YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
İzmirli Vatandaş Nermin Atila 3 Ekim 2018 Çarşamba 10:27

Aynen öyle yılların CHP''lisi ben, gider oyumu tak diye Mahmut Özgener''e atarim. Çünkü bu şehirde bana ulaşımda yıllardir sıkıntı yaşatan, en son Türkiye''de herkesin İzmir İzmir diye gıptayla bahsettiği ancak; içine gelince ne olmuş bu şehire ? diyen arkadaslarimin söylemlerini duyduktan sonra ve artık bardağı taşıran bok kokusu...Yunan işgaline uğradığında bile bu kadar yok edilmek istemediğini düşündüğüm izmirin, asıl kurtuluşu 9 Eylül degil; Kocaoglu''nun gittigi gun olacaktir...

Yorumu oyla      9      6  
sonsöz 2 Ekim 2018 Salı 17:04

Chp genel merkezi Sayın KOCAOĞLU hakkında henüz son sözü söylemedi onun için kimse havanda su dövmesin. Aziz Bey kararını beyan etti ama aday gösterme makamı henüz birşey söylemedi bunu bir kenara yazmakta fayda var.

Yorumu oyla      12      5  
Ne ile 2 Ekim 2018 Salı 16:39

Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden yıllardır para yardımı verilmeye devam ediliyor. Hatta birçoğunu devlet yaptı en son müjde Altunizade-Sabiha Gökçen hava limanı arasında ki metroyu belediye değil bakanlık yapacak yapılmasına itiraz etmiyorum. Ama İzmir'e de 1 tl verin be kardeşim. Yıllar önce Sayın Binali YILDIRIM iZMİR'in en kolay hattı Halkapınar-Otogar metrosunu hükümet olarak biz yapacağız dediğinden beri 10 yıldan fazla süre geçti. Belediyenin kendisi yapmak istediği ancak onay makamı olarak Ankara'ya gönderdiği metro projelerinin aydıngerlerinin rengi raflarda sarıya döndü hala onay yok. Kaldı ki basında yer almasa bile ister hediye olsun ister satın alınsın (500 milyon dolar) VIP jumbo jet insanların hala gündeminde. Pazar ve market fiyatları, akaryakıt-doğalgaz-elektrik zamları milletin belini büktü.Burası İzmir ve Ak Partililer kimsenin müdahale etmediği isteyenin özgürce aday olabileceği ilçelerin ve il kongresini istedi kongrelerin nasıl yapıldığı ortada. 2014'te Sayın Binali YILDIRIM adaydı şu saatten sonra Ak Partiden kim aday olursa olsun ileride ... kişi 2019 da İzmir'den Ak Parti büyükşehir belediye başkanlığına adaydı diye hatırlanır. İzmir'de değişen konu da eskiden dava diye kayıtsız şartsız destek veren seçmen artık sesi duyulur vaziyette konuşuyor, soru soruyor ve eleştiriyor.

Yorumu oyla      14      5  
Gürkan 2 Ekim 2018 Salı 13:14

Ender Bey basından gördüğüm kadarıyla sessiz , sakin birisi. Sessiz , sakin biri de İzmir' i yönetemez. Belediye yönetmek şirket yönetmeye benzemez. Örneğin Fenerbahçe' nin hali ortada. Umarım İzmir' in de hali Fenerbahçe gibi olmaz.

Yorumu oyla      9      5  
Ercan 2 Ekim 2018 Salı 12:31

Mahmut özgenere neden izmir oy verecek gerçekten anlamadım.Izmir lı olduğu için mi.Ak partiden aday olanlar emir eri olmaya aday olurlar.Sistem bu çünkü.O yuzden zaten izmirde akp nin kazanma sansi yok.Chp nin kalesi oldugundan degil.Zaten belediyelerin malı kaynakları albayraka bağlandı.Kaderiniz bir kişinin iki dudağı arasında.Yasadigimiz kriz de bu yüzden değil mi zaten.

Yorumu oyla      12      6  
2 Ekim 2018 Salı 12:08

Onu bunu bilmem. Merkez ilçe Çiğli'yi üvey evlat konumda bırakmıştır. Tam karşısındaki balçova büyükşehir hizmetleriyle ihya ediliyorken Çiğli ise üvey evlat. Bunun sorumlusu Aziz Kocaoğlu'dur. Güle güle.

Yorumu oyla      11      8  
Hasan 2 Ekim 2018 Salı 11:25

Acaba kim kızını işe sokmak için kamuya 1 milyonluk program almış?

Yorumu oyla      9      5  
Gürkan 2 Ekim 2018 Salı 11:25

Sosyal medyada CHP'lilerin bazıları Kocaoğlu gidiyor diye bir davul çalmadıkları kalmış. Çoğu da partili. Şimdi bu arkadaşlar yarın bir gün kapıma gelip de CHP'nin yeni adayına oy isterken bu yazılanların ekran görüntülerini göstereceğim. 2019' da benden oy falan yok. Madem ki 15 yıllık CHP'li bu kadar kötü CHP 'ye oy vermenin de bir manası yok. Kocaoğlu muhalifleri yüzde 70 alırız diyorlardı. Hadi alın da göreyim. Daha aday bile belli değil.

Yorumu oyla      13      7  
2 Ekim 2018 Salı 11:04

Koyduk mu diyenler başta elektrik ve doğalgaza gelen zamlardan belli ki memnunlar ki hala daha akp diyebiliyorlar.

