YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen 2 yorum var.
Karabağlı 8 Şubat 2024 Perşembe 14:04

İzmir insanı bunlara yeteri kadar sabır ve tahammül gösterdi. Bunların geçmişteki rezilliklerini de hepimiz biliyoruz. Bunların derken genel bir değerlendirme yapıyorum resimdeki şahıs beni hiç ilgilendirmez. İzmir in hem yatırım ve istahdam hem de kalite anlamında değşşime ihtiyacı var. Bunların icraatı ortada yapamayan artı gelmemeli. Samimi insanlara fırsat verilmeli. Bırakın siyaseti laf cambazlığını falan her şey ortada gün gibi açık.

Yorumu oyla      2      3  
Karabağlı 8 Şubat 2024 Perşembe 12:50

İzmir in en bakımsız ilçesi Çiğli değildir. Karabağlar ı bir gidin görün. Halinize şükredersiniz. Şehrin içinde kalmış sanayisnden yukarı kadar. Her yer problem. Tam Karabağlar ile Buca akıncılar mah. arasındaki betonarme kanala belediye vidanjör boşaltıyor. Oradan da denize Al san beeldiyecilik.

Yorumu oyla      3      3  
İSTİFAAAAAAAAA 8 Şubat 2024 Perşembe 12:44

VARTO LILARI DOLDURMUŞSUNUZ BELEDİYEYE ÇİĞLİ PİSLİKTEN GEÇLMİYOR

Yorumu oyla      3      3  
para para para 8 Şubat 2024 Perşembe 12:04

Onur Bey yorumları okuyormusun ? Herkes haklı .. Farkındaysan ciddi bir bıkkınlık var halkta !!! Çünkü ÇİĞLİ İzmir'in en bakımsız ve estetik yoksunu ilçesi. Ben senin yerinde olsam çok iyi bir PARK BAHÇELER ve FEN İŞLERİ ekibi kurarım ve bütün imkanları buraya akıtırım.Tüm park oyuncaklarını değiştir ! etrafını süsle ve peyzaj yap.ASFALT işini çöz !!! Aşağıda bir yorum çok doğru PARA yok ise ( ki YOK ) hiçbirşey yapamazsın ve 5 yıl sonra çocuklarına temiz bir hikaye yerine hiçbir şey yapamamış bir adam hikayesi bırakmak zorunda kalırsın.Sizin şu hepinizin ağzındaki SOSYAL belediyecilik lafını bence rafa kaldır.Yok konser , yok etkinlik ... geç bunları milletin senden ne beklediğini iyi analiz et ve anla.Benden söylemesi.

Yorumu oyla      6      1  
Çiğli gençlik 8 Şubat 2024 Perşembe 11:33

20 Şubat belediye başkanları listesi YKS verilesiye kadar hiçbir belediye başkanı yeri garanti değildir,çünkü genel merkez yap boz tahtası gibi insanları üzüyor küstürüyor bu insanların yakınların size oy verir mi?...

Yorumu oyla      4      3  
8 Şubat 2024 Perşembe 11:31

Menemen'e gidin ve bakın...Adam ister IBB olsun ister İlçe olsun her yeri sıfırdan yaptı... Allah aşkına git bir bak. Aynı estetiği getir Çiğli'ye görelim.Sen her adımda İBB nin kapısına dayanır burası IBB nin alanı ....v.b laflarla hizmet beklersen çok beklersin.

Yorumu oyla      9      4  
Artık Oy Yok 8 Şubat 2024 Perşembe 11:27

Suslu lafları bırak Başkan... Adanmışlığın hikayesini yazmak nedir ? Yolları düzelt , parklar kırık dökük , 1 cm çim ve peyzaj yok , Kutuphane yok , yuzme havuzu yok .... Çiğli yokluklar kenti. Bıktık sizlerin süslü süslü laflarınızdan.Adam aşağıda çok güzel yazmış para bulup ciddi bişeyler yapacaksanız gelin.

Yorumu oyla      12      5  
Burak 8 Şubat 2024 Perşembe 11:12

Nezaketi ile bol yalanlar söyleyip itina ile yapmamaya dikkat ederiz. Hayat böyle gelir geçer. Bizim siyasetimizin %60 yalan % 35 palavra % 5 i ise şovdur. Yapmadığımız yapamadığımız işleri mevcut iktidara ciro ederiz.

Yorumu oyla      10      4  
BİR İZMİRLİ 8 Şubat 2024 Perşembe 10:56

Başta Çiğli İlçesi olmak üzere, İzmir'de de iz bırakacak bir adaydır Sayın YILDIZ. İçiniz rahat olsun.

Yorumu oyla      3      2  
Çiğlili 8 Şubat 2024 Perşembe 10:30

Menemen hizmette Çiğli'yi geçti. Egekent 2'yi görüp incelemelisiniz.

Yorumu oyla      11      3  
harun 8 Şubat 2024 Perşembe 10:02

bana bak emrah git evine cay kahvenı al içö o kadar

Yorumu oyla      3      2  
Ugur Mumcu Mah 8 Şubat 2024 Perşembe 10:01

Mevcut yonetim sizce niye birsey yapamiyor?Cunku para yok !!! Siz siz olun once para bulun.Yoksa cicek bocekle ugrasarak 5 yil gecirir tarihe hicbirsey yapmayan olarak yazilirsiniz.Cigli ye acil estetik lazim !!! Katip Celebi Unv.kavsagindan gecerken o gobege iyi bak.Kocaman bir lastik !!! Her yer ot.Birde git Ulukente bak.Biraz estetik dokunuslar !!! Lutfen.Harmandalisiniz madem o cumhuriyet cad.hali ne ? Isik yok , gecit yok , kaldirim yok...Isin zor.

Yorumu oyla      14      3