YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Avukat'a 10 Ocak 2012 Salı 09:39

Komedi o yorumu yapan kişinin lakabı değil sizin yaptığınız işin adı. Polimik yapmaya gerek duyulucak bi konu değil ama sormak isterim Hangi sıfatla balkanları temsil ettiğini zannetmiş?? Ya da kim davet etmiş?? Avukat efendi çığırtkanlık yaparak olmaz bu işler diyoruz, madem cehapeli en az onun konuşup en fazla onun çalışması gerekiyor!! Gerçi kordon temsilcisimi balkan temsilcisimi? Siyaseti gitsin partide yapsın, kordon derneğini kullanarak siyaset yapmasın!

Yorumu oyla      36      54  
Ahmetoğlu 10 Ocak 2012 Salı 00:06

ben kordon esnafı değilim ama iş çıkışı özelliklerde hafta sonları kordonun tadını sonuna kadar çıkaran İzmirlilerden biriyim.Siz anladığım kadarıyla İzmirli bile değilsiniz çünkü benim hatta babam Ahmet beyin çocukluğunda bile izmirde kordon kültürü vardır.Ben Ömür şanlıyı sadece basından görüyorum siyasi yönüde kuvvetli belli ama konu bu değil.Konu İzmirin kordonu ben orada eşimle arkadaşlarımla hava yağmurlu,soğuk veya güneş var diye eskiden oturduğum gibi oturamıyorsam buna tepki gösteririm.

Yorumu oyla      58      27  
komedi lakaplı kişiye 9 Ocak 2012 Pazartesi 22:18

ömür şanlı başkan balkan kökenli amerikaya gidiş sebebide ordaki balkan liderleri zirvesi başbakanla aynı ortamda olması normal tabiki hatta başbakan kendisine chp seçerek hatta etmişsin demiştir o chp liliğini gururla her yerde söylüyor ve aziz başkanın haklı olduğunu bir çok konuda hep söylemiştir o 5 konuda haklı biz bir konuda hep der esnaf çeki düzen vermeli kendine burda imaj sorunu var kordonun ben para kazan diye aileleri üzme hakını kimse bana vermiyor diyor daha ne yapmalı sizce

Yorumu oyla      94      31  
Komedi 9 Ocak 2012 Pazartesi 12:14

Ya kardeşim; madem kordon esnafı zarar ediyor ekonomi bozuk, hükümet aleyhine gösteri yapsanız ya! Şanlının amerikada tayyibin yanında ne işi var. Ekonomiyi ve sigara yasağını düzenleyen belediye değil herhalde. Kaldı ki her haberden sonra şanlı ikinci priştina olacak falan nağmeleri komik oluyor. İlk önce rengini belli etsin akp limi chplimi. Çığırtkanlık yaparak olmaz bu işler. Chpliyim diyorsa bu işi kocaoğlunu zan altında bırakmamak ve çözmek için en fazla onun çalışması gerekiyor.

Yorumu oyla      44      92  
Ahmet 9 Ocak 2012 Pazartesi 11:57

Sayın Ahmetoğlu siz orda esnaf mısınız ? İzmir'de sadece kordonmu var. Ömür bey siyaset yapıyor. Bunu anlamamak için cahil olmak lazım. Benim kaldırımımı işgal eden esnaf nasıl haklı olur. Aziz başkan İzmir'in hakkını koruyor. O kaldırımlar İzmirlinindir. Keşki o çadırları komple söküp temizleseler. Ben Aziz Başkanın yerinde olsam öyle yaparım.

Yorumu oyla      36      92  
Ahmetoğlu 9 Ocak 2012 Pazartesi 10:43

Ahmet bey İzmirliler burada neyin oyununa gelecek açıklarmısınız? Kordon sorunları ve çözümü İzmirlilere ne gibi bir oyun oynayablirki? Orda esnaf olmayan anlayamaz bu durumu, adamlar diyorki sigara yasağından sonra zaten işgaliye ödenen dış kısımlar daha cazip, soğukta yağmurda ve güneşte yanlarda gölgeleme sağlanmazsa insanlar oturamıyor! buda işletmelerin zarar etmesine sebep oluyor ve eskiden gölgelikler problem değildi! Bunun mücadelesini veren bir dernek başkanı sizi neden rahatsız etti???

