YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Lombak 26 Nisan 2019 Cuma 00:34

Melih Aşık üstadımıza kulak verelim. Özeleştiri yapalım: http://www.milliyet.com.tr/yazarlar/melih-asik/baris-ittifaki--2863679/ Ve bu barış çağrısı hdp "barışı" değil...

Yorumu oyla      6      7  
Lombak 25 Nisan 2019 Perşembe 18:23

Barzani petrolünün Suriye ypg-pydsi yardımıyla doğu akdenize ulaştırma projesini bitirmek için. Buna ulusal çıkar diyorlar.

Yorumu oyla      6      7  
Okuyucu 25 Nisan 2019 Perşembe 14:46

Maalesef Kılıçtaroğluna yumruk atan o eli- öpüyorlar. Ülkemizde anne/baba okul eğitimi çok az. Her işimiz eğitime bağlı ancak siyaset yönlü değil- ilim irfan eğitimi gerek.

Yorumu oyla      8      5  
TC misafir 25 Nisan 2019 Perşembe 13:52

Siyasiler, kendi çıkarları için ülke geleceğini tehlikeye sokacak bölücü ve tahrik edici davranışları sergilemekten çekinmemektedir. Bunları normal bir vatandaş yapsa hakkında soruşturma açılır ve ceza çeker ama nedense suçtan muaf olan bir kısım "elit" için halkı düşmanlığa ve tahrike sevk etmek bir hak ve özgürlük. Böylesine adalet ve ahlak terazisinin bozuk olduğu bir ülkede sorunlar bitmez, biterse de ülke yıkıldığında biter. Böylesine olaylar olduğunda hep bir daha yaşanmasın diyoruz ama baktığınızda neredeyse her 20 yılda bir akıllanmadığımızı ve ders almadığımızı teyit eden olaylar yaşıyoruz.

Yorumu oyla      8      5  
Sarı Çizmeli Memed'A 25 Nisan 2019 Perşembe 13:03

Olayı nitelemek için "rezalet" sözcüğü hafif kalır Sn.YALDIZ... Olay, değindiniz ve hala tam anlamıyla aydınlanmayan/aydınlatılmayan "Sivas, Maraş, Çorum" vahşetleri ile "1 mayıs 1977 Kazancı Yokuşu" namussuzluğunun yenilerinin habercisi bir korkunç ve karanlık saldırı...Bunun belirtileri ise, devlete mal olması gerekirken akp'nin malı olarak kalmaktan kurtulamayan rte ile onun gönüllü "getir götürcüsü" mhp'nin başındaki zaptiye görünümlü zatın ve her ikisinin de gözü kapalı yandaşlarının/biat edenlerinin olayı adeta destekleyen söylemleri/konuşmaları, pardon "adeta" değil, açıktan destek... Sonuç: sonu belirsiz bu yuvarlanışta ne yazık ki adam olunacağına dair en küçük bir umut bile yok.

Yorumu oyla      11      5  
Mister No 25 Nisan 2019 Perşembe 12:46

Lombak olay burada kisaca deginilecek bir sey degil. Am Suriye konusunda samimi olarak kendine su sorunun cevabini ver : Yüzbinlerce genc , saglikli Suriyeli deniz kenarinda keyf sürerken, mangal ve nargile partisi düzenlerken, beni gariban Mehmetcik kardesim nicin Suriyede can veriyor ?

Yorumu oyla      13      6  
Gürkan 25 Nisan 2019 Perşembe 11:16

Mecliste 2.büyük parti konumundaki partinin genel başkanı linç edilmek istenmiş ancak hala daha bu olayı meşru göstermek isteyenler var. Amalar bitmiyor. Bir genel başkan "Suriye'de ne işiniz var?" dedi diye linç mi edilmesi gerekiyor? Geçmişte söylenenlere göre siyasiler linç edilecekle Kılıçdaroğlu'nu listenin sonlarına yazmak lazım. Ayrıca linç nedir? Burası bir hukuk devleti değil mi? Fikrini, söylemlerini ... beğenmediğimiz bir kişiyi linç mi etmeliyiz? Bu nasıl bir zihniyet!

Yorumu oyla      11      5  
sagduyu 25 Nisan 2019 Perşembe 10:43

Ne kadar acı değil mi; şehit cenazasi yapılmakta ve askere oğlunu gönderen parti lideri syn Kılıçdaroğlu 'na şehit cenazesinde saldıyorlar ama orada oğullarına bedelli yaptıran siyasiler ortalıkta geziniyor . bunun adı toplumsal bilinç kaybıdır ve tedavisi yapılmazsa toplumsal çöküş kaçınılmaz olur...Herkesin ama herkesin bu olayı şiddetle kınamalı ve sorumlular cezalandırılmalıdır , suç 'u cezasız bırakır aksine sırtını sıvazlarsanı daha sonrası mutlaka daha vahim olur.

Yorumu oyla      11      5  
Z.B 25 Nisan 2019 Perşembe 10:27

Bence AKP bir an önce bu kahraman vatandaşa bir paye vermeli. En az bir Bakan Yardımcılığı oda olmuyorsa Boks Federasyonu Başkanlığı mutlaka bu yurdum insanına verilmeli.Bunun yapılmaması için hiç bir neden görmüyorum.Size güvenimizi boşa çıkartmayın AKP yetkilileri, elinizi çabuk tutun yoksa MHP bu fırsattan yaralanır sizde açıkta kalırsınız. Benden söylemesi...

Yorumu oyla      10      5  
kAmİl kılıç 25 Nisan 2019 Perşembe 10:26

koca ülkeyi beyruta çevirdiler. ortadoğu ülkesi olduk vesselam.

Yorumu oyla      10      5  
Lombak 25 Nisan 2019 Perşembe 10:20

93 milyonu lirayı hedepeye verip toplantı terkeden için de bir fikir beyan edin. Öğrenelim. Ayrıca Kılıçdaroğlu''nun sözleri kayıtlı medyada. Siz köylüyü gaza gelen saf falan sanmayın. Sosyal medya döneminde Kılıçdaroğlu''nun "ne işiniz var Suriye''de" açıklaması, "pyd terörist değil" açıklaması gizli kalmış olabilir mi? Karşı tarafa bu kozu verirsen medya da ballandıra ballandıra kullanır. Sizin düşüncenizdekilere de halka "güruh" deyip aşağılamak kalır. Böyle yaklaşımlar sorunlarımızı ancak derinleştiriyor. Karşılıklı bir anlayış olacaksa da kesip atıyor.

Yorumu oyla      10      21  
25 Nisan 2019 Perşembe 10:02

Kılıçdaroğlu'na yumruk atan o eli yakında keserler. Hukuk guguk olmuş bu memlekette. Eğer bir ülkede Hukuk gereğini yapmıyorsa herkes kendi çaresini kendisi üretir.

Yorumu oyla      13      5