YORUMLAR
Toplam 22 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
M.madanoğlu 4 Mart 2019 Pazartesi 18:12

Doğru söze Can kurban Artık sabır taştı Çok doğru bir yazı olmuş

Yorumu oyla      4      5  
M bilge 1 Mart 2019 Cuma 23:39

Harika bir yazı olmuş yüreğinize sağlık

Yorumu oyla      4      5  
Erdal 28 Şubat 2019 Perşembe 07:50

Az bile yazmışsınız

Yorumu oyla      4      5  
mehmet yıldırım 24 Şubat 2019 Pazar 13:27

Genel değerlendirmeye kısmen katılmakla birlikte, iç detayları bilemediğiniz için yapılan eleştireler oldukça ağır olmuş.buca örneğinin bütün detaylarını biliyormusunuz? ayrıca bu togo lular chp yi sırtında atarsa kim binecek ve bir daha inecekmi acaba?düşüncesi bile ürpertiyor...

Yorumu oyla      4      5  
ertugrul 23 Şubat 2019 Cumartesi 23:34

çok ağır eleştirilerde bulunmam...ama...daha 24 haziran gecesi bizler oyları bayraklıda teslim etmemişken adam /52 ile kazandı diyen genel merkez..işıkları kapatılan bir genel merkez..o gece telefonlarını kapatan tacettin bayırlar attila serterler..kamil denen süne zararlısı proflar.ismini dahi bilmediğim izmir vekilleri...ÖZCAN PÜRÇÜ...bir roman kardeşim gibi dürüst olamıyan vekiller..SEYİT RIZAYA SELAM ÇAKAN TUNCELİ ŞUREKASI...VELHASIL hasta adam CHP...ATAMIZIN İŞ BANKDAKİ VASİYETİNE SAHİP ÇIKAMAYAN GENEL MERKEZ..İKİ GÜN ÖNCE MECLİE GELEN HİLKAT GARİBESİ UTANMAZ ARLANMAZ ÇERKEZ BOZMASI HİZİPLERİN KRALI MALUM KASETCİ...ERDOGAN TOPRAKLAR..VE DÖRTLÜ ÇETE..DAHA YAZAYIM MI...nokta..

Yorumu oyla      4      6  
sağduyu 22 Şubat 2019 Cuma 16:38

yazdıklarınıza sağduyulu insanlar imzasını atar eminim..İzmir genel merkezden yönetilemeyecek kadar kendi dinamikleri olan,değerleri olan çağdaş Atatürkçü bir kenttir..hislerimizi düşüncelerimizi, yaşadığımız haksızlıkları çok doğru şekilde yazmışsınız kaleminize yüreğinize sağlık,bu kaos ortamına sebep olanlar yarın İzmir sokaklarında dolaşamaz.

Yorumu oyla      7      5  
Hayrettin Alpaslan 22 Şubat 2019 Cuma 09:38

Duygularımıza tercüman oldunuz Elinize kolunuza dilinize sağlık

Yorumu oyla      9      5  
Ali 21 Şubat 2019 Perşembe 23:05

Rehavete kapılmış padişah misali CHP ipini kendisi kesiyor. en azında bahaneyi başkasından aramaz.

Yorumu oyla      10      5  
vur abalıya 21 Şubat 2019 Perşembe 21:21

reisine boyle bir yazı yazabilirmisin? chp olunca serbest,lütfen samimi olalım

Yorumu oyla      7      15  
Sedat Üstündağ 21 Şubat 2019 Perşembe 19:57

Yüreğinize, kaleminize sağlık Buca kaosunu yaşayan bir meclis üyesi aday adayı olarak yüz yüze görüşmek isterdim.05303500455 [email protected]

Yorumu oyla      7      12  
Gürkan 21 Şubat 2019 Perşembe 17:11

Yerel seçimlerde oy atmayıp ders vereceğim diyen kitlenin amacı kime ders vermektir? Yerel seçimlerde de olası bir başarısızlık olsun da ben partinin başına geçeyim düşüncesinde olanlar mı CHP'yi iktidara taşıyacak? Bu seçimlerde CHP'nin 5 büyük şehri alması ne demek farkında mısınız ? İstanbul belki zor ama İzmir, Ankara, Bursa , Antalya, Adana gibi illeri CHP'nin almaması için hiçbir neden yok. Engel sadece kendi adayı olmadı diye oy atmayan, partisi aday göstermedi diye "hizmet aşkı" ile başka partilere geçenlerdir. Aday değişmiş, şu olmuş, bu olmuş ... bunları seçim sonrası tartışmak lazım. Geçiniz. Yahu bu ülkenin Başbakanı, önemli büyükşehirlerin belediye başkaları istifa ettirildi istifa. Seçim öncesi aday değişse ne olur değişmese ...

Yorumu oyla      15      13  
Handan 21 Şubat 2019 Perşembe 12:24

Anlaşılan, biat ve talan hiyerarşisine dayanan belediyecilik hizmetlerini göz ardı edeceğiz. Toplu Ulaşımına ne maddi gücün ne de fiziksel gücün yetmeyeceği İstanbul’da yaşamış olmasam, acaba diyeceğim? Milyon dolar harcayıp, devlet garantili borçlara boğulmuş Belediyeleri bilmesem acaba diyeceğim. Değiştirilen, araplaştırılan, tuhaf semt adlarını bilmesem acaba diyeceğim. Yoksulluğa dayalı biat ekonomisini bilmesem acaba diyeceğim. Yapmayın Hanzade Hanım, İzmir elbette çantada keklik değil. Çünkü İzmir, koşulları doğru değerlendirerek, alternatiflerin neler yaptığını bilecek kadar muhakeme yapıyor. İyi şov yapıp, betonlara para yatıranlarla gözlerimizi boyamaya çalışmayın. Daha çok demokrasi hepimiz istiyoruz. İyi de biz daha çok için konuşmaktan koşullar nedeniyle öyle uzağız ki, şu anda mevcutu korumayı istiyoruz. Bu nedenle konuyu doğru düzlemde ortaya koymak hayati önem taşıyor.

