YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Ozan 26 Şubat 2014 Çarşamba 16:07

İzmirde yapılacak işler belli şu izmirde yoldan birini çevirsen çoğu kişi çok güzel anlatır ihtiyaçları. Mesele bunları hayata geçirebilmektir. Aziz bey bunların çoğunu yapamadı belki Binali bey yapar, şans verilmeli.

Yorumu oyla      14      11  
26 Şubat 2014 Çarşamba 15:45

İzmir de yapılacak işler belli... kentsel dönüşüm,yeni geniş yollar ve bazı yerlerin genişletilmesi,altyapı ve işsizliğe çare.Sahile müze yapacağım,Konak meydanına baştan düzelteceğim,deniz taksi olsun gibi projeler boş ve gereksiz projeler.Binali Yıldırım proje açıklıyor İzmir-Antalya otoyolu diyor.Ne alaka?

Yorumu oyla      18      6  
26 Şubat 2014 Çarşamba 13:44

şu izkaray projesi şehir içinden nereden geçecek anlayan var mı? bakıyorsun yoğun yapılaşma ve dağların içinden geçiyor.kaça patlar bu sistem? buca ile karabağlar arası tramvay düşünülmüş.izmir in en kalabalık iki ilçesi ve tramvay.sahillere müze yapılacakmış? nereye yapmayı planlıyorlar? yer mi var?

Yorumu oyla      18      5  
metin 26 Şubat 2014 Çarşamba 13:36

Algı oluşturmanın başka bir tekniği AKP ismi kullanılmıyor,başbakandan bahsedilmiyor,bayrak rozeti takılıyor,AKP lilerin dilinden düşmeyen sözcükler yok.İlknur Denizli stratejisi İzmir'e hoş görünecekler.

Yorumu oyla      16      6  
26 Şubat 2014 Çarşamba 13:33

kimse kusura bakmasında projelerin çoğu masa başında sallanmış.metro hatları ise tamamen uydurulmuş.evka 3- bornova merkez metro uzatması 3 km mi? 1.etap diye önerilen hattın ( üçyol-f.altay) 1-2 aya açılacağını bilmiyorlar mı? alsancak da yeşil alan sıkıntısı var denmiş.koskoca kültür park ne oluyor? alsancak limanı yenilenecek denmiş.tcdd nin malını belediye niye yenilesin?körfez temizlenecek denmiş.zaten temizlenmiyor mu? en son tcdd ortak proje yürütülüyor ama nedense 1,5 yıldır çed raporu çıkmıyor.

Yorumu oyla      18      6  
İZMİR'Lİ 26 Şubat 2014 Çarşamba 13:13

Değerli Hemşehrilerim,Bugüne kadar Chp'ye destek verdik ve kale olduk.Karşılığında ne gördük.Seçimi kazandılar,aferin İzmir dediler ve çekip gittiler.EXPO da bile hiçbir hiçbir destek vermediler.Ben bu defa ve ilk defa Akp'ye destek vereceğim.Belki Güzel İzmir'e yatırım gelir ve çocuklarımıza iş sahası ve modern bir şehir bırakabiliriz.Allah aşkına zaten bugüne kadar hep kaybettik,bir kerede böyle denemek istiyorum.Hayırlı olması dileklerimle..

Yorumu oyla      13      12  
Ali 26 Şubat 2014 Çarşamba 12:45

Projelerinin hiç birinde insan yok. Çünki onların projelerinde sadece ve sadece rant var rant... Anlatım da partisini manüple eden düşünün neler yapmaz...

Yorumu oyla      25      11  
nedim 26 Şubat 2014 Çarşamba 12:13

Kendi ekibinin dışında ak partili olmayan genç ekiple çalışırsa Aziz'in hiç şansı yok şu 30 gün çok önemli izmiri akp alabilir zor değil.

Yorumu oyla      18      17  
misafir 26 Şubat 2014 Çarşamba 12:03

11 YILLIK BAKANLIĞINDA YETKİLERİ ULAŞTRMA BAKANI OLARAK ÇOK İKEN YAPMAMIŞ VEYA YAPILACAKLARI DA ZAMANNINDA MÜSADELERİNİ VERMEMİŞ ?BELEDİYE BAŞKANI OLUNCA KISITLI YETKİYLE Mİ YAPAÇAKMIŞ?

Yorumu oyla      31      12  
ŞİRİNYERLİ 26 Şubat 2014 Çarşamba 11:58

SN...;HANZADE,Öğle tahmin ederimki **İLETİŞİM**mezunusun,,bundan dolayı size **PROPOGANDA**ve çeşitlerini sunacak değilim ama şuda bir gercek,,AKTİF PROPOGANDA'DA **İDEOLOJİSİ**Belli olanlar, Halkdaki ,ETKİ ve TEPKİDEKİ oranlamayı iyi analiz ettirenler,,*BEYİNLERİNDE SAKLADIKLARINI**kazandıkdan sonra usulune uygun olarak **UHULETLE ve SUHULETLE**gercekleştirecekleri planlarınıda gözden uzak tutmamak lazım.onun için **TÜM ISRARLA İZMİR **Neden cok isteniyor..Saygılar..

