YORUMLAR
Toplam 22 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
kaan balbay 25 Ekim 2013 Cuma 20:02

sayın aslan izmire bence çok yakışır. dinamik üretken ve gerçekten sosyal demokrat.bunca yıldır yaptığı tüm panellere katıldım rüştünü ispatlamış birisi...

Yorumu oyla      13      7  
METİN YARDI 25 Ekim 2013 Cuma 14:38

İZMİRDE EGEKOP GENEL BAŞKANI HÜSEYİN ASLAN İSTANBULDA MUSTAFA SARIGÜL ÖZELLİKLE BUNLAR BAŞKAN ADAYI OLURSA AKP NİN SONU OLUR ÇÜNKİ BÜYÜK BİR OY PATLAMASI YAŞANIR İZMİR VE İSTANBULDA BU HERKEZ BİLİYOR İZMİR BUCADAN

Yorumu oyla      13      7  
MUSTAFA KEMAL ALBAYRAK 25 Ekim 2013 Cuma 14:33

SOSYAL DEMOKTRASİDEN SOSYALİZMDEN BAHSEDİLİYOR ADAM SÜLEYMAN DEMİRELDEN İCAZET ALDI İZMİRDE GEÇEN HAFTA BURHAN ÖZFATURA GRUBUYLA KULİS YAPTI DESTEKLERİNİ ALDI ARKASINA AMA ASLINDA ÇOK GÜÇLÜ BİR KONSORSİYUM OLABİLİRDİ AMA ZAYIF KALDI BAŞARAMADILA

Yorumu oyla      12      6  
ercüment şahin 25 Ekim 2013 Cuma 13:58

sosyal demokrasiyi birleştirici ,uzlaştırıcı bir adaya ihtiyaçı var hüseyin aslanının bunu yapıcagına inanıyorum.ne yazıkki CHP ÖRGÜT YAPISI baykaldan bu yana halkı yansıtmıyor. hizipçiligin, belediye başkan yandaşların karargahı durumda ,halktan ,insandan,soldan kopukhizipleri temsil ediyor.

Yorumu oyla      12      5  
yakın 25 Ekim 2013 Cuma 12:28

adamın parası aday oluyor :)) zaten parası olmayan başkanda olamaz.nasıl iştir bu bizde elimize bir dosya alıp gitsek kılıçdaroğlu bizide karşılarmı acaba?yuhhh diyorum yuhh artık.hüseyin aslan sağ görüşlü olduğu herkesçe bilinir.sosyalist toplantılara katılan bir partide ne işi var.hüseyin aslan bir ssosyalistmidir?

Yorumu oyla      14      5  
MEGAKÖYLÜ 25 Ekim 2013 Cuma 11:35

Hüseyin aslan geçenlerde sağın temsilcileriyle görüştü.bende sevinmiştim.ama perde arkası farklıymış.izmirde hiç sansı yok.eğer chp den aday olursa kooperatifide bitirir.

Yorumu oyla      15      6  
ersin 25 Ekim 2013 Cuma 11:13

Hüseyin Aslan bir sosyal demokrat değil ki, ayrıca partiye üye olduğunda nasıl bir güç katacak? Daha önce Mustafa Sarıgül ün TDH sinde idi, o zamanlar neden CHP ye gelmedi? Yahu ben anlayamıyorum,Ankara ya git adaylık başvurusu yap, hemde Hiç CHP li değilken! Bu siyaset neden bu kadar ayak altına düştü. Bu şekilde tepeden inme bir aday CHP ye yakışmaz,etik değil.Anlayın artık herkes anlasın,örgüt içinden gelmeyen bir kişiye CHP li seçmen oy vermez. CHP genel merkezi bu hataya düşerse İzmir af etmez.Hüseyin Aslan beye bir sözüm olacak,yılladır İzmir desiniz neden bu zaman içinde bir partiye üye olup ta çalışma yapmadınız? Zor mu geldi size parti içinde çalışmak.Geçenlerde sağın desteğini aldım diye haberde yaptırdınız.Siz o desteği maden aldınız AKP ye başvuru yapsaydınız. Sizin amacınız zaten kısa yoldan Belediye başkanı olmak. Paraşütle atlamak değil tırmanarak bir yere gelmek her zaman güzeldir.

Yorumu oyla      17      5  
nevit doğrusöz 24 Ekim 2013 Perşembe 22:00

Huseyin Aslan Bey yanlış bir iş yaptı.. Klavuzu karga olanın.. misali.. bir dönem daha bekleyecekti...

Yorumu oyla      19      7  
HÜSEYİN ASLAN DYP ADAYIMIDIR? 24 Ekim 2013 Perşembe 21:58

İzmir B.Şehir Belediye başkanlığı için CHP'den aday olmak isteyen Hüseyin ASLAN'ın Siyaset arkadaşlarının çoğu eski DYP'li siyasetçilerden oluşmakta.Bari bu resme birkaçda eski CHP'li siyasetçiyi dahil etmiş olsaydıda CHP'den seçilip DYP'lilerle çalışacağım mesajı vermesydi.

Yorumu oyla      22      7  
BUYURAN 24 Ekim 2013 Perşembe 20:12

boşuna heveslenme chp büyükşehiri sana vermez

Yorumu oyla      39      13  
izmirli 24 Ekim 2013 Perşembe 18:49

üyede olur adayda olur başkanda olur hemde şimdikinden çokta iyi olur.

