YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Berrin Yağcı 9 Şubat 2024 Cuma 09:25

Günlerdir beklenen İzmir adaylarının açıklanmasıyla muhalefete dair umut kalıntılarımız da bekleyim görelim temennisine döndü. Ama o güzel söz " bir ülkede siyaset sanat ve edebiyatın önüne geçmişse o ülke üçüncü sınıf bir ülkedir" herşeyi açıklıyor. Maalesef her alanda karne çok kötü. İzlemekten ve hakkımızda hayırlısı demekten öteye gidememek üzücü

Yorumu oyla      4      1  
Muz Cumhuriyeti Vatandaşı 7 Şubat 2024 Çarşamba 08:19

Yav arkadaş,İzmirin nasıl değiştiğini nasıl rezil bir yere döndüğünü sonunda biri dile getirecek diye okuyalım dedik.Siyasetten anlamadığıni söyleyen ablamız poltikacıları anlatiyormuş meğer bize.Bana ne ulen siyasetçi köpek ve domuzlardan.Barınma sorununu anlat, trafik sorununu anlat,her sokağa kafe adı altında açılan ve uyuşurucu satılan, fuhuş mekanı olarak kullanılan yerleri anlat.Sokaklarda niçin resmi kıyafetli güvenlik gücü olmadığını anlat,arabalarıb kaldırımlarda yayaların sokak ortasında yürüdügünü anlat,dükkanların nasıl kaçak yapılarla sokağa kadar genişlediğini anlat.Sen anlatma en iyi gel bornova küçükparka rezilliği gör.

Yorumu oyla      2      1  
İpek Ergür 7 Şubat 2024 Çarşamba 06:28

Yazılacak söylenecek söz yok… Tam olarak “Urla Yarımadası’ndan Çeşme Yarımadası’na, oradan da Karaburun Yarımadası’na… Adeta sörf “ Ama son cümleniz de çok kıymetli?? Her partiden açıklanan aday isimlerinin, şehrim için hayırlara vesile olmasını diliyorum. ??????????

Yorumu oyla      3      1  
Hülya Sıt 5 Şubat 2024 Pazartesi 15:13

Kalemine ve yüreğine sağlık aynı kaygı ve düce içerisindeyim inşallah güzel İmirimize hayırlısı vesile olması dileğiyle sevgi ve saygıyla İhasan amlacığım.

Yorumu oyla      2      1  
Hülya Sabuncu 5 Şubat 2024 Pazartesi 14:03

Aynı kaygıları taşıyarak seçimin İzmir''imiz ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.Kalemine yüreğine sağlık İhsancım.

Yorumu oyla      2      1  
Yavuz özek 5 Şubat 2024 Pazartesi 08:33

Söylediklerinize aynen katılıyorum. İzmir’in belediye başkanı adaylarının gerek iktidar, gerekse ana muhalefet partisi tarafından isimleri geçen kişilerin bu şehirde yaşayanlara adeta bir hakaret olduğunu düşünmüşümdür. Bir seçim öncesi iktidarın İzmir’e aday olarak gösterdiği Denizli’li bir bakan eskisi, iki seçim öncesi ise bir Başbakan eskisi olduğunu unutmadık. Kentin ilçeleriyle birlikte nüfusunu düşünürseniz İzmir’de layıkıyla yönetecek bir bld bşk adayını bulamaz mı? Mahmut Özgener’den başka bir kimseyi bulamaz mı? Ana muhalefet partisi ise ondan beter… CHP’nin kalesi ve çantada keklik olarak görülen İzmir’in mevcut başkanı eğer anketlerde ve halkın nazarında yetersiz ise yine İzmir’de yaşayan, buranın sorunlarını yakından bilen devşirme veya ithal adaylar yerine öz be öz bir İzmirli bulmalıdır. Burayı arpalık, rant kaynağı veya Ankara’daki parti meclisinin kendi adamlarının kendi aralarında kapışarak aday olarak seçtirmek için adeta türlü entrikalar çevirdiği herkesin malumu. Bırakın İzmir’de aday olacak kişiyi de İzmir örgütü seçsin. Ben şimdi aday olan Karşıyaka bşk tanımıyorum, işin tuhafı Karşıyaka’lılar da tanımıyor. Bu kadar ucuz, basit olmamalı. Dediğiniz gibi ben de hiçbir siyasi partiye şimdiye kadar girmemiş ancak kendi dünya görüşüme göre oy veren birisi olarak 4-5 milyonluk bir şehirde belediye başkanı olabilecek liyakatlı birisi bulunabilir görüşündeyim.