Yorumu oyla      29      9  
Niye Çark Etmiş ? 26 Şubat 2014 Çarşamba 11:19

SES TAPE'lerinde Gerçek Lisanlarını kullanıyorlar. SELAMÜN ALEYKÜM, İNŞALLAH; MAAŞALLAH; ALLAHIN İZNİYLE VB. Herhalde birileri kopya vermiş (SANIRIM İLKNUR DENİZLİ) Sakın bu sözleri kulllanma demişler o da kullanmamış. BACANAĞIN ADI YOK-HAVUZUN ADI YOK-PARALARI SIFIRLAMAKTAN BAHSETMİYOR-AYAKKABI KUTULARI YOK-PARA SAYMA MAKİNALARI VAR. TAM BİR TAKKİYE

Yorumu oyla      28      9  
ok 26 Şubat 2014 Çarşamba 11:09

bu ızmıre hızmet cok .hala gerıye bkmayıp olumsuz yorum yapılıyorya yuh ,

Yorumu oyla      14      21  
Güzel İzmirim 26 Şubat 2014 Çarşamba 10:46

Seçim kitapçığına (proje kataloguna) ben de baktım. Güzel bir kitapçık olmuş. Sel-su baskını kısmında Çinden sayfa kullanmaları ise biraz özensiz olduklarını düşündürttü. Şimdi esas yoruma gelince, daha önce hükümetin desteği var iken yapılamayan 35 projeden sonra, irili ufaklı (Taksi durağı açmayıda "1 proje" olarak saydıklarını duymuştum) 35x40,4 projeyi nasıl yapacaklar? (Üstelik çoğu zaten bakanlık projesiyken 10 yılda yapılmamış işler)... Eğer AKP İzmir'i istiyorsa yapacağı tek şey vardı; CHP'li belediyeye destek verip, bu işleri zamanında yapmasıydı. Ama tren kaçtı artık. Bol vaat ile işler yürümüyor çünkü ? İcraatları ise ortada, malum.

Yorumu oyla      32      13  
arda tunç 26 Şubat 2014 Çarşamba 10:34

Hanzade Hanım, herşey dereyi geçene kadar, sonra gene korkuları gelir, laptoplu kızımız gider...

Yorumu oyla      33      12  
İzmirli 26 Şubat 2014 Çarşamba 10:18

Bu bahsedilen 1014 porjelerden kaçtanesi yolsuzluk, kaç taknesi hırsızlık, kaçtanesi halkını kandırma projesi bilmek isteriz.

Yorumu oyla      34      12  
Ahmet Aktaş 26 Şubat 2014 Çarşamba 10:08

Nefis bir yazı. Hanzade Ünuz müthiş detaylar yakalamış.. Onun da atladığı, medyadan kimsenin de dikkatini çekmediği bir detayı da ben vereyim.. Görsel sunumdan sonra Binali Bey sahneye çıktı ve söze nasıl başladı biliyor musunuz? "Umarım" diyerek.. İnşallah, değil, "Allah'ın izniyle" değil.. "Umarım, sunumu beğenmişsinizdir" diyerek başladığı konuşmasının hiçbir yerinde "İnşallah" demedi.. Nasıl ki Boğaziçi Üniversitesi'nde okumama kararının nedeninden çark etmek zorunluluğu hissettilerse, ağızlarından düşürmedikleri ve neredeyse her cümlenin başına veya sonuna mutlaka ekledikleri 'İnşallah' sözünü de kullanmaktan çark ettiler.. Bunun adı kendi dillerinde Takiyye'dir. Gavur İzmir'im sen nelere kadirsin. Birkaç oy uğruna yarab ne güneşler batıyor.. Tabii ki Gavur'um, İzmir'im bunu yemeyecektir.. Erbakan yaşasaydı şunu derdi: "Seni gidi Takiyyeci seni, başka kapıya"..

Yorumu oyla      37      9  
Sureyya. Ongel 26 Şubat 2014 Çarşamba 09:29

Tesbitlerin cok yerinde. O toplantidaymis gibi okudum. Adam taktik değiştirmiş Yazının başlığı gibi Ama aldanmamak lazım Buda sizlerin uyarıcı satırları ile olur. Kalemine saglık handazecigim

Yorumu oyla      30      12  
Ahmet Duru 25 Şubat 2014 Salı 19:56

Sayın yazar, anladım ki; önce başlık atarak başlamış yazısına. Yazdığı yazı başka bir başlığı hak ettiği halde başlığını değiştirmemiş. Başlık bir yana, yazı bir yana olmuş, semboller üzerinden yaptığı kısa analiz doğru bir tespit içerse de yeterli değil. Çünkü havayı koklasa, tarzını ortaya koraka atılan imzaya baksa AK Parti'yi görürdü.

Yorumu oyla      24      15