YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Esin Kurt 7 Şubat 2022 Pazartesi 00:51

Bu yazılarla kentimize hizmet edenleri taniyor ve gurur duyuyoruz.

Yorumu oyla      3      3  
Serap Koca 9 Aralık 2021 Perşembe 09:06

Sevgili İhsan’cığım her zaman geçmişimize tarihi değerlerimize,her konuda emek vermiş insanlara sahip çıktın,unutulmuşları,görmezden gelebilinenleri hatırlattın,görünür olmaları için uğraşı verdin.Yüreğine emeklerine teşekkürle.Değerli büyüğünün o yıllarda o şartlarda,bu yıllara böyle değerli bir miras bırakabilecek vizyona sahip olması gerçekten içimi titretti,sonsuz minnetle saygıyla rahmetle.

Yorumu oyla      3      3  
Miray Kantar 5 Aralık 2021 Pazar 12:16

İzmir için çok kıymetli bu eğitim kurumunu sizin incelikli anlatımınızla okumak çok keyifliydi

Yorumu oyla      3      3  
Erol Çağlar 4 Aralık 2021 Cumartesi 22:21

İhsan hanım kaleminize, yüreğinize, çabanız sağlık, çok güzel bir emek.

Yorumu oyla      3      3  
Esra Bilgiç 4 Aralık 2021 Cumartesi 16:35

İhsan Hanımcım yazınızı yine gözlerimiz dolu dolu okuduk komşularımla. Sizinle kurduğumuz gönül bağının bir sebebi de Atatürk Lisesi'ymiş demek ki. İki kızım da Atatürk Lisesi'nden başarı ile mezun oldu. Öncüsü olduğunuz vakfın da yardımlarıyla üniversiteyi de başarı ile bitirdiler elleri ekmek tuttu. Şehrimize ve çocuklarımıza verdiğiniz tüm katkılar için başta evlatlarım olmak üzere yardım elini uzattığınız tüm çocuklarımız için teşekkür ederim.

Yorumu oyla      3      3  
Enver Olgunsoy 4 Aralık 2021 Cumartesi 14:58

Maalesef ülkemizde bu tür unutulmuşluklari gidermek fikri takiple mümkün olabiliyor.Sn.yazarın israrlı takipleri ile gerceklesen bu güzel gelismeyi mutlulukla karşılıyor ve yazarımızı ictenlikle kutluyorum..

Yorumu oyla      3      3  
Erol Çağlar 4 Aralık 2021 Cumartesi 08:45

İhsan hanım, konuyu gündeme getirip güzel bir dille anlatmak takip etmek ve Tunç başkanın duyarlılığı ile sonuçlanması takdire değerdir. Çabalarınıza ve güçlü kaleminize teşekkürler.

Yorumu oyla      3      3  
Leman Akkan 3 Aralık 2021 Cuma 14:12

İhsanım bir İzmirli olarak seni tebrik ediyorum. Dedenin bizlere kavuşturduğu irfan yuvası İzmir ATATÜRK lisesi için verdiği hizmetlerin unutturulmaması gerektiğini gösterdiğin için çabalarını gerçekleştiren İzmir Büyük şehir belediyesine de teşekkürler Darısı diğer İzmirimize hizmet vermiş büyüklerimizin başına inşallah. Sevgi ve selamlarımla

Yorumu oyla      3      3  
Bahar Vardarlı 3 Aralık 2021 Cuma 00:17

Kuzenimiz İhsan Özbelge Özduran’a ailemiz adına ne kadar teşekkür etsek azdır. Aile büyüğümüz Abdurrahman Efendi’nin Atatürk Lisesi gibi köklü bir eğitim müessesesinin kurucusu olduğunu İzmirlilere anımsatmak çabasına girip ve bu konuda mücadele verdiği için… Bizler böyle bir bilim insanının torunları olarak onunla hep onur duyduk; aynı onuru şimdi de tüm İzmirlilerle paylaşıyoruz. Ne mutlu biz İzmirlilere Atatürk Lisesi gibi bir eğitim kuruluşuna sahibiz. Ayrıca Tunç Soyer başkanımıza da teşekkür borçluyuz, dedemizin adını bir sokağa verip, onu ölümsüzleştirdiği için.

