YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Mürvet Şen Atanesli 28 Mart 2022 Pazartesi 11:49

Hiç te adil değil din yaşadık gördük yalan söyleme bari

Yorumu oyla      2      3  
ali 26 Aralık 2021 Pazar 01:03

ya aziz biraz huysuz aksiydin ama adammışsın gerçek başkanmışsın şimdi daha iyi anladık

Yorumu oyla      3      3  
KSK 8 Aralık 2021 Çarşamba 16:53

Tunçtan sonra seni arar olduk Aziz başkan

Yorumu oyla      3      3  
İzmir 6 Aralık 2021 Pazartesi 14:12

Bu parti soruyorum bu dönem nasıl bir dönemdir ki boş projelerle uğraşıyorlar.Ey genel merkez duy artık sesi izmir gidiyorrrr

Yorumu oyla      3      3  
30 Kasım 2021 Salı 10:56

AZİZ KOCAOĞLU'NUN EN BÜYÜK ŞANSI KARŞISINDA AKP NİN OLMASIYDI.AKP NİN DIŞINDA HERHANGİ BİR PARTİ OLSAYDI İKİNCİ DÖNEMİNİ BİLE ASLA KAZANAMAZDI.KENDİ OYU % 5 BİLE DEĞİLDİ.

Yorumu oyla      2      4  
Can sökmen 28 Kasım 2021 Pazar 19:33

Izmiri mahvettin oyle bi duruma soktunki işin içinden çıkılmaz trafik ve hizmet yokluğu yollari alt yapısının daha da kötü olmasının sebebi azizkocaogludur tarihe geçecek bi aciz yönetim dir başarısız lik timsali dir utanmadan bide herseye itiraz edip yatırım ın önünü kesen bi zavallı

Yorumu oyla      2      9  
Cesamin ÖZKAN 28 Kasım 2021 Pazar 08:57

Nasıl ve ne için pişip fırıncı küreği olduğu önemli. Bir AKP'' li gibimi yoksa gerçek bir yurtsever CHP''li gibimi. Eylemlerine bakarak, onun daha çok bir AKP''li gibi piştiğine kanaat getirebiliriz... Üçkuyular''daki halkın pazar yerini birilerine peşkeş çekerek oraya kondurulan AVM için mi fırıncı küreği olmuş, yoksa AKP'' li olmak ile tescilli inşaat firmaları ile hem hal olarak mı ?. Metro inşaatını 12 yıl sürdürürerek mi pişmiş. CHP Parti örgütünü, sağcı ve rantçı ilçe belediye başkanları ile kirleterek mi pişmiş. Genel seçimlere bir hafta kala, ulusal basının önünde partisinin milletvekili ile küfürlü kavga ederek partisine verdiği zarar ile mi pişmiş. İzmir İl örgütü hala Aziz Kocaoğlu''nun kirlettiği yapı nedeni ile büyük kayıplar yaşıyor. CHP Genel Merkezi, bu yapı üzerinden sağcı ve rantçı mikrobu kaptı...Hala onun kucağında taşıdığı asla CHP''li olamayacak tipik il başkanının ürettiği kirliliği ve olumsuzlukları bu örgüt ve partililer çekiyor. Onun döneminde AKP''nin onu kuşattığı iddiaları yalandan beslenen sadece algı yönetimi ve masaldır. Kuşatma, bu gün kü Istanbul''un Ekrem Imamoğlu''nun kuşatılmasıdır. İstanbul''daki Ekrem İmamoğlu ve Gökhan Günaydın gibi yiğitler o kuşatmayı devire devire yarıyor. Aziz Kocaoğlu, İzmir gibi CHP''nin kalesine AKP''nin beton rantçısı müteahhitleri sokmuş, İzmir ve İzmirlinin, CHP''nin vede dolayısı ile Türkiye Cumhuriyetinin hiçte iyiliğine olmayan işlerin adamı olmuştur. İşte fırıncı küreği gibi pişmişse eğer bu maharetleri ile pişmiştir. Türkiye Cumhuriyetinin AKP tarafından, bu gün getirilmiş olduğu son derece kötü duruma bakınca, muhalefette de Aziz Kocaoğlu gibi başarısız, hatta onlarla uyumlu oldukları eylemleri ile tescilli olanların da katkısı ile olduğu açıktır. Bu saatten sonra öncelikle İzmir, devamında Türk Milleti bu masallara fazlasıyla doymuş durumdadır. Türkiye, bu tür siyasileri tasfiye etmiş olarak, yurtsever bir kadro ile ulu önderine vede kurtuluş ve kuruluş felsefesine yakışır bir şekilde yoluna devam edecektir.

