YORUMLAR
Toplam 23 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
chpli 4 Nisan 2024 Perşembe 09:44

bu bal tayfasıda kerameti kendinden menkul ortalıkta takılıyor yahu.

Yorumu oyla      0      0  
BAL'lı 3 Nisan 2024 Çarşamba 22:12

Yorumumda "Menemen de " yazmak yerine ayrı yazılması gereken -de ekini kesme işareti ile yazmışım. Özür dilerim.

Yorumu oyla      1      0  
Metin ulus 3 Nisan 2024 Çarşamba 21:33

40 yıldır partide almadığın görev kalmadı. yeni yönetime de yakın olmak için iki kişi arasında gerçekleşen telefon konuşması açıklanır mı allahaşkına. Ha Soyer haksız tamam peki İzmir seçimi başarı mı sence? Başarılı aday yüzde 80 yapardı.

Yorumu oyla      3      6  
Köylü Kadir 3 Nisan 2024 Çarşamba 20:41

CHP de her seçimden sonra oylar çalındı,hile yapıldı diyerek havada demeçler uçuyordu,demekki halk ve seçmen oy veriyormuş,o zaman halk vermediği zaman ipe sapa gelmeyen demeçler şimdi nedense verilmiyor siyaset yapmak herkesin harcı değildir mevcut iktidara kızan halk ve seçmen CHP tercih ederek kırmızı kart göstermiştir,inşallah CHP bu krediyi iyi kullanır yoksa iski gibi skandallar patlamazsa...

Yorumu oyla      1      3  
Yorgun Demokrat 3 Nisan 2024 Çarşamba 20:04

Bazıları tarihte başarıları ile anılır kimi de böyle anılır. Yurttaş Soyer, şapka düştü gerçekler görünüyor.

Yorumu oyla      5      3  
BAL'lı 3 Nisan 2024 Çarşamba 19:49

TUNÇ olsaydı oy oranı da yüksek olurdu,Menemen 'de gitmezdi. Karşıyakalıların bile "Burada ne yaptı ki?" dediği kişiyi aday yaptınız. Anlayın ve havalara girmeyin. Seçimi CHP kazanmadı,AKP kaybetti.Vefasız BALlı bir gün size de bu özelliğini gösterecek,o zaman anlayacaksınız. Sonra başarısız görünen birisi yeni adayın yanında durursa olumlu etkisi mi olur olumsuz mu? Bu soruya ahlaki bir yanıt verin bakayım.

Yorumu oyla      3      11  
Emekli 3 Nisan 2024 Çarşamba 18:45

1 Nisan sabahı ülke tarihinde yeni bir sayfa açılmıştır.. Bu yeni beyaz sayfaya güzel şeyler yazılmalıdır.. Eski kirginliklar .ofkeler .kin tutmalar birakilip gelecek güzel günlere dair yeni bir şeyler söylemek lazımdır.. Halkın isteği budur.Secilenleri kutluyor,başarılar diliyor.gorev süresi bitenlere de teşekkür ediyoruz.... Durmadan geçmişin sayfalarını karıştırmak yerine yarınlara.dahz iyiye.daha güzele odaklanmak gerekir..

Yorumu oyla      1      1  
Bilge 3 Nisan 2024 Çarşamba 18:06

Tunç Soyer’i adayl belirleme sürecinde kendi getirdiği Şirket Genel müdürleri ve Yönetim kurulu başkanları bile desteklemedi . Hepsi kendisine çalıştı , bir tanesi çıkıp ben Tunç Soyere destek verdim diyemez . Yürekli bir tane çıkmaz. Tunç,u Önce kendi ekibi sattı, Tunç Önce kendi ekibini eleştirsin sonra başkalarını . Hadi bir tane yürekli çıksın da Ben Tunç Soyer,e destek verdim desin . Hodri meydan .

