YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
YAZIKLAR OLSUN 29 Ağustos 2011 Pazartesi 16:00

KONAĞIN Bİ ZAMANLAR VECTRA HULUSİ Sİ VARDI .DEMEK ŞİMDİDE KARABAĞLARIN ERDOĞAN KÜRÜMÜ VARMIŞ.MEKİK NASIL CEKILIR BILMEZ.SPORDAN SORUMLU BİLMEM NE YAPMIŞLAR.SAVCI BUNLARI Bİ ARAŞTIRSA ÖMRÜ YETMEZ.

Yorumu oyla      13      5  
NE DİYELİM Kİ: 17 Ağustos 2011 Çarşamba 10:57

TEK KELİME İLE KARABAĞLAR BELEDİYESİ TAM BİR ÇİFTLİK.

Yorumu oyla      13      5  
bozyakalı metin 14 Ağustos 2011 Pazar 19:13

sayın başkan ,önce bozyakadaki tüm hizmetlerinizi yerine getiriniz.Hiç belediyenize ait tüm parkları ve yolları tam ama tam olarak gezip noksanlıkları not alıp memur ve işçilerinize emir verip tamamlattınız mı. Önce ve her zaman Karabağlar için hizmetlerinizi yapın lütfen.SÖZÜN ÖZÜ : SONRA SEÇİMLERDE DE HALK SİZİ YAZLIĞINIZA GÖNDERİR,YAPTIRDIĞINIZ PARKTA BOL BOL OTURURSUNUZ HEP ARTIK . (Unutanlara ve hiç düşünmeyenlere bildirilir.)

Yorumu oyla      22      6  
İLYAS 14 Ağustos 2011 Pazar 10:11

YASALARIMIZA GÖRE; BU GİBİ OLAYLARI C.SAVCISININ EMİRLERİ İLE GÜVENLİK GÖREVLİLERİ,TÜM DELİLLERİ TOPLUYARAK SUNAR,'GÖREVİ ÇIKAR AMAÇLI KULLANAN'HAKKINDA DAVA ACILIR,AMA BU İŞİ BİR SİYASİ PARTİNİN BAŞKANI YAPMIŞ VE AÇIKLAMADA YAPIYOR. O ZAMAN O İLÇE BAŞKANI'YETKİ GASBI' YAPMIŞ OLURKİ,HERKES BU İŞİ KENDİ YAPARSA 'C SAVCISI SORABİLİR SENİN KOLLUK GÖREVİN VARMI'SONUCU GÖRECEĞİZ..SEVGİLERİMLE..

Yorumu oyla      13      13  
yorum yorum yorum 14 Ağustos 2011 Pazar 01:41

belediyelerin birbirleri içindeki yardımlaşma ve dayanışmasının bu kadar büyütülmesi anlamsız ve saçma. Karabağlar bölgesindeki sıkıntılara gelince bir anda her bölgenin sorunlarının giderilmesi isteniyor sanırım, bu istekler sıralamaya zaten alınmıştır zaten yeni bir belediye olmasına rağmen epey yol kat edilmiştir. sırf muhalefet yapmak içinde bu kadar eleştirilmez. ayıptır. oy verdim diyen seçmenlere sesleniyorum. sıtkı kürüm 400 bin seçmenin oyuyla geldi aslanlar gibi ama bunun her seferinde biz oy verdik bizim sayemizde oturuyor diye lanse edilmesi tamamen zihniyet bozukluğudur. oy verdiyseniz canını alacak değilsiniz ya. zaten bu olayda göstermiştirki çalışkan başkan oldukça yakından takip ediliyor ama buna rağmen başka bir belediyeye giden yardım söz konusu oluyor. başka ne var ? hiçbirşey. eleştiri yapmak isteyenler madem eleştiri yapıyorsunuz birazda yapıcı eleştirin. bizler dürüst başkanın sonuna kadar arkasındayız. başarıların daim olsun sıtkı başkan...