Yorumu oyla      6      1  
Ozge Sumer 4 Şubat 2024 Pazar 12:22

Ne kadar güzel yazmışsınız, aklınıza ve kaleminize sağlık.. bu yazının altına imzamı atarım

Yorumu oyla      2      1  
Yüksel Bilek 4 Şubat 2024 Pazar 12:13

Altına imza attım.

Yorumu oyla      2      1  
Enver Olgunsoy 4 Şubat 2024 Pazar 09:29

Ülkemizdeki siyasetin bilimle hele hele matematikle bir ilgisi oldugunu hiç zannetmiyorum.Matematik sadece olsa olsa oy adedlerindeki rakamları kullanirken akillara geliyordur.Kadın kotasinin en cok kullanildigi bu secimde adayın yerelligi tartismasini yapan tekrar buralarda yer alamayanlarin argümanları da cok onemli bulunmamalı bence..Degişim gerceklestirildi adaylar genclestirildi onlara destek olunmalı izlenmeli diye düşünüyorum..Bakalim degişim neleri degistirecek?

Yorumu oyla      5      1  
Çiçek Şensan 3 Şubat 2024 Cumartesi 21:20

Bu yazıda doğruluk payı çok fazla var. Ancak değişim rüzgarı gençlerden yana estiğinden , bu yönü ile olumlu bakmak gerektiğini düşünüyorum . Gençlerin bugünkü dünyaya ayak uydurması çok daha kolay. İleriyi görmesi , modern teknolojiye ayak uydurması , yaşlılardan çok daha kolay. Bu açıdan bakılırsa kararların isabetli olduğunu düşünüyorum . Üstelik artık ülkemizdeki seçimler laiklik ve şeriat isteyenler arasında olduğunun bilincinde olup ona göre oyumuzu vermeliyiz

Yorumu oyla      4      1  
Beleş peşinde koşmak 3 Şubat 2024 Cumartesi 16:21

90 dakikacı her haberin altında. Bu arkadaşa özel 90 dakikası olan kart verin.

Yorumu oyla      4      4  
Zehra Özbek 3 Şubat 2024 Cumartesi 15:35

Her satırına sonuna kadar katılıyorum

Yorumu oyla      4      1  
Betül yıldırım 3 Şubat 2024 Cumartesi 14:28

Yine gündemi yakalamışınız ihsan hanım. Chp hiç böyle iş bilmezlik görmemiştir herhalde kendi kendine zarar veren tek parti yazık oluyor izmire. Kaleminize sağlık.

Yorumu oyla      4      1  
Değişim 2016 Şubat ayında başladı . Sessizlik 3 Şubat 2024 Cumartesi 12:20

İzmir ‘deki kıyıdaki köşedeki çevre ilçelerdeki otobüslerde iptal edilen 90 dk. aktarma hakkı ( aktarma hakkı iptal tarihi : 10.02.2016 ) İzmirliler tarafından nasıl kolayca kabul edilmişse , CHP ‘deki ithal adaylarda bu kadar kolaylıkla kabül görür . Kamu hizmeti olan toplu taşımda , İzmir çevre ilçelerdeki otobüslerde ; İzmir merkez ilçelerdeki metro , otobüs , vapur ve tramvaylarda uygulanan 120 dk. aktarma hakkı YOK . CHP eski genel başkanının , CHP eski genel sekreterinin ve CHP eski il başkanın şimdi Milletvekili olduğu İZMİR’de ,?toplu taşımadaki bu adil ve eşit olmayan uygulama kolaylıkla kabul görmüşse , İZMİR’e ithal aday dayatmasının zor olmadığını CHP genel merkezinin bilmemesi zor ihtimal. Bunu genel seçimlerde de yaptılar ve İzmir’de istediklerinin fazlasıyla aldılar ., İzmir toplu taşımada doğru olan neydi . Çevre ilçelerdeki otobüslerde de; 136 km.lik İZBAN hattındaki tarife ve ücretlendirmelerin ( BEDEVA DEĞİL . İZBAN da neyse o . ) uygulanması . Çok mu zordu ? Değil di . Ben yaptım oldu . Evet CHP genel merkezi İZMİR için adaylaşmayı yaptı ve oldu . Şimdi söz İzmirli seçmenlerde .

Yorumu oyla      2      6