YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Bu kadar net 2 Mart 2019 Cumartesi 23:09

İzmir de HENDEKCİ değil ZEYBEKÇİ yakışır İzmir de PKK istemiyorum oyum Zeybekciye

Yorumu oyla      4      5  
Oğuz Kaan 2 Mart 2019 Cumartesi 18:29

İzmirli oyunu satmaz, tek çare seve seve vereceksiniz diyen arkadaş sen isteye ver, belki bu sayede meslek sahibi olursun.

Yorumu oyla      4      5  
volkan 2 Mart 2019 Cumartesi 17:41

şantajla engellemelerle çöpü metroyu yolu yapmıyolar ya ohh burda bazı akp lşlerde verin oyu yapsın akp diyo...avcunuzu yalarsınız ..izmirli böyle şeylere boyun egmez ..çöpün içinde yaşarız ama hakkımızı alırız enınde sonunda ..ama recep asla izmiri alamaz...

Yorumu oyla      4      5  
Sarı Çizmeli Memed'A 2 Mart 2019 Cumartesi 15:55

Korkmayın, bize bir şey olmaz... Evelallah!

Yorumu oyla      4      5  
Gürkan 2 Mart 2019 Cumartesi 14:34

Kuzey bölgesi için tesisin bundan sonra iş yapımına kalmış durumda. Gelecek başkana temel atmak kaldı. Hükümet çok samimi ise güney için de belediyeye yer konusunda yardım eder. En az 3 tane büyük katı atık tesisi lazım.

Yorumu oyla      7      5  
mustafa yenihayat 2 Mart 2019 Cumartesi 14:16

bu katı atık tesisi konusunda tüm İzmirli STK.suçludur, bir yormcunun dediği gibi ilçe belediyeleride suçludur. ,büyükşehirde belki yamanlarda ısrar ettiği için. ancak yapılacak katı atık tesisibir "çöp tutma" tesisi değil ki, yani yer altı sularına zarar versin, bu çöple işlenecek, dönüştürülecek, taa isveçten bile uzmanlar geldi, anlatmaya çalıştılar, isveç çöp işlemede örnek bir ülke, kendi çöpleri yetmiyor, işlemek için komşularının çöplerini bile "ithal" ediyorlar.. daha ne denir ki?

Yorumu oyla      10      5  
merkez 2 Mart 2019 Cumartesi 13:52

Tek çare isimli yorumcu resmen acıdım sana. seve seve iktidar partisine oy vermemiz lazım nedemek? izmire kullanamayacagın fahiş fiyatlı YID projeleri yapılsa ne olur yapılmasa ne olur? ekonomiyi mi düzeltir? tüketim malzemelerinden ÖTV yimi kaldırır? ülkedeki saglık ve egitim sorunlarını mı düzeltir? Gıda fiyatlarını mı ucuzlatır? adam geçinebilmeyi değil de . büyük yatırım istiyor. çılgın proje istiyor. Mehmet karabel bey de sag olsun bunlara çanak tutuyor.

Yorumu oyla      11      6  
çöpten enerji 2 Mart 2019 Cumartesi 13:02

90 lı yıllarda dünya da görülmeye başladı,ikibinlerde ülkemize geldi.Aziz bey bu konularda çok firma ile görüştü,görüşüyor.İktidar her konuda olduğu gibi bu konuda da hep engel çıkardıİzmire,büyük kent olduğu için yatırım maliyeti yüksek olabilir ama kendini orta vadede amorti edebilecek bir yöntem.Belkide birkaç merkez de de yapılabilir.Siyasete alet olabilecek bir statüsü yok,olmamalı da.

Yorumu oyla      14      6  
2 Mart 2019 Cumartesi 12:57

Mersin de mhp li belediye var.

Yorumu oyla      5      5  
izmir 35 2 Mart 2019 Cumartesi 12:08

akp ye oy vermek haramdır. İzmire hiç bir yararı katkısı olmayan akp utanmadan izmirin bekleyen projesi yok diyor. buca metrosunu kim onaylamıyor. Otogar metrosu neden 10 senedir bekliyor. çöp tesisini neden engellediler. Sorular sorular..

Yorumu oyla      13      7  
gerçek ortaya çıkınca 2 Mart 2019 Cumartesi 11:58

ege'de son sözün her akp haberine olumsuz yorum yazan sevgili muhalefet gerçekleri yazınca bakıyorum klavyenin tuşları basmaz olmuş.Hani her şeyi engelleyen onay vermeyen hükümet nerde görüyorsunuz işte chp kendi kendine engel partisi çalışmaya iş yapmaya hizmet üretmeye değil daha çok mazeret üretme partisi olmuş çıkmış.Katı atık tesisi kurulacak ilk önce chp belediyeleri izin vermiyor.Sonra ver isyanı başkalarını suçla.

