YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
14 Mayıs 2024 Salı 11:43

Belediyeelrini yönetip batırmadığınız bir şehir var mı?

Yorumu oyla      0      0  
SÖZDE 14 Mayıs 2024 Salı 10:22

AL SANA HALKÇI BELEDİYE

Yorumu oyla      2      2  
HÜNMANİST 14 Mayıs 2024 Salı 09:12

BAŞKAN SONUNA KADAR HAKLI

Yorumu oyla      6      2  
Mine 14 Mayıs 2024 Salı 08:12

Belediye Başkanı seçim zamanı benim adayım değildi.Ama bu uygulamasını haklı buluyorum.Hele esnaf hiç konuşmasın.Foca ,İzmir''e yakın olduğu için kış aylarında bile özellikle dolup,taşıyor.Restoranlarda,kafelerde oturacak yer bulunmuyor.Hicbir restoran istemedikçe fatura ve fiş de vermiyor,eee o zaman doğru dürüst de vergi vermiyor.Gelelim halka.Sen emlak vergini,Cevre Temizlik Vergini,elektrik-su faturani zamaninda odemezsen belediyenin geliri nereden olacak? O ZAMAN PAMUK ELLER CEBE ZAMANI !!!Diğer taraftan belediye personeli de büyük bir rahatlık ve umursamazlık içinde çalışıyor.Onlar da kendilerine gelsin.Foca pislik,bakimsizlik içinde.

Yorumu oyla      9      1  
baran 14 Mayıs 2024 Salı 06:44

Alen yanlış gencer kötü ekonomi ile belediyelerin batırılması farkli işlerdir. Zırvalayıp durma bankmatik işçisi; Seninv benzerlerin gibi hiç bir iş yapmayan bankamatikçiler beldi.lerin sırtına kene gibi yapışmış. Bir nevi eşkiyalık; kapı önüne konduğunda problemler çözülmeye başlar. Ekonomi dersini kahve köşelerinde anlatırsın artık.

Yorumu oyla      1      1  
Asli unsur 14 Mayıs 2024 Salı 06:23

Özet olarak diyor ki esnaf-beld. bankamatikçileri-adrese teslim ihaleler ile tüm İzmir in ilçelerinin belki de İstanbul Adana bilhassa Ankara nın bütçesini belledik içine ettik. Durum gayet açık. Seçim öncesi chp den zerre taviz vermeyen düşük akıllar bile alyhte yazmaya başlamış; maaşlar yatmayınca durum tersine dönüyor demek. Kendilerini burada üç beş cümle yazınca potansiyel siyasi güç gören hödükler İzmir in sırtına kene gibi yapışıp sağa sola pislik atarak attığınızın iftiraların size geri döneceğini hiç düşünmediniz değil mi?

Yorumu oyla      0      0  
Vazgeçersen , kaybedersin 13 Mayıs 2024 Pazartesi 21:11

Belediyeye borcum var . . Bankada param da var . Borcumu Ödemiyorum . Eeeee. Haciz gelince mağdurumda mağdurum . Vergisini , borcunu harcamalarından kısıp ödeyen ne oluyor ki acep . . Su içemeyen . vatandaş , sadece içemediği suyu değil borcunu da unutmaz .

Yorumu oyla      12      0  
Z.Ülkü Göçet 13 Mayıs 2024 Pazartesi 20:15

Her su içiste o anı hatırlaması güzel olmuş.Esnaf için de"YAZ TAHTAYA AL HAFTAYA"devri bitmeli.İcemediği su isçilerin alamadığı maaşı hatırlatsın ona iş hayatı boyunca.

Yorumu oyla      4      0  
13 Mayıs 2024 Pazartesi 19:50

Nasılda şeytanın avukatlığına soyunanalar yakınmaya başladı. 1-Bld çalışanları doğru dürüst çalışmayıp hakkını vermeden aylığı alıyorlar. 2-Esnaf vs dediklerimizde yıllardır kamuya bld ait gerek kiralık gerekse zaten cüzi miktarda ki vergilerini ödemeden malum şımarık tavırları na göz yumulmuş haksız kazançı ceplerine indirmişlerdi. pekiiii vergisini zamanında ödeyen illa kamudan geçineyim diye kamu sırtında vermeden hep almayı görev edinenlere neden bu musahama. o zaman herkes ödemesin adalet sağlansın öylemi.yoooo birileri hep görevini yapsın ama öbürleri şımarıkça torpille kollamayla kirasını vergisini ödemesin.bunumu takdir edelim.

Yorumu oyla      4      0  
13 Mayıs 2024 Pazartesi 18:26

Aslında sorulması gereken soru Foça Belediyesinin kasası neden boş? bildigimiz kadarıyla son senedir chp yönetiyor, acaba önceki başkanlar kasayımı boşalttılar? Yeni Başkan zaten zor bir kış döneminden çıkan esnafla kısa sürelki çözüm bulacağına sorunun kaynağını bulup konuyu yargıya taşımalıdır

Yorumu oyla      6      0  
can can 13 Mayıs 2024 Pazartesi 18:07

daha durun bu daha başlangıç. chp sırf kadın aday olsun diye rehabilitasyon merkezi sahibini foçaya belediye başkanı yaptı. yıllarca il binasına gidip gelmekten başka vizyonu yoktur. daha neler olacak neler...

Yorumu oyla      3      2  
Alen doğu gencer 13 Mayıs 2024 Pazartesi 17:28

komediye gel. Hadi bankaya borçlandın diyelim o borcu ödemede ne oluyor gör bakalım ! Belediyeler esnaf için hayır kurumu değildir. Evet belediyeler esnaflara çeşitli kolaylıklar sağlar ama alınan borcu hibe etmek onlardan biri hiç değildir. kötü ekonominin sorumlusu da belediyeler değildir.

Yorumu oyla      8      3  
biri 13 Mayıs 2024 Pazartesi 17:09

Restoranda yemek yiyememişler vah yazık, kimsenin bankaya borcunu geç ödeme veya ödememe gibi lüksü yoksa, belediyeye de olmamalı. Sonra af çıksın zamanında ödeyen enayi olsun. Ödemeyen parayı çalıştırsın bir de taksitle ödesin. Ne güzel düzen

Yorumu oyla      9      2  
13 Mayıs 2024 Pazartesi 16:28

Batırmadığınız bir ilçe var mı?

Yorumu oyla      12      1