YORUMLAR
Toplam 33 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Buca''lı 23 Nisan 2024 Salı 00:47

Cumhuriyet Halk partisi kazanılan bu başarının kendilerine ait olduğunu düşünüyor ise yanılıyor.Halk tepki olarak Cumhuriyet Halk partisine oy verdi.İstanbul,Ankara,İzmir kadar Anadolu''daki şehirler konuşulmalı,hizmet verilmeli.Halkın sevgisini kazanmalı.İzmir''e gelirsem Cemil Tugay''a elim titreyerek oy verdim CHP''li olmama rağmen.Fakat Buca''da Görkem Duman''a oy vermedim.Çok daha iyi adaylar varken sırf Deniz Yücel CHP İzmir il başkanı iken yardımcısı olduğu için Görkem Duman''ı aday yapıp belediye başkanı yaptı.Sırf kontrolünde olsun.Buca''daki rantı kalabilmek için.Buca Belediyesi aile şirketi olmuş.Halka gram hizmet yok.Gidin bakın sadece bir aileden 3,5 kişi var yeni dönemde de bu devam ediyor.Yazık böyle giderse sonuç belli

Yorumu oyla      0      0  
Izmır'li 21 Nisan 2024 Pazar 22:38

Neden izmir? Bu kadar başarılı ise Çankaya belediyesine atansın,Tugay yapılan bu çok büyük haksızlıktır o zaman belediye başkanı için Ankara'dan makam şoförü de atasınlar,Tugay'ın kendi kadrosunu seçme hakkını gasp ettiğinizi hatırlatmak gerekiyor hır gür değil halk iktidara kızdı CHP oy verdi kurultay da her türlü seçim ön seçim ile olacaktır dendi olmadı ahkâm atılan nutuklar ile bu seçim alınmadı birilerinin bilmesi gerekir görünen köy navigasyon istemez...

Yorumu oyla      4      0  
Kskli 21 Nisan 2024 Pazar 18:25

Dakka bir gol bir Özel de anlayacak Tugay ın ne kadar dengesiz biri olduğunu ama iş işten geçti iddia ediyorum Tugay bütün başkanlarla kavga edecek İzmir i kaos doku günler bekliyor

Yorumu oyla      2      2  
Ercan 21 Nisan 2024 Pazar 12:51

Aykut Erdoğdunun bir cv sine bakın da sonra burda eleştiri yapın.Uzmanliğıyla ilgili bir görevlendirme bu. CHP'li Aykut Erdoğdu kimdir? Aykut Erdoğdu Aykut Erdoğdu 28 Ağustos 1972 tarihinde Kars'ta dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Erzurum'da tamamladıktan sonra 1993 senesinde Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni bitirdi. Carnegie Mellon Üniversitesi'nde Kamu Politikaları ve Yönetimi" üzerine yüksek lisans yaptı. 1995 senesinde Hazine Müsteşarlığı stajer hazine kontrolörlüğüne atandı. Bir süre sonra hazine başkontrolörlüğüne getirildi.

Yorumu oyla      0      5  
seferiss 21 Nisan 2024 Pazar 12:39

Çok istiyorsanız Sn.Özel , son yerel seçimlerde Ümraniye Belediyesine bile başkan seçileyemeyen İstanbullu kankanızı Çeşme 'de ki zoraki i tatilinden sonra daha fazla mağdur etmeden amorti olarak memleketiniz Manisa'ya tayin ediniz. :))

Yorumu oyla      4      0  
Emel uhku 21 Nisan 2024 Pazar 12:15

Ne alakadır Aykut Erdoğdu, izmir de bürokrat mı yoktur, şu izmir den bir elinizi çekin artık yeni başkan kararı versin ??????

Yorumu oyla      4      0  
ANKARA 21 Nisan 2024 Pazar 12:14

Ozgur OZEL bu kisiyi genel sekreterk olarak atadiktan sonra bir de istakoz ziyafeti versinler kendilerine... Doymadilar doyuramadik vekilleri... Doyuramadik bu vekilleri doyuramadik...

