YORUMLAR
Toplam 19 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Torbalı 11 Mayıs 2022 Çarşamba 13:36

Torbalıya gelinde görün ilçe başkanı övünç ki bir de hepsini sollar gecen gittim toplantıda bidaha gittim toplantıda gel bi el sık

Yorumu oyla      2      3  
Tayyar ÖNDER 11 Mayıs 2022 Çarşamba 13:23

Hahahaaaaaa...Mutluluklar Dilerim...Tabi Aday Yaparlarsa...

Yorumu oyla      3      3  
Tayyar Önder 11 Mayıs 2022 Çarşamba 12:09

Oyum İmamoğlu'na.

Yorumu oyla      3      5  
Cesur insan Tayyar 11 Mayıs 2022 Çarşamba 11:11

Neyin cevabını vereceksin. Üfür üfür nereye kadar. Gerçekleri yazınca öyle kalırsın.

Yorumu oyla      2      3  
Tayyar ÖNDER 10 Mayıs 2022 Salı 19:25

İsmini Yazmaktan Bile Aciz Olan Kimseye Cevap Vermem... Ama Yine de Bir Şeyler Demek Gerekiyorsa Şöyle Diyebilirim Korkak İnsan... Ekrem İmamoğlu'nun Sağ Murat Ongun Bile Senin Kadar Üfürmeyi Beceremedi...

Yorumu oyla      2      4  
Vatandaş 10 Mayıs 2022 Salı 19:06

Sayın Ünuz,gerçek ve doğru analiziz tebrikler,CHP kazanacağı bütün belediye başkanları atama ile geldi,bunlar genel merkezde arkadaşı eşi dostu yakını olanlar atandı,eğer ön seçim olsaydı parti üyelerinin bu atanan belediye başkanları seçilecek sırada kesinlkle olamazdı,onun için belediye başkanları halk memnun olmuş olmamış önemli değil önemli olan genel merkez memnun olsun nasıl yeter ki bir daha seçimde başkan olsun diye,kimisi tatile gidiyor kimisi yurtdışı gezilerinde boy gösteriyor ve her ay 254 belediye başkanları bir yerde toplanarak hafta sonu toplu tatil yapıyorlar,bu ay Van kahvaltısı ünlü diyerek orada toplanacaklar durum bundan ibarettir iyi sağlıklı günler olması dileklerimle saygılarımla...

Yorumu oyla      4      3  
Yetmez ama evet vol.2 mi? 10 Mayıs 2022 Salı 16:57

Yenikapı ve Baltalimanı Biyolojik Arıtma Tesisleri bölgenin ihtiyacını fazlasıyla karşıladığı için, İTÜ'nün de raporuyla 1,5 milyarlık yeni bir projeye ihtiyaç olmadığı için proje iptal edildi. Temel atmama töreni 1,5 milyar, 25-30 yıllık ağaçlar ve yıkılacak belediye tesisleri yıkılmadığı için yapıldı. Anlama kapasitesi olmayanlar 2 yıldır bozuk plak gibi aynı şeyi söylüyorlar. Hiçbir soruna sahip çıkmadığı neye dayanarak söyleniyor. Şaka mısınız siz? Belediye başkanları büyükelçilerle de görüşür, bunda ne var? FBI korumasıyla ABD'ye İmamoğlu mu gitti? Ethem Sancak partiden neden atıldı? FETÖ'ya her istediğini İmamoğlu mu verdi?

Yorumu oyla      3      3  
Tayyar ÖNDER 10 Mayıs 2022 Salı 15:38

İlahi Bir Garipsiniz Hanzade Hanım... Herif Hiçbir Zaman İstanbul'un Hiç Bir Sorununa Sahip Çıkmamış Biri... Temel Atmama Töreni Gibi Bir Absürt Sabıkası Bile Var... Düğün Bahanesi İle Batman'a Gidip Diyarbakırdaki HDPKK Lıları Ziyaret Ederken Diyarbakır Annelerinin Yanına Bile Gitmedi... HDPKK'nın Bayan Elemanlarından Pervin Buldan İle Çiçek/Fidan/Ağaç Dikme Törenleri Yaptı...İstanbul BŞB'ne PKK/FETÖ/DHKP-C İle İltisaklı Bir Dünya İnsanı İşe aldı Hatta Bunlardan Birisinin Daha Geçenlerde Kandil'den İstanbul'a Yolcu Edilişinin Görüntüleri Vardı Sosyal Medyada...İngiliz ve Amerikalı Büyükelçiler İle Kendi Genel Başkanı İle Görüşmediği Kadar Görüşmeler Yapıp Kapalı Kapılar Ardında Yemek Partileri Verdi... Seçildiğinden Beri Bunların Hiçbirine Hiçbir Şekilde Tepki Vermeyip Bir Kadın Gazeteciyi Karadeniz Seyahatine Davet Etti Diye Bunca Yazı Yazmanız Çok Matrak Doğrusu...

Yorumu oyla      5      7  
Handan Kocagözoğlu 10 Mayıs 2022 Salı 15:05

Olaylara bu kadar negatif yaklaşmayalım lütfen..İnsan beşer, bazen şaşar..Artıları her zaman daha fazla İmamoğlu’nun.. yapmak istediği her işte karşısına çıkarılan engellerden sinirleri biraz bozulmuş ya da gerilmiş olabilir... bence hoşgörüyle bakmak lazım..Şu anda elimizde olan en iyilerden biri

Yorumu oyla      4      3  
Tam bir akıl tutulması! 10 Mayıs 2022 Salı 12:27

Sosyal medyada, köşe yazılarında muhalif diye geçinen gazeteciler, köşe yazarları, ünlüler adeta birbirleri ile yarışır gibi biz farklıyız, eleştiririz diye Millet İttifakı'nın kazanma şansı en yüksek adayını yerden yere vuruyorlar. Kiminin neden bunları yazdıkları belli de. Aktrollerin yıllardır yapamadığını bunlar yaptılar. Belediye Başkanı bildiğin takip ediliyor, basına görüntüler servis ediliyor, bu arkadaş da "yakalandı" diye yazıyor. Yemek yemek suç mudur ki yakalansın? Üstelik adam o gün saatlerce AKOM'dan canlı yayın yaptı. Ülkeye kaçak yollarla gelip, selfi çekiyorum ayağına kızların videosunu çekmek nasıl suçsa bu da suç. İstanbul'da sel olduğunda kayak tatiline gittiği ise tamamen uydurma.

