YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Gürkan 3 Temmuz 2019 Çarşamba 12:19

"Şimdilik" gereksiz bir proje. Teleferikten önce bölgede yapılacak çok iş var. Ayrıca teleferik ayakları da bölgede kötü bir görüntü oluşturabilir. Otoparkı yıkmak da ne kadar doğru? Yıkılırsa aynı yere tam otomatik yeraltı otoparkı yapılabilir mi? Dünyada örnekleri mevcut.

Yorumu oyla      5      6  
Kocaman 3 Temmuz 2019 Çarşamba 12:04

Sn. Karabel, öncelikle basın duayeni olarak sizleri İzmir ''e ve Türk basınına katkılarınızdan dolayı kutluyorum. Teleferik hakkındaki yazınız a katkı olarak;Bornova Evka 3-Evka 4 ?ahin tepesine, oradanda besleme otobüslerle Homeros'' a turistik geziler cazip olacaktır. Önceki Başkan Sn. Olgun Atilla ve Son dönem seçilen Sn. Tunç Soyer`e konudan bahisle bilgi aktarılmı?tı. Sizlerden ricam bu tür konuları zaman zaman tarihe not düşerek kentimizin yöneticilerine sorumluluklarını birlikte hatırlatmamızdır. İyi çalısmalar dilerim.

Yorumu oyla      4      5  
alen35 3 Temmuz 2019 Çarşamba 11:43

Şurada tek mantıklı yazan kişi "TC misafir" olmuş. Soyer tabiki eleştirilecek. henüz Toy bir belediye başkanı. yani illaki 30.000 lik ilçeden yaklaşık 5 milyonun başına geçmesinin bir farkı olacaktır. eleştirirken dozu kaçırmamak. işi taraftar boyutuna çıkarmamak çok önemli. bazıları hiç bir şey yapmamak ile suçluyor ! neden ? okuma yazmanız mı yok? sıkıntı nedir? izmir gündemini takip etmiyecekseniz yorum yapmayın burada! hiç bir şey yapmıyor, şov yapıyor dediğiniz adam projeler üretiyorki burada iyi anlam da yada eleştirisel olarak tartışıyoruz.

Yorumu oyla      8      6  
muhalif 3 Temmuz 2019 Çarşamba 11:38

izmir için hep Barcelona örnek gösterilir,bence belediye başkanı ve bürokratları önce Lizbonu ziyaret etsin, fikr sahibi olsunlar, hani kültürpark ın düzenlenmesi için bir grup bürokrat Moskova Gorki parkı incelemeye gitmi ya. onun gibi. Lizbon izmirin çok benzerliği var, mesela onlarında şehir asansörü var, onlar elektrik santrallerini restore etmiş,onların kaldırımlarında da dalga motifi var,onlerın da kalesi var, yokuşlu sokakları var, bu yokuşlara finiküler yapmışlar, kaleye çıkarken manzara için oturulacak seyir terasları yapmışlar

Yorumu oyla      6      5  
muhalif 3 Temmuz 2019 Çarşamba 10:58

proje iyide, mezarlıkbaşı katlı otopark doğru yer mi? ondan anıtlar kurulu diyorlar. önceki dönem kültürparktan denmişti, ancak teleferikle kadifekaleye çıkanlar ne yapacaklar, oranın düzenlenmesi gerek, tekrar söylüyorum, seyir terasları,kafeler, çayhaneler olması gerekir.bence önce kadifekale ve yıkılan alt bölgesinin çevre düzenlemesinin yapılması gerekir.

Yorumu oyla      8      5  
TC misafir 3 Temmuz 2019 Çarşamba 10:07

Sayın Karabel, ikinci teleferik Bergama Akropolis'te mevcut gidip görmenizi tavsiye ederim. Eğer yapılacaksa bu üçüncüsü olacak. Tunç Soyer evet bir şeyler yaptı, halk taşıt sabah 6-7 arası, olması gereken 6-8,30 arası; akşam 7-8 arası, olması gereken 5-7,30 arasıdır pik saatler bunlardır ve belediye tesisi olan şato isimli konutu aylık 22 bin TL maaş almasına rağmen kendisine konut olarak tahsis etmesidir. Dün altınyolun denize doğru genişletileceği haberi vardı bu projeyle trafiğin rahatlamayacağını o yolu kullanan herkes biliyor hem boşa para harcanacak hem de halkın kullanım alanı daraltılacak. Metro ve havaray projeleri açıklanıyor ama nedense Buca metrosu ve demiryolu hattı mevcut olmasına rağmen Buca tramvayı için hiçbir şey duymadık. Şahsen Buca metrosu için Ankaraya gider onayı almadan yakalarından düşmezdim anlaşılan o ki başkanın böyle bir gündemi yok. Başkanlık için 3 ayı dolduran sayın Soyer üreticiler için hangi somut adımı attı? Aziz Kocaoğlu'nu çok eleştirdiğim zamanlar olmuştur ama üreticiye destek konusunda ülkeye örnek adımlar attı ve bunun devamının geldiğini gördüğümü söyleyemeyeceğim. Tunç Soyer'i tabi ki eleştireceğiz, eleştireceğiz ki rehavete kapılmasın iş yapsın. İnsanları olur olmadık işlerde alkışlarsanız tepenize çıkarırsınız.

