YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
bayraklılı 23 Aralık 2017 Cumartesi 18:10

(yorumcu kunuğa) Sıkışınca hemen reisi falan ortaya atıyorsun.Reis şimdi söz konusu değil. önce aynadan kendimize bakmalıyız,sonra karşıdakine. Sizin gibi şakşakçılardan dolayı başkanlar kendilerine öz eleştiri yapamıyorlar. Ayrıca herhelde Akpli olduğumu düşünüyorsunuz. Şimdiye kadar chpye oy veriyordum bundan sonra İyi partiye...

Yorumu oyla      11      5  
konuk 22 Aralık 2017 Cuma 23:57

Yorumcu Bayraklı, bilmediğin konuda konuşma, o tesis avrupada kent içinde! Anladın mı şehir içinde, bilip bilmeden tutturdunuz bir çöp kokusu diye! Ayrıca trafik herkesin sorunu, hiç Ankaraya, İstanbula, hani şu reisin milyarlar yağdırdığı, metrolarını hükümetin yaptığı şehirlere gittin mi? Atıp tutmak kolay, bulusanıza bir örneğini?

Yorumu oyla      11      5  
çamdibi 22 Aralık 2017 Cuma 21:56

Kindar Başkan yeter 14 yıl oldu örgüt sevmiyor.Vefasız göçmenleri sevmez 14 yılda hangi derneğin gecesine gitmiş bir kere belki Göçmenler onun için önemli değildir balkanlılar festivali diyecekler göstermelik İzmir'in nüfusunun yüzde 65 i göçmen kadrolara bakın kaçtane göçmen yanında var Ankara dan genel sekreter getirdi CHP örgütü onu sevmiyor artık yeter İstemiyoruz İzmir'i kaybetmemek için AZİZ İ İSTEMİYORUZ KİNDAR BAŞKAN İSTEMİYORUZ

Yorumu oyla      12      5  
bayraklı 22 Aralık 2017 Cuma 21:15

Her isteyene kız verilmediği doğrudur. Ancak Kartlaşmış evde kalmış kızı da kimse oğluna almak istemez. İzmir bilgili kültürlü bir şehirdir. Bu manada Kocaoğlu'dan daha üstün insanlar çıkacaktır. Yeter ki izmir övgüsü lafta kalmasın.

Yorumu oyla      12      5  
bayraklı 22 Aralık 2017 Cuma 21:05

(Köylü vatandaş'a) Amacım köylüyü küçümsemek asla değildir. Ayrıca ben gerçekten köylünün milletin efendisi olduğuna inanıyorum. Vurgulamak istediğim merkezin sıkıntılarının çokluğudur. Malum merkezde nüfus da hayli kalabalıktır. Harmandalı(çiğli) insanı chp'ye sürekli oy veriyor, kokuya pisliğe mahkum ediliyor. Manisa İzmir'in çöpünü istiyor. Bu İzmir içiN utanç vericidir.

Yorumu oyla      12      5  
Vatandaşız 22 Aralık 2017 Cuma 17:06

Kamu hizmeti olan toplu ulaşımda merkez kent , çevre kent ayrımcılığını kim yaptı, Aziz Başkan yaptı ; ne oldu ben mi oldu biz mi oldu, toparlayıcımı oldu, ayrıştırıcı mı oldu, Bayındırlı köylünün toplu ulaşımda aktarma hakkı varmı ? Yok. Merkez le arasındaki fark ne. Merkezin temiz kullanma suyu , sebzesi, meyvesi acaba hangi topraklardan toplanıyor . Laf sırası gelince köylü milletin efendisi, ama Belediye otobüsüne binersen 90 dk. aktarma hakkın yok. Niye sen taşralısın.Bu anlayışlamı Aziz Kocaoğlu aday olursa benden oy isteyecek.

Yorumu oyla      11      5  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 22 Aralık 2017 Cuma 14:16

Prof. Kamil Oktay Sındır hoca Büyükşehir Belediye Başkanı olsun eminim İzmir'i Eskişehir gibi yapar.

Yorumu oyla      11      5  
KÖYLÜ VATANDAŞ 22 Aralık 2017 Cuma 13:28

KALİTE İNSAN UFUK BAŞKANIN SÖYLEDİĞİ SÖZE ALINMIŞSINIZ.. AMA O SİZİ BAĞLAR SADECE... İZMİRLİLER ADINA KONUŞUYORUM DERKEN....KULLANDIĞINIZ ŞU İFADE ÇOK ANLAMLI.....ÜÇ VE BEŞ KÖYLÜ YE BAKARAK DİYE UFUK BAŞKANA ATIFTA BULUNDUNUZ....HATA YAPTINIZ... O 3-5 KÖYLÜ SENİN KARNINI DOYURUYOR.... DAHA ÇOK SÖYLENECEK ŞEY VAR AMA NEYSE... SAĞOLSUN AZİZ BAŞKAN VE UFUK BAŞKANA...((((BAYRAKLILI YORUMCUYA....)))))

Yorumu oyla      11      5  
Vatandaş 22 Aralık 2017 Cuma 13:26

Ufuk başkan siz kendinizi düşünüyorsunuz alt yapıyı hazırlıyorsunuz önce kendi belediyenize bakın bayındıra ne hale getirdiğiniz koy bir daha kimse sana oy vermez artık bayındıra gerçekten çalışan başkan lazim güzelim bayındıra yazık oluyor aziz başkan gelsin de sizin yerleriniz devam etsin YÖK ole birsey sandıkta görürüz ön seçimde bile kaybedersiniz seçim yaklaşınca masallah bütün belediye başkanları aziz başkan devan etsin diyor çünkü aziz başkan belirliyor nasıl olsa

Yorumu oyla      12      5  
bayraklılı 22 Aralık 2017 Cuma 13:02

Ufuk Bey üç beş köylüye bakarak Aziz başarılı diyemezsiniz. Anlaşın hiç seçim sonuçlarına bakmıyorsunuz oy oranını % 56dan %49a sanki ben indirdim. Yeter artık yeni bir yüz görmek istiyoruz. Aziz'den başka sanki kimse yokmuş gibi izmirlilere saygısızlık ediyorsunuz. Aziz aday olursa kendiniz çalar kendiniz oynarsınız.

Yorumu oyla      12      5  
KEMAL 22 Aralık 2017 Cuma 12:41

Tebrikler Ufuk Sesli başkana.. Aziz Başkan olmasa İzmir kötüye gider tespitine aynen katılıyorum.

Yorumu oyla      11      6  
Yorumcu 22 Aralık 2017 Cuma 11:42

Bu arada tutarsızlık olmuş. İki dönem yeterse, Aziz Bey'in kaçıncı dönemi için aday adayı? Siz de "Yeter" diyorsunuz anlaşılan.

Yorumu oyla      12      5  
Yorumcu 22 Aralık 2017 Cuma 11:41

Aziz, barışçıl: Öyle mi? Başka kimse yok mu? Gözlerinizi muayene ettirin bence. Uzağı göremiyorsunuz anlaşılan. Hatta yakını da.:)) Çoooookkk. Ama bizim için bir tane. Ankara'da. Ama aslında burda, herkesin kalbinde.Kariyerli, halkta karşılığı olan, merhamet sahibi,sevecen, alçakgönüllü, Önce insan diyen, Kin nedir bilmeyen, Çalışkan, her kesimden oy alacak biri. Kısacası İzmir'e yakışan. Anladınız siz. Evet O. Gelecek, geliyor, önünde kimse duramaz. Çünkü halk istiyor. Prof. Dr. KAMİL OKYAY SINDIR.

Yorumu oyla      11      5