Yorumu oyla      2      0  
Partili 21 Nisan 2024 Pazar 11:58

Geçen dönem yerel yönetimlerde CHP milletvekilleri yakınlarının çoğu Izmirin bütün belediyelerinde yüksek maaş ile işe yerleştirme yapıldı hala daha çalışıyor şimdi yerel seçimlerde CHP büyük başarı kazandı ama bunun halka ne kadar yararı olacaktır göreceğiz ama nafile yine milletvekilleri yakınları işe yerleştirme yapılacak seçilemeyen eski vekiller ve belediye başkanlarına makamlar verilecektir,halk baharın gelmesini beklemeye devam edecektir...

Yorumu oyla      5      1  
ANKARA 21 Nisan 2024 Pazar 11:23

Ha Ak Parti Ha Chp... Doyuramadik vekilleri... Doyuramadik... Doymuyorlar... Adam vekil... Halen gozleri baska yerler de gozleri belediye baskanliklarin da... Nedir bu nefisleri... Yeter ya yeter... Koskoca izmir chp de genel sekreterlik yapacak bir kisi yok mudur da vekil olan birini getirip tepeden sektereter yapacaksin... Ozgur ozel degisim dedi partiyi ne hale getirdin...

Yorumu oyla      1      1  
Aydoğan İncitmez 21 Nisan 2024 Pazar 10:56

Aydoğan zeki değil ama kılıf konusunda profesyonel. Karcı bu pisliğe bulaşmaz. Ortada bir cinayet var ve faili CHP partizanlığı. Siyasetin liyakatsız ben yaptım oldu anlayışı. Aydoğandan başkası bu pisliğin üstünü örtemez. Herkes bunun farkında. İstesede, istemesede bu iş olacak. Tabi Aydoğan bu kadar rezaleti örtünce ucundan azıcık koparacak. Bu işin raconu bu.

Yorumu oyla      0      0  
Şahizer Senem Telli 21 Nisan 2024 Pazar 10:44

Özgür Özel zorbalığı devam ediyor. CHP''liler şapkayı önüne koysun, kimi genel başkan seçtiklerini gördüler, nasıl göndereceklerini de düşünsünler... Dikkat diktatörlük geliyor!

Yorumu oyla      3      0  
Manisalı 21 Nisan 2024 Pazar 10:26

Tepeden inme olarak tabir edilen yöntemler kullanmak, yönetimlere dışarıdan müdehale etmek, emekler boşa gitmesin diye birilerine koltuk bulmaya çalışmak, seçmene ve parti tabanına, Izmır özelinde düşünecek olursak Izmır li CHP lilere ve seçilen belediye başkanına hakarettir kabul edilemez edilmemelidir. Belediyelere yardımcı olabileceği görevini iyi yaptığı düşünülüyorsa başka bir formülle çözüm üretilmelidir.

Yorumu oyla      2      0  
Başkanın arkasındayız 21 Nisan 2024 Pazar 09:23

Tunç Soyer döneminde bir kamu kurumundan öte CHP il başkanlığı gibi çalışan, kamu yararı yerine partinin ve diğer siyasi partilerin çıkarları doğrultusunda hareket eden, ülkemizin 3.büyük şehri olmasına karşın taşra teşkilatı vizyonuyla kurumsallık anlamında adeta panayıra dönen İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bir 5 seneyi daha bu şekilde kaybetme lüksü yoktur. Acilen hizmetin ve icraatlerin, siyasetin önüne koyulduğu akılcı bir yapı kurulması gerekmektedir. Bu da ancak teknik anlamda deneyimli, kimsenin ricasıyla makam sahibi olmayan dürüst ve ciddi bürokratlarla sağlanabilir ki resimdeki gibi eski milletvekili, yeni seçim kaybetmiş ve teknik bilgiden çok skandalları ile ön plana çıkmış bir siyasi figür ile kentin toparlanması mümkün gözükmemektedir.