Yorumu oyla      98      33  
Ahmet 9 Ocak 2012 Pazartesi 10:10

bu konudan sıkıldık artık. kordon konusunda aziz başkana katılıyorum. ekrem bey doğru söylüyor. dialog şart. sanki kordon iş adamları başkana zarar vermeye çalışıyor. şanlı siyasi bir kişi. dernekçilikle siyaset yapılmaz. siyasi geleceğini aziz başkana zarar vererek kuramazsın. yıkıntıdan sadece moloz çıkar. hoş bu aziz başkana gç kazandırır. tüm izmirliler bu oyunlara gelmeyin.

Yorumu oyla      50      93  
Ömür Şanlı'ya 9 Ocak 2012 Pazartesi 09:11

Başkanım sen geleceğin Piriştinası olacaksın. İnanıyoruz ve Destekliyoruz.

Yorumu oyla      98      51  
izmirli 8 Ocak 2012 Pazar 23:59

ömür şanlı aziz başkan haklı orda çığırtkan var kapı rasına masa sandalye atan var müzik yapıp aileleri rahatsız eden var o naylonlonlara bende karşıyım demişti sizin kendi meclis üyeniz ne yaptı çakma başkan dedi vs laflar etti madem başkanı çok seviyordun neden tutanaklardan çıkartın konuşmaları sen böyle yaparak o kordonda orman kanunlarıyla ilerlemek isteyenlerin yanında oluyorsun ekrem başkan ömür başkan ne diyor modern kordon avrupa tarzında kordon olsun ailelerle bunu yapçaz diyor

Yorumu oyla      125      24  
KORDON ESNAFI 8 Ocak 2012 Pazar 21:48

AZİZ KOCAOĞLU'NA ESNAF BÜYÜK DESTEK VERDİ VE BU GÖREVE GETİRDİ O NE YAPTI ESNAFA SALDIRDI YETMEDİ ESNAF LİDERİ İZMİR MİLLETVEKİLİ VE ESNAFIN ONURSAL BAŞKANI SAYIN MEHMETALİ SUSAM'A HEMDE SEÇİMLERE 3 GÜN KALA NASIL SALDIRDIĞI BU ESNAF UNUTMADI.ESNAF ADAMI GETİRMESİNİ BİLDİĞİ GİBİ GÖTÜRMESİNİ DE ÇOK İYİ BİLİR.GÜN OLA HARMAN OLA.

Yorumu oyla      100      52  
vatandaş 8 Ocak 2012 Pazar 21:34

kordonun sorunları böyle kayıkçı kavgaları ile çözülmez.Büyükşehir,tarafları bir araya getirir,İTO-İESOB-KONAK BELEDİYESİ ve KORDON İŞ ADAMLARI DERNEĞİ YETKİLİLERİNİ DAVET EDERSİN BİR KOMİSYON KURULUR ZATEN KORDON YÖNETMENLİĞİ BİR ORTA YOL BULUNUR VE SORUN ÇÖZÜLÜR AMERİKA'YI YENİDEN KEŞFETMEYE GEREK YOK İSTANBUL'A GİDER ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA SARIGÜL BU İŞLERİ NASIL YAPIYOR GÖRÜR VE ÖĞRENİRSİNİZ.

Yorumu oyla      93      51  
İZMİR'Lİ 8 Ocak 2012 Pazar 21:15

KORDONDA İNSANLAR OTURAMIYOR.NEDEN PİYANGOCU,ÇİÇEKÇİ,FALCI,MENDİLCİ,MİDYECİDAHA SAYAYIM KİM BUNLARA BAKACAK NERDE BELEDİYE.HEM BELEDİYE GÖREV YAPMAYAK HEMDE ESNAFA SALDIRACAK EL İNSAF EL VİCDAN.

