YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
nedim 6 Temmuz 2011 Çarşamba 15:48

burdaki birçok yorumcu herhal işi gücü yok buca ve başkan hakkında yazıyo.Bucayı ve başkanı rahat bırakın.Biz bucalı olmaktan ve başkanımızdan memnunuz.

Yorumu oyla      12      7  
EDİTÖR 5 Temmuz 2011 Salı 09:59

AYNI İPDEN İSİM DEĞİŞTİREREK YORUM GÖNDERMEYİN

Yorumu oyla      15      7  
faruk 3 Temmuz 2011 Pazar 17:48

ya bu arada helal olsun size bu yorumlarımızı yayınlayıp bazı internet gazeteleri gibi örtbas etmıyorsunuz helal olsun size helal.işte şeffaf yayın tarafsız yayın budur.bakınız IP nolarına hepsi farklıdır.çünkü burda halk konuşuyor kimse kimseye zorla yazdırmıyor.

Yorumu oyla      26      14  
faruk 3 Temmuz 2011 Pazar 17:46

HA HA HA duyda inanma ver ver oyunu onu kim aday gösterecek ki.oda bunun farkında neden oy veriyosuın.valla biz bir seyını bir icraratini görmedik görenlerde belli ya otu yıkamacısı ya simit tezgahçısı.ya halk bunları yemiyo artık.halkın içine çıkıcak yüz nerde..

Yorumu oyla      26      14  
faruk 3 Temmuz 2011 Pazar 17:44

HA HA HA duyda inanma ver ver oyunu onu kim aday gösterecek ki.oda bunun farkında neden oy veriyosuın.valla biz bir seyını bir icraratini görmedik görenlerde belli ya otu yıkamacısı ya simit tezgahçısı.ya halk bunları yemiyo artık.halkın içine çıkıcak yüz nerde..

Yorumu oyla      25      13  
Ali Osman 3 Temmuz 2011 Pazar 12:30

Adam gibi adam. Ercan Tatı.İyiki oy vermişim.Şimdi seçim olsa gene veririm.Ödün vermeden çalışmaya devam başkanım...

Yorumu oyla      20      25  
onur celik 2 Temmuz 2011 Cumartesi 15:41

2 yıl oldu merak ediyorum ercan tatı bu kadar beceriksizi nasıl becerdi doldurdu belediyeye. adam gibi çalışan bir tane bulunamadımı izmir de iş yapacak bir allahın kulu yok mu. buca belediyesine orturduğu yerden para alacak eleman lazım. bu nasıl oturmaktır bu nasıl anlayıştır 40 yıllık chpliyiz hicap duyuyoruz. ercan tatı bukadarmı basiretsizdi. bu kadarmı yanında gezen iş yapmayanlara bağlı. 3 yıl sonra kimse tanımayacak ama tatıyı

Yorumu oyla      36      15  
BUCALI 2 Temmuz 2011 Cumartesi 14:49

BUCANIN HANGİ YOLUNDA YÜRÜMÜŞ BUGÜNE KADAR ERCAN TATİ ? BEN İNANIYORUMKİ YOLDA BİR VATANDAŞ GİBİ YÜRÜMEYE CESARETLİ DEĞİL BU ADAM .

Yorumu oyla      37      15  
mustafa 2 Temmuz 2011 Cumartesi 13:09

düşünüyorumda fen işlerine bakıyorum sadece okul boyuyor genelde de hep şirinyer lisesi, emlek işlerine bakın herkes yatışta, kültür derseniz onur akın konserinden başka bir şey bilmiyorlar kültürel faaliyetler neymiş konaktan karşıyakadan öğrensinler bir zahmet. basına bakıyorsunuz sadece birtek kendi çapında gazetecilik yapan birini kaale alıyorlar geri kalan medyayı boşveriyorlar, park bahçeler 3 hafta oldu bir fili yıkayamadı. tenis kulübün üst tarafları sazlık alana döndü. yedi göller bölgesini hiç söylemiyorum. başkan bey acaba hiçmi ilçesini teftişe çıkmaz.hüsnü kaya beyefendiyi aklamak için zaman harcanacağına bu işlere bir el atsalar. hüsnü kayanın ne olduğunu bucalı biliyor zaten. belediyede nasıl bugüne kadar hiç bir iş yapmadığı makam arabasıyla turlamaktan başka. say8ın tatı bunlara ne zaman son verecek diye merak ediyorum.

Yorumu oyla      37      15  
gerçek bucalı 2 Temmuz 2011 Cumartesi 12:35

buca belediye meclisinde levent köstem,adnan öztekin,erkut tamay,güngör kaya ve osman ergündoğar bütün bu yaşananları 2,5 sene önce gördüler ve yılmadan bu ve bunun gibi olayları buca halkına anlatmaya çalıştılar.meclis üyesinin görevi belediyede denetim yapamasıdır,berekirse kendi partinden olan başkana muhalefet olma pahasına bu görvlerini fazlasıyla yapan yukarıdaki meclis üyelerine teşekkür ediyorum...