Yorumu oyla      13      15  
ahmet ahmet'e el cevap 13 Ağustos 2011 Cumartesi 21:56

şeytanın avukatlığını yapıyorsun.halk daima zamanını ve parayı boşa harcayan adam babası olsa sevmez lafı sokuverir.güçlü adamın korunmaya ihtiyacı yoktur.belliki kraldan çok kralcısın.

Yorumu oyla      22      7  
ahmet ahmet 13 Ağustos 2011 Cumartesi 19:42

yorumların hepsini okudum genel olarak bi kanıya vardım siz bay yorumcu ve bonboş konuşan seçimlerde yenilgiyi kabullenememiş şahsiyetler siz bilmem nerenizi de yırtsanız sizin hesaplar tutmayacak...bizler sıtkı kürüm başkanın ilalebet arkasındayız..!!!

Yorumu oyla      16      34  
mardine yok mu? 13 Ağustos 2011 Cumartesi 19:09

Hazır başlamış iken Mardinlilere de birşeyler göndersin. Her ne kadar MARDİNLİLER SEÇİMDE BAĞIMSIZA ÇALIŞTILARSA D!!!!!

Yorumu oyla      33      5  
BOZYAKALI ESAT 13 Ağustos 2011 Cumartesi 18:05

bilgisayarlar bağışlıyoruz demiş başkan.bizim muhtarın bilgisayarını yenilesin önce.cok yavaş çalısıyor ve cok eskı .sağa sola bağışlarda bulunacağınıza önce kendi ilçenizin sorunlarına bakın.biz karabağlar halkı sizi oraya karabağlar a hizmet için sizi o makama oturttuk.YAZIKLAR OLSUN.cunda sebep ne olursa olsun mazeretiniz geçerli değil.ÖNCE KARABAĞLAR.....SAYIN BAŞKANIM

Yorumu oyla      37      9  
ahmet karabağ 13 Ağustos 2011 Cumartesi 17:58

heyecanlı olan ne anlamadım.heyecanlı.karabağlar önce kendi işini bitirsin sonra dışarılara yardım etsin.bir tane sağlam çöp konteyneri yok.ortalık pislikten geçilmiyor.yazıklar olsun bu zihniyete.

Yorumu oyla      31      8  
karabağlı 13 Ağustos 2011 Cumartesi 17:06

bu olayı şiddetle kınıyorum, Krabağlı halkı olarak hizmete doymadan başkalarına hizmet götürülmesi, yardım yapılması üstelik yazlık keyfe keder yerlere olması çok düşündücüdür. Bunun bir açıklaması olamaz asla kabul görmez. Karabağlar İlçesi hizmet almada yıllarca yoksun bırakılmış hala öyle...Hizmet yapmak istiyorsanız sokaklara gelin uzağa gitmenize hiç gerek yok, Evet bağış yapmak üzere eşya alımında araç için binbir dereden su getirten zihniyet, şimdi nasıl oluyorda araçlar seferber ediliyor anlamakta zorlanıyorum, yazık çok yazık

Yorumu oyla      37      8  
menekse yolgeç 13 Ağustos 2011 Cumartesi 16:51

başkan seçildiği Karabağlar ilçesine önce hizmet etsin. Toki evleri sakinleri epeydir oturacak bank,bayanlar için spor aleti isteyip duruyor. Genel seçimlerde oy vermediler hizmet görmediklerinden.ekmek ihtiyaçları büyük problem.Oy zamanı parmaklar Cunda'yı gösterecektir.Kendi ilçesinde halk hizmet bekliyor. Gıda bankası bir fiyasko,bağışlanacak eşyaları almaya araba gönderilemezken Cundaya nasıl araba bulunuyor anlamak zor geliyor.Toki evlerine Başkan bir yazlık yapsa da soru çözülse.

Yorumu oyla      40      9  
heyecanlı 13 Ağustos 2011 Cumartesi 16:20

ANLAT ANLAT HOCAM HEYECANLI OLUYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorumu oyla      43      8