Yorumu oyla      14      6  
Zafer 2 Ekim 2018 Salı 11:00

Yazarın çıtlattığı isim aday yapılırsa müthiş bir iş olur. Çeşitli sebeplerle Chp'ye kızgın, "sandığa gitmem", "protesto edicem", "bu sefer oy vermeyecem" diyen büyük bir kitle var. Bu kitleyi geri alır. Şahsen burada "genç aday olsun" diye çok yazdım, ama böyle bir isme akp karşıtlığı ile değil gönül rahatlığıyla oy veririm. Umarım aday yapılır.

Yorumu oyla      9      5  
Tayfun 2 Ekim 2018 Salı 10:16

Aziz bey bir önceki seçimden beri aday olmayacağı yönünde işaretlerini verdi. Nedeni çok basit ; Aziz bey çok çalışan ve de çok dürüst çalışan bir insan . 14 yıllık Belediye başkanlığı ki içerisinde yıllarca süren 400 yılla yargılanma dahil nice sorunlarla boğuşup hepsini tek tek yenen başarıya ulaşan bir insan...Yaşım 70' i geçti diyordu, torunum var diyordu, zamanı gelince çekilmesini bilmeli diyordu ve o zaman işte şimdi bu zaman . altında başka anlam ve sebep boşuna aramayın aramaya çalışırsanız Aziz beyi tam tanımamışsınız demektir . Sağduyuyla analiz yaparsanız Aziz beyin bu kadar yüksek sorumluluk isteyen bir görevi bırakma nedenini çok kolay anlarsınız .

Yorumu oyla      13      6  
chp li 2 Ekim 2018 Salı 10:14

Tarlaya arpa ekip buğday biçemezsin ahde vefa yapmayan vefa bulamaz amerika dan adaylığı açıklandığı zaman bıyık altı sırıtıyordu dün rahmetli PİRİŞTİNA veda ediyor olsaydı salon hınca hınç dolu ve dışarıda YÜZBİN KİŞİ gözyaşı döküyor olurdu.AZİZ KOCAOĞLU NU HİÇ KİMSE İYİ HATİRLAMAYACAK .

Yorumu oyla      12      10  
İzmirli 2 Ekim 2018 Salı 10:08

Aziz başkanın başarısı kırsalda kalkınmaya verdiği desteklerle bize güç veriyor bir avuç insanın doyumsuzluğu aç gözlülüğü chp basiretsiz yöneticileri bu vurdum duymaz tavrından vaz geçecektir öyle bir tunçay özkan eğosuyla bu izmir aziz beyi harçatmaz

Yorumu oyla      13      5  
yaram var 1 Ekim 2018 Pazartesi 22:07

Utanmaz bir de sormuş yaran mı var diye! Evet Karabel'in yoksa benim yaram var, zam üstüne zam yapın üstüne de sorun yaran mı var diye!

Yorumu oyla      12      7  
partili 1 Ekim 2018 Pazartesi 20:18

Degisim olmali 3 donem 15 yil görev yapti tesekkur ederiz. Koltuga yapismayi dusunenlere örnek olur insallah. Tum il ve ilcelerde yeni kan yeni bir vizyon yeni yuzler şart.

Yorumu oyla      18      6  
Metin 1 Ekim 2018 Pazartesi 20:06

Aziz Baskanın vedası ülkemizde ender yaşanan erdemli bir davranış. ok yay dan çoktan çıkmıştı Mehmet Bey.

Yorumu oyla      18      7  
İzmirli 1 Ekim 2018 Pazartesi 19:29

Yorumunuz:Siz öyle değerli ve dürüst bir başkandınızki.. Yerinizi kimse dolduramaz. Sizi ancak sizinle çalışanlar anlar.. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Ailenize ve size sağlık iyilik sıhhat versin.. Yaptığınız bunca iyiliği kim unutabilir.. Kim unutabilir bu onurlu dürüst duruşu.. Sizi çok sevdik değerli başkanım.. Bu yüzden de buğün ağlattınız. İyiki tanıdık.. İyiki başkan oldunuz. İyiki sizinle çalıştık. Ben inanıyordumki bir dönem daha kalırdınız. Sizin gibi bir lider kolay kolay gelmeyecek. Büyük bir değeri yönetimsel anlamda kaybettik. Ama İzmir için arka planda tekrar mücadele edeceğinize inanıyorum. Ne güzel bir insandınız.. Bu ayrılık bana ağır geldi.. Hoşça kalın. Saygılar

Yorumu oyla      16      9  
Ali Cengiz Kurt 1 Ekim 2018 Pazartesi 19:24

CHP nin adayından başkasına oy vermem.Bu kişiye bağlı değil partinin demokrasi insanlık adalet kültür eğitim dostluk aşk sevgi konularındaki görüşleri ile alakalıdır.akp de bunlar yoktur.

Yorumu oyla      14      7  
Gürsel 1 Ekim 2018 Pazartesi 19:24

CHP'nin;Kocaoğlu'nun koltuğunu doldurabilecek kapasitede bir aday bulacağını sanmıyorum.Merkeze uzak ilçeleri AKP siler,süpürür.Merkez ve merkeze yakın ilçeler ise bıçak sırtında diyebiliriz. B.Şehir için tahminim;%51 CHP, % 49 AKP.Yani,orada da bıçak sırtında CHP!...

Yorumu oyla      15      9  
Merkez 1 Ekim 2018 Pazartesi 19:15

Chp İzmir il başkanı gibsiniz Akp ve Özgener de bu memleketin...

Yorumu oyla      14      14  
Laz 1 Ekim 2018 Pazartesi 19:13

Yaranmı var Ak partiden korkun var

Yorumu oyla      12      14