YORUMLAR
Toplam 19 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Tuğrul Yemişci 20 Mart 2015 Cuma 14:32

Bir siyasi partinin genel başkanı kendini örgüte bıraktı sözü ne kadar da tuhaf.bundan tabii ne olabilir.şayet şüphe veya haber olacaksa baştan o parti mağlup demektir.Örgütünün güvenmediği veya örgüte güvenmeyen genel başkan hakikaten komik.Siyasette ne günlere geldik.Türkiyemizin siyasette muhalefeti sorunlu.

Yorumu oyla      11      5  
ELEŞTİRİ 20 Mart 2015 Cuma 12:50

BIRAKIN ARTIK ELEŞTİRİYİ 8 MART SABAHI CHP İKTİDAR

Yorumu oyla      11      5  
BAKIS 20 Mart 2015 Cuma 07:21

Sayin Yaldiz, Son bir kac yildir, kosenize yolladigim yorumlarda, hep uye bazli onsecimi savundum. Tam demokrasinin bir geregidir onsecim. Ozellikle Sosyal Demokrat felsefeye sahip bir partide olmazsa olmaz bir kuraldir. Ancak, onsecim yapmayan sol bir partinin yarattigi hayal kirikligi kadar, hicbir alt yapi hazirligi olmadan, alel acele alinmis bir onsecim kararinin sonuclarida bir hayal kirikligi olabilir. Oncelikle; 1- Onsecim tek adreste, yani parti ilce merkezlerine konulacak sandik yada sandiklarda olmalidir. 2- Kesinlikle hakim gozetiminde yapilmalidir. 3- Oy kullanma sirasinda, TC Kimliginin yaninda, parti kimlik kartida gosterilmelidir. Parti kimlik karti, digital ve forografli olmalidir. (Ancak bunun icin biraz gec) Ayrica; Genel Baskanlik statusu korunmasi gereken bir mevkidir. Genel Baskan partinin baskomutanidir. Savasa girerken komutan yipratilmaz. Genel Baskanin hesap verecegi yer Kurultaydir. Milletvekilligi onsecimi degil. Bunun icin Kilicdaroglu onsecime girmeden Izmir 2. Bolge 1. siradan aday olmalidir.

Yorumu oyla      13      9  
bakan 20 Mart 2015 Cuma 00:33

kılıçtar oğlunun karşısına iş üreten bir bakan geliyor bakan burada proje üretecek iş yapacak kılıçtar oğluda izmirde boş boş bakacak ve ezilecek

Yorumu oyla      15      8  
ercan 19 Mart 2015 Perşembe 22:06

ak partiden müezzinoğlu izmir için uğraştı,ama teşkilat ve halk arasında sevilmediği için bursaya kaydırıldı

Yorumu oyla      12      5  
emekçi 19 Mart 2015 Perşembe 21:08

SENDE GENEL BAŞKANIN ÖNUNDE EĞİLİP DÜĞMENİ İLİKLEMİCEKSİN SAYIN BALBAY..BİTİİ SİZİN İŞLERİNİZ ARTIK..SEN DAHA GENEL BAŞKANINA SAHİP ÇIKMIYORSUN..AZİZ BAŞKANIDA KUTLUYORUM..İSABETLİ BİR DÜŞÜNCE VE GENEL BAŞKANDA GERÇEKTEN YÜREKLİ GERÇEKTEN ONURLU BİR DAVRANIŞ HER LİDER BUNU YAPAMAZ..AYRICA KONTANJAN BEKLEYEN ADAYLARA SESLENMEK İSTİYORUM..GENEL BAŞKANIN ÖN SEÇİME GİRECEĞİ BİR YERDE SİZLER DAHA NEDEN BEKLİYİYORSUNUZ DERHAL İSTİFA EDERMİSİNİZ..AYIP AYIP..HALEN HİÇBİRİNİZDEN BİR HARAKET YOK..SAYGILAR..

Yorumu oyla      14      5  
TC misafir 19 Mart 2015 Perşembe 19:24

tıpış tıpış oy dönemi artık bitti.

Yorumu oyla      17      6  
saf üye 19 Mart 2015 Perşembe 15:18

kurultay da genel başkanın beyaz listesini pardon SARI listesini gördük.sarı anahtarı da görürüz.

Yorumu oyla      18      6  
tarık 19 Mart 2015 Perşembe 14:59

sizin hamle dediğiniz ön seçime müdahaledir.yeter artık.il seçiminde kk müdahalesi,ön seçimde kk müdahalesi seçtirsin dersimlileri kurtulalım.ali,hüseyinler vb.mv olsun

Yorumu oyla      15      6  
akin 19 Mart 2015 Perşembe 12:52

siyaset demokrasi yarışı olmalı bu da partilerde başlamalı. artık eski köhnemiş genel merkezin atadıkları değil örgütün tercihi damga vurmalı.

Yorumu oyla      18      6  
Lombak 19 Mart 2015 Perşembe 11:51

"Örgüte güvenerek"? Trabzon? Kontenjan? Kefere? Dersim? Seyit Rıza? Tabi, tabi...

Yorumu oyla      23      6  
N.Cem AKSAN 19 Mart 2015 Perşembe 11:45

Genel Başkanımız örgütüne güvenerek bu kararı almış olup bizlerde örgütümüze güvenen Genel Başkanımıza sahip çıkacağız.