Yorumu oyla      87      52  
İZMİR'Lİ 8 Ocak 2012 Pazar 21:09

SAYIN DEMİRTAŞ SİZE AİDAT ÖDEYEN ÜYENİZE SAHİP ÇIKIN.AZİZ KOCAOĞLU BAKIN NE DİYOR '50 KURUŞA ÇAY MALİYETİNE BİRA SATACAĞIM DİYOR'EY BELEDİYE BİZ ESNAFLIĞIMIZI YAPARIZ SİZ ÇAY SATACAĞINIZA KORDONA BİR TUVALET YAPINDA GÖRELİM DİYEBİLİYORMUSUN.BİZ BİRA SATARIZ ŞU METROYU BİR YAPTA GÖRELİM DİYEBİLİYORMUSUN.VAH BENİM ESNAFIM KİMLERİN ELİNE KALMIŞIN

Yorumu oyla      83      56  
İZMİR'Lİ 8 Ocak 2012 Pazar 21:01

VAH BENİM İZMİR'LİM VAH BENİM KORDONUM.KORDON İÇİN HİÇBİRŞEY ÜRETMEYENLER ŞİMDİ AHKAM KESMEYE BAŞLADILAR.ŞIRACININ ŞAHİDİ BOZACI.KORDON ESNAFININ AZİZ KOCAOĞLUNDAN ÇEKTİĞİ YETMİYORMUŞ GİBİ ŞİMDİ BİRDE EKREM DEMİRTAŞ ÇIKTI ORTAYA.SAYIN DEMİRTAŞ DAHA ÖNCELERİ SİZ NEREDEYDİNİZ DİYE BİR ŞARKI VAR BİLİRMİSİNİZ.SİZ KORDON ESNAFINA YANİ ÜYELERİNİZE NE HİZMET VERDİNİZDE KONUŞUYORSUNUZ.SİZ BU ESNAFA SAHİP ÇIMAYINCA ÇAREYİ DERNEK KURMAKTA BULDULAR.BAŞARILI OLDULARDA.SİZ AZİZ KOCAOĞLUNA SAHİP ÇIKACAĞINIZA

Yorumu oyla      85      56  
ÖMÜR BAŞKAN DİKKAT 8 Ocak 2012 Pazar 16:11

CEPHE GENİŞLİYOR.

Yorumu oyla      81      50  
hüseyin ahmetoğlu 8 Ocak 2012 Pazar 15:31

sn demirtaşın sorunlar sanki bügün olmuş gibi çıkışı da anlamak mümkün değil.kendi meclis üyeleri de mecliste defalarca gündeme getidikleri halde çıkışı bugün oldu niye .kendileri de sn kocaoğlu ile defalarca karşı karşıya gelmedimi?kendince önemli konularda İBB BALKANI mani olmadımı? şimdi ne oldu birdenbire kanka diyaloğundan bahsetmekte.demokratik haklarıdır ne gerekiyorsa yapsınlar.sizler de herşeye mudahale etmeyin lütfen kendi meclisinizde olan tartışmalara çare arayın.

Yorumu oyla      82      55  
YORUMCU BABA 8 Ocak 2012 Pazar 15:23

Bence Tam Tersi.İTO Başkanı Belediyeye Yaransın Diye Böyle Bir Açıklamada Bulunmuş.Diyalog Eksikliği İse Sadece Hikaye.Adamlar 2 Senedir Bizi Denetleyin,Kanunsuz Davrananlara Gereğini Yapın Diyorlar,Daha Ne Yapsınlar.Belediye Acaba İyi Yönetiliyormu Siz Asıl Onu Sorgulayın.

Yorumu oyla      83      52  
Tarafsız 8 Ocak 2012 Pazar 10:57

Sağduyu her zaman kazanır.STK ların da temsilcilerinde sağduyu egemen olmalıdır.Kordonda bir işyeriniz olacak.Dernek Başkanı olacaksınız. Derneğin amacına da zarar verecek yöntemlerle mücadele edeceksiniz.Dernekler birer STK dır.Bireysel amaçlar değil kamu yararı amacı temel olmalıdır. Sn.Ekrem Demirtaş 'a hak veriyorum.Sorunun çözümünde doğru yöntem diyalogdur.

Yorumu oyla      40      100