Yorumu oyla      5      2  
Yav he he 3 Nisan 2024 Çarşamba 17:42

Her fırsatta Soyer'i eleştiren Kocaoğlu mu Soyer'e destek vermiş? Tunç Soyer'le yan yana hangi açılışa katılmış, destek vermiş, bizzat oy istemiş? Bırakın bu işleri. Kale dediğiniz yerde alınan oy yüzde 50 bile değil. En son Soyer yüzde 58 almıştı. Adamı resmen kurultay sebebiyle harcadınız. 2019'da Kocaoğlu bırak destek vermeyi, Soyer ismi ön plana çıkınca tekrar aday olmuştu. Kimseyi balık hafızalı zannetmeyin.

Yorumu oyla      4      7  
sezarın hakkı sezara 3 Nisan 2024 Çarşamba 17:36

resmi eröz kardeşim 12 puan fark var arada neyi zar zor aldın afedersin ? menemen hariç akp nin elindeki diğer ileçeleri de aldın . üstüne meclis üye sayını arttırdın . 20 puan farka alışınca 12 puan zar zor geliyor sanırım ?

Yorumu oyla      5      3  
Ömer 3 Nisan 2024 Çarşamba 17:35

TUNÇ HİÇ BİR ŞEY YAPMADIN Akyıldızlar YILDIZ ÜSTÜNE YILDIZ KOYDU HAKAN TİYATROSU BİTTİ...

Yorumu oyla      4      3  
Ben yaptım oldu. Ben ben ben 3 Nisan 2024 Çarşamba 16:30

CHP aday yapmamakla doğru karar vermiş .

Yorumu oyla      3      5  
resmi eröz 3 Nisan 2024 Çarşamba 15:58

zar zor izmiri aldık. kimse cemil tugay kararını sorgulamayacak mı? soyer de soyer. deniz yücel izmiri dizayn ediyor elli yıllık partililer ağzınızı açamıyordunuz. neden? işiniz, parti avantajlarına ihtiyacınız hiç bitmiyor çünkü

Yorumu oyla      5      5  
Omurga 3 Nisan 2024 Çarşamba 15:52

Allah her canliyi omurgali yaratmamis. Dunyayi paylastigimiz canlilar icinde bir takim omurgasizlarda var. Onlara iyi davraniniz.

Yorumu oyla      5      0  
Emekli 3 Nisan 2024 Çarşamba 15:37

Kazanimdan herkes rol kapmaya calisir .Kaybedilince suçlu yoktur.Kaybeden tek başına kaybetmiştir,,,Ve daha zaferin tadını yasayamadan sonuçlar ilk belirlendiğini Sayın Tugay bir açıklama yaparak icimizdekiler.e de savaştık dediDaha sonra yeni bir açıklama yaparak ilk xoyldiginden hiç söz etmedi Daha sonra Sayın Ozelin bir kanalda Sayın Sözeri suçlaması kamuoyu önünde yapılan tarihsel bir yanılgı.Genel başkan bunları televizyonlarda soylememeliydiParti içinde yapılmalıydı bu yorumlar..Yanlışlar aynen mayis seçimlerindeki gibi suruyor O zamanda Kilicdaroglu önce kamuoyunun önüne sürüldü...Vurun aşağıya der gibi..Şimdi de Sayın Soyer ve seçmenler oy vermedi diyerek seçmenler suçlamaya başladı...Sayın Yüksel de aynısını yapıyorÖnce bir susalım..Bahar havasını.yillardir ozlenen. Sonuclari icimize çekelim ,doyasıya yasayalim Halkada yayalım Güven verelim Oy verenler insanlar daha şimdiden birbirlerine düştüler deyip umutsuzluğa dusmesin . Bu sevinci ve yeni umutları dalga dalga yayalım...Değerlendirmeyi parti içinde yapalım...Kimseyi kırmadan incitmeden .otelemedenKol kırılır yen içinde kalır.Bu seçimde emekliler ayağa kalkmıştır.. yoksullar.gecinemeyenler.ayaga kalkmıştır En büyük başarı budur...

