YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Adem Karaağaç 16 Şubat 2020 Pazar 16:36

Ağzına yüreğine sağlık Rabbim razı olsun kardeşim...

Yorumu oyla      2      3  
Avni ÖZTÜRK 11 Ocak 2020 Cumartesi 02:58

Kalemine sağlık kardeşim.

Yorumu oyla      4      6  
Lombak 10 Ocak 2020 Cuma 00:09

Evlatla terbiye edilmek istemem. Biz asker milletiz. Bence o aşamaya geldiğimizde kadınlarımız da askere alınmalı. Kadın erkek biz hepimiz askere gider şehit oluruz. Ben kendim adına diyorum.Çağırsınlar. Ordayım. Yok akpliymiş, chpliymiş mhpliymiş bakmam yanında saf tutarım. Orada görüşmek üzere.

Yorumu oyla      4      5  
TC misafir 9 Ocak 2020 Perşembe 20:56

Ben şunu sormak istiyorum yazara; Oğlunuz var mı yok mu bilmiyorum, eğer askerlik çağında bir oğlunuz olsaydı ve libyaya gönderselerdi ne düşünürdünüz? Bir de orada şehit düştüğünü düşünün ne hissederdiniz? Bunu neden sordum biliyormusunuz? Allah korusun, orada bir şehit verirsek şehit ailelerine de böyle arada süslü ve satır aralarında esprili bir yazı yazmayı şimdiden düşünün diye. Düşünün dediğim için kusura bakmayın tabi ki düşünmüşsünüzdür ak'lınız var elbet.

Yorumu oyla      4      5  
Gürkan 9 Ocak 2020 Perşembe 14:01

Fazla önemseyen kim? Bir çok kere muhalefette liderlerin değişmesi gerektiğini yazdım.

Yorumu oyla      5      6  
Gürkan'a 9 Ocak 2020 Perşembe 12:34

Gürkan ciğim gel kılıçdaroğlu'nu fazla önemseme. Çünkü birçok gafı var. Leftere çok iyi kaleci dediğini de yürüyen merdivenlerden tersten inip bindiğini de. CHP'nin Daha doğrusu bizim partimizin asıl sorunu Kılıçdaroğlu bile değil. Kılıçdaroğlu gaf yüzünden çok sabıkalı onu boş ver

Yorumu oyla      5      6  
Gürkan 8 Ocak 2020 Çarşamba 15:48

Kılıçdaroğlu Doğu Akdeniz'de ne işimiz var diye ne zaman söylemiş? Açıklamalarını havuz medyasından dinleyip komik bulmak. Biz bilirizciler, Putin'in, Suriye'de meşhur camiyi Esad'la birlikte ziyaret ettikten sonra İstanbul'a gelmesini nasıl yorumluyorlar?

Yorumu oyla      4      5  
Lombak 8 Ocak 2020 Çarşamba 13:47

Ulusal Çıkarlar çerçevesinde gerçekler değişir. Siz sadece ulusal çıkar peşinde koşarsınız. İç siyasete benzemez. Sadece çıkarlar. Bugün dost yarın düşman olursunuz. Her türlü de kıvırırsınız. Çünkü dış politikada sadece çıkarlar vardır.

Yorumu oyla      4      5  
Tarih Sever 8 Ocak 2020 Çarşamba 11:23

yorumculara bakıurum şöyle savaş alanı sanıyorlar yazı alanını bir konuyu sadece bir tarafıdan ele almış yazar. her tarafıyla yzılmaya kalksa zaten okunmaz çok uzarda uzar. Atatürkün orada olması geyet normal. ozamanki devlet gönderiyor. şimdiki devletimizde bir generali gönderdi. ulusal çıkar ozamanda vardı şimdide var. yoksa ne işimiz var. bunu herkes anlıyor . yazar güzel yazıyor bunda sıkıntı yok. fakat dünya iyiye gitmiyor.içerde parçalı bir türkiye hoş değil. CHP başkanı bir bakıyorsunuz, doğu akdenizde herkes var Türkiye yok diyor bir bakıyorsunuz orada ne arıyoruz diyor. komik olan bu. yazar mizahi ele almış konuyu ama asıl mizah Kılıçdaroğlu