Yorumu oyla      38      15  
isimsiz 46 2 Temmuz 2011 Cumartesi 11:10

aşağıdaki yorumcuların tümünün yazdıklarına katılıyorum..Ara sıra burada Tatı lehine yazan veya yazdırtılan kişilere şunu söylemek istiyorum ; burada Tatı ' ya muhalefet olsun diye kimse yazmıyor...Emin olun , Buca için belediye tarafından yapılacak yararlı projeler , icraatlar olsa buna alkış tutacak yorumlar da yazmasını biliriz...Bütün bu yorumları okursanız şunu görürsünüz ; herkes somut birşeylerden bahsediyor , kimse burada karalama için birşeyler yazmıyor , zaten yalan yere kimse kimseye buradan dil uzatmaya cesaret edemez...Ama maalesef bu belediye yönetiminin amacı 2 yılda apaçık belli olmuştur , kimse bu belediyeden icraat , proje , iş beklemesin...Bir chp li olarak bu belediyenin icraatsızlığı , iş bilmezliği , başarısızlığı ve niyetinden ötürü utanıyorum...SAYIN GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİ VE GENEL BAŞKAN ! LÜTFEN BU BELEDİYEDE ALABİLECEĞİNİZ BİR AKSİYON VARSA ALINIZ YOKSA CHP NİN ADI LEKELENİYOR...AKP İÇİN YILLARDIR ORTAYA ATILAN İDDİALAR , CHP NİN ÜZERİNE YAPIŞACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR...

Yorumu oyla      41      14  
ali haydar bayazıt 2 Temmuz 2011 Cumartesi 09:14

Mustafa arkadaşa bnede katılıyorum fakat üçbeş meclis üyesi dışında.insanlıklarından ödün vermeyen sadece CHP için çalışan üç kuruşa tamah etmeyen meclis üyeleride var ammavelakin kurunun yanında yaşta yanıyor. o meclis üyelerinin biri sişman biri çürük biri balsız biri ne acaba. onlar kendılerini bilirler üstlarinede alınmazlar.mualifler erözeller ışıklar endürüstleri temiz kaldıkları için bu kırlılıkte tesekkürler.ama onlarda buca için bişey yapamadılar emınım onlarada engel oldular.baksanıza daha mahkemelerden aklanmadan kutlamalara başladı birileri halk bunu yer mı? yemedi ve verdi oyunu 12 haziranda.ee Tati yüzünden chp kaybetti umrunda mu değil.

Yorumu oyla      41      15  
kanki-doğrucu davut 2 Temmuz 2011 Cumartesi 08:48

arkadaşını söyle senin ne olduunu söyliyeyim demişatalarımız.tatının en yakın kankası bayraklı belediye başkanı hasan karabağ.al birini vur ötekisine.konuşmaktanbaşka hiç bir icraatları yok.bizimki yine acık çalışıyormuş gibi yapıyorda bu ercan tatının bir evka 1 de pazar yerini gördüm.başka yok.zavallı chpli kardeşlerim sanırım artık çok yıldılar..haklılarda.

Yorumu oyla      40      15  
Muallif belediyeci.. 2 Temmuz 2011 Cumartesi 07:03

Arkadaşlar deveye sormuşlar neden boynun eğri diye ? Nerem doğruki demiş..Bu başkanda aynı neresi elle tutulurki bunun..Her olayda problem her olayda skandal.Yazık bakın ne diyor meclis üyeleri..'BUCA-MAR 'ın ne iş yaptığını bilmiyoruz' Çok yazık bucamarın kurucusu sayın Ertan Erdek bey efendi kahroluyodur adamcağız..

Yorumu oyla      42      15  
bucamarım 2 Temmuz 2011 Cumartesi 01:45

vur patlasın çal oynasın... lale devri,,, lale devri (bu gece geç oldu yarın sabah bucamarın neler yaptığını kalem kalem yazarız)

Yorumu oyla      46      16  
BUCALI 1 Temmuz 2011 Cuma 23:30

AK PARTİLİ ÜYE SORMUŞ BUCA MAR'IN TAM OLARAK NE İŞ YAPTIĞINI KESTİREMEDİK .SAYIN MECLİS ÜYESİ NASIL OLURDA BİLMEZSİN BUCALILAR ERCAN BAŞKANDAN ONUR AKIN KONSERİ SUAVİ KONSERİ BEKLİYOR BUNLARA .

Yorumu oyla      48      18  
1 Temmuz 2011 Cuma 23:28

yaw bu bucamar ne yapr kime hizmet eder bilen war mı??? bucalıya hizmet etmediği kesin. yandaşların cebini doldurmaktan, gölette wur patlasın çal oynasından başka birşeye yaradığı warmı?

Yorumu oyla      49      17  
can korkmaz 1 Temmuz 2011 Cuma 21:01

sayın tatı haklı haftaya konser var onur akın abımız gelcek para lazım, odenek cıkar gecen hafta hacız geldı pra lazım alacaklı beledıyeye dayandı , suat beyı tebrık edıoz bu grevden tek anlaayn adamdı yerıone gelende cuk oturmus ne ıs yaptgı bellı olmayan sozde textıl ıcı ıncık boncuk ısı yapar sımdıde yakınlarda kaynaklarda dugun salonu cafe acıomuss helal be bucaya, garıbanın hakkını vercegıne odenek al dısarda yee , hoca mısalı ye kurkum yeee

Yorumu oyla      49      17