YORUMLAR
Toplam 24 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
3 BİLİNMEYEN DENKLEM 9 Ağustos 2012 Perşembe 10:43

Ne kadar "SIR DOLU" Bir yazı, sanki 3 bilinmeyen 1 bilinen DENKLEM gibi,"BÜYÜK ŞEHİR'İ...-BÜTÜN ŞEHİR"Yaparsın" Yerellere ÖZERLİK veririsin, en önemlisi herkes bundan şikayetci düzeltiyorum diye"SEÇİM BARAJ'INI" % 8 e indirirnce,"BÜTÜNŞEHİRLER" ve BARAJA takılanların MİLLETVEKİLLERİ benim..Bu hesabı "MATAMATİK'İN" dahi bile yapamaz..Tebrik ederim.Saygılar..

Yorumu oyla      12      5  
ŞİRİNYERLİ 9 Ağustos 2012 Perşembe 09:48

Adli Sicilinde "GÜMRÜK KAÇAKCILIĞINDAN SABIKALI"Yazan birisi RAMAZANDA değil KABE'de bile" GÖNÜLLERİ FETEDEMEZ" gönlü kendine yakınların alkışlarıda ona yetmez"DEĞİŞİKLİĞİN" İlk maddesi buradan.Saygılar..

Yorumu oyla      15      5  
adı saklı dostunuz 9 Ağustos 2012 Perşembe 02:30

DOSTUM , KSK YÖNETİCİLİĞİMİZİN SİYASİ BİR MÜCADELENİN ÜRÜNÜ GİBİ TAKDİM EDİLMESİ ÜZÜCÜDÜR . OYSA BİLİNMELİDİRKİ ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE OLASI BİR ALİ ENGİN - CİHAT AKAY OYLAMASINDA OYUNU HİÇ DÜŞÜNMEDEN SN ENGİN'E VERECEK KADAR SAĞDUYU SAHİBİ VE AK PARTİLİYİM.

Yorumu oyla      11      6  
bedem likörü 9 Ağustos 2012 Perşembe 00:30

başkan likör gibidir..içtinmi damakta hissettirecek aga dili her damağa değdirdiğinde az önce badem yemiş gibi hissedeceksin.eldeki başkanlar, badem yerine sanki damaklarda pas tadı vermekte.. pişmanlık duygularını an be an hissettirirler.attığın elemi kızarsın.duyduğun yeminlere inanan kalbemi..ilk defa biliyormusunuz ilk defa pişman olmadan atacağım karşıyakada bu kez oyumu.serpil ablamızı karşıyaka ya yakıştırıyorlar.bayıldım.millet başkan görsün.bu düşünceye imzamı atarım arkadaş..

Yorumu oyla      15      6  
Serap Akkoç 8 Ağustos 2012 Çarşamba 18:10

CHP ilktidar olmak istiyorsa önce vatandaşın sesine kulak vermeyi öğrenmek zorundadır.Halkın sesine kulak vermeyen yerel yöneticileri halk bir dener dener en so nunda baktı olmuyor .Koltuğundan indirir.6 yıldır Karşıyaka ve Bostanlı'da yol ve kaldırım işgallerini önleyemeyen bir yerel yönetim bana göre ve kadar proje üretirse üretsin başarılı değildir. Şelale den ,heykelden ,festivalden önce belediyeciliğin temel hizmetlerini yerine getirsinler.

Yorumu oyla      16      5  
8 Ağustos 2012 Çarşamba 17:09

Aslında chp nin yerelde oyların düşmesi genel başkanın değil belediye başkanların beceriksizliğinden oluyor başkanlar halkla ve örgütle olsa bukadar farklı sesler çıkmaz bu fatura başkanlara kesilmeli genel başkana değil genel başkanın başarısını genel seçimler belirler yereleri daha çok belediye başkanların çalışmasına bağlıdır siz şimdi izmirde bazı ilçeleri kaybederseniz genelbaşkanımı yoksa belediye başkanların hatasımı bayraklı,karabağ.buca,gaziemir ve daha kaçilçe kayıp gibi görünüyor

Yorumu oyla      18      7  
Tamer güç 8 Ağustos 2012 Çarşamba 15:00

Seferihisar'da mevcut yönetim ile Hamit Nişancı bir araya gelirse seçim kazanılır ama daha da önemlisi SEFERİHİSAR kazanır.Aksi formüller sadece chp ye yarar.