Yorumu oyla      7      16  
Merkez 2 Mart 2019 Cumartesi 11:52

Sayın Karabel ne diyor Zeybekci Denizli''de çöp sorunu nu çözdü Kocaoğlu çözemedi gelin Zeybekci yi seçelim çöpten çukurdan kokudan kurtulalım.

Yorumu oyla      7      17  
Ercan 2 Mart 2019 Cumartesi 11:36

Malasef izmir medyasi bu konuda gerekli duyarlılığı gostermedi.Sayin karabel yapilanlari tabi elestirelim de kent icin elzem olan bu tesislerin yapilmasi gerektigine dair bu sitede de gerekli katkiyi koymasi lazimdi.Bu proje gundeme geldiginde kimin sesi cok cikar misali onlarin sesi oldunuz. Sanki taş ocağı açılıyor muhammelisi yapıldı .Bu basbaya bir çevre yatırımıdır Çevre bilincinin halkımızda ne kadar düşük oldugunu görmek icin kordon da konakta sahilde yürümeniz? yeterli.Çimlerin uzerine cekirdek kabukları futursuzca atan bir sürü insan var.Hele balik tutma sevdasindakilerin yaptığımı hiç yazmayayim.Malesef her seyi siyasilestiriyoruz

Yorumu oyla      8      5  
Gürkan 2 Mart 2019 Cumartesi 11:19

Her haberin altına bıkmadan usanmadan CHP'liyim ama ... diye yorum yazanlara göre yerel seçimleri yapmaya gerek yok. Genel seçimlerde iktidarı alan belediye başkanlarını atasın iş bitsin. Böyle bir mantık var mı? Çöp tesisine dönersek de; çöplerini dağlara atan başka şehir kalmadı büyük bir YALAN. Denizli'de alt yapıyı çözdüm de geldim de deniyor da Denizli Belediyesi niye sürekli alt yapı ihalelerine çıkıyor? Çok basit bir arama ile son yıllarda çıkılan ihaleleri görebiliyoruz. Katı atık tesisi siyasi olarak engellenmiştir. Bu çok net ve açık. Sadece siyasi olarak da değil. İzmir'de iş yapmak zordur. İktidar partisinin adayı da olsa bu şehirde dava açmaya meraklı kişilerin olduğu unutulmamalıdır. Belediye ne yapmak istese birileri dava açıyor. İzmir bu gerekli gereksiz davalar yüzünden kan kaybetmedi mi? Bakanlık Karabağlar'da kentsel dönüşüm yapmak istedi. Yapabildi mi? Atıp tutmakla, ben gelince hoop hemen şehir uçacak, tanıyamacaksınız boş söylemler. Koskoca Ankara Belediyesi son 5 yıldır metro yapamıyor. Hatta yıllardır yapamadı da bakanlık olaya el attı. Bize de metro yerine İZBAN yapıldı, o da parasızlıktan uydurma oldu.

Yorumu oyla      6      6  
dava bitti 2 Mart 2019 Cumartesi 11:08

Yıllarca dava diye sorgusuz sualsiz oy verdim şimdi davanın olmadığını geçte olsa anladım. 17 yıldır ülkeyi tek başına yöneten iktidarın getirdiği hale bakın: benim mutfağımda yangın var ve sönmüyor, akaryakıta sürekli zam geliyor, pazar ve market fiyatları canımdan bezdirdi, enflasyon rakamları gerçek değil, işsizlik almış başını gitmiş dava diye inanan olarak benim halim ortada. Dava diye anlatanlar kışlık külliyede harcanan rakam ortada, vıp jumbo jet alınıyor, Marmarise yazlık külliye yapılıyor.Beni temsil eden milletvekilleri astronomik maaş alıyor, mecliste sudan ucuz et yemeği yiyor, maaş promosyonu Halkbanktan 10.000 tl alıyor, birdahaki seçimde genel başkan aday göstereceği için seçildiği ilin sorunlarını gündeme getirmiyor, iline gelince de belediyeyi eleştiriyor birde cek cak lı vaatler oh ne güzel hayat. İsteyenin aday olamadığı ilçe kongreleri, bazı ilçelerde kongre yapma, il başkanı atama ile getir. Farkında olmadıkları veya duymak istemedikleri gerçek şu: Ak Parti seçmeni artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor. Millette 31 martı bekliyor. Her canlının ömrü bellidir, her ürünün son kullanma tarihi vardır.

Yorumu oyla      7      6  
muhalif 2 Mart 2019 Cumartesi 11:04

CHP.Konak ilçe başkanı Çağrı bey, Soyer in adaylığına ilk sevinenlerdenmiş, genç adam tabi..yani artık Soyer ile birlikte Aziz başkanın yaptığı eserleri birlikte ÖZELLEŞTİRİRLER!! HERALDE Sn.SOYER İN PROJELER İÇİN KAYNAK SIKINTISI OLACAK Kİ, ÖZELLEŞTİRMEYE GİDECEKMİŞ, Bence "yap işlet-devret" sisteminide düşünsünler, mesela "KATI ATIK TESİSİNİ" YİD.modeliyle yapsınlar......

