YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
ANKARA 23 Nisan 2024 Salı 22:18

Milletvekillerini Doyuramadik... Doymuyorlar... Kimi Milletvekili Esini Meclis Uyesi Yapti... Kimi Milletvekili de Cocuklarini Belediye Baskani Yapti... Kimi Milletvekilleri de Cocuklarini Meclis Uyesi Yapti... Doymuyorlar... Doyuramiyoruz... Bence Genel Baskan Babasini da Genel Sekreter Olarak İzmire Arasin Ki Akli Burada Kalmasin... Degisim Dedi Estetik Yaptirdi... Demek Ki Degisim Derken Ben Kendimi Degistirecegim Demis... Biz Yanlis Anlamisiz... Milletvekilleri de Halen Nasil Doyacagiz Arayisinda Vekillerin Eslerine de Cocuklarina da Birer Kodro Ayarlamaliyiz Kadro Yoksa Uyduralim Ajans VsAcar Oralara Yerlestirelim... Yazik Bu Vekillere DOYMALİLAR Cunku...

Yorumu oyla      0      0  
Akıllım 22 Nisan 2024 Pazartesi 23:10

Özel'in Sayın Başkan'a yanında yer vermediğini nereden çıkardınız, gerçekten merak ettim. Sen ötede mi dur demiş, inan kardeşim ben anlamadım. Fotoğraf protokol sıralamasına göre de çekilmemiş, ezberi, manipülasyonu, algıyı sevmem, fotoyu detaylı inceledim. Büyükşehir Belediye Başkanları Aydın, Ankara, İstanbul hariç herkes farklı farklı yerlerde, hatta bazıları arkalarda, sizden başka dert eden yok ama. Bu fotoğraftan kırk satır çıkarmış, büyük resmi görmüşsünüz, tebrikler...

Yorumu oyla      0      0  
ergün 22 Nisan 2024 Pazartesi 17:07

süperrrrrr

Yorumu oyla      0      0  
Nuri Çağatay 22 Nisan 2024 Pazartesi 13:11

50 yıllık CHP seçmeniyim. Pek çok tehditler almasına rağmen vekil olduğu dönemde siyasetteki rüşvet ve yolsuzlukları dile getirmekten çekinmeyen, Türkiye'nin gri listeye gireceği uyarısını 4 yıl öncesinden yapan Aykut Erdoğdu'nun, kendisi kabul ettiği takdirde İzmir büyükşehir belediyesi'nde görev almasının ne sakıncası olduğunu anlayabilmiş değilim. Aykut Erdoğdu'nun, İzmir halkına hizmet edilirken nasıl bir engel oluşturacağını birileri açıklayıverse ve bizler de öğrensek. Bu bilgiler olmadan değerlendirme yapılması, yalnızca akılları karıştırır diye düşünmekteyim. Ülkemiz CHP'li belediyelerden yalnızca başarı bekliyor. Selam ve saygılar.

Yorumu oyla      0      3  
Halil tataş 22 Nisan 2024 Pazartesi 11:49

Kalemime sağlık cuk diye Oturmuş selamlar kardeşime

Yorumu oyla      1      1  
Nilgün Kurt 22 Nisan 2024 Pazartesi 11:47

Detaylara takiliyormusunuz yoksa takılarak taş mı koyuyorsunuz?

Yorumu oyla      1      1  
22 Nisan 2024 Pazartesi 10:44

izmir'li neyi kenara yazmış ki bunu da yazsın..ilk seçimde yine tıpış tıpış nasıl olsa..

Yorumu oyla      2      1  
Lombak 21 Nisan 2024 Pazar 23:19

O bi şey mi? Bak burada neler var: https://www.aydinlik.com.tr/haber/yoneten-degisti-huy-degismedi-sulale-devri-aynen-devam-467824

Yorumu oyla      3      3  
Lombak 21 Nisan 2024 Pazar 23:13

Bence ÖÖ yakında Aykut uğruna bu gazetedeki yazar kafeyi de dizayn eder. Fazla sert yazmayın derim. Şebnem konusunu da unutun.

Yorumu oyla      3      2  
ADALI 21 Nisan 2024 Pazar 22:32

Hanzade hanım çok güzel bir yazı ve kalem aneliziniz müthiş sizi ayakta alkışlıyorum.

Yorumu oyla      7      2  
Genel Merkeze sormadan asla - Demokrasi bu 21 Nisan 2024 Pazar 21:11

Aykut Erdoğdu ‘yu İzmir BB’ne genel sekreter olarak istemiyoruz . CHP ‘si 5 yıl sabretsin , CHP genel merkezi çok istiyorsa 5 yıl sonra Aykut Erdoğdu’yu İzmir’e aday yapsın . Bu zihniyetle Özgür Özel ‘in ülkeye bir faydası olmaz .

Yorumu oyla      3      2  
İzmirim 21 Nisan 2024 Pazar 20:50

Bunlardan başka ne beklenirki. İzmir kaybetti. Amacları hizmet değil bunların pastayı paylaşma derdindeler.

Yorumu oyla      3      4  
bildiğim bir şey varsa 21 Nisan 2024 Pazar 20:24

Bildiğim bir şey varsa İzmiri küçümseyen tarihten silinir! Sayısız örneği var bunun, umarım Özel de çabuk uyanır, vazgeçer bu kibirden! Gerek Yavaş'ın gerek İmamoğlu'nun kendilerine puan kazandıran uygulamalarına baktığınızda İzmirde o uygulamaların yıllardır uygulandığını görürsünüz. Şimdi goygoycular nedeniyle İzmirin adı bile geçmiyor. İnsan soruyor tabii, bu iki kent daha önce neredeydi, yarın gene gitmeyeceği ne malum?

Yorumu oyla      3      1  
Hüseyin 21 Nisan 2024 Pazar 20:05

Aslında İzmir bu sefer ders vermeliydi

Yorumu oyla      0      1  
serenad 21 Nisan 2024 Pazar 19:46

Iki günde senaryo yazmissiniz. Bravo.Gazetecilik buysa, vaz gecin tez elden.

Yorumu oyla      3      5  
seferiss 21 Nisan 2024 Pazar 18:49

Yazınıza kanımca tüm İzmir'liler imzayı atar Hanzade hanım, bu iş kabak tadı vermeye başladı siyasi partilerin demokrat kimliği bir hayli sorunlu ülkemizde politbüro yu oluşturan seçkinler muhafazakar ve yahut yenilikçi , değişimci kanat olsun siyaseti bir meslek olarak olarak sürdürmeye yeminlidirler , atlar ayakta ölür misali ,kendileri de seçimle geldiklerinde yetkileri donanınca ilk icraatları yerel demokrasiyi katletmeye varan icraatları,adayların ön seçimle gelmeleri gibi demokratik seçenekleri ortadan kaldırıp , otokrat pozisyona evrilmeleri sıradan görülmektedir bu tavırlar çok tehlikelidir , yerel demokrasinin bel kemiğıni oluşturan Belediyelerin yönetim organları seçimi kazanan Belediye Başkanı tarafından belirlenmelidir aksi durumlarda parti içi mücadelelerle iktidar olma enerjisini yitiren CHP bir umut olmaktan çıkar unutmamalı ki kişisel ihtiraslar hem kendileri için hem ülke için hiç faydalı olmamıştır.

Yorumu oyla      6      0  
VATANDAŞ 21 Nisan 2024 Pazar 18:48

Bu liderlik uzun olmayacak, görünen köy klavuz istemez.

Yorumu oyla      4      2