Yorumu oyla      23      31  
Zafer 24 Ekim 2013 Perşembe 18:34

Buraya yorum yapan arkadaşlar CHP üyeleri sanırsam. Ama bir gerçeği unutuyorsunuz, İzmir CHP'nin değil, anti akp nin kalesidir. Ben ve benim gibi düşünen yüzbinlerce İzmirli'ye göre de CHP'nin buraya iş yapacak aday koyması gerekiyor ki bir daha oy verelim. Yok geçen sene aday olsaymış da parti için çalışsaymış vs, İzmirli'ye ne kimin sizin partiniz için çalışıp çalışmadığı? Bizim için önemli olan adayın İzmir için çalışıp çalışmayacağı. Hüseyin Bey'in de şimdiye kadar yaptığı işler de ürettiği projeler de ortada. Şehrimizin oturmuş yaşam tarzını en net şekilde savunacağı da ortada. E daha ne? Adaylığı hayırlı olsun, umarım kendisi seçilir de şimdiye kadar gıdım gıdım ilerleyen her şeyi çok hızlı şekilde hayata geçirir.

Yorumu oyla      27      23  
özer 24 Ekim 2013 Perşembe 18:00

CHP nin kapısı herkese açıktır. Hoşgeldiniz. Aday adayı olmak , veya genel başkanla fotoğraf çektirmek kesin adaylık anlamına gelmez. İzmirde Aziz Başkan adayım derse ,Parti kesin olarak gösterir aday değilim derse NE MUTLU Hüseyin Bey ve diğer adaylarımızda hepsi iyi isimler.

Yorumu oyla      19      18  
DR. ERDAL DUMAN 24 Ekim 2013 Perşembe 17:04

Sayın Arslan lütfetmişler daha yeni üye olacaklarmış. Hayırlı olsun

Yorumu oyla      32      9  
Süleyman 24 Ekim 2013 Perşembe 15:08

Arkadaşlar İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ciddi bir makamdır ya.. Dedikodu kaldırmaz..

Yorumu oyla      35      10  
Orhan Güçlü 24 Ekim 2013 Perşembe 14:51

Nasıl Sarıgül özellikle gezi olaylarına destek vermeyip AKP hakkında muhalefet yapmazken, Hüseyin Aslan'ında aynı tutup içersinde olduğunu görüyoruz. Aytun Çıray ve Susam gibi atak, güvenilir isimlere ihtiyacımız var.

Yorumu oyla      32      19  
Halit 24 Ekim 2013 Perşembe 14:50

İZmir'de AKP'li plduğu bilinen bir isim.Utanmadan sıkımadan Seçime 5 kala CHP'ye üye olup Büyükşehir' aday adayı oluyorsa CHP' ye artık oy moy yok....Parti kimlere kaldı...yazıklar olsun

Yorumu oyla      38      12  
Güzel İzmirim 24 Ekim 2013 Perşembe 13:45

Aday adaylığı hayırlı olsun. Ama arkadaşlar! CHP'li veya şu partili, bu partili, şunu eleştirmiş, buna laf söylemiş, ağzı çalışan değil, eli çalışan adam lazım İzmir'e... Sayın Aslan,bende herhangi bir yerin başkanı olarak hiç olumlu ümit vermiyor. Başkanlık sevdasına tutulmuş, belki de bundan beklentileri,hırsları olan bir işadamı olarak algılıyorum.

Yorumu oyla      39      10  
Hasan ve Mustafaya.. 24 Ekim 2013 Perşembe 13:02

AKP karşıtı söylemlerde bulunan kelle koltukta olan ve chpye seçim zamanı değil önceden üye olmuş herkes chpli kardeşim.Aytun Cıray ve M.A.Susam hergün AKP'ye karşı konusuyorlar.Aziz Kocaoğlu'nu sev sevme chpli kardeşim.Ama Hüseyin Aslan ve bu tarz siyaset yapan bazı arkadaşlar, AKP aleyhine söylemden kaçarak mevki makam peşinde koşuyorlar. Buna karşıyım.Önce ideolojik görüşünü görelim bu arkadaşların, kelle koltukta gezmeyi öğrenip,aday olsunlar..

Yorumu oyla      45      13  
MUSTAFA KEMAL ALBAYRAK 24 Ekim 2013 Perşembe 12:38

HÜSAMETTİN CİNDORUK,LÜTFULLAH KAYALR.YAŞAR OKUYAN,AYTUN ÇIRAY,AYDIN AYAYDIN,MEHMET ALİ SUSAM .CHP Lİ ABİCİM GMBEKTEN CHP Lİ HEMDE HATTA VE HATTA CHP NİN OMURGASI OLUR KENDİLER

Yorumu oyla      18      11  
HASAN TAHSİN KARACA 24 Ekim 2013 Perşembe 12:36

AZİZ KOCAOĞLU CHPLİ DEĞİL,M.SARIGÜL CHP DEĞİL, H. ASLAN CHP Lİ DEĞİL AKP KARŞITI SÖZYLEMLERİ OLMADI VS VS EEE KİM CHPLİ ARKADAŞ

Yorumu oyla      23      14  
saffet dilar 24 Ekim 2013 Perşembe 12:01

Sarıgül taraftarlarından Loğoğlu ile olan foto ile 2.bir Sarıgül vakası ile karşı kaşıyayız.İdeolojik olarak kendisinden tek kelime duymadım.AKP'ye karşı söylemlerine hiç denk gelmedim.Örgütte adı yok desem yeridir. Keşke bir yıl önce üye olup, örgütsel ve AKP'ye karşı söylemsel çalışmalar yapsaydı.Bırakın Büyükşehire son 2 ay kala üye olup bir ilçeye bile belediye başkanı gösterilse ben ve birçok örgütten kimse çok tepki gösterecektir.Büyükşehire zaten ihtimal vermiyorum..

Yorumu oyla      33      9