YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Uzaklık 25 Aralık 2018 Salı 00:00

İzmir’de CHP Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ; CHP li ama Sayın Aziz Kocaoğlu’ na yakın olmayan , İzmir’i ileriye taşıyabilecek farklı düşünceleri olan ; 4,5 milyon İzmirliye aynı nazardan bakacak kişi aday gösterilsin .

Yorumu oyla      9      5  
kanal İstanbul 24 Aralık 2018 Pazartesi 17:42

Ak Partililer dahil maliyeti çok yüksek olacağı yap işlet devret modeli ile yapılacağı için millet döviz borcunun altına girmek istemiyor. Herkesten şu sözü duyuyorsunuz 'Allahın bize bahşettiği boğaz var iken kanal İstanbul gereksiz. Zaten gerekli olsaydı şimdiye kadar insanlar kazma kürekle oraya su yolu açardı. Herkes ama herkes bu para bizim kararı biz verelim KANAL İSTANBUL için HALKOYLAMASI istiyor'

Yorumu oyla      21      7  
Git Artık diyene 24 Aralık 2018 Pazartesi 17:26

"Aziz Kocaoğlu kendine güveniyorsa halkın karşısına Büyükşehir Adayı olarak çıksın." diyorsun. "O zaman ağa babalarına söyle biz bu işi beceremiyeceğiz, en iyisi Aziz Başkanı aday gösterin." desinler. Gör bakalım İzmir halkının karşısına nasıl çıkılırmış. İzmir Halkı zaten Aziz Başkanı biliyor, onu iki seçimde de baş tacı etti.

Yorumu oyla      21      6  
m.y. 24 Aralık 2018 Pazartesi 17:03

Doğrusöz rumuzlu yoruma gönülden katılıyorum. sn.kocaoğlu, belediye ihalelerinde partizanlık yapmayarak, en düşük fiyatlara yatırımlarını yaptı, belediyenin uluslararası reyting firmalarından aldığı puan Türkiyenin üzerindeyse bunun nedenidir.

Yorumu oyla      19      5  
dogrusoz 24 Aralık 2018 Pazartesi 15:43

Aziz başkan Belediye nin yani kamunun bir malini satmadan aksine kamulastirma yapti, Bakanliklarij yapmasi gereken bir cok işi ustlenerek ve saglikli butce olusturarak belediyeyi idare etti. Turkiye de tum Belediyeler hep kamunun mallarini satarak butce olusturmaya calisti. Aziz baskan''i bu ulke mumla arayacak burasi kesin. izmir in yillardir merkezi idareden para kullanmadan ulkeye yuk olmadan belediye olarak devasa projeleri hayata gecirdi. butce yonetimi konusunda ulkenin yetistirdigi sayili insanlardan birisidir Aziz baskan.

Yorumu oyla      23      6  
Çevre İlçeler yazarına 24 Aralık 2018 Pazartesi 14:56

Arkadaşım senin dünyadan haberin yok herhalde. İzmir'deki tüm ilçelerde (sadecebiri hariç) tamamı Aziz Kocaoğlu'nu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak birinci sırada seçti Yani senin yazdığın bir zırva. Anlaşılan senin derdin bedavacılık, sen ucuza seyahat edeceksin, senin zararını başkalrı ödeyecek. Yok yahuuuu....

Yorumu oyla      25      6  
Çevre İlçeler 24 Aralık 2018 Pazartesi 13:42

İzmir’de 19 Çevre ilçeden 8 ‘ i. Sayın Aziz Kocaoğlu’nu istemediğini 2014 Mart yerel seçimlerinde gösterdi . İzmir BB kamu hizmeti olan toplu ulaşımda merkez ilçeler, çevre ilçeler ayrımcılığı ( 90 dk aktarma konusunda ) nedeniyle bu sayıya 2019 Mart yerel seçimlerinde yenilerinin eklenmesi muhtemel . Ayrıca 31 Mart 2019 seçiminden önce çevre ilçelerden Eshot’u çekerek , ulaşımı birlik ve kooperatiflere devrederek özel halk minibüscülüğünü başlatmasını bekliyorduk ama bu uygulamanın halkın yararına olmadığı bilindiğinden seçimlerden önce başlayamadılar . CHP İzmir BB Başkan adayı bu konularda da bir açıklama yapmalı .

Yorumu oyla      10      20  
Git 24 Aralık 2018 Pazartesi 13:29

Arkayı dizayn etmeyi bırak. Merak etme bir şey olmaz. Bu parti çok büyük bir partidir. Kişiye bağlı değildir. Sıkılma. Git torun sev sen. Psikolojini de daha fazla bozma. Yoksa torunlar da git diyecektir.

Yorumu oyla      10      23  
Gürkan 24 Aralık 2018 Pazartesi 12:59

Kocaoğlu aday değilim dediği halde değişime nasıl karşı oluyor? Adayım deseydi aday gösterilmeyecek miydi ? Ben gidersem İzmir çöker diye bir açıklaması da yok. Seferihisar'da da son yıllarda yapılan kültür merkezi+meydan projesi ve Sığacık çalışmalarını da yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi'dir, başkası değil. Katkısı olmuştur ne demek ? Şahsen benim adayım eğer ki ilçe belediye başkanlarından biri olacak ise bu Tunç Soyer'dir ama son zamanlarda yaptığı açıklamalar gereksiz. Süslü lafları da bırakıp neler yapacağını anlatması gerekiyor.