Yorumu oyla      13      6  
Deniz Gümüştaş 8 Ağustos 2012 Çarşamba 13:08

Kılıçdaroğlu, İzmir'e MYK'ya bu şehirden kimseyi almayarak mesajını verdi. Bölünmüşlük ve çatışma, parti içi çatışma karşısında bir gruba yakın olmadığını gösterdi. Daha ne yapsın? Herkes otursun önümüzdeki 3 seçime hazırlansın. Koltuk meraklıları her bir yere aday oluyorlar zaten. Kurultay delegeliği, PM üyeliği, belediye başkanlığı, milletvekilliği... Fırsat olsa Cumhurbaşkanı adayı bile olurlar. Maksat ya tutarsa... Dileğim bu süreçten AKP'nin yıpranarak, CHP'nin güçlenerek çıkması...

Yorumu oyla      16      7  
realist 8 Ağustos 2012 Çarşamba 12:33

hani hep dillere pelesenk olmuş bi cümle var;her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır diye.biz kadınlarımızı annelerimizi artık başarılı erkeklerin arkasını yoplayan değil bizlere örnek olacak büyük liderler olarak görmek istiyoruz diilere pelesenl olan o cümleyi de her başarılı belediyenin başında bir kadın bir anne var demek istiyoruz.KARŞIYAKA rumuzu ile yazan arkadaşa katılıyorum artık KARŞIYAKA gibi İZMİR imizin en demekrat çağdaş ve aydın ilçesine bir kadın belediye başkanı yakışır

Yorumu oyla      16      6  
ALINTERİ GÖREVLİSİ 8 Ağustos 2012 Çarşamba 12:29

Aydın Şengül'e ben vatandaş olarak hodri meydan diyorum.15 ilçe'nin ismini cesursa versin.Seçimden sonra ÖMÜR KABAK'ın daha evvel düştüğü rezillikte olduğu gibi "teşkilatımı hareketlendirmek için böyle demek mecburiyetindeydim" demesin.İzmir deavamlı olark sağ partilere oy vermiş.Özfatura'yı 2 sağ partiden belediye başkanı yapmıştır.AKEPE hala anlamamakta ısrar ediyor.İzmir halkı Akepe'ye,İzmir'i vermek istemiyor.Anlayınız artık bunu.Akepe bunun nedenlerini araştırsın.Akepe; yanlış yoldadır.

Yorumu oyla      12      6  
SOLCU 8 Ağustos 2012 Çarşamba 11:39

CHP.BELEDİYE BŞKNLARI VE MECLİS ÜYELERİ ÖN SEÇİMLE SÇİLECEK DİYE SÖZ VERMİŞTİ EĞER BU GERÇEKLEŞMESE İZMİRDE BÜYÜK ŞEHİR DAHİL İNANILMAZ BİR HÜSRANLA ELİMİZDEN GİDER.KİMSE KOLTUK SAVAŞLARI YAPMASIN PARTİSİ İÇİN CHP İÇİN SAVAŞSIN İLLA O KOLTUKTA 40 YIL OTURACAM BABMDAN MİRAS KALDI OLARAK BAKMASIN İL YÖNETİMİ YA SİYASİ YAŞAMINI RİSKE EDECEK YADA KENDİ ÖNÜNÜ AÇACAK MEVCUT BELEDİYELERDEN HİÇ BİRİNİ KAYBETMEMESİ GEREKİYOR YOKSA BECERİKSİZ DURUMUNA DÜŞERLER ONA GÖRE KONUŞUP HAREKET ETMELİLER

Yorumu oyla      17      6  
ADAM 8 Ağustos 2012 Çarşamba 10:56

Çokşey var söylenecek... mevcut kendini kral sanan belediye başkanları iş değil alavera malavare içinde gezdiler yediler içtiler... afiyetolsun... zaman geldi çattı. bu mevcut belediye başkanlarının birkacı hariç hepsi Deniz BAYKAL'ın oyun havası, efe narası adamlarıydı..keyfinara içinde geçti adamların günleri...ama beni düşündüren SOL. SOL olmak halkın içinde halkla bütünleşmek ve onların dertlerinin yoldaşı olmaktır.Bu mevcut başkanların bir ikisi ve başta KOCAOĞLU hariç tümü gitmeli...

Yorumu oyla      15      9  
utku karademir 8 Ağustos 2012 Çarşamba 10:50

chp nin izmir başta olmak üzere başkan adaylarını halka soracak bir anket hazırlamalıdır

Yorumu oyla      16      6  
doğrucu davut derki. 8 Ağustos 2012 Çarşamba 10:44

karşıyaka da erkeklerin veremediği güveni kadınlarımızın dolduracağını ve böyle bir liderinde olduğunu görmek memnuniyet verici.kadın adayı destekliyorum.

