YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Sinan ÖZTAN 26 Mart 2013 Salı 11:38

İzmir'de çöp sorunu için her kafadan bir ses çıkarkenoraya buraya yaptırmam diyen ilçe belediye başkanları yanlış yolda ilerliyor.O zaman her ilçe belediyesi kendi topladığı çöpler için çöp berteraf tesisini kendi ilçe sınırları içinde yapsın ve B.Şehir bu işten elini ayağını çeksin.Nasıl topluyorsa imhasınıda yapsın.Bu konuda yasal değişiklik gerekiyorsa acilen meclisten yasa çıkarılmalıdır.

Yorumu oyla      14      5  
AK kıllı olacaz artık.... 26 Mart 2013 Salı 00:10

beyaza siyah diyen parti sonunda beyaza siyah demiyor ama gri demeye başladılar en sonunda. bence bu kaybetme korkusundan yoksa renk körlüğü falan değil. aziz bey korktuğunun başına geleceğini artık çok net görüyor.

Yorumu oyla      15      19  
Abdurrahman Turan 25 Mart 2013 Pazartesi 22:34

Sayın başkan Aziz Kocaoğlu, ışıkkent bayanlarının bu güzel örgütsel çalışmasına değer verip,onların çekincelerini giderdiğin için ve Karşılıklı diyalog ile sorunların büyütülmeden nasıl çözüleceğini göstermenden dolayı başta şahsına daha sonra bayanlara desteğini esirgemeyen Olgun atila ya teşekkür ederim

Yorumu oyla      58      8  
nesrin 25 Mart 2013 Pazartesi 18:55

Prof.Dr. Kamil Okyay Sındırın Öncülüğünde Işıkken düğün salonunda toplandığı iddaa edilen binlerce imza nereye buharlaştıda kimse görmedi.

Yorumu oyla      47      7  
rukiye feride tekeli 25 Mart 2013 Pazartesi 18:49

desteğini esirgemeyen yanımızda olan herkese teşekkürler biz ışıkkent için elimizden geleni yapacaktır tabi bu meyanda binlerce toplandığı söylenen imzaların nolduğunu sormak isterim bu imzaları toplayanlarla birlik olsaydık daha çok ses getirirdik bizlerde imza atardık hiç haberimiz olmadı ama bu topluluğa ve yapılan çalışmaya ve emeğe de saygı duyulmalı taşlanmamalı bence!!

Yorumu oyla      35      7  
ışıkkent dayanışma platformu 25 Mart 2013 Pazartesi 18:17

Yukarıdaki haberde Her nekadar kadınların oluşturduğu platform olarak belirtsede platformumuzda rukiye feride tekeli ve figen turan ile beraber aktif olarak çalışan Meral poyraz,zerrin mestanlı,arzu berberoğlu,ruziye karaaslan,zeynep onbirlioğlu,gülçin çelikoğlu,münire koç,serap çağatı ve şu anda buraya sığamayacak kadar çok olan yol arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yorumu oyla      35      7  
Elde Kaldı 25 Mart 2013 Pazartesi 17:48

Aziz Başkan elinde çöp kovası nereye dökeceğine bir türlü karar veremedi.Bu kadar sık fikir değiştirmek bir başkan için iyi olmasa gerek.Çöp yine Harmandalının kucağında kaldı.

Yorumu oyla      20      59  
adı kazım değil 25 Mart 2013 Pazartesi 17:30

Bu demek oluyor ki bundan böyle herkes kendi çöpünü kendisi deponi edecek her evde bertaraf makinesı olacak ayrıştırma işlemlerini çoluk çocuk beraber yapacağız evlere küçük yakma makineleri alıp evimizin enerjisini karşılayacağız.Harmandalı da yaşayan insanlardan bize ne yeter ki başka yerde çöpün yakması deponisi bertarafı olasın. Harmandalı'ya çöp yığmaya devam edelim orası patlasın facia olsun(allah korusun) ama Buca da Bornova da Torbalı da ya da başka bir yerde çöp alanı olmasın.

Yorumu oyla      16      12  
Seçkin Menemenli 25 Mart 2013 Pazartesi 16:57

Sayın Başkanımız Prof.Dr. Kamil Okyay Sındırın Öncülüğünde Işıkken düğün salonunda yürütülen imza toplama kampanyasında binlerce imza toplanmıştır bunlar görmezden gelinirken bu çabaların sonuç vermesi beni bir Işıkkent li olarak düşündürüyor butür tesisler siyasi hesaplaşma aracı olmamalıdır!

Yorumu oyla      22      88  
bornovalı 25 Mart 2013 Pazartesi 16:15

Sayın Olgun Atillaya ışılkentlilerin sorunlarına en kısa zamanda ve yerinde çözüm ürettigi için Sayın Aziz Kocaoğlunada Kadirşinazlıgını bir daha gösterdigi için Teşekkürlerimizi sunuyoruz.Buradan çıkan sonuç bizce bu konular basın yoluyla degil Diyologla Çözülebiliniyormuş.

Yorumu oyla      105      12  
hasan 25 Mart 2013 Pazartesi 15:57

Yaşasın örgütlü güç.Teşekkürler bu dayanışmaya değer veren Aziz KOCAOĞLU

Yorumu oyla      102      8