YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Simla özkaran 6 Ekim 2021 Çarşamba 13:03

Canım benim ne mutlu sana çok iyi bir insan yetiştirdin. Hasretle tüm tatiller iple çekilir. En keyiflisi gelmeden sevdiği yemek listesi yapılır, özenle sofra hazırlanır, heyecanla beklenir. Allah kavuştursun?????

Yorumu oyla      2      3  
Ertan Soydan 6 Ekim 2021 Çarşamba 10:56

Sevgili Ayda, Her zamanki gibi! Yine döktürmüşsün. Annelik ve veya babalık ile evlat ilişkisini(büyüme süreci) çok güzel özetlemişsin. Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Biz tam 2007 yılından beri bu durumdayız. Ama onun da kendine göre ayrı güzellikleri var. Yeni hayatınızda mutluluklarınızın artması dileğiyle. Sevgiler, selamlar

Yorumu oyla      2      3  
İclal Kardıçalı 3 Ekim 2021 Pazar 22:41

Sevgili Aydacığım. Allah kavuştursun. Çocuklarımız güle güle, sağlıkla gitsinler ve güle güle, sağlıkla ve çoğalarak eşleri, çocukları ile tüm güzelliklerle geri gelsinler. Önce Halil ve Emin için, sonra da tüm çocuklarım, öğrencilerim için duam bu oldu. Öyle de yapıyorlar çok şükür. Tabii, özlem hiç azalmıyor. Sevgiyle kucaklıyorum. Evlatlarımızın yolları açık, rüzgarları bol ve doğru yönden olsun.

Yorumu oyla      2      3  
Ebru Bağra Taşkend 3 Ekim 2021 Pazar 21:22

Tam da aynı şeyleri hissediyor ve düşünüyorum Ayda benim de oğlumdan ilk ayrılışım ??????

Yorumu oyla      2      3  
Fatoş Taner 2 Ekim 2021 Cumartesi 20:45

Aydacımmm canım salya sümük okudum Çok yaşa sen??

Yorumu oyla      2      3  
arzu uygun 2 Ekim 2021 Cumartesi 15:25

evet boşlukları doldurmak bize kaldı hepsinin yolu açık musmutlu olsunlar??eline sağlık??

Yorumu oyla      2      3  
Burçak Akıncı 2 Ekim 2021 Cumartesi 14:11

Aydacığım, daha benimki küçük, yine de her an ağlamaya hazır bir anne olarak burnumun direği sızladı yazınla.. Gerçekten yazdığın gibi sanki daha dün sütten kesildi, sonra yürüdü ne ara anaokullu oldu, yok canım ilkokul mu bitiyor diye diye son sürat geçiyor yıllar! Şimdiden yol gösteren yazın için teşekkürler, ben hayatıma bir kaç hobi sokayım gidip:))

Yorumu oyla      2      3  
Işıl Günhan Bilgen 2 Ekim 2021 Cumartesi 12:14

Aydacım gene çok güzel ifade ettiğin duygular ile çok dokunaklı ve bir o kadar da gerçekçi ve hayatın içinden bir yazı.. Uçacaklar ve biz de senin yaptığın gibi hazırlıklı olarak alkışlayarak cesaretlendireceğiz onları.. Kolay gelsin.. rastgitsin .. ??????

Yorumu oyla      2      3  
Aydan Sakbaş 2 Ekim 2021 Cumartesi 10:56

Ayda’cım bizim yuva 2013’den beri bir boş bir dolu o kadar iyi anlıyorum ki yazdıklarını , Benim burun direği sızlamaktan artık hissizleşti. Göz pınarlarım her daim dolu hiç boşalmıyor ama onla mutlu biz mutlu, Bu hayatta herşeyin başının sağlık olduğu bir dünyada yaşıyoruz O yüzden şükür , uzakta olsunlar seslerini duysak yeter:)) Aklına,kalemine sağlık… Aydan

Yorumu oyla      2      3  
Gaye Berköz 2 Ekim 2021 Cumartesi 10:49

Zaman hızla geçiyor… Hiç büyümeyecek zannederken … Aynen dediğin gibi… Gelselerde sarılsak diye beklicez artık. Kalemine sağlık..

Yorumu oyla      2      3  
Canan Şeyda Şakar 2 Ekim 2021 Cumartesi 09:49

İki evladım var.Büyük olan oğlum ikinci yılında üniversite okurken evden ayrılınca ikinci bir evladım olmasına rağmen bu sorunların bir kısmını az da olsa yaşamıştım.Kontrol etme sorunu o aralar aramızda bayağı bir sorun olmuştu.Ellerine kollarına sağlık Aydacığım????Yazın her zamankiler gibi muhteşem????????

Yorumu oyla      2      3  
Nilbanu Ercan 2 Ekim 2021 Cumartesi 09:29

Tam da budur… Harika yazmışsın yine yeniden.

Yorumu oyla      2      3