YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Fikret ASLAN 21 Ekim 2021 Perşembe 13:34

Ülkemizi dolduran milyonlarca Suriyeli ve Afganlı araplar için Tayyibe de bir mektup yazsana Cumhur.

Yorumu oyla      3      3  
Heykeller bunlar mı oluyor? 16 Ekim 2021 Cumartesi 14:29

Otogar-Buca Tüneli https://youtu.be/lDD6QrPKVuM Narlıdere Metro https://youtu.be/4l-dyXftASw

Yorumu oyla      2      4  
Toplu ulaşım kullanın 15 Ekim 2021 Cuma 14:40

İzmir'de trafik var ama abartılacak kadar trafik yok. Belli noktalar, belli saatlerde yoğun oluyor o kadar. 2 dakika yoğunluğa giren trafik var diyor. Pik saatler dışında, gün içinde belli noktalar hariç trafik rahat akıyor. Şehrin merkezine metro tramvay, İZBAN, otobüs, vapur varken özel aracınla da bir zahmet gitme. Bir çok AVM'nin dibinde raylı sistem istasyonları var. Otoparkları ful dolu. Toplu ulaşım kullanmak çok zor olmasa.

Yorumu oyla      4      5  
Namık 15 Ekim 2021 Cuma 11:10

Sinyalisazyon sistemini büyükşehir kontrol ediyor İzmir''in hemen hemen her caddesini bulvarını ve dahi noktasını gösteren kameraların kontrolüde büyükşehirin elindeyken ve bunları görmüyorlarsa trafikte''ki çekilen çileyi İzmir''liye layık görüyorlarsa ve üstelik bunun vebalinide bazıları ... Sayın Bulut İzmir''i ve İzmir''liyi gerçekten samimi olarak düşünüp bunları kaleme almanızı makamı cennet olsun ulu önderimiz Atatürk''ün mirasına sahip çıkmak istemenizi takdirle karşılıyorum galiba siz Ülkücü Türk Milliyetçisisiniz.Saygılarımla

Yorumu oyla      4      9  
Abdullah Temizkan 15 Ekim 2021 Cuma 11:06

Hafife alınacak bir konu değil. Gerçekten hayatımızı etkileyen bir mesele bu. Sabah çocukları okula bırakacağım diye girdiğim trafikte bir saat içinde on saat yaşlanıyorum. Sadece trafik olsa çukurlarıyla meşhur İzmir yollarında bu trafikte slalom yapmak zorunda kalmak da cabası. İki ayda bir sanayide soluğu almamız bununla ilgili. Sayın yazarı tebrik ediyorum, kökten çözüm olmasa bile buluncaya kadar İzmir''e rahat nefes aldıracak bir öneri.

Yorumu oyla      4      9  
Amerikayı yeniden keşfe gerek yok 15 Ekim 2021 Cuma 10:59

Travmay yolları mahvetti diyen kitleyi anlamıyorum. Keşke her yere tramvay olsa da özel araçları insanlar bıraksa. Bu işin çözümü mesai saati, şu bu değil; toplu ulaşım.

Yorumu oyla      6      5  
Benzine 3 lira zam gelecek beklentisi 15 Ekim 2021 Cuma 00:07

Neyse ki "Cumhur İttikafı" var da trafik sorunu artık kökten çözülecek gibi! Heykel, meykel, HDP, dış güçler, anayasa, 5 market, laiklik, CEHAPE derken her gün bir şeylere zam gelmesi. Dolar, euro, faizlerden bahsetmiyorum bile. En temel gıda maddesi yumurtanın leş gibi kokmayanın 10 tanesi 18-25 lira arası değişiyor. Evet, kime sesleniyoruz?

Yorumu oyla      6      3  
Ceyda kırkçı 14 Ekim 2021 Perşembe 20:51

Adam Hürriyete manşet olmuş daha ne olsun. Konu haklı bir konu trafik canalıcı bir nokta

Yorumu oyla      4      8  
Bülent ışık 14 Ekim 2021 Perşembe 18:43

Saat uygulaması çözüm olsa pandemiden dolayı okulların kapalı olduğu ve yazın trafik sorunu olmazdı.Heykel demişken Rize'de ki dev çay bardağı heykelini çok beğendim.

Yorumu oyla      6      3  
Heykel, ceket siyaseti 14 Ekim 2021 Perşembe 17:25

Sosyal medyada trollerin "heykel" dedikleri şey aslında Atatürk düşmanlığıdır. Heykelden kasıt nedir? Narlıdere Metrosu mu; deniz ulaşımı için alınan 18 gemi mi; temeli atılacak Buca Metrosu mu; Konak, Karşıyaka, Çiğli Tramvayı mı; 364 yeni otobüs mü; tünel projesi mi; Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi mi? Uçan yol mu; Dostluk Bulvarı mı;... hangisi? Türkiye'nin en büyük fuar kompleksinde yakın zamanda doğal taş fuarı yapıldı; acaba onlar mı? Dolar 9 lira olmuş, benzin fiyatları uçmuş, bu vatandaş hâlâ daha yol diyor. İZBAN, bu şehrin en önemli ulaşım araçlarından biri; TCDD, bakanlık ne zaman sinyalizasyonunu yenileyip, sefer aralığını 5 dakika altına indirecek? 5 dakikaya bile inmesi demek 2 katı insan taşımak demek. 5 dakika altına inmeyi bırak daha tabelalar çalışmıyor. Bunun dışında İstanbul'da, Ankara'da metro yapan bakanlığın İzmir'de yaptığı 1 km metro yok. Niye? Trafiğin çözümü yol yapmak mıdır? Çevre yolu da pik saatlerde yoğun oluyor. Bir tane daha yapılması uzun yıllardır gündemde. Yarın o da dolacak. Sonra?

Yorumu oyla      5      4  
Halkın Sesi 14 Ekim 2021 Perşembe 17:17

Diyorum İzmirde yeni asırda Kemal Abi vardı halkın sesi. şimdi de cumhur bulut abi var trafik berbat bu sabah atakentten çiğli kipaya tam 34 dakikada geldim. 4 dakikalık yolu 34 dakkata geçtim. yol üzerinde trafik ışık sayısı 8 adet. akın akıın araba bir de trmvay yolları mahvediyor. göresniz felç

Yorumu oyla      4      7  
Kaç yıl oldu! 14 Ekim 2021 Perşembe 16:48

2023'de "ceket" aday olsun oy vereceğim. Kime oy verirken size mi soracağım? Ceket, heykel diye boş muhabbet yapacağınıza, ortağınıza söyleyin de otogar metroyu yapsın.

Yorumu oyla      5      4