YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Ahmet dogru 10 Aralık 2023 Pazar 13:32

Tek rakibiniz Gökçe mi çelik çomak oynamadınız elbet ama Ne yaptınız anlatın onun ne yapıp yapmadığı bizi ilgilendirmiyor Siz ne yaptınız onları dinleyelim

Yorumu oyla      2      4  
mehmet yalçın 10 Aralık 2023 Pazar 10:18

Karşıyakadaki çöplüğe dönen opera binası inşaatının birinci derecede sorumlularından birsisdir Sayın Gökçe.Hayatı boyunca bir şekilde korunan bir bürokrattır kendileri.

Yorumu oyla      3      4  
KSK GENÇLERİ 9 Aralık 2023 Cumartesi 23:40

valla musa çam doğru söylüyor. yapın ön seçim musa çam yine açık ara lider bitirir. tıpkı milletvekili seçiminde olduğu gibi

Yorumu oyla      4      5  
Objektif 9 Aralık 2023 Cumartesi 20:56

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Gökçe ve beraberindeki üç yöneticiye, genel sekreterliği döneminde imzaladığı katı atık tesisindeki kamu zararları nedeniyle 40 milyon TL’lik zimmet çıktığı doğru mu doğru ise asla aday yapılmamalıdır!

Yorumu oyla      7      3  
Selvi Karabulut 9 Aralık 2023 Cumartesi 18:48

Sizler cenazelerde, düğünlerde vb. yerlerde halkın içindeyken o balo salonlarında dans ediyordu.

Yorumu oyla      6      4  
ismail 9 Aralık 2023 Cumartesi 16:27

musa çam secimden secime ortaya cıkarsın senelr gectı hala meydandasın cekıl de gencler gelsinler

Yorumu oyla      6      6  
İZMİR'Lİ 9 Aralık 2023 Cumartesi 15:14

musa çam çok iyi olur...

Yorumu oyla      7      8  
ALİ İNANÇ ÜLKÜ 9 Aralık 2023 Cumartesi 15:02

Türkiyenin kanayan yarasına parmak bastınız simitçi gazozcu kahveci belediye başkanı oluyorda bürokrat neden belediye başkanı olamıyor????????

Yorumu oyla      3      8  
Durmuş baba 9 Aralık 2023 Cumartesi 15:02

Musa bey düzgün insandır,beden eğt. öğretmenidir. Ancak, M.V. olamadım bld.bsk.olayım girişimleri yersiz.Zaten önümüze konulan adaylarda belli kapasitede insanlar, öyleyse Tunç bey neden değiştiriliyor.İzmir'de yokmu bir MİMAR,ŞEHİR PLANCISI, DEVLET PLANLAMA T. kültüründen gelen dinamik cesur atak lider karekterli bir başkan adayı.. ŞU KENTİ YENİDEN YAPILANDIRACAK BİR BAŞKAN HEPİMİZİN HAKKI..

Yorumu oyla      8      5  
menemenli 9 Aralık 2023 Cumartesi 13:22

tunç soyer olmazsa musa çam olur. önseçimde soyeri geçebilecek tek isim kendisi,işçi emekçi dostudur

Yorumu oyla      8      6  
musa çam 9 Aralık 2023 Cumartesi 12:40

çalışkan izmire hayrlı olsun

Yorumu oyla      7      8  
musa çam 9 Aralık 2023 Cumartesi 12:40

izmire yakışır musa çam

Yorumu oyla      8      8  
Gaziemir 9 Aralık 2023 Cumartesi 11:51

İzmir de; dünde,bugünde,yarında herzaman ve heryerde Musa Çam vekilim adamdır ADAM nokta

Yorumu oyla      12      7  
Mustafa Koç 9 Aralık 2023 Cumartesi 11:10

CHP hepinizi sırtında taşıdı bir yerlere getirdi.Bırakında birazda başkaları binsin CHP nin sırtına onları taşısın .Yok ordan burdan yeni oluyor bütün bunlar sanki .Daha önce olanlara neden tepki koymadınız diye sorarlar adama

Yorumu oyla      9      5  
davut kaya 9 Aralık 2023 Cumartesi 10:29

aziz kocaoğlu'nu düşünüyormuş gibi yapma. komik oluyor

Yorumu oyla      10      4  
Hep aynı isimler 9 Aralık 2023 Cumartesi 09:59

Mesela ne yaptınız? Her dönem ben sizi ve diğer sürekli aday olanları görmek, oy vermek zorunda mıyım? Belli ki parti içi bölünmüşlükten Soyer'in üstü çizilmiş, İmamoğlu'nun yönlendirmesiyle İzmir'de Gökçe aday gösterilecek. CHP en az 4 oy kaybetti, haberiniz olsun.