Yorumu oyla      4      4  
tuna 10 Mayıs 2022 Salı 11:49

çok doğru tesbittir

Yorumu oyla      3      4  
ANKARA 10 Mayıs 2022 Salı 11:42

Ekrem İmamoğlu Aday Olurda Kazanirsa Bir Kuru Ekmek Kimse Bulamaz! İmamogludaki Kibir Tayyipte Yok! Tayyip Erdogandaki Kibir İse Kimse de Yok! Cözün Bakalim!

Yorumu oyla      5      5  
Fikret ASLAN 10 Mayıs 2022 Salı 11:22

Ekrem İmamoğlu karadenizli mafyanın ve işadamlarının projesidir. Hatta İmamoğluna en büyük desteği Süleyman Soylu veriyor çünkü koltuğu Rizeliden alıp Trabzonluya vermek istiyor. İmamoğlu gelirse aşırı bölgeci olan Aşırı Karadenizliler Partisi AKP'nin siyaseti aynen devam eder. Tayyipten nefret eden biri olarak söylüyorum İmamoğlu aday olursa asla ona oy vermem.

Yorumu oyla      6      4  
izmirli 10 Mayıs 2022 Salı 11:19

Beyaz gömlek kolları sıvanmış gömlek dediniz de Cem Uzan akla geliyor hemen:))

Yorumu oyla      4      3  
Tam bir rezillik 10 Mayıs 2022 Salı 11:16

Klasik CEHAPE belediyesi. İzmir farklı mı? Her taraf gecekondu dolu, sürekli sel basıyor, koku sorunu her yeri sarmış, doğru düzgün proje yapılmıyor, kaçak yollarla gelenlere alışacaksınız diyen belediye başkanları, işe alımlar ... neler neler. En iyisi CUMHUR İTTİFAKİ'na oy vermek.

Yorumu oyla      6      3  
“ OTOBÜS “ 10 Mayıs 2022 Salı 11:12

İzmir BB’si kamu hizmeti olan toplu ulaşımda ; İzmir merkez ilçeler , İzmir çevre ilçeler ( merkez ilçelerde 120 dk. aktarma hakkı var. Çevre ilçelerde aktarma hakkı yok. Merkez ilçelerde belediyeye ait metro, otobüs , vapur , tramvay var . Çevre ilçelere belediye otobüsü dahi yok . Kamu güzergahından ESHOT ‘u çekiyoruz , buraları onlara “ İZTAŞIT “ teslim ediyoruz “ şimdi bizde yaya mı kaldık “ böylece ESHOT tasarruf ediyor . ) ayrımcılığı yapıyor . Belediye otobüsünü ( bu otobüsler herhalde vatandaşın ödediği vergilerle alınmadı ) vatandaşa çok gören yönetim şekinden ; bakalım daha nasıl otobüs haberleri duyacağız .

Yorumu oyla      4      3  
Bundan sonra oy yok, siz istediniz 10 Mayıs 2022 Salı 10:52

Bu nasıl yazı? Verilen bilgiler yanlış, çarpıtma var. İstanbul'da sel değil, Elazığ'da deprem olmuştu, deprem bölgesine ziyaretten sonra oradan Erzurum'a geçmişti. Deprem bölgesinde çadır kurup, çorba mı dağıtsaydı ya da battaniye mi? Çorba dağıtan Soyer de eleştirilmişti de. Ailesiyle 2 gün bir otelde kalması neden bu kadar büyütülüyor? Elazığ depremine gönüllü insanlar da gitmişti. Siz neredeydiniz? Yardıma gittiniz mi? Vız gelir lafı da sosyal medyadaki trollere söylenmiş bir şeydir. Onu da sözde gazeteci diye dünyadan haberi olmayanlar anlamadı. Sosyal medyada nasıl kuyusu kazılıyor bilen biliyor. 300-500 kişi dedikleri onlar. 25 yıl sonra İstanbul'u 2 kere kazanmış birini bir kalemde harcayan muhalif kesim de benim için bitmiştir. Bundan sonra oy moy yok. Özellikle gazeteci kesimi bundan ağlamayın. Umarım 2023'de Kılıçdaroğlu aday olur da Erdoğan açık ara kazanır.

Yorumu oyla      3      3  
Izmir lağım kokuyor! 10 Mayıs 2022 Salı 10:29

İstanbul'da sel varken kar tatiline gitmedi. Başka bir şehirde deprem olmuştu, o zaman o konu tartışıldı. Başka şehirlerde deprem olduğunda, sel olduğunda gönderilen yardım tırlarının akibetinin ne olduğunu da herkes biliyor. Şehirde kar yağışı varken de önceden randevusu belli olan bir yemek yemek neden insanlara batıyor, anlaşılır gibi değil. Belediye Başkanı elinde kürek, yol mu açsın? İmamoğlu'nu gömme yarışına herkes girmiş görünüyor. Siz bilirsiniz.

Yorumu oyla      3      3  
Güler Sarıgöl 10 Mayıs 2022 Salı 09:59

Şahane??

Yorumu oyla      2      4