YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
1414 3 Aralık 2014 Çarşamba 12:56

gonul hanım agzına ellerıne saglık .nokta atısı.

Yorumu oyla      16      7  
selim 3 Aralık 2014 Çarşamba 11:44

Gönül Hanımın düşüncelerine katılmıyorum, bu ülke 17 Aralıkta onca yolsuzluk ve hırsızlığı gördü ama sonuç olarak muhafazaker tarafı yani din tarafi ağır basarak tercihini değiştirmedi. Gece gündüz çalışan ve adam kayırmayan Kılıçdaroğlunu çok acımasız eleştiriyorsunuz. Ön seçimi açıkladı ama sizler için tabi önemsiz.

Yorumu oyla      13      10  
İzmirli 3 Aralık 2014 Çarşamba 09:34

29 hazirandan itibaren uygulanan aktarma rezaletinden sonra CHP izmirde kendini tamamen bitirmiştir. Sokağa çıkın bir bakın ne oluyor? Millet isyan noktasında. Trafik dahada rezil oldu. Otobüslerde ve pis kokan izbanlarda sefil olacağıma 3-5lira fazla verir arabamla giderim diyenler yollara döküldü.

Yorumu oyla      16      7  
ibrahim Yüncü 3 Aralık 2014 Çarşamba 05:44

Geçmişten günümüze başarılı olmuş liderler, hep takım fotoğrafı verir. Kılıçdaroğlu'nun takımı yok, her mevkide kendi oynamak istiyor. Öyle sanıyorum ki danışmanı da yok. En önemlisi, politikası nedir? Bilinmiyor! Kimlerledir? Bilin miyor! Ayrıca İzmir'den aldığını İzmir'e vermediği belli. A takımı diyorsunuz ama öyle bir takım mı var?

Yorumu oyla      19      7  
TC misafir 3 Aralık 2014 Çarşamba 00:56

CHP "yeni" olacağım diye ne olacağına bile karar verememişken bu durumuyla halka nasıl umut olsun. 6 ok oldu sana 6 yok.

Yorumu oyla      16      7  
Bendensin 3 Aralık 2014 Çarşamba 00:33

Gönül hanım sizi ege tv de izliyorum, CHP ve Aziz beyi eleştirirken ne kadar itina gösterdiğinizi biliyorum, bende gerçek izmirli ve sol görüşlü biri olmama karşın , yeni CHP yönetiminin eylem ve söylemleriyle AKP ye hizmet edip , oylar bölünmesin diye diye tıpış tıpış izmir seçmeninden oy istenmesine ve çaresiz bırakılmasına içerleyendenim. Izmir bu seçimde mutlak oyuna sahip çıkmalı, kendisini önemsemeyen siyasetçilere gereken dersi vermeli ....

Yorumu oyla      14      7  
Demo 2 Aralık 2014 Salı 23:45

Hiç birşey olmaz ön seçime az kala aziz ve aleattin genel başkanın odasına girerler birşeyler gösterirler genel başkan myk yı toplar myk kararıyla izmir hatta istanbulda ön seçim yapılmayacak der. Sonra yine aynı odada sunulan bir listeyi sandıkta tıpış tıpış oylarız

Yorumu oyla      15      7  
ali keskin 2 Aralık 2014 Salı 18:32

Sayın köşe yazarı sizin gibi düşündüğüm için yazıyorum .ekonomiyi iyi bilirim diyen gnl bşk.siz ağzınızdan hiç duydunuz mu biz iktidar olunca emekliye şunu vereceğiz çiftçiye memura köylüye şöyle destek olacağız diye bldiye bşk larının adaylıkları için araştırma yapmışlar yazıklar olsun 8 ilçeyi neden kaybettiğimizi o da biliyor.insanlar artık her şeyi biliyor..yazıklar olsun onlar artık aziz başknla otursunlar iktidara gelsinler bir ilçenin il delegesi olarak kendimden utanıyorum..oysa ben bir il bşk ve yönetimi ne oy vermiştimm..

Yorumu oyla      26      8  
Mükremin 2 Aralık 2014 Salı 17:21

Artık yazı ve roportajlarınız muhalefete muhalefet bazında,karamsar ve yönlü. Bu şekilde iktidarın faydasına çalışıyorsunuz.

Yorumu oyla      19      35  
İZMİR'Lİ 2 Aralık 2014 Salı 17:17

İzmir'li olarak bunca yıldır destek verdiğim CHP İzmir'e olan ilgisizliği,belediyeyi mücadelesinde desteklememesi(zaten İBB yeterince çalışmıyor,proje üretemiyor),yanlış söylem ve politikaları sayesinde beni ve benim gibi birçok sevenini KAYBETMİŞTİR.Önümüzdeki seçimde Akp ve Hdp dışında bir partiye veya baraj düşerse ve düşüncelerime uygun Atatürk ve Cumhuriyete değerlerine sahip çıkan,mazisi temiz,demokrat yapıda,haktan-hukuktan yana olan profosyönel A Takımı olan bir YENİ OLUŞUMA oy vereceğim.

Yorumu oyla      30      9  
Lombak 2 Aralık 2014 Salı 17:16

Bizde solcu olmak olmuş, kobanicilik: Kürt Milliyetçisiyle birlikte kobaniye yürümek. Ortaçağcılık: Toprak ağasının (seyit Rıza) dikili heykeli gölgesinde poz kesmek. Şimdi Kobani'de Peşmergeler yorulmuş, Barzanistan'dan gelen yeni ekiple yer değiştireceklermiş. Muhtemelen bunun telaşındadır solcularımız. Her şey Kürt Milliyeti için bizim solcuların milliyeti yok ya önemli değil! Yeter ki Kürt milliyetçilerine illerimizi verelim, GAP'ı verelim. Kanun tasarısı vermişler özür dileyelim. Millet de buna ikna oldu ya CHP'ye oy verecek. İzmir'den bence Sezgin Tanrıkulu'nu aday gösterin de sonucu bir alalım ertesi gün. Çok fantastik be! İlahi vatansız solcular.

Yorumu oyla      29      9  
ozlakcy 2 Aralık 2014 Salı 17:03

Gönül Hanımın yazısını içtenlikte okudum. Bende düşüncelerine aynen katılıyorum. 31.martta emekli oldum. 1 Nisanda da CHP ye üye ol diye ajandama yazdım. Seçim sonuçlarına bakınca onca oy alabilecekleri olayları bile hiç kullanamadıklarını görünce vazgeçtim. Artık bir partim yok.Bu düşünce ile devam ederlerse önümüzdeki seçim daha hüsran olacak en azından İzmir için söylüyorum ve sadece YAZIK diyorum...Halkın içine karışmaları konuşunda önemli adım atmalılar ama bunun için bile geç kaldılar...

Yorumu oyla      31      10