Yorumu oyla      11      4  
Selçuklu 9 Aralık 2023 Cumartesi 09:45

Sayın Musa Çam,milletvekili olduğu dönemlerde Izmirin otuz ilçesi ve köylerini gezen dolaşan düğün,dernek her türlü çevre kirliğili protestolarına katılan ve zengin fakir demeden cenazelere gelip baş sağlığı dileyen bir insandır,ön seçimde en yüksek oy aldığı hâlde milletvekili olarak atanmadı buna rağmen partiye küsmeden Izmiri ve bütün ilçe köylerini aynı yoğunlukta ziyaretlerine devam ediyor,müsade edinde bu parti emekçisine bir görev verilsin,çünkü bunu çoktan hak ediyor kimseden altın tepside izmir büyük şehir belediyesi başkanlığını talep etmiyor, onun için lütfen görevi ehil ve hakkı olanlara verilmesi gerekir...

Yorumu oyla      13      5  
AĞZINA SAĞLIK 9 Aralık 2023 Cumartesi 09:41

AYLARCA BURADAN ANLATMAYA ÇALIŞTIKLARIMI MUSA ÇAM DİLE GETİRMİŞ ASLINDA PARTİ İÇERSİNDE SENELERDİR OLAN GERÇEKLERİ ÇOK İYİ BİLİYOR FAKAT KONUŞMAYAN BİR SİYASETÇİ KENDİSİ ŞUAN Kİ BELEDİYE BAŞKANLARI VEDE ADAY ADAYI OLAN BELEDİYE ÇALIŞANLARI YILLARDAN BERİ HER SEÇİM ERTESİ GÜNÜ KONUŞTUKLARI YİNE KAZANDIK BİR SONRAKİ SEÇİMDE BÜYÜKŞEHİRE OYNUYACAM VEYA MİLLET VEKİLLİĞİNE YÜRÜYECEM BUGÜNDEN İTİBAREN ETRAFINDA Kİ YALAKALARLA BUNA ODAKLANIP SEÇİLDİKLERİ YERİ HEP BİR SONRAKİ YERE ULAŞABİLMELERİ İÇİN MERDİVEN GİBİ KULLANDILAR VE KULLANMAYA DEVAM EDİYORLAR. ÜLKECE SİYASET İÇİN BİR KANUN ÇIKARILSA KIRKBEŞ YAŞIN ÜZERİNDEKİ KİŞİLER SİYASETTEN ÖMÜR BİLLAH YASAKLI OLSALAR BİRDAHA SİYASETE GİRMESELER ŞUAN YAŞADIĞIMIZ TÜM SIKINTILAR KÖKDEN ÇÖZÜLÜR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. İZMİRLİDE KÖKDEN ÇÖZÜM OLARAK BU SEÇİMLERDE YENİ İLK DEFA ADAY OLMUŞ VEDE SİYASETTE ÇOK FAZLA BULUNMAMIŞ ADAYLARI SEÇEREK BU TAVRINI GÖSTEREBİLİR. (TABİKİ SEÇELİM DERKEN LİYAKAT SAHİBİ PROJELERİ GERÇEKÇİ VEDE YAPABİLECEĞİNE İNANDIĞINIZ ADAY OLMASI DİKKAT EDELİM) KURTULUŞ SAVAŞINDA İLK KURŞUN İZMİRDE NASIL ATILDIYSA SİYASET KISMINDA DA İLKLER İZMİRDEN NEDEN ÇIKMASIN..C.S.

Yorumu oyla      5      8  
harun 9 Aralık 2023 Cumartesi 09:36

aynen oyle çelik comak oynamaktasınız senelrdir izmirde icraat sıfır

Yorumu oyla      7      4  
Egeli 9 Aralık 2023 Cumartesi 09:18

Musa Vekilimiz çok doğru konuşmuş.Kimse İzmir''i sahipsiz sanmasın,İzmir''liyi de aptal yerine koymasın.Eskiden böyle şeyler olmazdı KK sayesinde ben istedim böyle olacak adayımız bu diye diye insanların saygısı kalmadı.Sokakta olsun parti içinde olsun kabul görmüş tanınan sevilen parti emekçisi Musa Çam ve Tacettin Bayır Büyük Şehir Belediye Başkanı olarak düşünülüyor görünmeyen o kadar çok destekçileri var ki, İnsan dürüst,çalışkan olunca durum da aynen böyle oluyor.Onların görsel şova hiç ihtiyaçları yok,İzmir''liler onları en az 40 yıldır tanıyor.Yolları açık olsun.

Yorumu oyla      7      8