Yorumu oyla      4      5  
TC misafir 2 Mart 2019 Cumartesi 11:03

Tek çare rumuzlu arkadaşım, her vatandaş istediği partiye oy vermekte özgürdür seçilen kişi de partili ayırt etmeksizin hizmetle mükelleftir. Vatandaşlık, baskıya ve şantaja boyun eğmek değil yanlış olanı yönetimden def etmenin doğru olanı seçmenin bilincinde olmaktır. Kısacası siyasiye boyun eğen değil siyasiyi yola getirendir. Asıl sorun vatandaşlık kavramının yerini taraftarlık kavramına terk etmesidir, sorumluluk bilinci yerini çıkar zihniyetine bırakmıştır.

Yorumu oyla      6      5  
Karsiysakali 7 2 Mart 2019 Cumartesi 10:49

Aziz beyin bastan yaptigi hatadir karsiyaka yamanlari isaret etmesi harmandali rehabilite edilir devam eder yoksa kimse karsiyaka gibi bir ilcede cevrede pis sulari akan COP TIRLARINA izin vermez.

Yorumu oyla      4      11  
ülkem 2 Mart 2019 Cumartesi 10:46

4 şubat 2019 tarihinde Burdur Bucak'ta ishal ve kusma şikayeti ile devlet hastanesine gittiğimde acil servisin önü ana baba günüydü. Kan alındı serum takıldı.Pazartesi günü intaniye servisine başvurun denildi.Doktor besin zehirlenmesi değil dedi. 2 saat sonra çocuklarımda başladı onları da hastaneye götürdüm. Gece yarısı eşim rahatsızlandı. Acil servisin orasının kalabalıklığını anlatmanın imkanı yoktu. Eşimi götürdüğümde serum yerine her gelene iğne vurup matbu reçete veriliyordu. Nöbetçi eczane diğer eczaneleri de açtırmıştı. Eczanelerde 8-9 kişi vatandaşa ilaç yetiştiremiyordu bu olay 10 günden fazla sürdü. Kaymakam bey 60.000 kişinin yaşadığı yerde 300 kişi hastalanabilir diye açıklama yaptı. Valilik günlerce 22 kişi yoğun bakımda diğerleri ayakta tedavi edildi diye açıkladı. 5 gün sonra 3633 kişi diye açıklama yaptı.İnanan kim? Müsebbibi kanalizasyon suyunun içme suyuna karışması ülkemde 21 yüzyılda meydana gelen olay. Ak partide siyaset yapanlar ve doktorlar sorumlu aramayalım diyordu insanlara. Ne istifa eden oldu ne görevden alınan oldu. Başlangıçtan itibaren Chp ve İyi parti genel merkezine konuyu haber verdim. İnsanlar en azından Burdur belediye başkanı gelir çünkü mesleği eczacı diye umutlandılar gelen giden yok. Eğer belediye başkanı başka partiden olsaydı Sayın Cumhurbaşkanı her mitingte bunu ballandıra ballandıra anlatırdı şu ana kadar herhangi bir cümle sarf etmedi. Bebekler, çocuklar, hamileler, çocuğunu emziren anneler, abdest almak için belediyenin içme suyundan kullanan insanlar zehirlendi hiç bir siyasetçi gündemine bile almadı. Siyasetçilerin hiç birisinin insan için değil iktidar için görünürde insana değer verdiğini görüyoruz onun için siyasetçilerin artık hiç bir dediğine inanmıyorum. Ayıptır yazıktır günahtır bu insanlar.

Yorumu oyla      7      5  
ibrahim 2 Mart 2019 Cumartesi 10:10

İzmir'li şöyledir, böyledir deyip duruyorlar ya. hah işte İzmir'li eğer akıllı ise en az 1 dönem AKP adayını seçmelidir. AKP İzmir'i tekrar kaybetmemek için en az 1 dönem ihya edecektir. Buna eminim. Ne İstanbul, ne de Ankara alınacak yatırımlarda yarışamaz bile. İzmir alacağını bu şekilde tahsil ettikten sonra beğenirse devam eder, yeter derse CHP ye geri döner.

Yorumu oyla      5      12  
Tek çare 2 Mart 2019 Cumartesi 08:53

Seve seve iktidar partisine oy vermeniz lazım hizmet ve büyük yatırımları İzmir''e çekebilmek için.. Malum kendi partimizin Mersin miydi neydi belediye başkanı ve aynı zamanda adayı. Köylülere geçen gün nde dedi. ""Oy vermezseniz size niye hizmet edeyim ki? Yolunuzu neden yapayım ki? "" Dedi mi demedi mi? Ülkemizde maalesef siyaset böyle. İktidarı eleştiriyoruz ama. Bizim CHP li belediyeler oy almadıkları ilçe köy mahallelere nasıl hizmet vermiyorsa iktidar da (AKP''de) İzmir''e gerekli ilgiyi hizmeti göstermiyor... Bu kadar basit...

Yorumu oyla      11      21