Yorumu oyla      5      6  
Mister No 7 Ocak 2020 Salı 22:01

Eee iyi hos ama Kadaffiyi satanda biz degilmiyiz ? Nato´nun Libyada ne isi var deyip ardindan Libyayi sirtindan hancerleyenlerle Kanka olanda sizsiniz. Bos bos yazarak olmuyor bu isler. CHP´liler bilmez diyelim ama siz biliyorsunuzda ne ise yariyor ? Kivir babam kivir.

Yorumu oyla      7      8  
Lombak 7 Ocak 2020 Salı 22:00

Konuya, benbilirimcilik, kahramanlık vs. Olarak bakmak yerine sadece ulusal çıkarlarımız için orda olduğumuzu kabul etsek ne bu yazıya ne de yorumlara gerek kalırdı. Ulusal çıkar deyince başka söylenecek bir sey kalmıyor.

Yorumu oyla      5      5  
Ali Osman akbaş 7 Ocak 2020 Salı 20:01

Kalemine sağlık reisim,

Yorumu oyla      5      6  
Dr Subje 7 Ocak 2020 Salı 16:18

Tipik Cumhur Bulut yazısı. kola ve patates cipsiyle birlikte okunması gereken bir yazı. zevkle okursunuz. Sonsöz birde sesli hale getirse köşe yazılarını çok daha iyi olacak.

Yorumu oyla      5      6  
VfV 7 Ocak 2020 Salı 15:57

Eee her önüne geleni sözde yazar yaparlarsa olacağı bu.Biraz araştırma,biraz okuma,biraz izan,biraz insaf...Hala AKEPE zihniyetiyle aynı sözler.Mustafa Kemal de Libya'ya gitmişmiş,eğit donat geleneği böyle başlamışmış...Tamam Cehapeliler bilmez,cahil; ama siz hem cahil, hem zır, hem de körsünüz be kardeşim.Hala o dönem Libya'nın kimin toprakları olduğunu öğrenemediniz gitti.Hala o dönem Libyalı aşiret şeyhlerinin Osmanlı yönetimine, Meşrutiyete karşı ayaklandığını inkar ediyorsunuz.Hala o toprakların o zamanlar Osmanlı toprağı olduğunu,Mustafa Kemal'in bu görevle gönderildiğini bilmeden,inkar ederek yazıyorsunuz.(Ya da reisiniz öyle dediği için doğrusunu yazmak işinize gelmiyor)Ulu ceddin Mustafa Kemal kimsenin bağımsız topraklarında,ülkelerin iç işlerine karışıp, ne olduğu belli olmayan tiplerin iktidar kavgalarına taraf olmadı.Her zaman kendi topraklarının bağımsızlığı için savaştığı gibi orada da kendi topraklarının güvenliği için hayatını ortaya koydu..Durmak yok, biata devam..

Yorumu oyla      5      6  
Kerim kaya 7 Ocak 2020 Salı 15:00

Allah türkü korusun

Yorumu oyla      5      5  
Batuhan 7 Ocak 2020 Salı 11:19

Çok güzel anlatılmış. Libya ile ulan ilişkilerimizi anlamak için iyi bir yazı.

Yorumu oyla      8      9  
Gürkan 7 Ocak 2020 Salı 11:14

Aynı kafa, Suriye'de de CEHAPELİLER bilmez, biz biliriz dedi ve sonuç ortada.

Yorumu oyla      9      8  
Soru Şu 7 Ocak 2020 Salı 10:52

peki ekonomimiz yani gücümüz libya da faaliyet göstermemize yeterlimi biz bunda takılıyoruz?

Yorumu oyla      9      5