Yorumu oyla      2      10  
Zavallılık 27 Kasım 2021 Cumartesi 17:55

CHP yönetim kadrosu neredeyse tamamen bir zavallılar korosu! Konuları yakından izleyen Y. Özdil, L. Gültekin, M. Yanardağ, vd. gibi gazetecilerle düşünen herkesin ortak düşüncesi yönetim kadrosunun halkın gerisine düştüğüdür! Örnek mi? Yahu bu kent, Kocaoğlu'nun liderliğinde AKP'nin gözde olup, herkesin alkışladığı, ulusal bayramların kutlanmasını yasakladığı dönemde Atatürk'e ve Cumhuriyete sahip çıkıp, RTE'ye rest çekmedi mi? Günümüzde CHP'li başkanların halkın derdine derman olan uygulamalarının mucidi Kocaoğlu değil mi? CHP yöneticileri, Kocaoğlu'nu görmezden, duymazdan gelerek onun unutulacağını mı sanıyor? Yaptıklarının aynen kendilerine yapılacağını da mı akıl edemiyorlar? Yazık, merkezde Belediyelerin tarımsal gücünü amaç edinen kurul oluşturulamaz mı? Kendi başına oynamaya çalışanları koordine edip, ortak hedef belirlenemez mi? Say say bitmez Başkandan yararlanılabilecek alanlar, ama burası Türkiye, başarı cezasız kalmazı yaşıyoruz birlikte!

Yorumu oyla      8      3  
Hasan 27 Kasım 2021 Cumartesi 17:55

Cumhurbaşkanı adayı ol oy verelim! Sakin akıllı üretken ahlaklı ve egosundan arınmış birinin Cumhurbaşkanı olması gerekiyor. Devlet yeniden tesis edilecek kurumlar yapılanacak yetkiler devredilecek…. Bunu yapacak olanın dünyalıktan elini eteğini çekmiş olması lazım. İzmir Aziz’dir Türkiye İzmir olacak.

Yorumu oyla      7      4  
izmirli 27 Kasım 2021 Cumartesi 16:17

15 yıllık yönetim. dürüst başkandır AZİZ bey. fırsat ve yetki vardı ama malesef İZMİR bi çağ atlayamadı. düşünün kendi binasını yapamadı büyükşehir belediyesi...

Yorumu oyla      5      3  
süleyman 27 Kasım 2021 Cumartesi 14:40

Büyük başkan bir Karşıyakalı olarak size teşekkür ediyorum.Şu sözünüzü hep kullanıyorum doğrunun kalesi yıkılmaz.

Yorumu oyla      8      3  
misafir 27 Kasım 2021 Cumartesi 13:42

AZİZ KİM KİM YAHU

Yorumu oyla      2      9  
Yaşar İleten 27 Kasım 2021 Cumartesi 13:09

Başkanım,İzmir için yapabileceğinin en mükemmelini yaptı.Duruşu ile makamını dolduran,özü sözü bir,alçak gönüllü,Anadolu terbiyesi almış aza bir bey efendiydi.Kendisini Ankarada görmek isterdim,ancak tercihini yapmış.Başkanım,sağlıklı,mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum. Sevgi ve saygılar sunuyorum.

Yorumu oyla      8      3  
İsmail AKINCI 27 Kasım 2021 Cumartesi 12:41

AZİZ BAŞKAN İLE BERABER ÇALIŞMA ŞANSIM 0LDU BU NEDENLE Ç0K MEMNUNUM.HER ZAMAN DEĞER VERDİĞİM VE BEĞENDİĞİM BİR KİŞİDİR.ÜLKE İÇİN DAHA Ç0K GÖREV ALMASI GEREKİR DÜŞÜNCESİNE SAHİBİM.

Yorumu oyla      9      3  
İZMİR''Lİ 27 Kasım 2021 Cumartesi 10:01

İzmir''liye gerçekleri anlatmak için zamanım yoktu onun için aday oldum diyorsunuz ya Aziz başkanım, doğru bir hareketti anlayanlar için.Aslın da herkes anlamıştı anlamak istemeyenler menfeatleri için karalama politikasına giriştiler.Yazık oldu Izmir''e.

Yorumu oyla      8      3  
vatandaş 27 Kasım 2021 Cumartesi 09:51

Sayın Kocaoğlu,insan sağlığını kayıp edince sağlığının değerini anlıyor,sizi de belediye başkanlığında ayrılınca izmirli vatandaşlar parti üyesi olsun olmasın herkes yokluğunuz derinden anladı,kimler anlamdı onu söylemeye gerek yok,İzmir'in yapısını dokusunu siyasi alt yapısını bilen biri olarak sizin referans tavsiyelerinize kör ve sağır oldular olmaya devam ediyorlar,demek ki onlar Ankara'dan izmiri daha iyi tanıyorlar,umarım gelecek seçimlerde aynı taktik yapılırsa sonuç ne olur hep birlikte göreceğiz...

Yorumu oyla      9      3