YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
Doğrucu 9 Aralık 2014 Salı 14:30

ya bi bitmediniz... Bişeyi de beğenin. Halka sorar suç sormaz suç. Kaç Belediye Başkanı'nı halkla yan yana söyleyin bana. Buca'da oturuyorum iş yerim konak da ve gayet iyi çalışıyor başkan. Kutluyorum ben

Yorumu oyla      11      6  
8 Aralık 2014 Pazartesi 16:24

konak belediyesi zeytinlik, Gültepe, yenişehir, güven mahallesi, gürçeşme, tepecik, levent ... gibi semtleri ne zaman hatırlayacak merak içindeyim.

Yorumu oyla      17      8  
güzelbahçeli 8 Aralık 2014 Pazartesi 14:49

öncelikle, insanlar araçlarını nereye park edecekler? alsancak bölgesinde yeni otopark yerleri yapılmalı, asıl tartışılması gereken konu bu. her yer bina, hangisini yıkabilirsin ki otopark yapasın. ikincisi, fuar asla araçlara açılmamalı. insanların nefes aldığı, yürüyüş yapabildiği tek yer fuar. oraya araba sokmak saçmalık oluyor, yürüyüş yapan insanın üstüne araba sürüyor bizim millet. ayrıca, asıl önemli mevzu, gül sokak ve çevresindeki değnekçileri yok etmek. araç park ederken yanaşıp 10 tl isteyen ayyaş manyaklar mevcut. emniyet bunları da alıp götürsün.

Yorumu oyla      21      7  
8 Aralık 2014 Pazartesi 12:45

Ortak çözüm olmadan olmaz Zaten. Çok iyi bir çalışma olmuş. Teşekkürler konak belediyesi

Yorumu oyla      19      12  
meraklı 8 Aralık 2014 Pazartesi 12:39

bu anlayışla nasıl çözeceksiniz defalarca gül sokaktaki trafik terörünü belediyeye yazdım bir cevap deahi alamadım geçin bu medyayı çağırıp yapılan showları

Yorumu oyla      19      7  
YORUMCU BABA 8 Aralık 2014 Pazartesi 12:16

Fuar Alanı'nın Uygun Yerleri Otopark Alanı Olarak Tekrar Açılmalıdır.Böylece Otopark Sorunu Ortadan Kalkmış Olur.Koskoca Alan Bom Boş Durmakta.Kaldırımlara Park Edenlere de Trafik Ceza Yazmalıdır.Öyle İyi Niyetle Olmaz.Görevinizi Yapın O Kadar.Millet Sizden Başka Bir Şey İstemiyor.O Vale Denen Eşkiyalarada Fazla Yüz Verilmesin Artık.Eğlence Yerlerini İşleten Mekan Sahipleri Oh Ne Güzel Para Kazanacak,Sefa Sürecek,Burada Yaşayan İnsanlarda Cefa Çekecek.Olmaz Kardeşim.Zaten İzmirin En Büyük Sorunuda Bu Tarz İşletmelere Olur Olmadık Yerlerde Ruhsat Verilmesidir.Suçun %99'u da Belediyelerindir.Kimse Martaval Anlatmasın.

Yorumu oyla      19      12  
8 Aralık 2014 Pazartesi 12:12

Hala, sokağına doğal gaz getirilmiş olup da , bağlatmayan ve kömür yakan apartmanlar var. Belediye bunları tespit edip zorlamalı. Alsancak'da çok var.

Yorumu oyla      20      6  
8 Aralık 2014 Pazartesi 12:09

Usülsüz park eden araçların cezai yaptırımı ve denetlenmesi, Belediyenin(zabıta marifeti ile) ve Emniyetin(trafik), eş ağırlıklı görevi.Yaya haklarına saygılı bir kentte yaşamak istiyoruz.

Yorumu oyla      18      6  
chuckie 8 Aralık 2014 Pazartesi 12:03

fuar, kapalı spor salonu ve tam otomatik oto parklarını yapıp günlük fiyatlarını 20 tl yaparsanız kimse park yapmaz. alsancak trafiğinin %90lık bölümü büyük şehir belediyesinin yanlış politikalarının sonucudur. bu üç otopark neden abonelik sistemine geçmiyor.

Yorumu oyla      18      7  
MAB 8 Aralık 2014 Pazartesi 11:33

Bir şeyler yapılmaya başlanması doğru. Ancak evinin önüne-yakınına parkeden mahalle sakinlerinden ziyade öncelikle cephesinin iki katı kadar yeri gaspedip müşterisi için park yeri ayıran restoran ve bar gibi işletmelerin hizaya getirilmesi, vale terörünün sonlandırılması gerekiyor. 1.Kordon'daki bazı işletmelerin valelerinin 2.Kordon'da dörder beşer arabalık yer tuttuğunu ve o apartmanlarda oturanların eşya indirmek, yolcusunu bırakmak için yanaştığında bile karşılaştığı muameleleri özellikle Gündoğdu Meydanı ile eski NATO binası arasındaki mahalle sakinlerine yetkililer bir sormalı. Aynı rezillik Bostanlı'da Yıllar apartmanından başlayıp Vilayetler Evi'ne kadar olan bölgede ara sokaklar da dahil yaşanıyor. Cadde üzerine park etme serbestisi varsa öncelik oralarda oturanların olmalı, yemeğe - eğlenmeye gelen en yakın otoparka parkedip yürüyerek veya taksiyle gelmeli diye düşünüyorum.

Yorumu oyla      20      5  
8 Aralık 2014 Pazartesi 11:07

Evet İzmir trafiğinin en büyük sorunu Alsancakta oturanların mağduriyeti. Belediyemizi tebrik ediyorum bu güzel çalışma için.

Yorumu oyla      17      6