YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
metin fethi çağlar 9 Temmuz 2015 Perşembe 22:44

bu yazılanları erdal acarı izmire getirdiklerinde ben çevreme söyledim.özellikle taraftar başları denilen gruplar ve şahıslar durmadan pompalıyorlar. daha kongerede eli ertene oy verilecek diye baskı yaptılar.madem karşıyaka sevgisinden geldi erdal acar,neden mutlu altuğ a da destek vermedi.yani kim kazanırsa yanındayım demedi?? çüünkü ali erten bu işte maşa.kusua bakmayın ama öyle. başkan ortada yok erdal acar devamlı açıklamalarda. altar,ve diğerleri ona toz kondormuyor. çarşı otoparkın oraya cafe açılıyor.işleten çarşı grubu reklamı yapan acar..her gece barlarda milyon bahşiş dağıtıyor.ilgi görmeyi çok sever..ama hocaların eski alacakları yeni alacakları ödemniyor.. ama haklılar..onlar karşıyakanınçocuğu..bu insanlar taş yesin.para ne ki? ödemeler yapıldı yalanı ile poh poh yapıyorlar. hocaların alacağını ben ödemem diyen bir erdal acar. para bulamayan bir yönetim. erdaldan nemalanan taraftar başları. genç bir karşıyakalı kızla nişan yapmış geçen. zamparalağıa devam. eski eşide istanbulda.para versin ne olursa olsun diyen zihniyet oluştu. selçuk yaşarda para veriyor verdi..oda reklamını yapacak tabi..amaaa selçuk yaşar ın karşıyakalılığı ilen erdal acar ın kini kıyas bile yapmayın.takım kampta ama şampiyon yapacak kadro henüz yok.??olsun erdal acar var. sahiii..kim gitmiş konuşmuş gel bize destek demiş? yakında büyük bombalar patlar..

Yorumu oyla      13      6  
MAHMUT açıkkar 9 Temmuz 2015 Perşembe 21:49

eline,yüreğine beynine ALLAH dahada kuvvet versin.cesaretine ve gazeteciliğine hayranım sayın yaldız..sporun,siyasetle iç içe gimesine karşıyım,sporun mafya ile iç içe girmesine karşıyım,sporun rant olayları ile iç içe girmesine karşıyım.Spor ahlak demek spor,dostluk demek,spor sağlık demek,spor ekmek demek..kısacası "BEN SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKLISINI SEVERİM"demiş ATATÜRK..spor bir bütündür.seyircisi ile ,oyuncusu ile,yöneticisi ile ve hatta çalışanları ile..öyleyse sporu başka şeylerle karıştımayalım,sayın yaldız siz bir gazetecisiniz,siz ülkemizde azda olsa kalan demokrasimizin küçük bir parçasısınız.sizi yazınızdan dolayı yürekten kutluyorum..

Yorumu oyla      17      12  
efkan 9 Temmuz 2015 Perşembe 16:44

Okudukça kendimi polisiye dizilerinde hisseder oldum.Arkadan gelecek cümleleri merak edercesine..Karışuk-kuruşuk gerçekten.kimin eli kimin cebinde belli değil.ama Belli olan tek şey var'Gazetecilik budur ' yüreğinize sağlık kaleminize sağlık..

Yorumu oyla      20      12  
Suat Türker 9 Temmuz 2015 Perşembe 12:59

Güzel bir gazetecilik olayi. Artik bu isleri ortaya döken gazetede gazeteci de kalmadi. Aferin sana genc adam. Bizim gibilerin yillarca korkmadan elinde tasidigi bayragi sen dalgalandiriyorsun. Yolun acik olsun.

Yorumu oyla      26      14  
9 Temmuz 2015 Perşembe 11:42

Çok güzel bir yazı olmuş. Ataşehir Belediyesi ile ilgili karışık işlere de değinebilir misiniz?

