YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Herkes? 5 Ağustos 2020 Çarşamba 11:19

Hamurabi, "abi"ne yeterince yarandın, daha fazla yırtınmana gerek yok. Büyük bir olasılıkla sofranın dibinde bir sandalyeyi hak ettin. Eh, buna da şükret, çünkü daha fazla etmezsin.

Yorumu oyla      2      3  
Lombak 30 Temmuz 2020 Perşembe 11:49

Bir ara sayın cehapeliler partideki mezhep tiranlığı meselesini de ele alsalar diye bir öneride bulunuyorum. Ülkede hakim olmayan bir mezhebin iktidar olması mümkün değil. Ama partide hakim olmaları da iktidar getirmiyor. Bu çelişki nasıl aşılacak?

Yorumu oyla      2      3  
Herkes? 29 Temmuz 2020 Çarşamba 18:55

"Vefa borcu" güdüsüyle veya "ahbap çavuş" ilişkisiyle ya da akşama kurulacak sofranın kenarından köşesinden sebeplenme beklentisiyle hareket ettiği apaçık ortada olan bir güruh saldırıya geçip mesajlarımı eksilemiş... Zaten beklediğim bu zavallıca tepkiye acıyarak gülüyorum... Daha fazlasına değmez/ler :)))

Yorumu oyla      2      3  
Hamurabi 29 Temmuz 2020 Çarşamba 17:55

Herkes Bey, yazıyla ilgili bir fikir beyan ettiğinizi veya yaptığınız bir eleştiriyi göremedim. Belediye başkanı ile bu yazıyı bağdaştıran bir yorumu savunmaya çalıştığınızı gördüm sadece. Biz bu alanı fikir beyan etmek, eleştirmek veya takdir etmek için kullanıyoruz, sizin amacınız farklı gibi geldi bana. Yazara yönettiğiniz kahve ağzı seviyesine siz de pek yatkınmışsınız. Gereksiz bir tartışmaya döndü konu. Umarım sorunlarınızı çözersiniz. Iyi akşamlar dilerim.

Yorumu oyla      2      3  
Herkes? 29 Temmuz 2020 Çarşamba 15:38

Hamurabi, birincisi: kimsenin seni hiçbir şeye karıştırdığı filan yoktu ve hala yok; zaten gereği de yok... Hafızan yerindeyse ve geride kalan mesajlara bakarsan, sen kendi kendine karıştırdığını görürsün :)))İkincisi: birine yapılan eleştiriyi "husumet" olarak nitelemek, insanı tebessüm ettiren bir yandaşlık örneğinden başka bir şey değildir. Üçüncüsü: bir düşünceyi/yazıyı beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez; beğenmedi diye kimseye saldırma hakkı/adabı/etiği yoktur.

Yorumu oyla      2      15  
Hamurabi 29 Temmuz 2020 Çarşamba 14:01

Sayın Herkes, belli ki yazarla bireysel bir husumetiniz var. Buradaki okuyucuların bunu merak ettiğini sanmıyorum. Şahsen beni ilgilendirmiyor çünkü. Yazarla birebir çözseniz de konuyu, bizi karıştırmasanız daha iyi olacak.

Yorumu oyla      3      3  
Herkes? 29 Temmuz 2020 Çarşamba 12:24

Seviyen yine yerlerde t.maro ve sana çok görmüyorum bunu, çünkü yaşama biçimin/tarzın bu senin... Ama tekrar ediyorum , beni o seviyeye çekemeyeceksin.

Yorumu oyla      3      19  
xxx 29 Temmuz 2020 Çarşamba 11:02

Tayfun beyin yazılarını keyifle takip ediyorum. Bazı saldırgan yorumlara da şahit oluyorum.

Yorumu oyla      2      3  
T. Maro 29 Temmuz 2020 Çarşamba 09:54

Herkes anlasın diye kahvehane düzeyinde bir kere daha söylüyorum; Aptallarla ciddi konuları konuşmayı doğru bulmuyorum. Aptalların beni okumasından da hoşlanmıyorum. Herkes anlasın diye yazan biri değilim.

Yorumu oyla      15      4  
Hamurabi 28 Temmuz 2020 Salı 17:33

Herkes Bey, boş bir zamanımda onlara da bakacağım, ama buradaki yorum özelinde konuşuyorum; elbette mesele kimin ne dediği. Zalımoğlu Beyin yaptığı çok yakışıksız ve art niyetli bir davranış. Dediğim gibi buradaki görüşler özelinde konuşuyorum. Verilen cevapta da bir yanlış göremedim.