Yorumu oyla      14      19  
muhalif 24 Aralık 2018 Pazartesi 12:57

sn.Karabel, bazı Karşıyakalılar sosyal meya da bir antiaziz kampanya yapıyorlar, neymiş İzmirli kocaoğlunu istemiyormuşmuş..acaba gerçekten öğlemi?Özdil yazısında Kocaoğlunu işaret etti diye demediklerini bıraktılar, nedir bu? ülkede sanatçılar, gazeteciler savcılığa çağrılıyor, bazılarının derdi başka, Türkiye gerçeğinden uzak, başlarını kuma gömmüşler.

Yorumu oyla      26      8  
Git Artık 24 Aralık 2018 Pazartesi 12:47

Sayın Aziz Kocaoğlu aday olmayacağını açıkladı ! Artık kenara çekilsin ! CHP İzmir siyasetine yön vermeye çalışmasın ! Kendisine güveniyorsa halkın karşısına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak çıksın ! Hem aday değilim diyeceksiniz , hem de CHP ‘de İzmir’e aday gösterilecek kişiyi tarif edeceksiniz ! İzmir Karşıyaka , Bornova,Narlıdere’ den ibaret değil ! İzmir’in Karabağlar’ı , Seferihisar’ı, Torbalı , Tire, Ödemiş ,Menderes’i , Bayındır’ı var !

Yorumu oyla      15      22  
filiz önder 24 Aralık 2018 Pazartesi 12:19

İlginç, ben merkezci siyaset ve kişilik. Ben ne dersem o doğrudur mantığı... Sayın Aziz Kocaoğlu bu anlamda son derece bencil ve oportonist bir tavır sergiliyor. Her şeyi kendi belirlemek alışkanlığı benliğini sarmış durumda. Psikolojisi son derec bozuk görünüyor. Bence hiç bir şeye karışmayıp bir psikoloğa giderek bundan sonraki yaşamını daha sağlıklı nasıl geçireceğini görüşmesi kendisi için ve İzmir için çok hayırlı olacaktır. Aksi ise daha fazla çıkmaza sürüklenmesi demektir, kendim ettim kendim buldum diyerek dövünmesini istemem.

Yorumu oyla      16      17  
iş bitmiş 24 Aralık 2018 Pazartesi 12:15

Acemilik bu olsa gerek! T. Soyer nasıl böyle bir hata yaptı ki? İnsan ne çekerse dilinden çekermiş, Soyer de bu tarz söylemleriyle kendi işini bitirdi desenize! Üzüldüm, gönlümden geçen oydu, hala da o ama aday olursa Kocaoğlu desteği yok demektir! O destek yoksa, çevre ilçeler yok demektir! İşte bu yüzden İzmir sona kaldı!

Yorumu oyla      22      7  
Tokai 24 Aralık 2018 Pazartesi 10:49

Öyle böyle değil tokai diyosun yaani. Çimdik tokai falan yorumlarda daha fazla dip noktası olacak mı?

Yorumu oyla      11      6  
vatandaş 24 Aralık 2018 Pazartesi 09:30

Değişimi savundu 24 Haziran seçimleri sonrasında değişim şart diyen Kocaoğlu. peki şimdi niye söz konusu kendisi olunca değişime karşı duruyor anlayamadım. İzmir'e hizmet edecek daha genç dinamik kimse yok ben gidersem İzmir çöker, partiden istifa ederim parti batar mantığı ne kadar doğru bir yaklaşım peki. Çıkıp ben gidersem ülke batar diyenleri eleştiren biri kendi aynı söylemi niye yapıyor. Ve sizde buna çanak tutuyorsunuz. Atatürk ne demiş gençlere güvenmiş "Bütün ümidim gençliktir." buna karşın siz kalkmış genç dinamik aktif ufku vizyonu olan bir insana bu kadar belden aşağı bir karalama kampanyası başlatılmış durumda. yok pkklıymış oralıymış buralıymış diye. siz son 5 yıldır hiç seferihisara yada sığacığa gitmediniz sanırım dediğiniz gibi biri nasıl bu kadar tanıttı sığacığı. onuda büyükşehirmi yaptı. evet katkısı vardır ama atalarımızın dediği gibi yiğidi öldür ama hakkınıda vermek lazım. Aziz Kocaoğlu'na sonuna kadar hak veriyor ve destekliyorum. Artık değişim şart yeni gelenlere gençlere yol açmak ve sonuna kadar destek olmak lazım önünde durup engel olmak değil. Atatürk'ün kurduğu bir partide, Önderi dünyanın önünde saygıyla eğildiği bir devrimci olan bir partide onun gösterdiği yolda ilerlemek lazım. Değişime, gençlere sahip çıkmak lazım. Krallık gibi ben yoksam benim dediğim olsun yoksa giderim çamur atarımla siyaset bu partiye yakışmıyor. sandığa giden vatandaş bunu görüyor üzülüyor. ayrıca insanların başka oy vereceği parti yok diye bu mağduriyetlerini suistimal edip çıkar sağlamaya çalışmak ne kadar doğru Sn. Mehmet KARABEL

Yorumu oyla      12      18  
Arif şahin 24 Aralık 2018 Pazartesi 09:06

Gecmisten buyana gultepeye her siyasi geldi geldide ne oldu taksicinin bile gitmek istemediği semt bir aydin erten mucizesi bekliyor gultepeli birakin ellemeyin bizi koca dev gibi yurekli insanlarin yaşadığı bu semti siyasete kurban etmeyin

Yorumu oyla      22      5