucaya hep üvey evlat gibi baktı yıllarca bucaya yatırımı bırakın bütün angarya işlerini bucaya attılar 1 tane battı çıktı yolumuz yok plansız yapılaşmanın çoğu bucada buna da göz yumdular en buyuk ihtiyacımız olan metro yılardır gelmedi başkan bornovaya ve sahil şeridine yaptıklarının yarısını bucaya yapmadı meydanlarımız aynı trafik çilemiz aynı ksk ye sahili yapacağın tramvay ı gel buca metrosuna harca ama ne gerek var eshotlar yetersiz öğrenci kentınde şimdi diyoki faizler yüksek inanın Bornova merkeze metro yu hükümet konağının oraya kadar getircek aziz başkan buca metrosunu gene yapmaz hasanağa bahçesini yenilicem diye girdi ağaçları kuruttu kozağaç sakiniyim yolarrımız berbat durumda inanın artık bucalıları kimse aptal yerine koymasın trafik ve metro muzu kim çözecekse çözsün tek isteğimiz o

Yorumu oyla      19      11  
Karşıyaka''lı 11 Ocak 2018 Perşembe 10:17

Binali Bey gereğini yapar da istemesini bilmek lazım. Üslup önemli.

Yorumu oyla      19      30