YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
düşündükçe 24 Ocak 2019 Perşembe 21:31

9 eylülde vilayet binasına bayrak çektirmeyen vali kimin valisiydi? İzmirin öz malı olan özel idarenin mallarını belediye hariç bakanlıklara kimin valisi dağıttı? Belediyenin vermediği rant imarlarını kimin bakanlığı verdi? İlkokuldaki andımıza bile gıcık olup kaldıranlar kim? 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' kime battı da kaldırıldı?

Yorumu oyla      9      5  
TC misafir 24 Ocak 2019 Perşembe 17:24

Kendini bunca yıl anlatamayan asıl izmirdir. İzmir o kadar söyledi uyardı dinlemekle mükellef olan anlamadılar dedi ama asıl anlamayan kendisiydi. İzmir ve İzmirliler haklı çıktı, ne oldu geçmişten bugüne neler için uyarılar yaptık? Laiklik, yaşam tarzı, ötekileştirme, fırsat eşitliği, cemaatler, ekonomi, ihaleler, doğaya sahip çıkma, tarım, turizm, sağlık, eğitim, işsizlik... say say bitmez. Hangisinde sorun çözüldü? Hiçbirinde. Demek o ki hala anlamadılar, bu saatten sonra da anlayacakları yok. Asıl anlaması gereken orta anadolu ve karadeniz, anlayın bizi be kardeşim ülke batıyor uyanın artık.

Yorumu oyla      12      5  
krm 24 Ocak 2019 Perşembe 14:56

İzmir cumhuriyettir,özgürlüktür.AKP parti değil bir kişinin yönettiği bir cemaattir.Emirle aday olanlar emirle istifa ederler.Binali Yıldırımın siyasi hayatının akışının örneği dünyanın hiçbir ülkesnde görülmemiştir ve bundan sonrada görülmiyecektir.Hiçbir siyasetçi bu duruma düşmez hiçbir parti böyle davranmaz.zaten AKP de parti kararı diye birşey olamaz.

Yorumu oyla      11      5  
biz anladık anlayacağımızı 24 Ocak 2019 Perşembe 14:44

Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları inatla yapıldı millet hala tepkili ama düzeltmek için kimse birşey yapmıyor. Seçimi kazandığımızın ertesi günü tramvayı sökeceğiz. Bizim yaşam tarzına müdahale gibi bir düşüncemiz yok böyle bir düşüncemiz olsaydı kanun çıkartır yaşam tarzına müdahale ederdik. Bu zihniyetmi İzmir'de belediye seçimini kazanacak. 16 yıldır dava diye konuşmayıp Ak Partiye oy veren seçmen artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor sebebi pazar ve market fiyatları. İzmir'e 1 metre bile metro yapmadılar ve belediye seçimi geliyor hala kimsenin ağzından metro yatırım sözü çıkmıyor, çıkamıyor. Çünkü verilen talimatın dışına çıkamazlar. Onun için destek bitti. Külliye yapsınlar bu yıl bütçesini %233 arttırsınlar, vıp jumbo jet alsınlar, Marmarise yazlık külliye yaptırsınlar.

Yorumu oyla      14      5  
neyi anlatacaklar? 24 Ocak 2019 Perşembe 12:33

Yahu Atatürk düşmanlığının nesini anlatacak bana? Osloda PKK ile, Dolmabahçe'de hdp ile görüşüp muhalefeti hdp işbirlikçiliğiyle suçlamasını mı anlatacak? İzinleri bekletmesini mi anlatacak bütçeden hakkımızı vermemesini mi? Manisaya teşvik verip İzmire vermemesini mi yoksa? Haa, Özhaseki'nin kaprisi nedeniyle neden her yıl dört milyon avro fazla faiz ödediğimizi mi anlatacak? Neyi anlatacaklar? Yaptıkları anlaşmaya uymayıp körfez taraması için kıllarını kıpırdatmadıklarını mı? İzban'ın sinyalizasyonunu güncellemediklerini mi? Bergama uzatmasını yapmadıklarını mı, Selçuk neden hala tek hat, onu mu? Neyi anlatacaklar İzmire?

Yorumu oyla      14      5  
fıtrat 24 Ocak 2019 Perşembe 12:21

akp nin izmirli olması fıtratına terstir

Yorumu oyla      12      6  
Gürkan 24 Ocak 2019 Perşembe 12:18

Anlamaz olur mu ? İzmirli anladığı, tanıdığı için AKP'ye oy vermiyor :)

Yorumu oyla      13      5  
24 Ocak 2019 Perşembe 12:00

bu yazar akepeyi öve öve bitiremedi. akepe ne yapmış şimdiye kadar bu ülkede? herşeyi sata sata bitirdiler. Hala akepe diyorsunuz. Yazık size.

Yorumu oyla      14      5  
senol 24 Ocak 2019 Perşembe 11:10

bu yorumları yayınlayın diyerek sen anlamışsın o yeter AKP ye

Yorumu oyla      10      5  
İZMİR 24 Ocak 2019 Perşembe 10:28

Sayın Karabelçok güzel özetlemişsinizİzmir''i almak için akp nin İzmirli olması gerekli Kordon''da AVM lerden sarıklılar cübbelilerbildiri dağıtmayacak bunları yapmaya devam ederse zor dostum zor.

Yorumu oyla      16      6  
tarafsız 24 Ocak 2019 Perşembe 10:20

Gerçekten zorlama bir yazı olmuş... kopuk sırasız tuhaf bir şey akp yi öveyim dur şu tarafıda yermeyeyim derken ortaya kabak türlüsü gibi bir şey çıkmış... Daha fazla zorlamayın bence...

Yorumu oyla      25      6  
Cengiz cansız 24 Ocak 2019 Perşembe 09:13

Sn karabel izmirliler düzgün insanlardır geçmişi unutmazlar Akp li bu zat lar ikdisar olmadan önce birçoğu belediye başkanı idi milli bayramlarda özellikle ATATÜRK ölüm yıldönümü 10 kasımda törenlere katılmamak için yurtdışına tüydüler izmirli bunları unuturmu ikdidarlarında ekonomik olarak izmire diz çöktürmek istediler rakamlar ortada izmir genel bütçeye ne verdi karşılığında be aldı sn zeybekçi diyorki Akp yi izmirli yapacağız işte buna çok güldüm katrandan şeker olursa Akp dende izmirli olur

Yorumu oyla      28      6