YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Serap Koca 2 Şubat 2022 Çarşamba 10:50

İhsan’cığım yüreğine kalemine sağlık.Çocukluğumuza gençliğimize aşka gittik.İnsanın yaşanmışlıklarında bir sanatçının izi olması,onunla hemen hemen yaşıt olması ve hayatta olmak onun şahitliğinde tekrar anılara dönmek güzel bir duygu.İlhan İrem’de de yaşarım bunu.Sözleriyle iz bırakanlar,duygularımıza tercüman olanlar,dinledikçe huzur,sevgiyi,kızgınlığı,sevgiyi,kıskançlığı,gidebilmeyi,kal demeyi,,aşkı,Tutku’yu daha derin yaşatan değerlilerimiz.Sözlerdeki derinlikleri bütüne,evrene,tüm insanlığa seslenişlerini keşfetmek aslında bir bağ oluşturur aramızda.Her zaman vefalıyız,her zaman sahip çıktık,her zaman çıkacağız.Sezen Aksu’da demişti.”Masum Değiliz Hiç Birimiz” Hepimiz herkes kadar masum değiliz.O halde olanı olduğu gibi kabul edip birbirimizi sarıp sarmalama zamanıdır.Selam olsun Sezen Aksu’ya.”Sazım var,sözüm var benim,Ben derken ben herkesim”Selam olsun herkese.Sevgilerimle yüreğin kalemin var olsun hep

Yorumu oyla      3      3  
LemanAkkan 30 Ocak 2022 Pazar 07:25

İhsanım okuyan herkesin çocukluğuna gittiğini ve o günlerini özlemle yad ettiklerinden eminim İnan seninle birlikte yokuşlarda yürüdüm yağmurda ıslandımSezen şarkıları dinledim Hele son şarkısı Avcı güzel yurdumun duygularını dile getirmiyormu beni benden aldı Gönlündekilerini daima kaleme Alman dileklerimle sevgilerimi ve selamlarımı gönderiyorum

Yorumu oyla      3      3  
Nigar yerebasmaz 29 Ocak 2022 Cumartesi 15:06

Sayın yazar. ……………….. Keşke , bir zamanlar İki cihanda lekelisiniz sözünü sarfetmemiş olsaydı…

Yorumu oyla      3      3  
Mürvet Sungur 29 Ocak 2022 Cumartesi 13:51

Ailece okuduğumuz yazınız bizi o yağmurlu güne götürdü.Sanki adım adım yaşıyormuşuz gibi…Bu kadar güzel anlatılırdı..Yüreğinize ve kaleminize sağlık..

Yorumu oyla      4      3  
Nezahat Talay 28 Ocak 2022 Cuma 21:16

İhsancım hezamanki gibi gönüllerde iz bırakan sıcacık bizleri çocukluğumuza gençliğimize götüren roman tadında dizeler. Verdiği mesajlar çok değerli. Zor geçmekte olan bu günlerin sona ermesi aydınlık günlere kavuşmamız dileğimizdir. Çok öpüyorum canım ??

Yorumu oyla      3      3  
Nergis Ardanıç 28 Ocak 2022 Cuma 20:17

NE kadar kıymetli bir anı , her zamanki gibi çok güzel anlatımla kaleme dökmüşsünüz sevgili komşum...

Yorumu oyla      3      3  
Simin Mert 28 Ocak 2022 Cuma 18:24

İhsancım, çocukluk yıllarıma gittim o fotoğrafçı vitrini dik yokuşlar anneannemin kapısı seninle birlikte gezdim tekrar. O fotoğrafı çok iyi hatırlıyorum. Ama Sezen Aksu olduğunu bilmiyordum. Güzel betimlemen beni o günlere götürdü. Okurun bol olsun canım. Kutlarım.

Yorumu oyla      3      3  
Müyesser Beşkazalı 28 Ocak 2022 Cuma 17:52

İhsan hanım bu yazınızla çoçukluğumun muhitinde gezindim Ben de Yıldırım Kemal bey okuluna osmanzade yokuşundan giderdim, Sezen Aksu her zaman ise gönlümüzde .Kaleminize sağlık

Yorumu oyla      3      3  
Hülya sırt 28 Ocak 2022 Cuma 16:17

Nekadar güzel anlatmişsın o güzel Yaşanmişlık duygularını kalemine veyureğine sağlık İhsan ablacığım.Sezen Aksu herzaman şarkılarıyla besteleriyle sesiyle içimizde var olacak.

Yorumu oyla      3      3  
Hülya sabuncu 28 Ocak 2022 Cuma 14:44

Eline yüreğine sağlık İhsancım.Ne güzel yazmışsın.Bu dünya vitrininde çoktan yerini alan Sezen Aksu hep gönüllerde yaşayacak.Onun şarkıları hep dillerde, hep yüreklerde olacak.Sanatın, sanatçının dünyaya kattığı değer daima artı değer olacak, dünyamızı aydınlatmaya devam edecekler.İyi ki varlar, İyi ki varsın.

Yorumu oyla      3      3  
Berrin Yağcı 28 Ocak 2022 Cuma 11:47

Ne güzel anlatmışsınız. Maalesef bu kadar da olmaz dediğimiz günleri yaşıyoruz.

Yorumu oyla      3      3  
Sezin Atay 28 Ocak 2022 Cuma 10:44

Bu hafta ki yazınız, benim içimi ısıttı İhsan hanımcımmm kaleminize yüreğinize sağlik

Yorumu oyla      3      3