Yorumu oyla      0      1  
menemenli 21 Nisan 2024 Pazar 08:18

cemil tugaya istemeyerek oy verdim fakat bu durumda destekliyorum kendisini.. oldu,izmir bşbnı da ankara'dan getirin o zaman??

Yorumu oyla      3      1  
DÜNYA DEĞİŞİYOR CHP AYNI! 21 Nisan 2024 Pazar 08:11

Anlayış aynı, düşünceler aynı kısaca her şey aynı ama bir değişim şarkısıdır söylenmeye devam ediliyor. Genel merkez tarafından sekreter atama isteği ile Karşıyaka'ya İyi partiden millet vekili adayı bir kişiyi belediye başkanı adayı yapılması arasında ne fark var. Sn.Tugay doğru çıktığınız yolda yanlışlara yol verdiniz. Sonuçlarına katlanıyorsunuz. Bu daha başlangıç Başkan siz olacaksınız ama ipler başkalarında kalacak. Seçim çalışmalarınız bile Ankara plakalı araçla yaptınız. Yönetmenize izin vermeyecekler. Ama bu duruma siz yol verdiniz. Emeğin arkasında durmadınız. Kısaca CHP'de değişen bir şey yok. Bütün illerde oylar yükselirken İzmir'de neden oylar düştü bunu sorgulayan yok. İzmir'li her şeyi görüyor.

Yorumu oyla      4      0  
Oğuz Kaan 21 Nisan 2024 Pazar 05:52

Özgür Özel yanlış yapıyor. İzmirli atama belediye başkanını kerhen kabul etti fakat bununda sınırı var. Aykut Erdoğdu’ya iş bulmak için İzmir’in harcanmasına çok ciddi tepki veririz.

Yorumu oyla      2      1  
İnci 21 Nisan 2024 Pazar 04:40

Cemil Tugay aday olunca çok tepki aldı buna rağmen değiştirilmedi ve özellikle Karşıyakalılar sandığa gitmedi. Ankara da oy oranı farkı yüzde yirmialtı iken İzmir de yüzde onbirlerde kaldı, Cemil Tugay ın Karşıyaka da çalışmaması ve hakkında çıkan dedikodular dikkate alınırsa Özgür Özel in verdiği kararı kutluyorum. Cemil Tugay kendi haline bırakılmamalı, sürekli denetlenmeli, Karşıyaka daki gibi çalışırsa CHP İzmir i kaybeder.

Yorumu oyla      4      0  
Balkanlı 21 Nisan 2024 Pazar 00:13

Yahu İzmiri Babanızın malı gibi tepe tepe kullanmayı bırakın yeter artık. Biz kendimizi yönetiriz. Sayın Erdoğdu'yuda yıpratıyorsunuz. Kendinizide.

Yorumu oyla      4      0  
Murat 21 Nisan 2024 Pazar 00:12

İzmir CHP'nin kalesi ama koltuklar garanti olduğu için seçim zamanlarında İzmir'i bilmeyen, tanımayan ne kadar aday varsa buradan aday yapılmaya çalışılıyor. Partiye ne kadar emek veren insan varsa umursanmıyor. Bu yetmezmiş gibi şehri yönetecek kurumlara dışarıdan sürekli birilerini yerleştirme telaşı, çabası içerisinde olunuyor. Umarım bu yanlışlardan bir an önce dönülür.

Yorumu oyla      2      0  
Denetçi 21 Nisan 2024 Pazar 00:11

Aykut Erdoğdu''nun atanma yöntemi yanlış, ancak Aykut Erdoğdu gibi Maliye kökenli ve denetimden gelen birinin de kaçırılmaması lazım. Belediyenin bürokrat kadroları (özellikle mali konularda) çok zayıf. Aykut bey en kısa sürede mali konularda "sıfır hata" ile çalışma ortamını sağlar. Belediyeyi denetime gelen ve adeta tetikçilik yapan Sayıştay ve Muhasebat denetçilerini elleri boş bir şekilde gönderir. İzsu''nun suyu neden bu kadar pahalı sattığının analizini yapar,aradaki asalakları tespit eder ve suyun halka ucuz fiyatla verilmesini sağlar. Umarım bir şekilde Cemil Tugay''ı da rencide etmeyecek bir formül bulunur

Yorumu oyla      4      5  
Misafir 20 Nisan 2024 Cumartesi 23:20

Şaka mı bu? Siyaseten ve etik açıdan doğru olmaması bir kenara teknik olarak nasıl mümkün olabilir? Aykut Erdoğdu memur değil!

