YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Poyraz 4 Şubat 2017 Cumartesi 10:42

Yatirim dedikleri zaman tek anladıkları inşaat sektörü. 70 metre üzeri binası sayısında Avrupa rekortmeniyiz ama samsung firmasının yıllık ihracatı türkiye nin ithalata dayalı yıllık ihracatının 1.5 katı.

Yorumu oyla      11      5  
sezo 4 Şubat 2017 Cumartesi 06:06

adam sorun değil derken beyin göçü için konuşmuş ve doğru yazmış. Ben iç mimarım mesela. İstanbulda izmirde kazandıgımın 2 katını kazanıyorum. elbetteki istanbulda yaşam daha pahalı ama kariyeriniz ile birlikte kazandıgınız para daha adaletli. İzmirde bariz düşük ücret alıp daha fazla saatlere çalıştırılıyorsunuz. yazılanları tam okumak lazım . kimse işsizlik sorun değil dememiş. asıl sorun şu şu şu denmiş.

Yorumu oyla      13      5  
3 Şubat 2017 Cuma 19:34

izmir'de işsizliğin yüksek olması sorun değil mi? yahu binlerce kişi işsiz ne maaş düşüklüğü !istanbul' da maaşlar yüksek olsa ne değişir ? istanbul izmir e göre daha pahalı bir şehir.

Yorumu oyla      12      7  
smyrnoasdasfasfasf 3 Şubat 2017 Cuma 17:32

sorun izmirde işssizliğin yüksek olması değil. Sorun izmirde ücretlerin düşük olmasıdır. İstanbulda kazanılan paralar ile izmirde kazanılan paralar bir değil. İnsanlar bu sebeple kariyer için istanbulu tercih ediyorlar. örnek vermek gerekirse elektronik mühendisi bir insanın istanbulda alacagı ücret izmirde alacagının enredeyse 2 katı. Bunu önledikleri zaman beyin göçü durur. izmirde halen 1970 ler siyaseti güdülüyor. AKP ve CHP de başarısız ve vizyonsuz insanlar İzmir yönetiminde. 2 partinin de millet vekilleri,il başkanları ve meclis üyeleri başarısız. başarılı ve vizyon sahibi diyebileciğimiz parmakla sayacak kadar az insan var. Gökdelen projeleri için YKm projesi için halen daha silüeti bozuyorlar diyen siyasiler var. Hangi silüet dediğinde cevap veremiyorlar konu değiştiriyorlar.

Yorumu oyla      15      6  
Lombak 3 Şubat 2017 Cuma 14:56

Avrupa'da da genç işsizliği çok yüksek. Gerçekten nereyi tercih ettiklerini merak ediyorum.

Yorumu oyla      13      5  
sezarın hakkı sezara 3 Şubat 2017 Cuma 14:45

AKP yi hiç sevmem.burada yazarım bilen bilir ancak sezarın hakkını sezara vereceksin bu sefer haklılar. Bu karar ile CHP kendi ayağına sıkmıştır. MEclis içindeki gruplaşmayı tamamen ortaya çıkarmıştır. İzmiri 2 yıl gyerinde saydıracak bir karara oy birliği ile imza atmışlardır. Bu arada akp haklı dediysek onlarda farklı değil tabiki. onlarda da gruplaşmalar mevcut.

Yorumu oyla      16      5  
bülent ışık 3 Şubat 2017 Cuma 13:51

Pırıl pırıl gençlerimiz İstanbul u tercih ediyor demiş.Türkiye de gençlerde işsizlik oranı yüzde 20.Avrupa yı tercih ediyor dese anlayacağım.

Yorumu oyla      13      6  
3 Şubat 2017 Cuma 13:43

"Biz getirdikleri plana risk alarak ‘evet’ diyoruz. Neden?" Evet mi dediniz? 😀😂☺😄😊😅😀

Yorumu oyla      11      5  
Aysel 3 Şubat 2017 Cuma 13:42

Ben İzmir Göztepe'de oturuyorum. Konak belediyesi ve Karabağlar belediyesinin yaptığı tek şey sürekli kaldırımları bozup tekrar yapmaktır. Bunu da kışın ortasında yağmurda çamurda yapıyor. Çocuklarımızın okul önleri çamur içinde. Ulaşım deseniz içler acısı. Metro yapılıdı, rahat edeceğiz derken,aktarma merkezleriyle insanları saatlerce duraklarda bekletiyorlar. Bir de Balçova Ata cadesindeki tek yol kabusu var. Yine kışın ortasında ana caddeyi 3 ay kapatarak, öğrenci, çalışan ve cadde esnafını kan ağlatmışlardır. Yani bütün bunları beceremeyen bir belediyeden şehir imar planı yapması beklenemez. Biz vatandaşlar olarak güzel İzmir'imize yakışan ve gercekten çalışacak belediye başkanları istiyoruz. Yeter artık...

Yorumu oyla      13      8  
3 Şubat 2017 Cuma 13:01

"Ayrıca oturumda AK Parti Grubu içinde de bölünme yaşandı. Bazı üyeler meclis toplantısına hiç katılmazken, bazı üyeler çekimser bazıları da ‘evet’ oyu kullandı. " CHPli meclis üyelerini suçlayan kişinin kendi partisinin meclis üyelerinin oylamada ki tavrı ! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ! Bu şekilde mi katkı sunmuşlar?

Yorumu oyla      13      5  
3 Şubat 2017 Cuma 10:53

Konak Meclisi'ndeki akp grubu oylamada ne yapmış ?

Yorumu oyla      13      5  
TC misafir 3 Şubat 2017 Cuma 09:41

Akp yatırım denince sadece dikecekleri yüksek binaları kastetmektedir asıl yatırım yeni üretim tesisleri açarak istihdam ve katma değer yaratmaktır. 15 yıldır hangi üretim tesisini açtınız? VOB'u İzmir'den alan kimdi?

Yorumu oyla      15      5  
3 Şubat 2017 Cuma 09:31

kendi meclis üyeleriniz salondan oylama esnasında çıkmayıp ret oyu verseydi. Laf mı şimdi?

Yorumu oyla      14      5