Yorumu oyla      16      6  
ASIL BOMBA KİMDE PATLAYACAK:2 8 Ağustos 2012 Çarşamba 10:36

ŞUNU SÖYLEMEDEN EDEMİYECEĞİM!!ASIL BÜYÜK SORUN HALA ÖRĞÜTÜN BİRBİRİYLE BARIŞIK OLMAMASI VEDE BU BÖYLE DEVAM EDERSE VE SAYIN KILIÇDAROĞLU BDP Lİ GİBİ DEYİLDE CHP Lİ GİBİ DAVRANMAYA DEVAM ETMEZSE SİZE YEMİN EDEBİLİRİM İZMİRDE BİRCOK İLÇEDE AKP BAYRAĞI SALLANMAYA BAŞLAR Kİ BUDA KILIÇDAROĞLUNUN MALESEF SONU OLUR.!!SAYIN:AZİZ KOCAOĞLU BELEDİYEDEKİ PERSONELİN YENİ MÜDÜR AMİR ŞEFİNDEN COK ŞİKAYETÇİ UNUTMAKİ CAKMUR DA PERSONELİNİ DİKKATE ALMAMIŞTI VE SONUÇ AZ FARKLA BİLE OLSA HÜSRAN OLMUŞTU..!!!!!

Yorumu oyla      16      5  
ercan 8 Ağustos 2012 Çarşamba 09:01

Chp deyince patlak su boruları çukur ve yamalı yollar olarak aklımda kalacak gelecek nesillere ne rezil bir belediye olduğunu hep anlatılacak.BİTSİN BU TÜR BELEDİYE ARTIK KURTARIN BİZİ

Yorumu oyla      16      7  
hlkmet tunç 8 Ağustos 2012 Çarşamba 02:50

gaziemir de yıllardır özlemle bekledigimiz halkın içinde olan yüzü gülen vefalı birini arıyoruz.bu kişi zülfü ÇETİNKAYA olabilir.

Yorumu oyla      12      5  
selim 8 Ağustos 2012 Çarşamba 02:20

akp seferihisarda kazanmak istiyorsa, eski başkan hamit nişancıyla yola devam demesi gerekir..

Yorumu oyla      13      5  
karşıyaka 8 Ağustos 2012 Çarşamba 00:48

SAYIN DENİZ BAYKALIN MANEVİ OĞLU OLAN CEVATIN BU SON DÖNEMİNDEN SONRA,KARŞIYAKA DA GÖNÜLLÜ, KENDİ İÇİNDEN DOĞAN BİR EYLEMİN AYAK SESLERİNİ DUYMAKTAN HOŞNUT OLUYORUM..KARŞIYAKA YENİ BELEDİYE BAŞKANINI KADIN OLMASINI İSTİYOR..SADECE İSTEMİYOR HAYKIRIYOR.KENDİSİ KONUSUNDA UZMAN OLAN BU BAYANIN ETRAFINDA SAFLAR GÜN GEÇTİKÇE SIKLAŞIYOR..YILLAR SONRA GERÇEK BİR SOSYAL DOMAKRATI SOL DÜŞÜNCEYİ DİLİNE DOLAMAYAN,YAŞAYAN BİR LİDER ..ADIM ADIM ,SİNDİRE SİNDİRE..GÖZÜN AYDIN KARŞIYAKA RÜYA KADIN GELİYOR.

Yorumu oyla      17      6  
esen 7 Ağustos 2012 Salı 19:51

CHP İzmirde tüm üyelerin katılacağı bir ön seçim yapmazsa seçim gitti gider

Yorumu oyla      18      7  
ali can 7 Ağustos 2012 Salı 16:54

buca da oktay gökdemir gelecek dertler bitecek.

Yorumu oyla      21      21  
oktay çelik 7 Ağustos 2012 Salı 16:34

ak parti yerel seçimlerde o ilçenin sevilen oy potansiyeli adaylarını çıkaracak, eskisi gibi ahbap çavuş olayı ile değil.ilçelerde bu kişilerle ilgili yoğun anketler yaptırılıyor

Yorumu oyla      22      7  
bomba kimde batlayacak 7 Ağustos 2012 Salı 16:27

asıl bomba isimler açıklandığında olacak.şimdi kılıçdaroğlu fanatikleri avuçlarını kaşıyor olabilir ama eğer şeçimlerde hüsran olursa.of of of heyecanla ve merakla yeni chp ne yapacak bekliyorum.!! yazınız on numara olmuş bu arada sayın.:yaldız!!

Yorumu oyla      19      7  
Bilal-İzmirli 7 Ağustos 2012 Salı 16:09

CHP İKTİDARA TALİP OLMAK İSTİYORSA SEÇİMLERİN NORMAL ZAMANINDA OLMASI İÇİN POLİTİKA ÜRETME VE ADAYLARINI KESİNLİKLE PARTİ ÜYELERİNE SEÇTİRMEK ZORUNDADIR AKSİ CHP VE ÜLKEYE HUZUR VE BARIŞ GETİRMEZ.CHP Vatandaş.

Yorumu oyla      20      8