YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Bahar Akatekin 6 Şubat 2024 Salı 11:25

Kaleminize sağlık. Felaketlerin yalnızca acı getirmediğini çok güzel bir bakış açısıyla anlatmışsınız tebrikler…

Yorumu oyla      1      1  
Şafak Attaroğlu 24 Şubat 2023 Cuma 10:44

Sevgili İhsan hanımcım,elinize yüreğinize sağlık.Ne yaparlarsa yapsınlar ruhumuzu elimizden alamayacaklatına göre ,yapılan her türlü art niyet kendilerine geri dönecektir.

Yorumu oyla      2      3  
Dilek Oral 21 Şubat 2023 Salı 11:19

Ihsancim yüreğine ve kalemine sağlık. Eğitim birinci planda olmalı.kapatılmamalı.

Yorumu oyla      3      3  
Erol Çağlar 20 Şubat 2023 Pazartesi 17:36

İhsan kaleminize sağlık, çok üzüldüm, ülkemi bu kadar aciz ve çaresiz duruma düşürenleri ve insan yaşamını hiçe sayanları kınıyorum. Güzel ülkem haketmediği süreci inşallah en kısa zamanda liyakatsız yöneticilerden kurtulur. Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum başımız sağolsun.

Yorumu oyla      3      3  
Aytekin Öztaş 20 Şubat 2023 Pazartesi 09:11

İhsan Hanım, Yazınızı her zaman olduğu gibi keyifle okudum, çok haklısınız, eğitim birincil önceliğimiz olmalı ve hakkıyla verilmeli. Sizinde belirttiğiniz gibi, ne yazık ki ülkemizde her şeyde olduğu gibi, eğitimde de gerekli bilinç yaratılmadan ve teknik alt yapılar oluşturulmadan, kopyala-yapıştır yöntemiyle bir takım çözümler ortaya konulmaktadır. Uzaktan eğitim de bunlardan biri, üniversite çağında iki çocuğum olduğu için, ülkemizdeki uzaktan eğitimin ne kadar başarısız kaldığını pandemi döneminde çok net görmüş biriyim. Ben, uygulamalı bilimler hariç, hakkıyla yapılacak uzaktan eğitime de karşı değilim, ama şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki, bizim toplulumuzda uzaktan çalışma ve eğitim bilincimiz henüz oluşmamıştır. Bir iş insanı olarak, çok sayıda insanla birlikte çalışma içindeyim, şu çok net, eğitim sistemimiz halen daha üretim ve hizmetlerde kalite farklılığını ortaya koyan bir dinamizmi yakalamış değil, çok daha fazla geç kalmadan eğitimde, kaliteyi ve verimlililiği hedefleyip, okullarda mükemmelliği arama anlayışını çocuklarımıza kazandıramazsak, hızla gelişen dünyanın, kalkınma ve değişim hızına ulaşmamız mümkün olamaz. Bu anlayışta olamaz isek, Ulu Önderimizin bize hedef olarak gösterdiği, muasır medeniyet ve çağdaşlıktan da söz edemeyiz, maalesef. Saygılarımla

Yorumu oyla      3      3  
Sezin Atay 19 Şubat 2023 Pazar 23:16

Çok büyük bir acı yaşadık . Sözün bittiği yerdeyiz başımız sağolsun

Yorumu oyla      3      3  
Çiçek Şensan 19 Şubat 2023 Pazar 12:03

Ulu önderimşzin ilme verdiği değeri bu yazınızla çok güzel ankatmışsınız. Bir emekli öğretmen olarak aynı duyguları paylaşıyorum ve sizi kutluyorum.

Yorumu oyla      3      3  
Hülya Sabuncu 19 Şubat 2023 Pazar 02:30

Yazına yürekten katılıyorum İhsancım. Kalemine yüreğine sağlık. Sadece Gençlerin değil topyekun sıkı bir Eğitim Seferberliğine ihtiyacımız var diye düşünüyorum.

Yorumu oyla      4      3  
Betül Yıldırım 18 Şubat 2023 Cumartesi 19:26

Sayın yazar yine düşünmeye sevk eden çok güzel bir yazı. Eğitimsizlikle geldiğimiz nokta belli ve hala aynı yanlışta ısrar akıl alcak gibi deyil. Kaleminize sağlık

Yorumu oyla      3      3  
Arzu öztaş 18 Şubat 2023 Cumartesi 18:52

Yaşadığımız felaketin boyutunu ,,yaşadığımız acıyı ve eğitime vurulan darbeyi o kadar güzel dile getirmişsiniz ki ,sizi gönülden tebrik ediyorum ve umuyorum ki eğitim üzerinde ki bu yanlış karardan bir an önce dönülür.

Yorumu oyla      3      3  
Enver Olgunsoy 18 Şubat 2023 Cumartesi 18:38

Bu abuk ,ne idüğü belli olmayan yonetim neyi doğru yapabiliyor ki...Bilimin gosterdigi yol ,onlara tersine gitmeleri icin rehber oluyor.Yalniz ve mahzun ulkeme yazik oldu,olmaya da devam ediyor...Emeginize saglik..

Yorumu oyla      3      3  
Fatoş Dayıoğlu 18 Şubat 2023 Cumartesi 18:30

İhsan hanımcım Kaleminize sağlık .. Ne güzel yazmışsınız. .. …Uzaktan eğitim istemeyen ülke gençliğimizin sesine kulak vermek gerekiyor. Onları dağıtmanın pek faydası olamıyacağını biliyoruz. Tam tersi gençlerimiz bir arada olup birbirlerine destek vererek yaşanan bu felakette daha fazla rol almak isterler. Verilen kararda bazı değişiklikler yapıldı. Yapılan kampanyalar duyurular ..hiç olmazsa öğrencilerin yurtlardan çıkarılmasını bir nebzede durdurulduğu haberini aldık.. bakalım önümüzde daha neler göreceğiz… hep birlikte el ele ilimizdeki kamu ve yerel yönetimlerle tüm yanlışların üstesinden geleceğimize inanıyoruz.

Yorumu oyla      3      3  
Bilge Başarır 18 Şubat 2023 Cumartesi 17:48

Çok büyük bir felaket yaşadı ülkem ne yazık ki hiçbir ders çıkarılmıyor malesef gittikçe ilim den bilimden uzaklaşıyoruz inşallah bu yanlıştan dönülür.İhsancım yaşadığımız zorlukları yine her zaman çok güzel kaleme almışsın yüreğine sağlık seninle gurur duyuyorum ??

Yorumu oyla      3      3  
Saadet ülkün 18 Şubat 2023 Cumartesi 17:35

İhsan cım eline sağlık ,İnşaAllah dileklerimiz gerçekleşsin.

Yorumu oyla      3      3  
Leman Akkan 18 Şubat 2023 Cumartesi 16:38

Yürekten katıldığım köşe yazının her satırının herkes tarafından okunması gerektiğine inanıyorum Kurtuluşumuzun bilimle ve bilim ordusu ile gerçekleşeceğini artık bütün yurdumun idrak etmesi gerekiyor. Artık sabırlar dilemekten başka bir şey kalmıyor. ????????

Yorumu oyla      3      3  
Zehra Özbek 18 Şubat 2023 Cumartesi 13:15

Her satırına gönülden katılıyorum

Yorumu oyla      3      3  
Berrin Yağcı 18 Şubat 2023 Cumartesi 11:23

Yapılan yanlışları, yine yanlış yaparak telafi etmek yönetim şekli oldu maalesef

Yorumu oyla      3      3