YORUMLAR
Toplam 22 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Arif 5 Mart 2019 Salı 12:13

Aklımıza,dilinize saglik

Yorumu oyla      4      5  
Bu kadar net 4 Mart 2019 Pazartesi 21:48

Oh cilalayın bakalım. Neresi güzel bu hamlenin? Başkası yok mu?

Yorumu oyla      4      5  
Sadi Toker 4 Mart 2019 Pazartesi 19:52

Doğru söze ne denir.Balçova''ya hayırlı olsun.En doğrusu bu olmuş.

Yorumu oyla      5      6  
on numara 4 Mart 2019 Pazartesi 15:10

yazı olmuş.Sn TC misafir,yorumlarını beğeniyorum ama bu kez yanılmışsın.Akp ye dvaranmak değilki chp nin işi.Bir kere de böyle oluversin,hayat fabrika gibi tıkır tıkır işlemeyiversin.Sonuç güzel, yorumlara bak.Benden de destek Sn Çalkayaya.

Yorumu oyla      6      6  
Alev 4 Mart 2019 Pazartesi 14:37

Hayırlı uğurlu olsun başkanım yanınızdayız;)

Yorumu oyla      6      6  
TC misafir 4 Mart 2019 Pazartesi 13:46

Ysk ve akp antidemokratik bir şekilde adayı düşürdü diye chp de aynı şekilde cevap verip seviyesini düşürmeyecekti. Koca Chp, ülkeyi kuran parti böyle iş olmaz. Adaylar belirlenirken adayların durumları hakkında hiç araştırma yapılmamış, bu gün gibi ortada. Madem adaylığı sıkıntıya düşürecek durum var olmadı yedek olarak ikinci bir aday belirlenir herkes ne olacağını bilir. Yerel seçimlerin tarihi belli, koyarsınız örgütün önüne sandığı seçilenleri sıraya koyarsınız aksi bir durumda diğer aday seçilir bunu yapmak çok mu zor? Memlekette siyasi fukaralık yaşıyoruz hepsini toplasan 1 siyasi parti çıkmaz.

Yorumu oyla      6      9  
Aynur cınar 4 Mart 2019 Pazartesi 13:37

Sayın Fatma GÜCLÜ ÇALAKAYA 15 YILDIR TANIDIĞIM EN MÜKEMMEL KIZ KARDEŞ YOLUN YOLUMUZDUR

Yorumu oyla      7      7  
Sibel Sayar 4 Mart 2019 Pazartesi 13:33

Öncelikle muhteşem yazınız için teşekkür ederim. Bence genel merkez en doğru kararı verdi çünkü Mehmet Ali Çalkaya ya yapılan gerçek bir kumpas ve Balçovayı adaysız bırakarak oy oranını düşürmekti akp Balçovada kazanamayacağını bildiği için türlü oyunlarla başarısı yüksek olan bir Belediye Başkanını nasıl bitirebilirim çabalarındaydı fakat bu oyun Balçovada bozuldu. Adaysız bırakmaz derken demek istediğim mevcut aday adayları vardı fakat GENEL MERKEZ daha önce alınan oyların altında oy alınacağının da farkındaydı. FATMA ÇALKAYA zaten siyasetin içinde ve 15 yıldır Balçova da girmediği ev kalmayan, Balçova halkı tarafından çok sevilen aydın demokrat başarılı bir kadın olarak Balçova halkı tarafından gerçekten sandıktan yüksek oy alarak BELEDİYE BAŞKANI olacak ve BALÇOVA ya çok yakışacak olan bir aday... FATMA ÇALKAYA zaten gönüllerde taht kurmuştu şimdi de BALÇOVAMIZI TAÇLANDIRACAK... Genel merkezin verdiği karar yapılan haksızlığa karşı da yapılan bir tepkidir.

Yorumu oyla      7      7  
Pınar Karahuseyin 4 Mart 2019 Pazartesi 13:32

15 yıldır ev ev gezen Hastasiyla ,yaşlısıyla ,yeni doganiyla ,ev kuraniyla, hep omuz omuza olan ,Sayın Fatma Güçlü Çalkaya dir.kendisi ilkez tanınmamıştır. Balçova papatyaları actirmistir.

Yorumu oyla      7      6  
gülcan 4 Mart 2019 Pazartesi 13:25

Sayın Fatma Güçlü Çalkaya öncelikle bir kadın sonra anne ve eşttir ve tüm kadınların olduğu gibi.Ayrıca siyasi bir görüşü ve duruşu vardır.Bunun doğrultusunda yaptığı çalışmaları biz balçovalılar çok iyi biliyoruz eleştiri ve yorumlarımızı yaparken biraz araştıralım.Kendisini çıktığı bu yolda her zaman destekleyeceğiz ve yanında olacağız.Konun koltuk olmadığınıda umarım anlarsınız.

Yorumu oyla      7      6  
İbrahim KURU 4 Mart 2019 Pazartesi 13:09

15 yıldır doğumdan ölüme kapı kapı gezen, kadın kooperatiflerinde aktif çalışan, semtevlerinde kadınlarla birlikte üreten siyasetin içinden Fatma başkanım yolun açık olsun. #DahaGüçlüÇalkaya

Yorumu oyla      6      5  
Binnur Akın 4 Mart 2019 Pazartesi 13:08

15 yıldır ev ev kapı kapı gezip belediyemiz adına partimiz adına çalışan katkı koyan FATMA ÇALKAYA Milli İradenin önemini vurgulayarak çalışmalarına devam ediyor. O bir KADIN ..O sadece birinin Eşi değil. O FATMA ÇALKAYA yanındayız ...

