YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
köpeksever 18 Aralık 2023 Pazartesi 16:10

Bu kadın hatalı köpeği rahatsız etmiş, uykusunu bölmüş. Halbuki o köpek sabaha kadar mesai yaptı, yoldan geçen insanlara arabalara havladı saldırdı, bir kaç çocuk kadın falan korkuttu, belki bazısı kaçayım derken düştü bir yerlerini incitti. Yani köpek haklı o kadar yorulmuş, mesai saati bitmiş dinlenirken kadın rahatsız etmiş. Kadın mahkemeye verilsin.

Yorumu oyla      3      5  
VfV 18 Aralık 2023 Pazartesi 15:49

Saldırgan sokak köpeklerini ilçe ve büyükşehir belediyelerine şikayet ediyorum. Bana verdikleri yanıt 'Isırdıkları taktirde müşehade altına alıyoruz. Isırmadan bir şey yapamayız' oluyor. Müşahade altına aldıklarını da 2 hafta sonra tekrar sokağa bırakıyorlar. Hükümet yasal bir düzenleme yapmadan bu işler çözülmez. Bir avuç köpeksever (hayvansever demiyorum) mama üretici firmaları arkalarına alarak çok bağırarak güçlü görümeye çalışınca belediyeler de işlerini yapmıyor. Daha geçen hafta Ankara'da küçük bir çocuğu ağır yaraladı sokak köpekleri. Sözde hayvanseverler böyle durumlarda başlarını kuma gömüyorlar. Daha ne bekleniyor?

Yorumu oyla      6      2  
komikaze 18 Aralık 2023 Pazartesi 15:22

hindistanda inekler burada köpekler kutsal..

Yorumu oyla      8      1  
izmirli 18 Aralık 2023 Pazartesi 14:26

Yurtdışında zaten Türkiye ye gidecek turistlere sokak köpeği uyarısı veriliyor

Yorumu oyla      9      1  
TLG 18 Aralık 2023 Pazartesi 13:49

Yeter artık. Toplayın şu köpekleri

Yorumu oyla      8      1  
BUCALI 18 Aralık 2023 Pazartesi 13:02

Sokakta sahipsiz başıboş köpek istemiyoruz,sokağa atanlara çok ağır cezalar gelmeli,kesinlikle sokakta sıfır başıboş hayvan olana kadar etkin mücadele edilmeli,fakat İzmir bu konuda çok şanssız çünkü CHPli başkanların çoğu mama lobisinin askeri,umarız diğer partilerin adayları bu konuda görüşlerini bizimle paylaşırda bizde ona göre oyumuzu veririz,yeter artık bitsin bu zulüm,acil kanun çıkarılsın....

Yorumu oyla      9      4  
ksk li 18 Aralık 2023 Pazartesi 11:59

Ablacım aman dikkat et bak şimdi seni mahkemeye falan verirler. Kadın korkusundan köpekten özür dileyecek neredeyse nasıl bir mahalle baskısı hakikaten bir avuç insan başardı nasıl yaptıysa. Çok müsamaha gösteriyor devlet bunlara. İzmir kadar sokakları köpek dolu başka şehir görmedim, izmir ve ilçelerinde sayısız, çeşmede, urlada sezon başında alınan köpekler sezon sonu sokağa salınıyor.

Yorumu oyla      12      2  
burak 18 Aralık 2023 Pazartesi 11:47

köpek terörü ile yaşamak zorunda değiliz. Sayıları çok fazla ve bir anda etrafınızı sarıyorlar. Aynı şeyi fuarda da defalarca yaşadım. Bunun hayvan sevgisi ile falan alakası yok, kontrol dışına çıkmış bir durum var. Kazara sabah iş öncesi kör saatte bir çıkıp spor yapayım deseniz binbir korku. ŞEhirde birlikte yaşam mümkün değil!

Yorumu oyla      11      2  
yorumcu 18 Aralık 2023 Pazartesi 11:05

Ya bu köpekseverlerin arkasından hep mama firmaları çıkıyor, onlarla bağlantılı kişiler var. Dertleri köpekler toplanmasın, sayısı artsın ki bol bol mama satsınlar, marketlerde en ücra yerde bile kedi köpek maması satılıyor düşünün nasıl bir ekonomi.

Yorumu oyla      20      5  
güvenli sokaklar istiyoruz 18 Aralık 2023 Pazartesi 11:01

kanun çıksın artık, sokak her türlü saldırganlıktan, köpekten, magandalardan arındırılsın, bu ülkenin kadınları, çocukları korku ile sokakta gezmesin. CHP li birisi olarak bu konuda kanun çıkarmaya söz verirse oyum akp ye. chp köpekseverlere çok prim veriyor, chp ye oy yok.

Yorumu oyla      15      7  
izmirli 18 Aralık 2023 Pazartesi 10:55

Ya yeter be, hiç bir medeni ülkede böyle bir dünya yok, ortalıkta çocuğa, yaşlıya, kadına saldıracak birisi bir şey dedi mi vay bu hayvan düşmanı diyecekler linç edecekler. Üstelik hem saldırı var, hem her yer köpek pisliği. O kendine hayvan sever diyenler senin köpeğinin yediği mama da diğer bir hayvan öldürülerek yapılıyor, siz hayvan sever değil köpek seversiniz. Sokak köpekleri bir an evvel toplansın, gerekirse referandum yapılsın, bir avuç insan yüzünden milyonlarca çocuk , kadın köpek istilası altında korkarak yaşıyor.

Yorumu oyla      15      5  
Sema Bilen 18 Aralık 2023 Pazartesi 10:50

Isırılan kişinin kendini savunup açıklamaya çalışmasıilginç ben birşey yapmadım hayvanseverim vs vs bu nasıl baskıdır, insan olmak da zor artık ayrıcalıklı olanlar köpekler mi ?

Yorumu oyla      12      5  
Izmirli vatandaş 18 Aralık 2023 Pazartesi 10:38

Geçmiş olsun, köpek taparlık karşısında yapacak birşey yok

Yorumu oyla      11      6  
altan koralttan 18 Aralık 2023 Pazartesi 10:09

kendini sevdirmek istemiştir ablası..kızma köpüşe...

Yorumu oyla      7      10