Yorumu oyla      4      2  
İzmir’in belediye başkanını rahat bırakın . 20 Nisan 2024 Cumartesi 22:50

CHP Genel Başkanı sayın Özgür Özel , siz Cemil Tugay’ı CHP İzmir adayı olarak seçmiş olabilirsiniz , ancak sayın Cemil Tugay’ın İzmir’e belediye başkanı olarak biz seçtik . Bu nedenle Cemil Tugay’ a genel sekreterlik için ( Aykut Erdoğdu ) baskı yapmayın , eğer baskı yapmaya devam eder ve Aykut Erdoğdu İzmir BB’ne genel sekreter olarak atanırsa , bu atama CHP’ne eksi yazar . Madem bu kadar çok istiyordunuz , İstanbul ilçelerden değil , İzmir’den garanti yerden aday yapsaydınız .

Yorumu oyla      15      1  
İzmir kimsenin oyuncağı değildir 20 Nisan 2024 Cumartesi 22:39

Tunç Soyer'i neden harcadıkları belli oldu.

Yorumu oyla      8      0  
Misafir 20 Nisan 2024 Cumartesi 22:25

Başkanın çalışma ekibini seçme hakkı vardır. İzmiri tanımayan,sokaklarını bilmeyen, jakoben takılan birinin genel sekreter yapılmak istenmesi yanlıştır. Cumhurbaşkanlığı seçimi için beledeiye başkanlarının çok iyi çalışmasını isteyen bir genel başkan, genel sekreteri belirlememeli. Cemil başkan tavrında haklıdır.

Yorumu oyla      7      0  
Beşiktaş-fenerbahçe 20 Nisan 2024 Cumartesi 22:20

Istanbul,Ankara belediye başkanlarına genel sekreter atama yapamazlar yaptırmazlar çünkü oradaki belediye başkanları sağ partiden kapı dışarı koydukları imamoğlu ve Mansur Yavaş el üstünde tutuluyor,izmir oy versinler ama yönetim kadrolarında görev almasınlar işte böyle bir durum vardır onun için bu işin suyu çıkar...

Yorumu oyla      10      0  
Kelime 20 Nisan 2024 Cumartesi 20:51

CHP’de İzmir’e dışardan birilerini getirip monte etme, İzmir’in mitelikli insanlarını hiçe sayma adeti değişimde değişmeyecek mi? Yetti gari dedik, duyan var mı?