Yorumu oyla      24      11  
kapalı sahanın rüzgarı 9 Temmuz 2015 Perşembe 10:08

KAPALI SPOR SALONUNDA RÜZGAR OLMAZ,TOP DA YÖN DEĞİŞTİRMEZ,,**EL NİNO RÜZAGARI** ESMİŞ, VE DIŞARI TAŞARAK TÜM KARŞIYAKAYI KAPSAM ALANI İÇİNE ALMIŞ**HASAR TESBİTİ SONRA YAPILACAK** AMA SAMİMİYETİM ŞU **İZMİRDE SON 20 YILIN GAZETECİLİK OLAYI**TEBRİKLER..HAYIRLI OLSUN

Yorumu oyla      24      12  
abdullah pekca 9 Temmuz 2015 Perşembe 08:35

vay cok korktum utandım karsıyakam kımlerın elıne kalmıs ya sız ne anlatıyorsunuz adam kulube sponsor oluyor nıkahımıza almıyoruz adamın ozel hayatından bıze ne neden azız yıldırımın besıktaslı galatasaraylı yonetıcılerın neler yapyıgını arsatırmıyorsunuz

Yorumu oyla      23      19  
bilge 8 Temmuz 2015 Çarşamba 20:44

işte gazetecilik. tebrikler Ümit bey.

Yorumu oyla      33      18  
kvncozsy 8 Temmuz 2015 Çarşamba 17:45

valla az çok inşaat sektörüründe olanlar zaten duyumları alıyordu. gerçekten de yazılanların yarısı dogru olsa bile tam bir skandal olur. Karşıyaka izmir ve insanlarına çok muhtaç kalacak gibi duruyor.35 1/2 diyorlar ,cumhurbaşkanına 35 1/2 forma yapmışlar ama karşıyaka izmir topragıdır ve öyle kalacaktır bunu unutuyorlar.

Yorumu oyla      32      15  
Ufuk 8 Temmuz 2015 Çarşamba 17:27

Yaa arkadaş şu yorumlara bak aslımda ümit abi iyibir gazetecidir iyi haber yapar Erdal acar Karşıyaka'yla bağı yeni değil halen Çocuklarının annesi eşi.bir Karşıyakalı komşumuzdur..burda adam reklamını yapıyor imkanı var yardım ediyor siyasi görüşü o Yada bu açarın şuan parlaylada bi işi yok sanki adam bitmişte son umudu burası gibi Konuşmalar bir Karşıyakalı olarak ben kulübümün borcu ödensin artık izmirdende bir takım liglerde olsun..Ahmet kurtuluşlada eski dostlar bence ümit abi bu sefer biraz yersiz Telaş yapmış herşey Karşıyaka için....

Yorumu oyla      23      30  
sabit DURAN 8 Temmuz 2015 Çarşamba 17:02

Kupayı alan soluğu cumhurbaşkanında alıyor.Bu nedir kardeşim cumhurbaşkanı kupayı tezcilleme merkezimi,erdal acar durduk yere KSK niye destek tabikide çıkacak kokusu.Haa bu arada akparti il başkanlarının ne alakası var bu başarıda anlaşılmış değil.KSK severdim hala severim ama gözümüzden düştü başkanı sayesinde.

Yorumu oyla      37      16  
Kral çarşı 8 Temmuz 2015 Çarşamba 16:36

Karşıyaka'ya adam bağış yapıyorsa çek senet kesmiyorsa bundan kime ne? Bu kulüp menejer kılıklı adamlar tarafından senelerce soyuldu.Yaşar'ın paraları ona buna gitti göz göre göre.Basiretsiz yöneticilerle gelinen nokta ortada.Şimdi başarı gelmiş para da geliyor eee biz ne diye sizin bu "karışık kuruşuk" işler dediğiniz olayları kafamıza takalım.Adam çek kesmiyor senet vermiyor.Göztepe gibi alınıp satılan bir kulüp değiliz biz herkes bunu böyle bilsin. Bugün vezir olan yarın rezil olur.Kafamız taraftar olarak rahat.Ne zaman müdahale edilmesi gerekir o zaman tarafımızdan müdahale gelir.Erdal Acar'ın yanındayız.

Yorumu oyla      22      36  
egeden 8 Temmuz 2015 Çarşamba 15:24

mükemmel bir yazı olmuş. 35 buçuk diye tutturan arkadaşlar az çok nelere bulaştıgını artık KSK nin izmirin elinden çıktıgını ve bir istanbulspor faciasına dogru hızla ilerledigini anlarlar umarım. KSK lı fanatikler biz izmirli değiliz diyorlar. siz izmirli olmazsanız sizi istanbullu yaparlar sonrada kullanıp bir kenara atarlar ,ahh izmir vahh izmir diye aglarsınız.

Yorumu oyla      36      14