Yorumu oyla      3      3  
Pakize Namdar 3 Aralık 2021 Cuma 00:07

Yerinde bir karar olmuş emeği geçen siz değerli İhsan özbelge Ozduran teşekkür ederiz İzmir büyükşehir ve meclis üyelerine de geçte olsa duyarlılığı için teşekkür eder saygılar sunarım

Yorumu oyla      3      3  
Ali Osman Candüz 2 Aralık 2021 Perşembe 17:57

MEB daki öğretmenliğimin son 9 yılını geçirmekle mensubu olmaktan gurur duyduğum IZMİR ATATÜRK LİSESİ. Kurucu büyüğümüz ABDURRAHMAN BEY''in adıyla anılan ek binalarinda ve diger tüm binalarda binlerce öğrencime fizik dersi verdim. Kurucu büyüğümüz hakkında bilgimi genişlettiniz. Teşekkür ederim.

Yorumu oyla      3      3  
F.Bahar Erkli 2 Aralık 2021 Perşembe 15:50

Aydınlığımızın meşalesi hiç sönmeden genç neslimizce sürdürülsün temennilerimle her aşamasında katlıda bulunan herkese teşekkür ederiz. "nezaket" " zerafet " ve özellikle "vefa" kavramı üzerinden İzmirimize çok yakışan bir ifade bütünlüğü ile davranışa dönüşmüş anlam bulmuş hayata geçmiş bu girişimden payımca ben de onur ve mutluluk duydum. İçtenlikle kutluyorum. .

Yorumu oyla      3      3  
Hülya Sabuncu 2 Aralık 2021 Perşembe 15:45

İhsancım duygu yüklü yazını onur duyarak okudum.Ne mutlu sana.Büyük bir kadirsinaşlıkla ve vefa örneği ile gerçek değerlerin değerlerini gün yüzüne çıkarıyorsun.Saygıdeğer Dedenizin ve medar-ı iftiharımız Atatürk Lisesinin kuruluşu ile ilgili emeklerinin ve lisenin kuruluş hikayesinin bu kadar akıcı güzel bir şekilde anlatman bizler için çok değerli.Emeğine yüreğine kalemine sağlık.Selam ve sevgilerimle.

Yorumu oyla      3      3  
Berrin Yağcı 2 Aralık 2021 Perşembe 14:11

İzmirimize böyle kıymetli eser bırakan, Vatanı icin yılmadan ömrünü vakfeeden değerli aile büğünüzü minnetle rahmetle anıyoruz. Değerli Burhanzade Abdurrahman Bey''i anlamamızı, tanımamızı sağladığınız için, çabalarınız için size de çok teşekkür ederiz

Yorumu oyla      3      3  
İpek özçelik 2 Aralık 2021 Perşembe 11:14

Yazılarına hayranım gerçekten yine güzel bir iş başarmışsın ve sonucunuda almışsın çaban için sana ve büyük şehir belediyesine teşekkür ederiz

Yorumu oyla      3      3  
Fidan Cabar 2 Aralık 2021 Perşembe 10:36

Bende İzmir Kız Lisesi mezunuyum her zaman kendi okuluma da, İzmir Atatürk Lisesi ilerde gurur duydum. Ruhu nur olsun büyük dedeniz hakkında bilgi verdiğiniz için çok mutlu oldum. Geçmiş geleceğin kökleri bu sözü çok sevdim. Bu ülkenin iyi anlatıcılara ihtiyacı var. Emeğine sağlık.

Yorumu oyla      3      3  
Nigar Yerebasmaz 2 Aralık 2021 Perşembe 09:10

İhsan hanım O yokluk yıllarında böyle bir vizyona sahip olmuş, ardında böyle değerli bir eser bırakan dedeniz gibi kişilere ne mutlu. Ne kadar gurur duysanız azdır. Şehrimize böyle bir eğitim kurumu kazandırdığı için sonsuza kadar iyilikleri devam ediyor. Mekanı cennet olsun.

Yorumu oyla      3      3