Yorumu oyla      19      41  
LİMON GİBİ SIKACAĞIM 19 Mart 2015 Perşembe 10:54

**LİMON GİBİ SIKACAĞIM**SLOGANI 1990 LI YILLARDA*SN..ERDAL İNÖNÜ İÇİN SECİMLERDE KULLANILAN EN ÖNEMLİ SLOGANDI..GÜLTEPE ÇOBANÇEŞMEDEKİ KONUŞMASI SONUN ELİNE BİR LİMON VERDİLER, ZATEN FİZİKSEL KONUMUYLA KUVVETLİ OLMAYAN İNÖNÜ KÜRSÜDE SIKDI,SIKDI *BİR DAMLA SU CIKMADI**PARTİLİ SORDU SN.GENEL BAŞKANIM SUYU CIKMADI..CEVAP VERDİ SİPARİŞİ **PUŞDA**VERİRİSEN LİMON YERİNE ELİME **AYVA VERMİŞLER**DİYİNCE BÜYÜK JEST OLDU..SN..KILIÇDAROĞLU SİPARİŞİ VERDİ..BORNOVA..KARŞIYAKA..ÇİĞLİ.DİKİLİ.FOÇA,EN COK ÜYE SECMENİ OLAN İLÇELER KENDİ ARALARINDA ANLAŞILARSA SN..KILIÇDAROĞLU 5 İLE 8 ARASINDA KALIRSA,,8 SIRAYA KOYACAKLAR VE O ZAMAN 8 KİŞİ GİDECEK..Kİ GÖZLER 10 YAPMAK,BİRDE SENİ 10 KOYALIMKİ TAM CIKALIM DİYE İKNA EDERLERSE,**DEMOKRASİYİ CIKARMAK YERİNE GÖMECEKLER*HAYIRLISI OLSUN..SN..YALDIZ..

Yorumu oyla      26      8  
Demokrasi 19 Mart 2015 Perşembe 10:50

Sn. Genel Başkanımızı cani yürekten kutluyorum. Partiye demakrasi getirmeye çalıştığı için, umarım bu davranışı ülkedeki digger partilere de örnek olur. Partiler tek adamlık yönetiminden kurtulur. Demokrasinin beşiği olan kentimiz Sn. Kılıçdaroğlunu bağrına basacak ve milletvekili sayımız önemli oranda artacaktır.

Yorumu oyla      19      13  
Seçilmeyecek 19 Mart 2015 Perşembe 09:50

CHP yi yeniCHP yapan Kılıçdaroğlu'nu hiç bir gerçek İzmirli seçmez.Bu görülecek.

Yorumu oyla      31      23  
Fatma 19 Mart 2015 Perşembe 08:45

Halkçı Kemal reste restle karşılık verdi ve İzmir'de bir çok dengeleri bence değiştirdi. Bu karar bence çok önemli ve devrim niteliğinde bir karardır. Sonuna kadar iktidar için İzmir yanınızdadır. Başarılar.

Yorumu oyla      26      21  
sevda 19 Mart 2015 Perşembe 08:42

Bu karar bir Genel Başkanın halkına duyduğu güvenin kararıdır ve herkesi ön seçime davet ediyor kendisine güvenen diğer vekillerde ön seçime girerek partinin önünü bence açmalılar. sayın Aksünger, sayın Gürdal Mumcu ve tabi ki İstanbulda ki diğer vekillerde girmeli. İzmir Kılıçdaroğlu'na sonuna kadar sahip çıkacaktır ve açık ara partiyi iktidar yapacaktır.

Yorumu oyla      27      17  
Selim 19 Mart 2015 Perşembe 08:38

İzmir için büyük bir başarı. CHP Genel Başkanının cesurca verdiği bu karar diğer parti liderlerine de örnek olur umarım. Herkes her fırsata rest çekiyordu Kılıçdaroğlu'na ama o reste restle karşılık verdi. farklılığını ortaya koyduğu için tebrik ediyorum ve büyük başarı yakalayacağına eminim. Tam destek İzmir'de oy patlaması yapacaktır.

Yorumu oyla      24      16  
Mete Kartepeli 19 Mart 2015 Perşembe 08:14

Sayın Yaldız;ordusunun önünde savaşa giden bir lider;örgüt ve seçmen tabanı anlamında üstün olduğu bir ili mi seçmeliydi? Geçenlerde medyada;Aksaray,Çankırı,Gümüşhane ve Kilis gibi kentlerde CHP'nin aday adayı bulamadığı söylemleri yer aldı.Örgütünü ateşlemek ve ülke genelinde iktidara talip olduğunu göstermek adına Kılıçdaroğlu bu illerden birinde ön seçime girip mücadele edebilirdi.Ve inanın bu girişimi ile hem parti örgütlerinin motivasyonu artar, hem de diğer parti seçmenlerinin sempatisini ve hatta oyunu alabilirdi.Madem 2.Bölgeden aday oldu,o zaman yıllardır İzmir'e hiçbir hizmeti olmayan Güldal Mumcu'ya da kontenjan sıralarını kapasın ve gerçekten İzmir'in bağrından çıkmış,halkla bütünleşecek adaylara kontenjan hakkını versin.

Yorumu oyla      23      15