Yorumu oyla      3      3  
seçmen 3 Nisan 2024 Çarşamba 15:24

Fatih Portakal dün ‘’omurgasız’’ diye tarif etti ki haklı. İzmir’in kuzeyini özellikle muhalefette olduğu Aliağa Menemen ve Bergama’yı kaderine terk etti dişe dokunur tek hizmeti olmadı, olmadığı gibi kendisi de 5 yıl buyunca uğramadı, resmen ihanet etti. Cemil Tugay’ın düşük oy almasında da en büyük pay sahiplerinden biridir. Gittiğimiz köylerde vatandaşlar Aziz aziz diye sayıklıyor, görev süresince 3kez 5kez geldi diyen köylüler, Soyer’i hiç görmemişler doğal olarak ateş püskürüyorlar, iyi ki aday olmadı.

Yorumu oyla      10      2  
Aziz Başkana özür borcun var Soyer 3 Nisan 2024 Çarşamba 14:54

Aziz Kocaoğlu döneminde Seferihisar'da belediye başkanı olmuşsun. Aziz başkan aday olmayacağım demiş. Sen aday yapılmışsın. İlk gün buna karşı çıkmış. 5 yılın sonunda da haklı çıkmış. Ama 5 yıl önce adaylığına karşı çıksa da hemen ertesinde köy köy kırsalı gezmiş ve partisine oy istemiş. 5 yıldır hakkında kötü bir laf etmemiş Aziz Kocaoğlu'na eğer Tunç Soyer bir laf etmiş ise daha dibi görmemiş demektir. Daha da aşağı gideceksin. 3-5 güne yanında kimse kalmayacak. Yazdık buraya. Görürüz.

Yorumu oyla      8      2  
Bilge 3 Nisan 2024 Çarşamba 14:36

Tunç Soyer sadece kendisine zarar vermedi kendisi ile hareket eden herkese zarar veriyor

Yorumu oyla      12      4  
Bilge 3 Nisan 2024 Çarşamba 14:29

Aziz Kocaoğlu Tunç Soyer ‘e yardımcı olsun diye dönemin genel sekreteri Buğra Gökçe’yi görevlendirdi ve belediye hakkındaki tüm bilgi ve projeler Tunç Soyer’e en ince detayına kadar anlatıldı . Bu tüm seçim sürecinde devam etti .

Yorumu oyla      11      4  
Basri Koyuncuoğulları 3 Nisan 2024 Çarşamba 14:26

Doğru tespitler .İzmir’de Daha da iyi oy alınabilirdi..Menemende aday yanlışlığı seçimi kaybettirdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.Önemli olan İzmir’de yeni geliştirilecek iyi bir belediyecilik anlayışını yaşama geçirip ,yaşamı kolaylaştıran belediyeciliğe geçilmesi gerekir.

Yorumu oyla      7      0  
Zübük 3 Nisan 2024 Çarşamba 14:19

Sayın Aziz Kocaoğlu'nun adını anmadan önce hem seçildiğin seçimde hem bu son seçimde sahada ne kadar çalıştığını öğren sonra da bir besmele çek. Çukursuz cadde/sokak yok sayende.

Yorumu oyla      14      3  
VfV 3 Nisan 2024 Çarşamba 14:02

Aziz Kocaoğlu aday olmanı istemedi. Ancak adaylığın kesinleştikten sonra senin başkanlık yaptığın sürede bile gitmediğin 30 ilçe, 600 köyü, mahalleyi tek tek gezerek (gönlü istemese de) senin için, partisi için oy istedi Alaattin Yüksel doğru söylüyor bunu biliyor musun? Ama sen hırsın, egon yüzünden rakip partilere çalıştın işte ortaya çıktı. Şimdi de çıkıp Aziz Kocaoğlu'nu eleştiriyorsun, aynı durum diyorsun. Hadi canım...Aziz Kocaoğlu'nun tırnağı bile olamayacak kişi Aziz Kocaoğlu'nu eleştiriyor...

Yorumu oyla      14      3  
Lombak 3 Nisan 2024 Çarşamba 13:53

Umarım aldığınız oylara sahip çıkarsınız. Geçmişiniz çıkmadığınızı gösteriyor çünkü.

Yorumu oyla      6      2