Yorumu oyla      4      0  
Metin Karaahmetoğlu 20 Nisan 2024 Cumartesi 20:24

Genel başkanın belediyeye talimatla genel sekreter ataması olur mu hiç. Gerçi bu olaylar daha önce de oldu. İzmir belediyesi, İzmirlilerin Atatürke olan duyarlılığını sömüren CHP genel merkezince atanan genel sekreterlerle yönetildi. Ve bir sürü iddialara da neden oldular. CHP genel merkezi bu sefer bu işi kurumsallastirdı. Belediye başkanlarını atamak yetmiyormuş gibi şimdi başta genel sekreterler olmak üzere üst düzey bürokratların da atayacağını yazılı olarak bildirdi. Tabii bu uygulamayı gücünün yettiği bazı büyük belediyelerde uygulayabilir. Ayrıca liyakat adam da bulmuyorlar. Aydoğdu hakkında daha yakın zamanda bir takım iddialar atılmıştı. İzmir'' e bir faydası olacağı da yok. CHP nin eski iktidar döneminde uyguladığı belediye yöneticilerini atama ve görevlendirme dönemi hatırlatiliyor. O zaman CHP iktidardaydi. Şimdi öğle bir durumda yok. Bir büyükşehir belediyesine genel sekreterin nasıl atanacağı yasalar ve ilgili mevzuatlarla tanımlanmıştır. CHP bu konuda yasalara aykırı davranıyor. Bu tutum yerellerin demokratik haklarını kısitlamaktadır. Yerel yönetimler yasasına aykırıdır. 170 yıllık yerel yönetimlerin daha demokratikleşmesi gelişmesine engeldir. Bu gidişle yerel yönetimler yasasını değiştirmeye ve tamamen merkezi iktidara bağlama, ihtilal dönemlerinde sıkı yönetim uygulamaları durumuna gider. Zaten CHP yöneticilerinin demokrat kafalı olmadıkları biliniyor. Hele insanları ihbarcığa çağıran genelgeye bakınca her şey daha iyi anlaşılıyor.

Yorumu oyla      4      0  
Aykut Eroğlu^nun Çeşme'de yaptıkları unutulmadı. 20 Nisan 2024 Cumartesi 20:04

Biz İzmir halkı olarak Aykut Eroğlu'nun Çeşme'de yaptıklarını unutamıyoruz. Çeşme Ildır'da Gülkent(Parlementerler Sitesinde) aldığı evde yaptığı kaçak ilaveler nedeniylr bütün Site halkı ve Yöneticileri ile birbirlerine girdiğini burada yaşayan herkes biliyor. Daha sonra burada barınamayacağını anlayıp bu Site'den ayrıldı. Böyle birine İzmir Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreterlik yetkisi verilemez.

Yorumu oyla      12      1  
20 Nisan 2024 Cumartesi 19:11

Aynı baskı İstanbul için de var mı?

Yorumu oyla      14      1  
Öncel 20 Nisan 2024 Cumartesi 19:04

Barış Karcı kurum hafızasıdır, Tugaya daha yolun başında yanlış yaptırmaya zorlamak vahim bir hata olur..

Yorumu oyla      8      7  
SOKAK 20 Nisan 2024 Cumartesi 19:00

Eğer Sayın ERDOĞDU İBB Genel Sekreteri olsun diye ısrar edilirse, buradan şu sonuç çıkar: Biz Sayın TUGAY'ı İBB Başkanı olarak aday olarak gösterdik ve de seçtirdik ama, 10 gün sonra bunda yanıldığımızı anladık. Düşündük taşındık bu yanlıştan nasıl döneriz diye, aklımıza ancak bu yöntemle geldi mi diyorsunuz Sayın ÖZEL? Bu yanlış tercihten dönülmez ise sonunuz hüsran olur. NOKTA

Yorumu oyla      16      3  
ilknur 20 Nisan 2024 Cumartesi 18:59

Özgür Özel; eşi ve çeşmedeki rezaletleriyle tanınan İstanbullu kankasını İzmir'e Genel Sekreter yapmak için ısrar ediyor. Rezillik bu. Cemil Tugay adam mı şalgam mı bu işin sonunda anlaşılacak..

Yorumu oyla      17      1  
Partili 20 Nisan 2024 Cumartesi 18:54

Geçen dönem yerel seçimlerde seçilen Mansur Yavaş'ın genel sekreteri MHP eski Elazığ milletvekili olarak atandı,imamoğlu'nun genel sekreteri iktidarın ön iki sene ziraat bankası müdürlüğü yapan atandı bunlara genel merkez yöneticileri neden sormadı CHP de hiç mi adam yok gibi lütfen şimdi izmir'e gözlerini dikmişler uyumsuz geçimsiz adamları genel sekreter olarak atıyorlar yazıklar olsun koskoca Izmır'de genel sekreter yok mudur? Sayın Tugay dik açı ile durunuz yoksa sizi Akbulut konumuna düşürürler,taviz vermeyiniz çok istiyor ise Manisada görev versinler

Yorumu oyla      14      1