Yorumu oyla      9      10  
ibrahim 3 Temmuz 2019 Çarşamba 09:34

Yanılmayı yürekten dilemekle birlikte Tunç Soyer'in epeydir yazdığınız, parlattığınız gibi bir belediye başkanlığı dönemi geçireceğini sanmıyorum. Proje açıklamakla bu işler bitseydi ben herhalde kendi işyerimin patronu olurdum. Eskiden kalma ve devam eden işlerin yapımlarına bakıyorum. Aynı tas aynı hamam. Hatta gerileme, yavaşlama olan yerler var. Tasarruf genelgesiyle bakımları aksatılan ve bu yüzden yollarda kalan otobüsler var. Her geçen gün metro yoğunluğu var ve sebebi seferlerin bir iki dakika geciktirilmesi. Kulağa ne olacak bir iki dakikadan diyenler geliyor ama kazın ayağı öyle değil. Oysaki Aziz Başkan seferlerin 90 saniyeye düşürülmesi için çabalıyordu. Şimdi bu süre en az 5 dk oldu.

Yorumu oyla      9      9  
Sezo’ya 3 Temmuz 2019 Çarşamba 08:58

Tunç Soyer ne yaptı? Hangi hizmetten bahsediyorsunuz? Bisiklete binmekle belediye başkanı olunmaz. Farkında değilseniz eğer dönün bir Seferihisar’a bakın. Belediye şov yeri değil, hizmet yeri...

Yorumu oyla      10      13  
Altınordu''lu 3 Temmuz 2019 Çarşamba 08:52

Mehmet Bey elinize sağlık; böyle bir teleferik yapılsa ve bölge (Namazgâh, Tilkilik, Dönertaş, Basmane, Altınpark hatta Tamaşalık''a kadar) özel turizm alanı olsa, eski yapıları restore edip otel, restoran vs. Yeni beton Binaları da yıkıp yeşil alan yapılsa bu şehire en az İstanbul kadar turist gelir. O muhitin bir insanı olarak yıllardır savunduğumuz bir proje inşallah teleferikle başlar ve devamı gelir.

Yorumu oyla      7      5  
X 3 Temmuz 2019 Çarşamba 08:50

Kusura bakmayın ama kısa bir arama ile teleferiğin Kocaoğlu'nun projelerinden biri olduğu çıkıyor. http://www.milliyet.com.tr/yildirim-kocaoglu-nun-teleferik-projesinin-izmir-yerelhaber-108206/ http://www.hurriyet.com.tr/ege/kocaoglu-nun-izmir-iddiasi-19532863

Yorumu oyla      9      6  
osi 3 Temmuz 2019 Çarşamba 08:38

Beş kişilik bir aileyim. Hafta sonu il dışından üç kişilik bir aile misafirim oldu. Yani toplamda sekiz kişi. Bir hesaplarmısınız teleferik ücreti ve en vasatından bir öğlen yemeği kaça mal oluyor. Teleferik te ücretler indirilmeli. Eğer amaç vatandaşa hizmet ise.

Yorumu oyla      11      7  
3 Temmuz 2019 Çarşamba 08:36

Asıl teleferik Çiğli ile Egekent arasında yapılması gerekir. Şehrin güneyinde mevcut olan teleferiğin tam karşısındaki Egekent'e yapılacak teleferik ile hem turistler için uğrak yer olacak hemde İzmirin en güzel yerlerinden biri halka sunulmuş olacak.

Yorumu oyla      8      7  
sezo 3 Temmuz 2019 Çarşamba 08:36

Sayın KARABEL yamayın böyle yazılar nolur . buradaki bazı yorumcular soyer i 3 ayda izmirin en kötü belediye başkanı ilan ettiler. adam üretiyor yok! metro projesi açıklıyor yok! kadifekaleyi ayaga kaldıracagız diyor gene yok! sizde destek vari yazılar yazıyorsunuz . düşman kesilmesinler? neyseki 23 hazirandan sonra tahmin ettiğimiz gibi baya bir azaldılar.

Yorumu oyla      11      11