Yorumu oyla      14      12  
Serap zararcı 21 Şubat 2019 Perşembe 12:15

Sevgili hanzade hanım tek kelime helal olsun sana.Bütün egenin duygularına nefer olan duygularınıza katılmamak mümkün mü.O kadar doğru dile getirmişsiniz ki .Bunlar Atatürk ümü kullanarak yerle yeksan ettiler atamın partisinide.Yazıklar olsun şimdiye kadar verdiğimiz oylarda haram olsun bunlara 31 mart ta bahar değil mart karı yağcak inşallah bunlara..

Yorumu oyla      16      14  
ibrahim cengiz 21 Şubat 2019 Perşembe 11:56

benim Togolu bacım ağzına ve kalemine sağlık tüm Togolular adına saygılarımla

Yorumu oyla      16      14  
Lombak-Afrika 21 Şubat 2019 Perşembe 11:10

Togo için bkz. Karabağlar.

Yorumu oyla      10      14  
Hamdi 21 Şubat 2019 Perşembe 11:08

İzmirliyi kolay lokma görüyorlar. Tabi suç bizim. Kendimizi savunmadık, oyumuzu gözümüzü kırpmadan verdik. Ama bu seçim oy moy yok. Ben şehrimde artık gerçekten yönetim görmek istiyorum. Olmayacaksa kimseye oy yok!

Yorumu oyla      15      15  
Nihal 21 Şubat 2019 Perşembe 11:06

Söyleyemediklerimizi söylemişsiniz. Elinize, kaleminize, dilinize sağlık!

Yorumu oyla      12      15  
Tuna Özakman 21 Şubat 2019 Perşembe 10:41

İnanılmaz güzel bir açıklama. Artık onlar sırtımızda değil, heybemizdeler, artık heybeleri bir kenara bırakıvermek çok kolay olacak

Yorumu oyla      17      15  
Marilyn 21 Şubat 2019 Perşembe 10:25

Bir Hanzade Ünuz klasiği olmuş. Yine tüm İzmirlinin duygularına tercüman olmuş... Olmuşta bunu o gözü dönmüşler görür mü bilmem, görse de az yüzleri kızarır mı hiç sanmam... Bir İzmirli olarak yapabileceğim en güzel şey bu yazıyı sosyal medyada hızla yaymak olacaktır. Belki bir kaçına denk gelirde ar damarlarına can gelir!

Yorumu oyla      17      15  
İzmir Hatırası 21 Şubat 2019 Perşembe 10:16

İzmir BB nin toplu ulaşımdaki ayrımcı ücret ve tarife uygulamaları da dahil olmak üzere CHP İzmirlilerin aklıyla dalga geçer gibi İzmir ‘de belediye başkanı ve belediye meclis üyeleri adaylarının dayatmasının karşılığını İzmir li 31 Mart günü seçim sandığında verecektir . Bakalım 30 ilçeden kaç İlçenin belediye Başkanı CHP de kalacak bekleyip göreceğiz .

Yorumu oyla      8      14  
Sarı Çizmeli Memed'A 21 Şubat 2019 Perşembe 10:00

Genel hatlarıyla, altına imza atılacak bir yazıydı Sn.ÜNUZ... Lakin bugünkü CHP sadece genel merkeziyle değil, milletvekilleriyle, delegeleriyle...kısacası, baştan aşağı/tepeden tırnağa tüm kadrosuyla sadece İzmirlileri değil, Cumhuriyet değerlerine//kazanımlarına/ATATÜRK devrimlerine bağlı tüm yurtsever insanları sizin deyiminizle Togolu gibi gördü... Bir elin parmakları kadar bile olamayacak sayıdaki istisnalar dışında kaç isim bu rezil orta oyununa, bu yeteneksiz/aciz/gülünç genel başkanlarına ve çıkarcı avanesine baş kaldırdı? Bugün koltukların elden gideceğini anlayınca ağlayanlar yıllardır bu yönetimi alkışlamıyorlar mıydı? Örneğin, şimdilerde aday belirleme sürecinde yaşananları -hangi çıkar hesabıyladır bilinmez- eleştiren İzmir Milletvekili bayan Sevda Erdan Kılıç, son seçim bozgunundan sonra utanmadan sıkılmadan "istifaya da kurultaya da gerek yoktur" diyen koltukçu kemal aaa'bisine destek verenlerin başını çekmiyor muydu? Şimdi kalkmış politik ahlaktan/onurdan/CHP kültüründen söz ediyor, ki geçiniz... Uzun sözün kısası, bay kemal ve çetesi marifetiyle(!) bitirilme noktasına getirilen CHP içinde defteri dürüldüğü için ağlayanlar arasında da, gözlerini bürüyen koltuklarına ulaşacaklarını anladıkları için ilkel sevinç naraları atanlar arasında da güven veren veya verecek olan tek bir ad dahi yoktur. Olan ne yazık ki koca CHP'ye ve yurttaşa olmuştur/oluyordur/olacaktır.

Yorumu oyla      13      6  
kk ve saz arkadaşları 21 Şubat 2019 Perşembe 09:57

kk ve saz arkadaşlarının ipini çekmek gerekiyor, onda mutabıkız! Ama pire için yorganı yakmamak da gerekiyor, bunlardan kurtulalım derken hırsızlara, rüşvetçilere, yalancılara teslim etmeyelim kenti!

Yorumu oyla      8      13