Yorumu oyla      2      3  
Herkes? 28 Temmuz 2020 Salı 17:05

Sn.Hamurabi, mesele kimin ne dediği değil, zaten yorumumda kimseyi savunduğum yok. Mesele, Tayfun Maro'nun beğenmediği yorumlara/yorumculara karşı ortaya koyduğu yakışıksız tepki ve ettiği kahvehane düzeyindeki sözler. Geçmişteki yazılarında karşı yorumda bulunma gafletinde(!) bulunan yorumculara karşı yazarın ortaya koyduğu çirkin tepkilere bir göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Ve inanıyorum ki asıl sizin "bakış açınızda" değişiklikler olur. Selamlar.

Yorumu oyla      2      14  
Hamurabi 28 Temmuz 2020 Salı 10:25

Sayın Herkes, merak ettim baktım, Zalım Bey basbaya saçmalamış. Belediye başkanıyla bu konu ne alaka? Belli ki maksat eleştirmek değil belaltı vurarak laf sokmaya çalışmak. Bence siz de bakış açınızı bir değerlendirin.

Yorumu oyla      2      3  
Herkes? 28 Temmuz 2020 Salı 05:48

Sayın yorumcular, bu pencerede Tayfun Maro'nun beğenmediği hiçbir yorumu denemeye kalkışmayın, döver ha!!! Yorumcu Sn.Tarık Zaimoğlu'nun yorumuna verdiği yanıtı okuyun, ne demek istediğimi anlarsınız.

Yorumu oyla      2      17  
Nurettin gelmez 27 Temmuz 2020 Pazartesi 21:41

Bu kurultay değil ,tek liste ile kurultay olurmu. Kılıçdaroğlu parti meclis üyelerini zaten çoktan Belirlemiş. Kurultay ertelenebilirdi ama yapmadılar. Tacettin bayır gibi dürüst çalışkan bir vekili Dışarıda bıraktı. CHP bu gidişle başarı şansı yok. Yazık oldu ve daha beter olacak bu ülke. Gelecek nesillere yazık olacak ama kimsenin Umurunda değil. Devir rant ve makam hastaligi .

Yorumu oyla      2      3  
Lombak 27 Temmuz 2020 Pazartesi 21:23

Apolet sökenler Atatürkçü olmaz. Muharremciler Atatürkçüyse ben de Enver Hocacıyım.

Yorumu oyla      3      4  
Baba Muhalefet 27 Temmuz 2020 Pazartesi 20:57

Kurultay'ın sonunda dağın fare doğurduğunu ve hele de bay Kemal'in yeniden seçildiğni gören AaKepe'lilerin ve AaKepe'lilerin cumhurbaşkanlarının etekleri zil çalıyormuş... Ben görenlerin/duyanların/yazanların yalancısıyım.

Yorumu oyla      2      3  
gerçekçi 27 Temmuz 2020 Pazartesi 16:30

Artık bu seçimde görülüyor ki, chp içindeki muharrem ince gibi Atatürkçü kanat tamamen tasfiye edilmiş. Delegeler tamamen yenilenmiş.

Yorumu oyla      5      3  
T. Maro 27 Temmuz 2020 Pazartesi 14:23

Sayın Zaimoğlu, İçinizdeki muhbir uyanmış ama nafile... Temsil ettiğiniz zihniyetin iyi dediği çizgi bence çok tartışılır. Ben fikri hür, vicdanı hür bir insanım. Bunu Tunç bey de iyi bilir. Tanrı sizin gibilerin zihniyetinden Türkiye'yi korusun.

Yorumu oyla      14      10  
Tarık Zaimoğlu 27 Temmuz 2020 Pazartesi 14:00

Yanılıyorsunuz sayın yazar. CHP çok iyi bir çizgiye gelmiştir. Bu yazınızı İzmir Beleiye Başkanı okuyunca ne diyecek acaba?

Yorumu oyla      5      8  
Delege 27 Temmuz 2020 Pazartesi 13:46

Içimde halk olmayan bu CHP yeni yol haritasına aynı kaptan aynı muavin ile devam ediyor elitist gurubun elinde olup iktidara yürüyecekler mi? Acaba göreceğiz genel merkez kendi kendine atama yaptı belediye başkanları gibi bu partiyi inşallah 1989 götürmezler yine biz üzülürüz diyecek bir şey bu halk içine kabul etmeyenleri sandıkta cevabını verir...

Yorumu oyla      3      5  
vatandaş rıza 27 Temmuz 2020 Pazartesi 13:34

bu ülkenin asıl sorunu iktidar değil muhalefettir.

Yorumu oyla      6      4