Yorumu oyla      7      5  
Adalet 4 Mart 2019 Pazartesi 13:06

Yorumlarda herkes vay efendim böyle bir şey olurmu diyor. Ama kimse İl seçim kurulunun onayladığı adayın nitelikli bir dolandırıcının şikayeti ile YSK'nın 1 saat içinde adaylığı düşürdüğünü yazmıyor. FETÖ'den bu kadar çektiğimiz halde bu nitelikli dolandırıcının FETÖ bağlantısından kimse bahsetmiyor. YSK'nın mevcut aday Mehmet Ali Çalkaya'nın adaylığını görüş bile sormadan jet hızıyla düşürmesini kimse umursamıyor. İtirazda bulunan dolandırıcının mahkeme dosyasındaki siyasi bağlantılarını kimse merak etmiyor. Neymiş efendim eşi aday olmuş. Herkes adaletten bahsediyor ama adaletsizlik karşısında dik duruş sergileyen CHP yönetiminin bu tavrı nedense kimsenin hoşuna gitmiyor. Acayip bir ülke olduk vesselam..

Yorumu oyla      6      6  
Korcan Uçman 4 Mart 2019 Pazartesi 12:53

Fatma Çalkaya birinin sadece eşi değil. Balçova''da 15 yıl boyunca aktif siyasetin içinde yer almış, her haneye doğumundan ölümüne, iyi günde kötü günde herkesin evine konuk olmuş bir siyasetçidir. Balçova örgütü olarak en doğru karar verilmiş AKP oyununa karşıda iadei itibar, ahde vefa sergilenmiştir. Lütfen sığ düşüncelerimizden kurtulalım artık. Fatma Çalkaya Balçova''da tanınırlık anketinde M.Ali Çalkaya''dan sonra 2.sıra da yer almaktadır.

Yorumu oyla      5      5  
erkan can 4 Mart 2019 Pazartesi 11:06

Tek kelimeyle Balçovalılara saygısızlık,balçovalıların oyuna ipotek koymaktır. Benim bldiğim babadan oğula geçen hanedanlık Padişahlık sistemi Cumhuriyetin ilanıyla bitmişti.Şimdi bu vesayet, dayatmacı bir zihniyetin Balçovalı halkına sormadan yaptığı bir saygısızlık değilmi. Şimdi bunu Balçovalıya reva görenler, seçim sandığında nasıl oyların düştüğünüde şahit olacaklar. Asla ve asla Balçovada bu hanedanlığa, bu dayatmaya, hele her şeyden önemlisi sanki eşini göstermek g-haklıymış gibi bir algıyı Balçovalının dur diyeceğine inanıyorum. Balçovalı bunu sorgulamalı, niye eş getiriliyor.Nedeni ne.Buradan çağrım her kes verdiği oyun körü körüne verilemeyeceğini, ben atadım vermek zorundasın kardeşim, zorbalığına diktatörlüğüne lütfen protestolarınızla gösteriniz.

Yorumu oyla      7      6  
Üzgün demokrat 4 Mart 2019 Pazartesi 10:59

Bu ülkede herşey olursunuz ama rezil olmazsınız lafını kim söylediyse doğru söylemiş. 15 yıldır küçücük bi ilçenin bld. bşklığı koltuğunda oturup hala oradan kalkmamak için direnen bu insanların bırakın toplumu kendisine dahi faydası olmaz,olamaz. Çapsız siyasetin bedelini Türkiye azgelişmişlikle ödüyor ve uzun zaman daha ödemeye devam edecek.. Nurı Bilge Ceylan ın dediği gibi... Benim yalnız ve güzel ülkem......

Yorumu oyla      7      6  
Helal Fatma Bacım 4 Mart 2019 Pazartesi 10:33

Zalimlere verilen en güzel cevap oldu. Yolun açık olsun Fatma Bacım.

Yorumu oyla      5      5  
İzmirli 4 Mart 2019 Pazartesi 09:59

Kutluyorum başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      6      8  
Tebrikler 4 Mart 2019 Pazartesi 09:52

Tebrik ederim sizi çok güzel yazı olmuş

Yorumu oyla      7      8  
pdan 4 Mart 2019 Pazartesi 09:40

olmaz bu iş böyle yanlış oldu ben de oy kullanmayabilirim

Yorumu oyla      8      8  
Can Eryılmaz 4 Mart 2019 Pazartesi 09:38

Bakış açısı bu Balçova Fatma Baskanla en az %70alır hedef %80 ,Genel Merkezin Bucada yaptığı yanlışı Balçova''da telafi ettiğini düşünüyorum. Balçova''da gerçekten M.Ali Baskandan daha çok tanınıyor.

Yorumu oyla      7      7  
Yakışmadı 4 Mart 2019 Pazartesi 08:47

Mehmet bey ne size bu adayı burada pohpohlamak yakıştı. Ne de CHP''ye başkanın eşini aday göstermek yakıştı. İzmir bir rezalete daha sahne oldu... Diğer aday adaylarına ve örgüte ne diyeceksiniz? Bu tepeden inme anlayış İzmir''de kayıp getirir.... Ben şahsen soğudum. Bu rezillikleri midem kaldırmaz. Oy da kullanmam...

Yorumu oyla      15      11